[PHP]Code

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg waar jij de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je gaat projecten vanaf het begin tot het eind begeleiden. Je sluit aan bij meetings met klanten om hun processen in kaart te brengen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt

Bekijk vacature »

Traineeship ICT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

Informeel bureau zoekt Senior PHP developer

Functie Als senior PHP developer neem je het voortouw in ontwikkeltrajecten en ben je in staat werk uit te leggen aan collega’s om zo je kennis met hen te delen. Je deinst niet terug voor ingewikkelde projecten. Deze zie jij alleen maar als uit uitdaging. Je werkt doorlopend aan klantcases (en hierdoor je klant echt leert kennen), maar toch ben je afwisselend bezig. Dit alles in een vrije en ontspannen werksfeer, met een team van gelijkgestemde. Binnen de development teams werken ze met o.a. PHP, Laravel, React, Node, Elastic, Amazon AWS, JIRA, Solid, Domain-driven-design, Doctrine, Redis, docker, Kubernetes, CI, PHP

Bekijk vacature »

Back-end developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde SQL Developer/ functioneel consultant. Jij wordt verantwoordelijk voor zowel het ontwerpen en implementeren van SQL-databases als voor het in kaart brengen van de bedrijfsprocessen van een organisatie en het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Ontwerp en implementatie van SQL-databases: Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Analyse van bedrijfsprocessen: Je analyseert de bedrijfsprocessen van de organisatie om de behoeften van de klant te begrijpen en te vertalen naar

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js, React Remote

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer - remote werken

Functie Als Front-end (Angular) developer ga je aan de slag met het uitbouwen van hun webapplicatie, als één van de front-end experts ga je samen met collega’s in een devops team werken aan een nieuw front-end voor hun calculatie oplossing. Binnen de calculatiesoftware kunnen meerdere professionals tegelijk samenwerken, 3D calculaties uitvoeren en ook inzien met de benodigde specifieke details. Deze software wordt veel ingezet om projectbeschrijvingen en kosten in kaart te brengen, en tijdens de uitvoering te bewaken. Maar hiernaast liggen er in de toekomst veel meer plannen op het gebied van front-end in de andere applicaties. Genoeg te doen

Bekijk vacature »

Digitale Tovenaar Gezocht: Junior Low-code/No-code

Bedrijfsomschrijving Duik mee in een wereld vol innovatieve avonturen waar gegevens en technologie een magische symbiose aangaan! Al meer dan twee decennia lang zijn we de tovenaars achter de schermen die oplossingen creëren voor de meest complexe klantcontactvraagstukken en datagedreven software-uitdagingen. Bij ons draait het om de kracht van samenwerking en groei. We zijn een hechte vriendengroep die samen bergen verzet om elkaar én onze klanten te laten schitteren. Jouw succes is ons succes en we streven ernaar om elkaar naar nieuwe hoogten te tillen, niet voor even, maar voor altijd. We willen dat jij je helemaal thuis voelt in

Bekijk vacature »

Java Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

PHP back-end developer gezocht!

Functie Werk je liever zonder druk en keiharde deadlines maar met de focus op kwaliteit? Dan kom je hier op de juiste plek terecht! In Het team bestaat momenteel uit 12 developers, hiernaast werken er collega’s van front-end, UX maar ook marketing/sales en support. In iedere sprint ontwikkel je samen functionaliteiten met als uitdaging om de klanten de beste gebruikerservaring te bieden. Ze bieden een werkplek waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen, en mee te werken aan zowel bestaande als nieuwe mogelijkheden. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar een papiertje) • Je denkt graag mee over

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functieomschrijving Voor dit leuke softwarre bedrijf in de omgeving Vught zijn we per direct op zoek naar een C#/.NET Developer. Is development jouw passie en doe je dit graag met C#/.NET? Lees dan snel verder! Jou werkzaamheden zullen zijn: Zorgen voor de optimalisatie van de huidige software en het automatiseren van bedrijfsprocessen. Naar aanleiding van de wensen van de klant ga je, met je collega's op zoel naar passende oplossingen en je werkt dit uit tot een mooi eindproduct. Je gaat webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen door middel van ASP.NET, C# en MVC Framework. Bedrijfsprofiel Deze opdrachtgever houdt zich bezig

Bekijk vacature »

Senior Java Ontwikkelaar

Dit ga je doen Werken aan uiteenlopende interne projecten voor grote (internationale) organisaties; Ontwikkelen van diverse (web)applicaties en platformen met technieken als Java, Azure en ASP.NET; Complexe vraagstukken tackelen met jouw expertise en ervaring; Waar nodig help jij je collega's om samen tot de juiste oplossing te komen. Hier ga je werken Als Java Developer kom je te werken bij een internationale organisatie in regio Amsterdam die zich richt op procesoptimalisatie door middel van zeer complexe IT oplossingen. Dit doen zij op het allerhoogste niveau met vestigingen over heel de wereld en met een groot aantal aansprekende, maatschappelijk betrokken klanten.

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Je werkt nauw samen met het websitebureau aan de ontwikkeling en optimalisering van het internationale platform; Je ziet nieuwe webshops op en voert optimalisaties door; Je bouwt aan technische, functioneel en commercial resultaat; Je vindt het leuk om zelfstandig binnen een internationale organisatie te werken, maar krijgt ook energie om samen met collega's te werken. Hier ga je werken Voor een bedrijf in de regio Rotterdam zijn wij opzoek naar een PHP Developer. Je wordt onderdeel van het communicatieteam en gaat je bezighouden met het optimaliseren van de website van dit internationale bedrijf. Je schakelt veel

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in één van de 5 IT teams van dit bedrijf. Jullie werken op basis van interne klantprojecten aan voornamelijk webapplicaties. Dit betekent dat jij continu uitgedaagd wordt en veelal met verschillende soorten projecten bezig bent. Het gave is dan ook dat jullie als team samen bekijken welke technieken het beste passen bij het project waar jullie verantwoordelijk voor zijn. Zo kan het zijn dat jij als .NET developer gaat werken aan een project, maar dat jullie als team liever gebruik maken van Haskell of F# om de klus te klaren.

Bekijk vacature »

Webshop beheerder / Fullstack developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig gaat houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator

Bekijk vacature »
Gebruiker PHP

Gebruiker PHP

03/05/2006 23:11:00
Quote Anchor link
Heyz

Alles wat tussen de [*code*] tags staat krijg ik niet meer terug

Index.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php
include "inc/functions.inc.php";
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST"){
    echo parse_ubb(safe_output(highlight_encode($_POST['input'])));
}
else{
    ?>

        Test hier mijn UBB parser, nog niet af.
        <form method="post" action="index.php">
            <textarea name="input" cols="75" rows="35"></textarea>
            <Br />
            <input type="submit" value="Parse" />
        </form>
    <?php
}
?>


Klik hier voor de gebruikte functies


Iemand een idee hoe ik dit ga oplossen?>

Ty alvast
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Gebruiker PHP
 
PHP hulp

PHP hulp

11/05/2024 07:06:02
 
Gebruiker PHP

Gebruiker PHP

03/05/2006 23:12:00
Quote Anchor link
Srry.. foutje:P
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Gebruiker PHP
 
Eris -

Eris -

03/05/2006 23:18:00
Quote Anchor link
$output = preg_replace("#\[code\](.*?)\[/code\]#si", "".base64_decode('\\1')."", $output);

Dit is het probleem
Je witl hem hightlighten?
 
Gebruiker PHP

Gebruiker PHP

03/05/2006 23:21:00
Quote Anchor link
Ik wil heb eerst highlighten en dan encoden zodat hij niet word geparsed door de ubb parser en in de parser weer decoden zodat hij word teruggegeven..
 
Eris -

Eris -

03/05/2006 23:30:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
<?php
[code]
//function.php
//ubb phraser

function showsource($text){
    $text = str_replace("<br />","",$text);
    $text = str_replace("&lt;","<",$text);
    $text = str_replace("&gt;",">",$text);
    ob_start();
    highlight_string(stripslashes($text));
    $source = ob_get_contents();
    ob_end_clean();
    $source = explode('<br />',$source);
    $geheel .= '</p><div id="code"><div id="num"><code id="select">';

    for ($i = 1; $i < count($source)+1; $i++) {
        $geheel .= $i.'.<br />';
    }


    $geheel .= '</code></div><code>';
    for ($i = 0; $i < count($source); $i++) {
        $src .= $source[$i].'<br />';
    }

    $src .= $source[count($source)];

    $geheel .= $src.'</code></div><p>';

     $geheel = str_replace('&amp;','&',$geheel);
     $geheel = str_replace('<font color="','<span style="color:',$geheel);
     $geheel = str_replace("</font>","</span>",$geheel);
    return $geheel;
}
function
ubb($text)
{

global $basedir;
//replace html/php
$text = htmlentities($text);
$text = preg_replace('/\[quote\](.*?)\[\/quote\]/si','<div class="quote">\\1</div>',$text);
$text = nl2br($text);
$smiley = array(':)',';)',':D','8)',':p',':rolleyes:',':S',':@',':(',':O',':|',':cry:');
$image = array('smile','wink','laughing','cool','tongue','rolleyes','confused','angry','sad','surprised','wasset','crying');
for($s=0;$s < 12; $s++)
{

$smil = "<img src=\"".$basedir."images/smiles/".$image[$s].".gif\" alt=\"(".$image[$s].")\" />";
$text = str_replace($smiley[$s],$smil, $text);
}

 //layout

 $text = preg_replace('/\[b\](.*?)\[\/b\]/si','<strong>\\1</strong>',$text);
 $text = preg_replace('/\[i\](.*?)\[\/i\]/si','<em>\\1</em>',$text);
 $text = preg_replace('/\[u\](.*?)\[\/u\]/si','<span class="underline">\\1</span>',$text);

 //images

$text = preg_replace("#\[img\](http(s)?://)([a-zA-Z0-9\-\.,\?!%\*_\#:;~\\&$@\/=\+]+)\[/img\]#", "<img src='\\1\\3' alt='\\1\\3'/>", $text);
 $images = array();
 $replace = array();
 $images[0] = '#\[img height=([0-9]*?) width=([0-9]*?)\](.*?)\[\/img\]#si';
 $images[1] = '#\[img width=([0-9]*?) height=([0-9]*?)\](.*?)\[\/img\]#si';
 $images[2] = '#\[imgl\](.*?)\[\/imgl\]#si';
 $images[3] = '#\[imgr\](.*?)\[\/imgr\]#si';
 $replace[0] = '<img src="\\3" height="\\1" width="\\2" alt="\\3"/>';
 $replace[1] = '<img src="\\3" height="\\2" width="\\1" alt="\\3"/>';
 $replace[2] = '<img scr="\\1" class="imageleft" alt="\\1"/>';
 $replace[3] = '<img scr="\\1" class="imageright" alt="\\1"/>';
 $text = preg_replace($images,$replace,$text);

 //links

 $linktype = array();
 $replacement = array();
 $linktype[0] = '#\[url\]([a-z]*?://){1}(.*?)\[\/url\]#si';
 $replacement[0] = '<a href="\\1\\2" rel="external">\\1\\2</a>';
 $linktype[1] = '#\[url\](.*?)\[\/url\]#si';
 $replacement[1] = '<a href="http://\\1" rel="external">\\1</a>';
 $linktype[2] = '#\[url=([a-z]*?://){1}(.*?)\](.*?)\[\/url\]#si';
 $replacement[2] = '<a href="\\1\\2" rel="external">\\3</a>';
 $linktype[3] = '#\[url=(.*?)\](.*?)\[\/url\]#si';
 $replacement[3] = '<a href="http://\\1" rel="external">\\2</a>';
 $linktype[4] = '#\[email\](.*?)\[\/email\]#si';
 $replacement[4] = '<a href="mailto:\\1">\\1</a>';
 $linktype[5] = '#\[email=(.*?)\](.*?)\[\/email\]#si';
 $replacement[5] = '<a href="mailto:\\1">\\2</a>';
 $text = preg_replace($linktype,$replacement,$text);

 //other nice options:
 $text = preg_replace('/\[warning\](.*?)\[\/warning\]/si','</p><div class="warning">\\1</div><p>',$text);
 $text = preg_replace('/\[code\](.*?)\[\/code\]/esiU', "showsource('$1')",$text);
 $text = preg_replace('/\[quote\](.*?)\[\/quote\]/si','</p><div class="quote">\\1</div><p>',$text);
 $text = preg_replace('/\[quote=([0-9]*?),(.*?)\](.*?)\[\/quote\]/si','</p><div class="quote"><a href="#reactie\\1">\\2</a><br />\\3</div><p>',$text);

//Om als voorbeeld BB weer tegen moeten [ BB ] om gezet worden naar [BB]
 $text = preg_replace('/\[ (.*?) \](.*?)\[ \/(.*?) \]/si','[\\1]\\2[/\\3]',$text);
 return $text;
}
function
newsletter($text)
{

//replace html/php
$text = htmlentities($text);
$text = nl2br($text);
 //layout

 $text = preg_replace('/\[b\](.*?)\[\/b\]/si','<strong>\\1</strong>',$text);
 $text = preg_replace('/\[i\](.*?)\[\/i\]/si','<em>\\1</em>',$text);
 $text = preg_replace('/\[u\](.*?)\[\/u\]/si','<span class="underline">\\1</span>',$text);

 //images

 $text = preg_replace('/\[img\](.*?)\[\/img\]/si','<img src="\\1" alt="\\1" />',$text);
 $images = array();
 $replace = array();
 $images[0] = '#\[img height=([0-9]*?) width=([0-9]*?)\](.*?)\[\/img\]#si';
 $images[1] = '#\[img width=([0-9]*?) height=([0-9]*?)\](.*?)\[\/img\]#si';
 $images[2] = '#\[imgl\](.*?)\[\/imgl\]#si';
 $images[3] = '#\[imgr\](.*?)\[\/imgr\]#si';
 $replace[0] = '<img src="\\3" height="\\1" width="\\2" alt="\\3"/>';
 $replace[1] = '<img src="\\3" height="\\2" width="\\1" alt="\\3"/>';
 $replace[2] = '<img scr="\\1" class="imageleft" alt="\\1"/>';
 $replace[3] = '<img scr="\\1" class="imageright" alt="\\1"/>';
 $text = preg_replace($images,$replace,$text);

 //links

 $linktype = array();
 $replacement = array();
 $linktype[0] = '#\[url\]([a-z]*?://){1}(.*?)\[\/url\]#si';
 $replacement[0] = '<a href="\\1\\2" rel="external">\\1\\2</a>';
 $linktype[1] = '#\[url\](.*?)\[\/url\]#si';
 $replacement[1] = '<a href="http://\\1" rel="external">\\1</a>';
 $linktype[2] = '#\[url=([a-z]*?://){1}(.*?)\](.*?)\[\/url\]#si';
 $replacement[2] = '<a href="\\1\\2" rel="external">\\3</a>';
 $linktype[3] = '#\[url=(.*?)\](.*?)\[\/url\]#si';
 $replacement[3] = '<a href="http://\\1" rel="external">\\2</a>';
 $linktype[4] = '#\[email\](.*?)\[\/email\]#si';
 $replacement[4] = '<a href="mailto:\\1">\\1</a>';
 $linktype[5] = '#\[email=(.*?)\](.*?)\[\/email\]#si';
 $replacement[5] = '<a href="mailto:\\1">\\2</a>';
 $text = preg_replace($linktype,$replacement,$text);

 //other nice options:
 $text = preg_replace('/\[warning\](.*?)\[\/warning\]/si','</p><div class="warning">\\1</div><p>',$text);
 $text = preg_replace('/\[code\](.*?)\[\/code\]/esiU', "showsource('$1')",$text);
 $text = preg_replace('/\[quote\](.*?)\[\/quote\]/si','</p><div class="quote">\\1</div><p>',$text);
 $text = preg_replace('/\[quote=([0-9]*?),(.*?)\](.*?)\[\/quote\]/si','</p><div class="quote"><a href="#reactie\\1">\\2</a><br />\\3</div><p>',$text);

//Om als voorbeeld BB weer tegen moeten [ BB ] om gezet worden naar [BB]
 $text = preg_replace('/\[ (.*?) \](.*?)\[ \/(.*?) \]/si','[\\1]\\2[/\\3]',$text);
 return $text;
}

?>

Zo los ik het altijd op :)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Eris -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.