Phphulp Signature ??

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Als PHP developer bijdragen aan beter onderwijs?

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een PHP developer die mee gaat werken aan de (door)ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js en

Bekijk vacature »

Front-end developer Consultancy in teamverband wer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren Front-end of Fullstack developer die samen met de consultants aan de slag gaat om de business requirements te vertalen naar technische oplossingen. Los van het finetunen van extenties, help je bij het configureren van bijvoorbeeld een mobiel bankieren app. Hierin ben je van A tot Z betrokken en zie je bijvoorbeeld ook toe op de uitvoering van testen. Je expertise wordt optimaal benut en je krijgt verschillende kansen om deze uit te breiden door met verschillende innovatieve technologieën aan

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving Voor de gemeente Amsterdam zijn wij op zoek naar een softwareontwikkelaar Cleopatra. De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van brom- en snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie. Functie

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

PHP Back-end Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Starter Werklocatie: Nijmegen Vacature ID: 13633 Introductie OUr client develop websites, webshops, and digital environments that are used by many visitors daily. They are seeking an experienced PHP-Developer Back-end to join the team. If you're looking for a position where you can tackle challenging, innovative, and multidisciplinary ICT projects and make a difference, this vacancy might be for you! Functieomschrijving As a PHP developer, you'll develop websites and digital environments used by many visitors daily. You'll work as a back-end developer and want to continuously develop in this field. You can work independently and efficiently,

Bekijk vacature »

Senior java ontwikkelaar integratie

Functieomschrijving Voor de gemeente Rotterdam zijn wij op zoek naar een senior java ontwikkelaar integratie. Taken Binnen een zelfsturend Scrumteam voer je geheel zelfstanding je opdrachten uit en levert het eindresultaat op aan het Integratieteam. Jij voelt je net als alle teamleden verantwoordelijk voor alle aspecten, vanaf de vraag tot en met de oplevering in productie. Je bent kritisch, je helpt de klant om zijn wensen helder te krijgen, je schrijft zelfstandig clean code die van hoge kwaliteit is, met bijbehorende unit- en integratietesten, je ondersteunt zo nodig bij deployments naar productie. Het Integratieteam bouwt componenten (Endpoints) op de ESB.

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Voor Troostwijk Groep zoeken wij een: Mendix Developer Wij zoeken Je bent een getalenteerde en ervaren Mendix Developer en het is tijd om je horizon te verbreden. Je wilt minder coderen en meer modelleren, minder bezig zijn met allerlei technische details en randvoorwaarden en meer met functionaliteit. Daarnaast ben je trots op de innovatieve en gebruiksvriendelijke applicaties die je in de loop van de jaren hebt gebouwd. Werk je graag in een enthousiast team, wil je veel vrijheid en kun je tegelijkertijd goed met deadlines omgaan, dan ben jij absoluut degene die wij zoeken! Wat je nodig hebt is ruime

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je werkt mee aan de migratie naar .NET 6; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Zij zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

Trainee pega developer

Wil jij een mooie stap maken in jouw carrière? Mooi! Bij De Mandemakers Groep haal je binnen 6 maanden je CSA- en CSSA-certificaten, waarna jij aan de slag kan als Pega-developer in ons IT-team. Achter de schermen zorg jij ervoor dat collega’s efficiënt werken en klanten iedere dag beter geholpen worden. Wil jij daaraan bijdragen? En jouw ICT-skills ontwikkelen? Lees dan snel verder en solliciteer vandaag nog als trainee Pega-developer. Wat ga je doen? Als trainee Pega developer leiden wij je op tot gecertificeerd software developer voor het low-code platform PegaSystems. In de training ben je verantwoordelijk voor een te

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Java developer Zorgsysteem

Dit ga je doen Werken aan het eigen gebouwde zorgsysteem; Verbeteringen maken en toepassen binnen de applicatie; Jij gaat werken aan de Back-end van de applicatie en sporadisch werk je mee aan de Front-end; Samenwerken met andere teams voor een optimaal resultaat; Jij kan 'clean' werken en high quality code schrijven; Jij werkt resultaatgericht. Hier ga je werken De organisatie houdt zich bezig met diverse applicaties met betrekking tot zorgregistratie. Dankzij hun systeem komt alle informatie, omtrent de zorg van een patiënt, op een overzichtelijke en toegankelijke manier samen in één systeem te staan. Op deze manier is deze informatie

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Dynamische Oracle/APEX Ontwikkelaar in de logistie

Bedrijfsomschrijving De organisatie in de regio Rotterdam is gespecialiseerd in het ontwikkelen van moderne webbased software voor de ERP branche. In totaal is er 20FTE aan specialisten actief binnen de organisatie. De ICT afdeling bestaat momenteel uit 15FTE. Ze groeien ontzettend hard en daarom zoeken zij een Oracle/APEX Developer die het reeds sterke team nog sterker komt maken. Hier werken ze op projectbasis voor verschillende grote organisaties in de logistieke sector. Het is een informele organisatie waarbinnen een fijne werksfeer heerst. Zoals aangegeven willen ze het team nog sterker maken en daarvoor zoeken ze bij voorkeur medior of senior Oracle/APEX

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie The position we have for you As a .NET developer you will work for one of our customers active in the High Tech Industry. Our customers are mainly located in the Eindhoven area. We are very selective when it comes to the projects we accept and therefore only focus on innovative and complex projects. Because our customers are mainly specialized in machine construction, you often work close to the machines. Our team currently consists of Embedded engineers, IOT developers and Cloud engineers. We mainly work on Microsoft projects where WPF, UWP, .NET Core and Microsoft Azure are used. Eisen

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Bram Z

Bram Z

16/05/2005 19:35:00
Quote Anchor link
Waarom is er op phphulp geen signatures in de forums. Ik vind het veel leuker met een signature.
 
PHP hulp

PHP hulp

17/05/2024 05:35:40
 

16/05/2005 20:19:00
Quote Anchor link
Mee eens, maar dan niet zo hele groote, gewoon 1 of 2 regels
 
Alfred -

Alfred -

16/05/2005 20:19:00
Quote Anchor link
It sucks... Als je dan ooh zo nodig een wil, typ ze dan handmatig :) 't is eerder storend dan nuttig... :)
 
Mitch X

Mitch X

16/05/2005 21:05:00
Quote Anchor link
Ach op GoT heb ik er ook geen last van.
Vind het eigenlijk wel leuk :)
 
Alfred -

Alfred -

16/05/2005 21:17:00
Quote Anchor link
Een plain text sig zou ik mee kunnen leven, maar niet zoals je op sommige fora ziet... Ganse afbeeldingen als sig... Word je stiepelgek van...
 
Jordi

Jordi

16/05/2005 21:37:00
Quote Anchor link
Ik vind een sig ook wel gaaf. Maar dan inderdaad wel gewoon een normale, beschaafde, zoals al meer mensen voor mij hebben opgemerkt.
 
Bram Z

Bram Z

16/05/2005 21:41:00
Quote Anchor link
Natuurlijk niet met images, alleen met links of bold text.

Anders vind ik het ook niet zo wijs
 
Alfred -

Alfred -

16/05/2005 21:56:00
Quote Anchor link
D@rk:
Natuurlijk niet met images, alleen met links of bold text.

Anders vind ik het ook niet zo wijs


Links vind ik ook maar niks... Dan krijg je enkel een hoop gespam.... :)
 
Jordi

Jordi

16/05/2005 22:14:00
Quote Anchor link
Als je gewoon een klein maximaal aantal tekens instelt, zal het vast wel meevallen.

Bijvoorbeeld 256, dan past het ook mooi in een (var)char-veld. :)
Gewijzigd op 16/05/2005 22:16:00 door Jordi
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

16/05/2005 22:35:00
Quote Anchor link
100 is ook wel genoeg hoor :P

Mijn optie... het onderschrift vervangen door de handtekening, alleen dan wat meer tekens... (75-100 ofzo) en ook alleen boven de 500 posts... Dat voorkomt ook een beetje het gespam... Want Rafael, ook zonder links heb je gespam... Ookal is de URL dan niet aanklikbaar...
 
Jelmer -

Jelmer -

16/05/2005 22:45:00
Quote Anchor link
Dan natuurlijk wel even op de url rel="no-follow" (was het met of zonder streepje) en zorg ervoor dat het duidelijk is dat het niet meer bij het bericht (de post) zelf hoort. (scheidingslijn, andere letterkleur, grijs bijv.)
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

16/05/2005 22:51:00
Quote Anchor link
grijze scheidingslijn :P
 
Mitch X

Mitch X

16/05/2005 23:49:00
Quote Anchor link
En dan wil ik de power om die troep van jullie aan te kunnen passen ^^
Anders wordt het natuurlijk drie keer niets :P

Boven de 500 he?
Wow, dan mag ik 8 sigs :D
 
- wes  -

- wes -

17/05/2005 09:38:00
Quote Anchor link
laten we erop stemmen :) polltimes!
 
Jelmer -

Jelmer -

17/05/2005 09:45:00
Quote Anchor link
Wordt het dan een niet-binned reverendum, of...
Maximaal 1 \n in je onderschrift, lijkt me geen slecht idee. Maar wat moet je er dan inzetten?
 
- wes  -

- wes -

17/05/2005 10:14:00
Quote Anchor link
gewoon een quote oid , altijd wel leuke dingen om te lezen en kans om je te onderscheiden.

kom op met die poll! of ik ga zinloze propagandafoldertjes rondsturen, jajaja ik heb connecties die connecties hebben die vrienden van de broer van jp zijn!
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

17/05/2005 10:31:00
Quote Anchor link
wes:
jajaja ik heb connecties die connecties hebben die vrienden van de broer van jp zijn!
Boeie!! :) Ik zit dagelijks tegenover hem... als je tenminste JP Balkelende bedoeld.. :)

Elwin
 
Alfred -

Alfred -

17/05/2005 17:36:00
Quote Anchor link
Willem-Jan:
Want Rafael, ook zonder links heb je gespam... Ookal is de URL dan niet aanklikbaar...


Feit, maar ga jij dan nog de moeite nemen om dat adres te kopiëren en te plakken in een nieuw tabblad/venster? Ik niet ;) Een clickable is nooit goed :P Te grote verleiding ;)

Als het dan toch zo nodig met een post aantal moet, zou ik ook voor 500 gaan... Dan voorkom je al direct bullshit van kersverse leden van 10 jaar...
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

17/05/2005 18:06:00
Quote Anchor link
Idd... Maar wel beperkt aantal tekens... Want met 15 kom je op iets als n00b op... Dat is helemaal niks natuurlijk :P
 
Bram Z

Bram Z

17/05/2005 18:13:00
Quote Anchor link
Wat vind bas hiervan ?? Of komt hij niet meer op dit forum
 
Alfred -

Alfred -

17/05/2005 18:16:00
Quote Anchor link
D@rk:
Wat vind bas hiervan ?? Of komt hij niet meer op dit forum


Af en toe zie je hem opduiken in de online list... Denk dat het gewoon een druk persoon is ;)

Willem-Jan:
Idd... Maar wel beperkt aantal tekens... Want met 15 kom je op iets als n00b op... Dat is helemaal niks natuurlijk :P


Going offtopic, but anyway... I like my title... :)
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.