Parse error: syntax error,

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

SAP ABAP Developer

Dit ga je doen Software ontwikkeling met behulp van o.a. ABAP, Sapscript en Smartforms Maatwerk development op SAP ECC 6.0, in de toekomst S/4 HANA Samenwerken met Business Analisten die functioneel en technisch ontwerpen aanleveren Testen van opgeleverde software Bugfixing Ondersteuning van eindgebruikers Hier ga je werken Onze klant, een internationaal gevestigd productiebedrijf dat mensen blij maakt, is ter versterking op zoek naar een ABAP Developer voor hun SAP team. Het team van 4 mensen verzorgt de ontwikkeling van maatwerk voor de SAP omgeving waar wordt gewerkt met modules SD, FI/CO, PM en MM. Momenteel draait het bedrijf op SAP

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Voor een opdrachtgever, met een prachtig kantoor in omgeving Wateringen zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind jij het leuk om in een Agile/Scrum omgeving te werken? Wil jij

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Gezellige team, passie en een groene toekomst! Lees hier de vacature van Front-end Developer bij All in Power! All in power heeft zich tot doel gesteld écht bij te dragen aan de energietransitie. Dit doen wij door de markt voor energie volledig op zijn kop te zetten. Producenten van schone (wind- of zonne-)energie verkopen via ons platform hun energie rechtstreeks aan gebruikers. Of dit nu huishoudens, bedrijven of bijvoorbeeld laadpalen zijn ons platform maakt het uitwisselen van energie mogelijk. Zo maken we de business case van onze klanten veel sterker en loont het om (meer) te investeren in vergroening voor

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je hier

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je MBO of HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een uitdagende werkgever in de regio van Tilburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze back-end programmeur met affiniteit met MS Acess. Samen met een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL, Maar affiniteit met MS Acess is nog belangrijker. Je bent sociaal naar klanten en flexibel ingesteld. Je denkt altijd in kansen en gaat graag de uitdaging aan. Verder

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het applicatielandschap; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het applicatielandschap; Sparren met de business. Hier ga je werken De organisatie is werkzaam in de financiële dienstverlening met meer dan 200 medewerkers en meer dan 250.000 eindgebruikers is het een van de grotere binnen haar branche. Je komt te werken in een team waarmee je verantwoordelijk bent voor het ontwikkelen en onderhouden van de financiële applicaties binnen de organisatie, denk hierbij aan het bouwen en onderhouden van portalen. Als .net developer ga jij het development team ondersteunen met de transitie naar

Bekijk vacature »

Front-end developer - working on software for arou

Functie They have recently started looking for an experienced Front-end (mobile/app) developer. Because of the short lines within the team, they are also looking for someone who can communicate with the service desk, sales and support for technical questions. You will join their IT team consisting of about 10 colleagues divided over two teams in rooms opposite each other. Half of these are involved in their front-end. You will work together with, among others, the Architect, 1 senior, 1 junior and there is a Team Leader. In terms of technology, they work with a unique tech-stack, particularly because of the

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

PHP Programmeur

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda, ontwikkel je als PHP programmeur niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het constant inspelen op nieuwe innovaties m.b.t software ontwikkeling. Naast het ontwikkelen van webapplicaties, bouwt deze toffe werkgever ook webshops en websites voor hun opdrachtgevers. Wat ga je doen? Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony framework; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP / Laravel Developer voor een IT-consultancy in de omgeving van Hoofddorp! Ben jij op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging binnen een veelzijdige werkomgeving? Lees dan snel verder! Binnen dit bedrijf werk je in een ontwikkelteam, waarin je zeer betrokken bent en meedenkt over softwareoplossingen. Binnen dit Team hou je je bezig met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken;

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Functie Wat ga je doen als Mendix Developer? We leven in een wereld die snel ontwikkelt en veranderd, ook nemen bedrijfsbelangen toe en blijken risico’s moeilijker in te schatten, daarom wij op zoek naar Junior, Medior en Senior Developers die bedrijven kunnen helpen met hun screeningproces en zorgen dat deze efficiënt en 100 procent AVG compliant is. Het concept achter Mendix is duidelijk. De klant heeft een vraag/probleem. Dit kunnen we door middel van slimme software oplossen. In plaats van te werken met de nieuwste technieken en tools, wordt er gekozen voor het implementeren en maken van software dat op

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

As Lead Web Developer at KUBUS you are responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the web application and services of BIMcollab. In your role as lead developer you will naturally search for the optimum between the required implementation time, the performance of the application and a fast go-to-market of features, in line with our automated test and release train. Together with the other senior developers in your team you monitor the architecture of the application and you advise the product owner about necessary refactoring to improve the maintainability of the platform. Our development team

Bekijk vacature »

Als Front-end developer bijdragen aan het onderwij

Functie Als front-end developer om je terecht in een team van goede en ervaren developers, en ga je werken aan de software die door miljoenen mensen gebruikt wordt. Je bent in staat om designs effectief te vertalen naar werkende feautures en hebt oog voor een goede UX van het product. Je staat voor clean code en goede documentatie. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit software en code. Je dagelijkse werk bestaat uit het werken aan componenten in de Storybook. Het verbeteren en refactoren van de huidige

Bekijk vacature »
Niek Kasius

Niek Kasius

01/10/2013 01:22:38
Quote Anchor link
kan iemand mij vertellen waar hier de fout in zit, want ik zie het niet.

Parse error: syntax error, unexpected '100' (T_LNUMBER) in C:\wamp\www\biljart\speler.php on line 34
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
<?php
ini_set('display_errors',1); // 1 == aan , 0 == uit
    error_reporting(E_ALL | E_STRICT);
require "includes/config.php";
require "rest/header.php";
?>

</head>
<body>
<div id="main_container">
<div id="header">
<p><font size="4">BILJART TOERNOOI<br />spelers<br />(info)</font></p>
</div>
<div id="container">
<div id="content">
<center>
<br />
<?php
function sql_query($query)
 {

 global $con;
 return mysqli_query($con, $query);
 }

$uitslag_mysqli = "SELECT * FROM admin WHERE id=" . $_GET['gebruiker_id'].";
 $uitslag_resultaat = mysqli_query($con,$uitslag_mysqli);
if ($uitslag_resultaat == false)
    {
     mysqli_error($con);
    }
    else
    {
   while($uitslag = mysqli_fetch_array($uitslag_resultaat))
{
?>
<table width="
100%" border="0" bordercolor="#0000A0" cellpadding="5" cellspacing="2">
<tr>
  <
td colspan="3" align="left">[code]<?php echo $uitslag['afbeelding']; ?>
</td>
</tr>
Gewijzigd op 01/10/2013 01:23:36 door Niek Kasius
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 02:43:31
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

01/10/2013 01:26:27
Quote Anchor link
Je begint na je GET op lijn 23 een " maar eindigt deze niet.
Verder moet je gehele GET-waarde ook tussen single-quotes....
En SQL-injection is mogelijk...

Verbeterde regel:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$uitslag_mysqli
= "SELECT * FROM admin WHERE id='".mysqli_real_escape_string($_GET['gebruiker_id'])."'";
?>
 
Niek Kasius

Niek Kasius

01/10/2013 02:47:47
Quote Anchor link
Ik heb nu dit, en dan is de eerste regel, in het script regel 25.
En als ik dat opzich open krijg ik deze meilding:
Notice: Undefined index: member_id in C:\wamp\www\biljart\speler.php on line 25

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
$uitslag_mysqli = "SELECT * FROM admin WHERE member_id='".mysqli_real_escape_string($con, $_GET['member_id'])."'";
 $uitslag_resultaat = sql_query($uitslag_mysqli);
if ($uitslag_resultaat == false)
    {
        echo "Query mislukt. Foutmelding: " . mysqli_error($con);
    }
    else
    {
   while($uitslag = mysqli_fetch_array($uitslag_resultaat))
{
?>


Ik moet het dus via een link openen, en die staat in de stand.php en als ik daar op klik opend wel de pagina maar blijft die leeg, en zie ik alleen de header en footer.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<a href="speler.php?actie=1&member_id=$uitslag[member_id]">&nbsp;&nbsp;'.$uitslag['team'].'<a>
Gewijzigd op 01/10/2013 02:49:50 door Niek Kasius
 
- SanThe -

- SanThe -

01/10/2013 08:32:03
Quote Anchor link
De $_GET['member_id'] is blijkbaar onbekend.
 
Niek Kasius

Niek Kasius

01/10/2013 11:48:40
Quote Anchor link
Ik heb in de database member_id veranderd in id en in de scripts ook, en nu blijft die weer leeg.
En als ik dat WERE id gebeuren weglaat krijg ik alle members te zien.
ik snap het niet meer
Gewijzigd op 01/10/2013 11:51:26 door Niek Kasius
 
Erwin H

Erwin H

01/10/2013 12:01:15
Quote Anchor link
Tijd om even een stap terug te zetten en er eens rustig naar te kijken, want volgens mij haal je nu alles door elkaar.

In je eerste post had je dit (extra quote aan het einde weggehaald):
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$uitslag_mysqli
= "SELECT * FROM admin WHERE id=" . $_GET['gebruiker_id'];
?>

Je hebt dus een 'gebruiker_id' key in je $_GET array. Vervolgens doe je dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$uitslag_mysqli
= "SELECT * FROM admin WHERE member_id='".mysqli_real_escape_string($con, $_GET['member_id'])."'";
?>

Hier gebruik je dus opeens een 'member_id' key in je $_GET array. Gezien je eerdere script bestaat die dus niet en dat is ook wat de foutmelding aangeeft "Undefined index: member_id in C:\wamp\www\biljart\speler.php on line 25".

Om dit op te lossen zeg je:
Niek Kasius op 01/10/2013 11:48:40:
Ik heb in de database member_id veranderd in id en in de scripts ook, en nu blijft die weer leeg.
En als ik dat WERE id gebeuren weglaat krijg ik alle members te zien.
ik snap het niet meer

Je gaat dus iets in de database aanpassen, terwijl het probleem in je $_GET array zit.

Probeer dus consequent te zijn. Gebruik geen Nederlandse en Engelse benamingen door elkaar. Probeer dezelfde namen te gebruiken in je database tabellen en GET/POST parameters. Zorg dat je korte stukken van je code controleert en test. En tot slot, lees de foutmeldingen goed en probeer te begrijpen wat er staat en waar het over gaat (php of sql bijvoorbeeld).
Gewijzigd op 01/10/2013 12:01:31 door Erwin H
 
Niek Kasius

Niek Kasius

01/10/2013 12:43:23
Quote Anchor link
ja ik had dat fout het was member_id en geen gebruiker_id dat komt inderdaad omdat ik alles door elkaar gebruik dat was het verkeerde script, maar wel met de zelfde inhoud vandaar dat er gebruiker_id staat en FROM admin.
ik wou voor de Admin ook zo'n sript maken, maar dat is niet nodig want degen die de admin is weet al alles over zichzelf.
En dat member script is eigenlijk ook niet voor members maar is een info over teams of spelers waarin onderandere staat wie ze zijn en waar ze spelen en dergelijke.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.