Overloaden

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# .NET Developer

Functieomschrijving Voor dit leuke softwarre bedrijf in de omgeving Vught zijn we per direct op zoek naar een C#/.NET Developer. Is development jouw passie en doe je dit graag met C#/.NET? Lees dan snel verder! Jou werkzaamheden zullen zijn: Zorgen voor de optimalisatie van de huidige software en het automatiseren van bedrijfsprocessen. Naar aanleiding van de wensen van de klant ga je, met je collega's op zoel naar passende oplossingen en je werkt dit uit tot een mooi eindproduct. Je gaat webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen door middel van ASP.NET, C# en MVC Framework. Bedrijfsprofiel Deze opdrachtgever houdt zich bezig

Bekijk vacature »

C#.NET/Unity Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar. Dit bedrijf houdt zich bezig met de ontwikkeling van WMS Software (C#/Unity & SQL). Past dit bij jou? Lees snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Samen met 6 applicatieontwikkelaars hebben jullie de verantwoordelijkheid voor de uitbreiding en ontwikkeling van de webapplicaties; Het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de huidig draaiende applicaties; Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software. Bedrijfsprofiel Wie

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving Op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen PHP? Lees dan snel verder! Wij zoeken een ervaren PHP developer die binnen een organisatie gaat functioneren als verlengstuk van de klant. Wij zoeken voor deze iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme en plezier aanvliegt. Verder moet je instaat zijn om je tijd goed te managen omdat je aan meerdere projecten tegelijkertijd werkt. Je werkt met de nieuwste technieken en tijdens deze uitdaging werk je veel samen met de front-end developers van deze organisatie. Wij zoeken iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd de beste wilt zijn. Bedrijfsprofiel Waar ga

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf. Lees dan snel verder! Voor deze functie zoeken wij een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Daarnaast begeleid je complexe projecten, wij zoeken iemand die altijd kansen ziet en waarbij het glas altijd half vol is. Voor deze functie zoeken wij een Developer met ervaring op het gebied van .NET die deze organisatie gaat versterken. Binnen de organisatie ga jij je vooral bezighouden met het verbeteren van

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Als front-end developer kom je te werken in een team van 30 gedetacheerde, en het team is momenteel flink aan het groeien. Je hebt ervaring met het bouwen van complexe bedrijfsapplicaties waar je gebruik maakt van de nieuwste technologieën waarmee jij elke klant omver blaast. Het gaat om uitdagende projecten met een gemiddelde doorlooptijd van 2 jaar. Hierdoor heb jij echt de volledige focus op een project en kun je flinke impact maken. Het team zit boordevol met ervaren developers die samen dezelfde ambitie delen. Aan de hand van opleidingen en trainingen kun je certificaten halen in jouw expertise

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Automotive Angular

Functie Als Senior Front end developer kom je te werken in een team van 11 developers. 9 van de 11 focussen zich op back end, welke is geschreven in Java, en 2 op de front end waarbij er gebruik wordt gemaakt van Typescript en Angular. De focus in deze rol ligt op 2 aspecten; doorontwikkeling van de eigen tooling en gebruik van de tooling t.b.v. klantprojecten. Momenteel zijn ze in de afrondende fase van een project waarbij ze het gehele verkoopproces van nieuwe auto’s anders ingeregeld hebben voor een grote dealer in Nederland. Waarbij Auto’s normaliter pas verkocht werden in

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Junior Low-code ontwikkelaar gezocht omgeving Arnh

Bedrijfsomschrijving Wij zijn een dynamisch IT-bedrijf dat zich richt op het stroomlijnen van bedrijfsprocessen en het creëren van ondersteunende applicaties. Onze kracht ligt in het combineren van zakelijk inzicht met IT-expertise via gestroomlijnde procesontwerpen en wendbare applicatieontwikkeling met behulp van Low-code technologieën. Als jonge professional krijg je de kans om samen te werken met een team van 15 deskundige collega's, verspreid over nationale en internationale locaties. We bieden je een leerzame omgeving waar je je vaardigheden kunt ontwikkelen en groeien in je rol als Low-code ontwikkelaar. Word jij onze nieuwe Junior Low-code Ontwikkelaar (OutSystems)? Versterk ons team en draag bij

Bekijk vacature »

Developer Angular & Kotlin

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van mobiele apps en webapplicaties; Het opstellen van technisch ontwerp en het bespreken van ontwerpen met de software architect; Het uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van technisch testen; Het in de gaten houden van nieuwe ontwikkelingen op jouw vakgebied en het adviseren van de organisatie hierover. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze organisatie is van oorsprong een familiebedrijf, er wordt hard gewerkt, er heerst een no nonsense en doeners mentaliteit, een informele sfeer en er is een mix van

Bekijk vacature »

Front-end PHP Developer

Dit ga je doen Bouwen van de frontend van een nieuwe applicaties; Verbeteren van de user experience; Opstellen van een style guide; Schakelen met collega developers over de te bouwen oplossing; Je speelt een belangrijke rol in het neerzetten van het nieuwe systeem; Werken met o.a. Symfony 6, API Platform, Twig, Javascript, Redis Automatiseren van processen; Koppelen van verschillende functionaliteiten; Unit tests, integration tests, end-to-end tests; In de toekomst ga je nog werken aan andere projecten. Hier ga je werken Voor onze vaste opdrachtgever in de regio Breda zijn wij op zoek naar een Frontend Developer. Het betreft een organisatie

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Barendrecht! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

C# .Net Developer

Dit ga je doen Het bouwen van Api's; Nieuwe oplossingen bouwen met C# .Net; De huidige software uitbouwen met C# .Net; Meewerken in projecten; Meedenken aan de toekomstplannen en verbeteringen; Onderdeel van het Scrum Team. Hier ga je werken Onze klant is een dienstverlenende organisatie voor diverse soorten organisaties in Nederland. Ze zijn van oorsprong een familiebedrijf en er is een open cultuur. Ze zijn vooruitstrevend op IT gebied en hebben een eigen inhouse development team van circa 11 man. Je komt hier te werken in het subteam .Net Core. Hier werken ze volgens scrum met de nieuwste technieken en

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »
Koen Bressers

Koen Bressers

24/10/2006 19:21:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb een vraagje. Iemand is bezig met het overloaden van mijn website omdat ik hem een IP ban gaf op mijn website. Hij laadt met een programma of script elke seconde mijn site een aantal keer, zodat ik binnen de kortste keren over mijn data limiet zit.

Vraag is nu of dit onder internetcriminaliteit valt en of dit een geldige reden is om iemand aan te geven. Dit is trouwens niet de 1e keer dat dit gebeurd.

Nog een vraag: kan ik hier iets tegen doen; voorkomen dat hij met dit soort scripts mijn site overloadt?

Mvg,
Koen Bressers.
 
PHP hulp

PHP hulp

17/05/2024 08:11:07
 
Manaus

Manaus

24/10/2006 19:24:00
Quote Anchor link
Weet je wie het is? of heb je zijn ip?
Ik zou naar politie stappen ofzo?
Denk wel dat het iligaal is...
 
Koen Bressers

Koen Bressers

24/10/2006 20:04:00
Quote Anchor link
Ja dat weet ik maar ik moet wel zeker weten dat het illegaal is voordat ik dat kan doen.
 
- SanThe -

- SanThe -

24/10/2006 20:41:00
Quote Anchor link
Als je het niet weet, kan je toch ook naar de politie gaan. Zij zullen je vast wel een antwoord op je vraag kunnen geven.

Weet je het ip-nummer dan firewal dichtzetten voor dat nummer.
 
Andries Louw Wolthuizen

Andries Louw Wolthuizen

05/11/2006 10:45:00
Quote Anchor link
Gewoon zijn IP bannen in een .htaccess bestandje.
 
Raymond ---

Raymond ---

05/11/2006 10:59:00
Quote Anchor link
Andries Louw W. schreef op 05.11.2006 10:45:
Gewoon zijn IP bannen in een .htaccess bestandje.

Dat kan wel, maar dan moet er toch data van je server afgehaald worden. En als je dat heel vaak doet...
 
Joren de Wit

Joren de Wit

05/11/2006 11:08:00
Quote Anchor link
Raymond schreef op 05.11.2006 10:59:
Andries Louw W. schreef op 05.11.2006 10:45:
Gewoon zijn IP bannen in een .htaccess bestandje.

Dat kan wel, maar dan moet er toch data van je server afgehaald worden. En als je dat heel vaak doet...


Het enige dat geladen wordt is een htacces bestandje van een paar bytes, dat is vele malen minder dan een webpagina!
 
Stefan van Iwaarden

Stefan van Iwaarden

05/11/2006 11:10:00
Quote Anchor link
en ik zou eventueel ook even contact opnemen met je hoster, misschien dat zij hier iets tegen weten. Of al is het alleen maar om je tijdelijk wat meer bandbreedte te geven zodat je site zometeen niet 'suspended' is.
 
Jeroen

Jeroen

05/11/2006 11:14:00
Quote Anchor link
in prencipe is dit criminaliteit
hij steelt je "bandwidth" toch?
en anders zou je even naar politie site moeten gaan ofzo
 
Eris -

Eris -

05/11/2006 11:40:00
Quote Anchor link
ik wens je veel plezier met de bewijs voering...
 
Wouter

Wouter

05/11/2006 11:45:00
Quote Anchor link
jaja dat is minder,
Maar waar vind ik het IP van iemand die op mijn Guestbook komt
 
Joren de Wit

Joren de Wit

05/11/2006 11:45:00
Quote Anchor link
De politie zal er inderdaad niets aan doen. Een abuse mail naar de provider van die persoon zal mogelijk meer effect hebben.
 
Stefan van Iwaarden

Stefan van Iwaarden

05/11/2006 12:20:00
Quote Anchor link
wouter schreef op 05.11.2006 11:45:
jaja dat is minder,
Maar waar vind ik het IP van iemand die op mijn Guestbook komt


je kunt met $_SERVER['REMOTE_ADDR'] het ip adres van iemand opvragen, vervolgens kun je deze opslaan in je database.
(en dan maar hopen dat hij geen proxy gebruikt)

ik heb even gezocht, en met deze website http://www.who.is kun je zien bij welke provider iemand zit.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Stefan van Iwaarden
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

05/11/2006 13:42:00
Quote Anchor link
Bovendien staan alle aanroepen van je website in de APache logs.
 
PHP Newbie

PHP Newbie

05/11/2006 13:58:00
Quote Anchor link
Stefan, en ookal gebruikt hij een proxy, dan blok je die proxy toch.
 
Andries Louw Wolthuizen

Andries Louw Wolthuizen

06/11/2006 00:11:00
Quote Anchor link
O ja, nog iets wat je kunt proberen, zet dit tussen de <head> </head> tags:
<script type="text/javascript">
if (window != top){
top.location.href=location.href
}
</script>

Helpt al tegen simpele iframe requests, zo worden sites vaak "geoverload"..
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.