pgSQL: 8.3 Beta 1 Released!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor een informele club in omgeving Delft zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Als ontwikkelaar kom je terecht op een afdeling van 6 medewerkers. Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Er wordt voornamelijk gewerkt met PHP, Java en

Bekijk vacature »

Java/Kotlin Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Front End Ontwikkelaar (React)

In het kort Als front end developer ga je aan de slag met maatwerkprojecten voor onze klanten. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een machine aan een database of het corrigeren van formulieren voor ingestuurde orders. Voorbeeld van zo’n project is Smart Link. De projecten waar je op ingezet kunt worden liggen binnen het technische domein waar jij als front end developer een grote rol speelt om samen met je back end collega’s de juiste oplossingen te leveren. please note that this particular role requires fluent Dutch language skills. Dit vind je leuk om te doen Het omzetten van designs

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van de warehouses. Op dit moment wordt er nog gebruik

Bekijk vacature »

.NET Developer C#

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken Als C# .NET Developer wordt je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor belangrijkste product van deze organisatie. Dit product is een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Er

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Je bouwt webshops, webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Framework en C#. Je zorgt voor de optimalisering van bestaande software en de automatisering van

Bekijk vacature »

Front-end developer wanted! (Angular, React, Vue.j

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Senior SQR Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13333 Introductie Are you passionate about contributing to the world's most advanced machines. Do you thrive in a challenging environment working with highly motivated and skilled teams? If so, we have the perfect opportunity for you! We are seeking a Senior Software Design Engineer for Sequence Tooling to play a critical role in creating and maintaining mission-critical software applications. In this role, you will focus on achieving maintainable software architecture that is transparent and easy to extend while maintaining a strong focus on software quality. You will work closely with

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een ontwikkelteam met 7 .NET developers. In ons team werken er drie senior .NET developer, twee medior .NET developers en twee junior .NET developers. Er is dan ook genoeg senioriteit in ons team om jou te kunnen bieden wat jij nodig hebt! Wij werken in scrum en hebben drie wekelijkste sprints. Daarnaast doen wij minimaal vier keer per jaar een release. Ons platform is ontzettend complex en groot. Het is dan ook in het begin belangrijk dat jij de processen gaat begrijpen. Jij krijgt dan ook een cursus om beter te begrijpen

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

C#.NET Developer Jr. Functie

Functie omschrijving Bouw jij graag aan applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren? Wij zijn op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar in regio Breda die hier graag een steentje aan bijdraagt! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je krijgt veel vrijheid in de keuze van de technieken die je gaat gebruiken. Uiteraard wel binnen de gestelde kaders, en door gebruik te maken van het .NET platform. Je gaat aan de slag met de ontwikkeling van een nieuwe module binnen de WMS suite van dit bedrijf. Deze "carrier" module gaat er voor zorgen dat de selectie van een vervoerder volledig

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn ze op zoek naar een Technische front end developer. Momenteel hun front end back end team gescheiden aan het werk. Hier willen ze verandering in krijgen. Omdat ook veel interne applicaties ontwikkeld worden zoeken ze iemand die hen kan helpen om de interne applicaties te voorzien van de juiste Vue.js componenten. Zodoende willen ze de interactie tussen front end en back end versoepelen en de volgende stap binnen het platform gaan zetten. Deze componenten die jij ontwikkeld zullen in elk project gebruikt worden. Het back end team bestaat momenteel uit 8 ontwikkelaars

Bekijk vacature »

Senior Mobile Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Mobile Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2

Frank -

Frank -

11/10/2007 17:35:00
Quote Anchor link
@Robert: Volgens de site van your-webhost.nl hebben ze weldegelijk pgSQL, alleen een flink verouderde versie, 7.4. Tevens hebben ze verzuimd om PDO voor pgSQL te activeren.
 
PHP hulp

PHP hulp

20/05/2024 15:14:29
 
Robert Deiman

Robert Deiman

11/10/2007 17:41:00
Quote Anchor link
Weet ik Frank, maar die is niet 'opengesteld' aan de shared server gebruikers. Ook vanuit controlpanel is er niets waarmee op sharedhosting je naar pgsql kan.

Vandaar ook dat ik zei dat ik er geen beschikking over had.
 
Frank -

Frank -

11/10/2007 17:48:00
Quote Anchor link
Uit de pgSQL-documentatie:
Quote:
E.43. Release 7.4.8
Release date: 2005-05-09
Deze versie is dus al een dikke 2 jaar oud, dat vraagt om een update!

;)
 
GaMer B

GaMer B

11/10/2007 17:58:00
Quote Anchor link
Nou, nieuwe versie van pgSQL en Frank weer helemaal blij :) Eigenlijk zou ik best wel eens wille experimenteren met pgSQL, maar mijn host heeft die niet...
PgSQL kan ook op Windows hosts?

EDIT: Geef toe, de kleuren van pgSQL en Voirea.nl passen best wel goed (wit + blauw) :P
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door GaMer B
 
Frank -

Frank -

11/10/2007 18:02:00
Quote Anchor link
GaMer13 schreef op 11.10.2007 17:58:
Nou, nieuwe versie van pgSQL en Frank weer helemaal blij :) Eigenlijk zou ik best wel eens wille experimenteren met pgSQL, maar mijn host heeft die niet...
PgSQL kan ook op Windows hosts?

Yep, draait ook op Windows (met NTFS): link

Verder ben je vrij om een andere hostingprovider te zoeken, zo'n ramp is dat nu ook weer niet. Maar informeer eens bij je huidige provider, wellicht willen ze het best aanbieden maar is er nog te weinig vraag om het standaard aan te bieden.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Frank -
 
GaMer B

GaMer B

11/10/2007 18:04:00
Quote Anchor link
pgFrank schreef op 11.10.2007 18:02:
Verder ben je vrij om een andere hostingprovider te zoeken, zo'n ramp is dat nu ook weer niet.

Weet ik :)
Ik heb al een aardig lijstje met (zeer)goede hostingproviders. Maar informeren kan inderdaad geen kwaad.
 
Frank -

Frank -

11/10/2007 18:09:00
Quote Anchor link
@GaMer13: Heb je deze wel nodig: Afbeelding
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Frank -
 
GaMer B

GaMer B

11/10/2007 18:09:00
Quote Anchor link
Thnx, zal hem gelijk opslaan en bewaren :)
 
Wouter K

Wouter K

11/10/2007 18:10:00
Quote Anchor link
500ste post

Leuk dat je ons weer op de hoogte houd frank :p
 
Frank -

Frank -

10/01/2008 21:25:00
Quote Anchor link
Inmiddels is men bij RC1 aanbeland! Het gaat de goede kant op. Nog even en we hebben er weer een hele serie verbeteringen bij, zie de release notes. Zelf word ik vooral blij van de standaard full text search, XML-intergratie en RETURN QUERY in PL/pgSQL.

Zodra de eerste release daar is, ga ik hier maar eens een machine updaten en er mee aan de slag. Wanneer ik het écht ga gebruiken, dat zie ik dan later wel weer. Eerst maar eens de kat uit de boom kijken!
 
PHP Newbie

PHP Newbie

10/01/2008 22:31:00
Quote Anchor link
Ben nu voor een klant met een project bezig waar MySQL 4.0 (nee, niet 4.1 , VIER PUNT NUL) wordt gedraaid, ongelofelijk wat een elende..


@Frank,
Wees een vent, en reageer op mijn e-mail(s)
 
- -

- -

10/01/2008 22:35:00
Quote Anchor link
Bij het lezen van deze titel wist ik natuurlijk dat niemand anders dan pgFrank hem heeft geplaatst :-P ]en dat is zeker een positieve opmerking Frank ;-) ]
 
Arend a

Arend a

10/01/2008 22:58:00
Quote Anchor link
Het evangelie van postgresql! MySQL is de duivel, maar wees niet bang, want er is iemand en die houd van jou! Postgresql houd van jou en kan je bevrijden! Ook jij kan in de hemel komen van postgresql!
 
Frank -

Frank -

11/01/2008 01:29:00
Quote Anchor link
Arend schreef op 10.01.2008 22:58:
Het evangelie van postgresql! MySQL is de duivel, maar wees niet bang, want er is iemand en die houd van jou! Postgresql houd van jou en kan je bevrijden! Ook jij kan in de hemel komen van postgresql!
Nou, zo hemels is pgSQL helaas niet, doe jij wat fout, dan word je direct getrakteerd op een dikke error. MySQL zal je doen geloven dat alles goed is en de nodige onzin uitpoepen.

Nu mag jij bepalen waar jij in wil geloven: Hemelse onzin of wereldse werkelijkheid.
 
Frank -

Frank -

24/01/2008 15:34:00
Quote Anchor link
Nog maar weer even een update: PostgreSQL 8.3 RC2 available
Quote:
The community testing of RC1 has yielded positive results. We avoided several serious bugs and are now releasing 8.3 RC2. We need the entire community to continue testing to help us get to the final release. Please report your bugs before the end of the month! .

Download Release Candidate 2
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.