Pagina tracken

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end React developer

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

C# .NET developer voor innovatieve applicaties gez

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever houdt zich al ruim 20 jaar bezig met het ontwikkelen van innovatieve software en dat willen ze graag nog lang doorzetten. En dat merk je ook als je als .NET developer hier aan de slag gaat. De applicaties worden continu doorontwikkeld met altijd als uitgangspunt dat zowel de kwaliteit als het gebruikersgemak van hoog niveau is. Het bedrijf telt inmiddels ruim 25 medewerkers waarvan meer dan de helft op de development afdeling werken. Meer weten over deze werkgever? Mail naar [email protected] of bel 0657578548 Functieomschrijving Je komt te werken in een Scrum team met andere .NET developers

Bekijk vacature »

Als Front-end developer bijdragen aan het onderwij

Functie Als front-end developer om je terecht in een team van goede en ervaren developers, en ga je werken aan de software die door miljoenen mensen gebruikt wordt. Je bent in staat om designs effectief te vertalen naar werkende feautures en hebt oog voor een goede UX van het product. Je staat voor clean code en goede documentatie. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit software en code. Je dagelijkse werk bestaat uit het werken aan componenten in de Storybook. Het verbeteren en refactoren van de huidige

Bekijk vacature »

.NET developer WO niveau voor predictive software

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf uit Den Bosch is om precies te zijn 15 medewerkers groot en ze ontwikkelen (predicitve) planning software. Dit doen zij voor allerlei mooie en bekende organisaties (bierbrouwerijen, gemeentes, oliemaatschappijen en diverse multinationals). Wegens meer en grotere vraag vanuit de klanten komen er nu posities vrij voor onder andere een .NET developer. Het bedrijf is goed met openbaar vervoer te bereiken. Functieomschrijving Je komt hier te werken in een team van 3 .NET developers en bent betrokken bij het gehele ontwikkelproces. Dus van idee naar ontwerp en van ontwikkeling tot testen en implementatie. Bij voorkeur ben je niet

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Jouw werkzaamheden zullen grotendeels bestaan uit het in teamverband ontwerpen, vernieuwen en door ontwikkelen van het systeem. Het is echt back-end werk (bijvoorbeeld het doorontwikkelen van een API) en dit moet je dan ook liggen. Ze zijn niet persee gebonden aan talen of tools maar gebruiken graag de technieken die het beste aansluiten op de gegeven oplossing. Voor nieuwe (versies van) componenten maken ze veelal gebruik van Go(lang). Bij aanpassingen aan bestaande onderdelen gebeurt dit in PHP en C++. Het team is heel divers, er hangt een relaxte sfeer en ze organiseren regelmatig leuke music nights, game nights e.d.

Bekijk vacature »

Machine Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Machine Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Machine Software Developer ben je verantwoordelijk voor: - Je ontwerpt, ontwikkelt en debugt software voor machinebesturingssystemen en complexe landbouwmachines; - Je stelt gebruikersinterfaces op (cabinedisplays); - Op termijn ga je softwareprojecten leiden voor specifieke machines; - Inclusief planning, documentatie en validatie; - Om specificaties te verifiëren

Bekijk vacature »

Webshop beheerder / Fullstack developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig gaat houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

PHP Developer Symfony

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail. Hier ga je werken Als PHP Developer kom je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development teams welke ieder verantwoordelijk zijn voor hun 'eigen' klanten. Jouw team bestaat uit 6 backend

Bekijk vacature »

Cloud Developer

Cloud Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Infrastructure Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12945 Introductie Our client is one of the most innovative companies within the Netherlands. Currently we are looking for an Infrastructure Platform Engineer. Within this role you will be developing the infrastructure. Functieomschrijving Within this role you are responsible in the development of our distributed data and compute platform infrastructure. You will design, develop and implement new features and fixes. Next to this you will integrate and configurate other packages that supports the development of tuning applications within the organisation. You will support customer sites remotely. Design and implement the

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP / Laravel Developer voor een IT-consultancy in de omgeving van Hoofddorp! Ben jij op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging binnen een veelzijdige werkomgeving? Lees dan snel verder! Binnen dit bedrijf werk je in een ontwikkelteam, waarin je zeer betrokken bent en meedenkt over softwareoplossingen. Binnen dit Team hou je je bezig met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken;

Bekijk vacature »

Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij komt terecht binnen een informeel team waarin je verantwoordelijk bent voor de backend systemen voor grote klanten als Ziggo en KPN. Als Medior Java developer werk je in teamverband en soms individueel. Gedurende de werkweek zal je veelvuldig sparren met je collega’s voor een goede implementatie van de software. Ben jij een echte Java developer? Ben je geïnteresseerd in de nieuwste technieken en de laatste ontwikkelingen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Eisen Wat wordt er van jou verwacht? • Minimaal HBO/WO denk- en werkniveau; • Analytisch sterk, open

Bekijk vacature »

Developer (One Data)

Do you have experience with managing IT Teams in a service delivery organization? Are you keen to bring the team and our platform to a higher level? Then Nutreco has a very interesting role for you! As a One Data developer you are responsible for the management, running and functional use of our integration landscape and processes within Nutreco. Nutreco is using at this time BizTalk 2016, and Apigee for its API management, to be replaced by Azure Integration Services as of 2023. You will be part of a virtual teams of 11 people (own and outsourced) working in an

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »
Bram Z

Bram Z

25/02/2004 14:48:00
Quote Anchor link
is er een funcite of script in php waarmee ik kan tracken vanwaar de bezoeker komt

b.v. op google klikt hij op mijn site het script detecteert google
Gewijzigd op 16/04/2005 18:59:00 door Bram Z
 
PHP hulp

PHP hulp

17/05/2024 06:17:48
 
B a s
Beheerder

B a s

25/02/2004 15:44:00
Quote Anchor link
Ja! Dat kan! Dit werkt trouwens alleen wanneer iemand via een ander linkje jou website bezoekt:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?
if ($_SERVER['HTTP_REFERER')
{

   echo "Je bezoekte mijn website vanaf:" . $_SERVER['HTTP_REFERER'] . "!";
}

?>
 
Bram Z

Bram Z

25/02/2004 18:26:00
Quote Anchor link
ja dat is het zelfde lijk als een ip adres zijn er nog zo funcites met $_server['']
Gewijzigd op 25/02/2004 18:50:00 door Bram Z
 
Harm A

Harm A

25/02/2004 18:41:00
Quote Anchor link
ey Bram ben je belgisch?
 
Bram Z

Bram Z

25/02/2004 18:50:00
Quote Anchor link
ja en de funcite $_SERVER['HTTP_REFERER'] werkt nie de variabel blijft altjd leeg kijk dit doe ik:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?php
    $vanwaar
  =  $_SERVER['HTTP_REFERER'];
if ($vanwaar ==""){$vanwaar="Niet gevonden";}
    $sql = "SELECT id, hoeveel FROM vanwaar WHERE vanwaar = '$vanwaar'";
    $res = mysql_query($sql);      
    $row = mysql_fetch_array($res);  
if ($row[0]==""){
    $sql = "INSERT INTO vanwaar SET vanwaar = '$vanwaar', hoeveel='1'";
    mysql_query($sql);
}

else{
$row[1]++;
    $sql = "update vanwaar SET  hoeveel='$row[1]' where vanwaar='$vanwaar'";
    mysql_query($sql);
}

?>

en in mijn database staat dan altijd niet gevonden
Gewijzigd op 25/02/2004 18:55:00 door Bram Z
 
Bram Z

Bram Z

25/02/2004 19:01:00
Quote Anchor link
ik gelezen op een site dat het kan dat mijn server dat niet ondersteunt ??
 
Arend a

Arend a

25/02/2004 19:41:00
Quote Anchor link
Is dat een vraag? Op welke site heb je dit gelezen, en wat wil je met dit stukje tekst?
 
Bram Z

Bram Z

25/02/2004 20:49:00
Quote Anchor link
Ik weet niemeer welke site. Hoe dan ook ik heb het al gevraagd aan mijn host en ze ondersreuen dat en met deze functie wil een pagina maken waaraan ik zie waar mijn bezoekers komen. Maar ik krijg het niet aan de praat. Dit is toch de juiste functie: deze functie toont vanwaar de bezoekers komen waar da ze op mijn link geklikt hebben.
b.v. google, andere sites
 
Bram Z

Bram Z

25/02/2004 20:51:00
Quote Anchor link
Er is toch iets raar mee het registreed wel de hits die ik al kreeg via jullie site maar als ik op mijn site bij google klik werkt het niet ????
Gewijzigd op 25/02/2004 20:53:00 door Bram Z
 
Arend a

Arend a

25/02/2004 21:07:00
Quote Anchor link
Waar de fuck heb je het over?

Formuleer anders eens een volledig antwoord, zonder 10 spelvauten in elk woord.
 
Bram Z

Bram Z

25/02/2004 21:15:00
Quote Anchor link
Oke het scriptje werkt hij slaat de paginas op vanwaar de bezoekers komen.
maar sommige pagina's niet en sommige wel :
jullie site heeft hij al verschillende keren gedetecteerd maar de site van google zegt hij: niet gevonden .

p.s.: duidelijk genoeg ??
 
Mitch X

Mitch X

25/02/2004 21:26:00
Quote Anchor link
Ja hoor... maarja wat wil je eraan doen?
Je zegt zelf het werkt :) : als het via PHPhulp werkt en vanaf google niet ligt dat waarschijnlijk aan google of zie ik dat verkeerd?

[Edit: Adje, Adje toch! Het is spelfouten en niet spelvauten. Jij moet dat toch weten :)]
Gewijzigd op 25/02/2004 21:28:00 door Mitch X
 
Bram Z

Bram Z

25/02/2004 21:27:00
Quote Anchor link
ik weet het niet maar dat kan toch niet dat het voor bepaalde sites niet werkt ??
 
Arend a

Arend a

25/02/2004 22:27:00
 
Mitch X

Mitch X

25/02/2004 22:29:00
Quote Anchor link
Nee echt waar?

...De-Zwaar-Geschokkeerde-Ik...
 
Bram Z

Bram Z

25/02/2004 23:36:00
 
Arend a

Arend a

26/02/2004 10:41:00
Quote Anchor link
Jo, ff dimmen :)
 
Bram Z

Bram Z

26/02/2004 13:27:00
Quote Anchor link
this is al goe ik heb al heb nu al hulp gekregen van mijn webhost.

p.s. er zal wel een fout zijn met mijn server want het scripje dat min webhost geeft wertk zelf niet dus mss een php fout
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.