[PHP] schoolspullen

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back-End Web Developer

As a Back-End Web Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a Back-End Web Developer at Coolblue? As a Back-End Web Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you also feel confident with setting up microservices in Typescript or are open to learning this. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing pure

Bekijk vacature »

API Developer Red Hat Fuse

Dit ga je doen Als API Developer zal je verantwoordelijk zijn voor het: het maken van API's en het correct laten draaien van de API's op het platform. Hierdoor kom je in aanraking met Red Hat Fuse, Springt Boot, 3Scale, Red Hat SSO, Openshift en Azure DevOps; zorgen voor de kwaliteit van de ontwikkeling, integratie en prestaties van de API's; zorgen voor een stabiel integratieplatform. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap dat hoofdzakelijk op OpenShift, Azure en

Bekijk vacature »

Medior .NET developer

Functie Jij gaat als Medior .NET ontwikkelaar aan de slag in ons scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om onze spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als medior .NET developer ga jij werken aan een technisch hoogwaardig platform welke bezoekerspieken verwerkt van tienduizenden tot honderdduizenden gebruikers per minuut! Ons scrumteam werkt in drie wekelijkse sprints en wij beginnen iedere ochtend met een stand-up. Jij werkt bij ons met C# .NET, .NET Core, React.JS, Xamarin, Azure, Docker en Kubernetes. Wij hechten enorm veel waarde aan het leveren van hoogwaardige en kwalitatieve code. Zodra jij de

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Voor Troostwijk Groep zoeken wij een: Mendix Developer Wij zoeken Je bent een getalenteerde en ervaren Mendix Developer en het is tijd om je horizon te verbreden. Je wilt minder coderen en meer modelleren, minder bezig zijn met allerlei technische details en randvoorwaarden en meer met functionaliteit. Daarnaast ben je trots op de innovatieve en gebruiksvriendelijke applicaties die je in de loop van de jaren hebt gebouwd. Werk je graag in een enthousiast team, wil je veel vrijheid en kun je tegelijkertijd goed met deadlines omgaan, dan ben jij absoluut degene die wij zoeken! Wat je nodig hebt is ruime

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een PHP developer die affiniteit heeft met C++. Ben jij reeds afgestudeerd of heb je al een paar jaar ervaring? Lees snel verder en kijk of dit iets voor jou is! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van

Bekijk vacature »

Webshop beheerder / Fullstack developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig gaat houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

No-Code Betty Blocks ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving Wil jij de bedrijfsprocessen van klanten revolutionair digitaliseren en optimaliseren zonder beperkt te worden door programmeertalen? Kom werken bij een snelgroeiende en professionele organisatie met een gezonde dosis humor en veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Als No-Code Betty Blocks ontwikkelaar werk je vanuit ons kantoor in het hart van Nederland, je thuiswerkplek of op locatie bij de klant. We faciliteren de juiste trainingen en ondersteuning zodat je een echte Betty Blocks expert wordt. Naast het werk zijn er bij ons bijzondere events, zoals een jaarlijkse zeildag, een zomerse barbecue en een knus kerstdiner om de grillige maanden door

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel verder en laat wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot aantal creatieve en ambitieuze ontwikkelaars. Ze

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het development team. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

C#.NET Developer Jr. Functie

Functie omschrijving Bouw jij graag aan applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren? Wij zijn op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar in regio Breda die hier graag een steentje aan bijdraagt! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je krijgt veel vrijheid in de keuze van de technieken die je gaat gebruiken. Uiteraard wel binnen de gestelde kaders, en door gebruik te maken van het .NET platform. Je gaat aan de slag met de ontwikkeling van een nieuwe module binnen de WMS suite van dit bedrijf. Deze "carrier" module gaat er voor zorgen dat de selectie van een vervoerder volledig

Bekijk vacature »

Senior PHP developer/ Software Architect

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »
Dd dd

dd dd

01/03/2012 20:48:44
Anchor link
Hey,

Ik heb een school spullen script maar hij bugt nu opeens. Net deed hij het nog perfect, maar als ik bijvoorbeeld 2 gewaden heb dan zet hij een streep door de drie gewaden. Terwijl ik 2 gewaden heb i.p.v. 3.

Kan iemand helpen?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
// Schoolspullen
    $schoolitemQuery = $mysql->query("SELECT id, ( SELECT 1 FROM leden_hutkoffer WHERE lid_id = ".$info['id']." AND artikel_id = hutkoffer.id GROUP BY artikel_id) gebruiker_heeft FROM leden_hutkoffer hutkoffer");
    
    $gebruiker_heeft = array();
    $gebruiker_heeft_aantal = array();
    
    while($schoolitemFetch = $mysql->fetch($schoolitemQuery))
    {
        
        $gebruiker_heeft[$schoolitemFetch['id']] = is_null($schoolitemFetch['gebruiker_heeft']) ? FALSE : TRUE;
        $gebruiker_heeft_aantal[$schoolitemFetch['id']] = ($mysql->num_rows($schoolitemQuery));
        
    }
    print_r($gebruiker_heeft);
    ?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
    <div class="titel">
        <h1>Schoolspullen</h1>
    </div>
    <div class="inhoud">
        <h3><?php echo $school; ?></h3>
        
        <h4>U N I F O R M</h4>
        Eerstejaarsstudenten hebben nodig:<br /><br />
        
        <?php echo ($gebruiker_heeft[4] == TRUE && $gebruiker_heeft_aantal[4] >= 3 ? '<strike>' : ''); ?>1. Drie effen werkgewaden (zwart)<?php echo ($gebruiker_heeft[4] == TRUE && $gebruiker_heeft_aantal[4] >= 3 ? '</strike>' : ''); ?><br />
        <?php echo $gebruiker_heeft[5] == TRUE ? '<strike>' : ''; ?>2. E&eacute;n effen puntmuts (zwart) voor schooltijd<?php echo $gebruiker_heeft[5] == TRUE ? '</strike>' : ''; ?><br />
        <?php echo $gebruiker_heeft[1] == TRUE ? '<strike>' : ''; ?>3. E&eacute;n paar beschermende handschoenen (drakenhuid of soortgelijk)<?php echo $gebruiker_heeft[1] == TRUE ? '</strike>' : ''; ?><br />
        <?php echo $gebruiker_heeft[2] == TRUE && $gebruiker_heeft[3] == TRUE ? '<strike>' : ''; ?>4. E&eacute;n wintermantel (zwart, met zilveren speld)<?php echo $gebruiker_heeft[2] == TRUE && $gebruiker_heeft[3] == TRUE  ? '</strike>' : ''; ?><br />
        N.B.: Alle kledingstukken moeten van naamlabels zijn voorzien

        <h4>V E R P L I C H T E   L E C T U U R</h4>
        Alle leerlingen moeten in het bezit zijn van de volgende werken:<br /><br />
        
        <?php echo $gebruiker_heeft[6] == TRUE ? '<strike>' : ''; ?>Het Standaard Spreukenboek (Niveau 1) door Miranda Wiggelaar<?php echo $gebruiker_heeft[6] == TRUE ? '</strike>' : ''; ?><br />
        <?php echo $gebruiker_heeft[7] == TRUE ? '<strike>' : ''; ?>De Geschiedenis van de Toverkunst door Mathilda Belladonna<?php echo $gebruiker_heeft[7] == TRUE ? '</strike>' : ''; ?><br />
        <?php echo $gebruiker_heeft[8] == TRUE ? '<strike>' : ''; ?>Theoretische Grondslagen der Magie door Adalbert Zwatel<?php echo $gebruiker_heeft[8] == TRUE ? '</strike>' : ''; ?><br />
        <?php echo $gebruiker_heeft[9] == TRUE ? '<strike>' : ''; ?>Gedaanteverandering: een Boek voor Beginners door Emeric Morfo<?php echo $gebruiker_heeft[9] == TRUE ? '</strike>' : ''; ?><br />
        <?php echo $gebruiker_heeft[10] == TRUE ? '<strike>' : ''; ?>Duizend Magische Kruiden en Paddenstoelen door Philippa Zwam<?php echo $gebruiker_heeft[10] == TRUE ? '</strike>' : ''; ?><br />
        <?php echo $gebruiker_heeft[11] == TRUE ? '<strike>' : ''; ?>Magische Brouwsels en Drankjes door Arsenius Grein<?php echo $gebruiker_heeft[11] == TRUE ? '</strike>' : ''; ?><br />
        <?php echo $gebruiker_heeft[12] == TRUE ? '<strike>' : ''; ?>Fabeldieren en Waar Ze Te Vinden door Newt Scamander<?php echo $gebruiker_heeft[12] == TRUE ? '</strike>' : ''; ?><br />
        <?php echo $gebruiker_heeft[13] == TRUE ? '<strike>' : ''; ?>De Zwarte Kunsten: Een Handboek voor Zelfbescherming door Quinten Tondel<?php echo $gebruiker_heeft[13] == TRUE ? '</strike>' : ''; ?>

        <h4>O V E R I G E   B E N O D I G D H E D E N</h4>
        <?php echo $info['toverstok'] != '' ? '<strike>' : ''; ?>1 toverstaf<?php echo $info['toverstok'] != '' ? '</strike>' : ''; ?><br />
        <?php echo $gebruiker_heeft[14] == TRUE ? '<strike>' : ''; ?>1 ketel (tin, standaardmaat 2)<?php echo $gebruiker_heeft[14] == TRUE ? '</strike>' : ''; ?><br />
        <?php echo $gebruiker_heeft[16] == TRUE || $gebruiker_heeft[17] == TRUE  ? '<strike>' : ''; ?>1 set glazen of kristallen flesjes<?php echo $gebruiker_heeft[16] == TRUE || $gebruiker_heeft[17] == TRUE  ? '</strike>' : ''; ?><br />
        <?php echo $gebruiker_heeft[19] == TRUE ? '<strike>' : ''; ?>1 telescoop<?php echo $gebruiker_heeft[19] == TRUE ? '</strike>' : ''; ?><br />
        <?php echo $gebruiker_heeft[18] == TRUE ? '<strike>' : ''; ?>1 set koperen weegschalen<?php echo $gebruiker_heeft[18] == TRUE ? '</strike>' : ''; ?><br /><br />
        Leerlingen mogen tevens een uil Of een kat Of een pad meenemen.

        <h4>OUDERS WORDEN ERAAN HERINNERD DAT EERSTEJAARS GEEN EIGEN BEZEMSTELEN MOGEN BEZITTEN.</h4>[/ignore]
Gewijzigd op 01/03/2012 20:56:56 door Dd dd
 
PHP hulp

PHP hulp

19/05/2024 03:03:02
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

01/03/2012 20:52:43
Anchor link
Je code is (bijna) onleesbaar.

Shahiem Seymor op 01/03/2012 20:48:44:
Net deed hij het nog perfect, maar als ik bijvoorbeeld 2 gewaden heb dan zet hij een streep door de drie gewaden. Terwijl ik 2 gewaden heb i.p.v. 3.

Vraag 1 is dan wat er net veranderd is --> iets zal niet maar zo niet meer werken.
Je voorbeeld begrijp ik ook niet. Je hebt twee gewaden, dan heb er toch geen 3 en kan daar een streep door??
Gewijzigd op 01/03/2012 20:55:20 door Obelix Idefix
 
Dd dd

dd dd

01/03/2012 20:58:54
Anchor link
Ik heb nu 2 gewaden in mijn hutkoffer, maar je moet er 3 hebben. Maar er zit als noggeen streep door. Pas bij 3 mag er een streep door.
 
- SanThe -

- SanThe -

01/03/2012 21:12:58
Anchor link
Echo $gebruiker_heeft_aantal[4] eens. Misschien staat daar een niet verwacht getal in.
 
Dd dd

dd dd

01/03/2012 23:38:06
Anchor link
Het weergeeft een 8 als output.
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

02/03/2012 06:19:39
Anchor link
Is dat het getal dat je verwacht/klopt?
Want dan klopt $gebruiker_heeft_aantal[4] >= 3 !?
 
Dd dd

dd dd

02/03/2012 10:06:44
Anchor link
Nee, want ik heb op dit moment 0 gewaden en geen 8. Dus dat klopt niet.
 
Gerhard l

gerhard l

02/03/2012 10:17:42
Anchor link
en toch komen hier 8 uit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$schoolitemQuery = $mysql->query("SELECT id, ( SELECT 1 FROM leden_hutkoffer WHERE lid_id = ".$info['id']." AND artikel_id = hutkoffer.id GROUP BY artikel_id) gebruiker_heeft FROM leden_hutkoffer hutkoffer");
 
Dd dd

dd dd

02/03/2012 11:22:19
Anchor link
Ik was verwijderd = 0 vergeten, maar nu weergeeft hij 4 terwijl ik 0 producten heb.
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

02/03/2012 12:12:55
Anchor link
Hoe komt die aan 4 dan?
 
Dd dd

dd dd

02/03/2012 12:36:18
Anchor link
Dat snap ik ook niet. Mijn query doet heel vreemd.
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

02/03/2012 13:09:10
Anchor link
Je query doet ongetwijfeld precies wat er wordt gevraagd, alleen klopt de inhoud van de query (kennelijk) niet (met wat jij verwacht). Dan wordt het debuggen: wat stop je er in? Echo/controleer die gegevens.
 
Koen Hollander

Koen Hollander

31/05/2012 20:30:39
Anchor link
offtopic: Jij houd van Harry Potter

Toevoeging op 31/05/2012 20:31:03:

Sorry dat ik oud topic naar boven haalde
 
Roel -

Roel -

31/05/2012 21:22:15
Anchor link
Je hebt je laatste waarschuwing gekregen. Stoppen nu.
 
 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.