PHPhulp?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

React developer Inhouse cloudplatform

Functie De functie: Als front-end developer kom je te werken naast 2 andere front-end/React developers, waaronder één senior. Een hele mooie kans dus om in korte tijd veel nieuwe kennis en ervaring op te doen. Ze hebben momenteel veel werk hierin en daarom willen ze het team graag uitbreiden. Het is van belang dat je, zeker gezien het vele thuiswerken, in ieder geval al een aantal projecten hebt gedaan in React. Taken waar je aan kunt denken zijn het ontwikkelen van client-applicaties o.b.v. HTML5, React en andere open standaarden. Ook ben je nauw betrokken bij het implementeren van designs o.b.v.

Bekijk vacature »

Python developer Consultancy

Functie Als Python developer bij deze organisatie werk je voor verschillende klanten. Doordat de oprichter een groot netwerk heeft kun je zelf voorkeuren uitspreken in het type projecten dat je wilt gaan doen. Zo zijn er bijvoorbeeld langdurige of juist korte projecten, maar is ook het type klant, of project bespreekbaar. Werk jij bijvoorbeeld graag aan een nieuw, state-of-the-art web portaal of ben je liever betrokken bij een migratietraject van een bestaande applicatie? Wij gaan voor jou aan de slag! Eisen • Je bent een gedreven developer met sterke voorkeur voor Python • Je bent meer dan een codeklopper •

Bekijk vacature »

Oracle Apex Developer

Dit ga je doen Jouw taken bestaan uit: Het bouwen maatwerk Oracle applicaties voor Europese business units; Het implementeren van de nieuwste technieken om te blijven innoveren; Actief meedenken en aandragen van verbetervoorstellen. Hier ga je werken Deze organisatie in de regio Veenendaal is een van wereld grootste retailers met ruim 16.000 winkels in 27 markten en jaarlijks ruim 5,3 miljard klanten die winkelen bij een van hun welbekende retailmerken. Binnen de organisatie is er een IT Group actief die dient als IT Service Provider voor de hele organisatie en waar dagelijks IT'ers werken aan state-of-the-art IT oplossingen. Dit doen

Bekijk vacature »

Front-end developer Supply Chain Angular, ReactJS,

Functie Het development team bestaat momenteel uit 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creëren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld meedenken over strategie en design. Hierin krijg je veel vrijheid om de functie naar eigen inzicht in te vullen en te pionieren. Alle data die wordt gebruikt is zichtbaar in een webapplicatie, geschreven in Angular en React. Momenteel zijn ze bezig om de dashboards anders vorm te geven en de

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Dit ga je doen Jouw taken als Senior Java Developer zijn: Het maken van strategische keuzes omtrent de nieuwbouw van applicaties; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java FX, JDBC, SQL, REST, Jax-RS, JSON, Maven, JUnit en Spring (boot)); Reviewen van code en feedback geven op collega developers; Analyseren en oplossen van bugs/incidenten door het onderlinge verband te kunnen leggen van verschillende losstaande systemen. Hier ga je werken Het bedrijf waar je als Senior Java Developer komt te werken staat internationaal bekend om het testen van bodemstructuren door middel van echotechnieken en beeldherkenning.

Bekijk vacature »

Back-end ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meebouwen aan diverse databasesystemen in een klein bedrijf met een platte organisatie? In een team van ruim 10 ontwikkelaars wordt er aan diverse ICT oplossingen gewerkt. Jouw taken hierbij zullen bestaan uit: Het onderhouden en door-ontwikkelen van bestaande databases. Denk hierbij aan schema verbeteringen en performance-tuning. Bij nieuwe ontwikkelingen ga jij ook bezig met het bouwen van het databaseschema. Omdat je in een klein team werkt zal je ook de C# routine verder uitbouwen en ontwikkelen. Ook kan je meedraaien in algemene refactory-, ontwikkel- of testwerkzaamheden. Je zal voornamelijk gebruik maken van de volgende technieken: .NET

Bekijk vacature »

Remote - Front-end Angular developer

Functie The IT team currently consists of the IT Manager, 2 back-end developers, 1 full-stack developer, 1 designer, and a DevOps engineer. They are currently looking for an experienced Front-end developer who will work autonomously and in a disciplined manner, being the only developer working on their Front-end applications at the start. They do have the ambition to find a second developer soon, who you will then be able to supervise. You will be working on the further development of their existing UI in Angular. But also developing a mobile app. They place great value on User Experience and opt

Bekijk vacature »

Productontwikkelaar Food

Wat ga je doen Als Productontwikkelaar Food ga je nieuwe producten ontwikkelen en bestaande producten verbeteren. Je bent hierbij betrokken bij het gehele proces: van productconcept naar proefreceptuur, het realiseren va het product (op kleine schaal) en het testen van producten in een productieomgeving. Verder: Bewaak je de status van verschillende fases van productontwikkeling en lever je tijdig de benodigde data aan Ben je bezig met de optimalisatie van oude en nieuwe recepturen Begeleid of organiseer je proefsessies (sensorisch onderzoek) in het team en/of bij klanten Onderhoud je contacten met de klanten, leveranciers van grondstoffen e.a. externe partijen Houd je

Bekijk vacature »

Back end developer

Functie Jij als full stack ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor 90% van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van grote maatwerk applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. De technische uitdaging momenteel is dat

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP / Laravel Developer voor een IT-consultancy in de omgeving van Hoofddorp! Ben jij op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging binnen een veelzijdige werkomgeving? Lees dan snel verder! Binnen dit bedrijf werk je in een ontwikkelteam, waarin je zeer betrokken bent en meedenkt over softwareoplossingen. Binnen dit Team hou je je bezig met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken;

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Back end developer Digital Agency

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

PHP Developer

As a PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing vanilla PHP code. Working with

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Als developer bouw je in DevOps teams aan enterprise applicaties, nieuwe IOT, Chatbots of AI oplossingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij vorig jaar Microsoft Partner of the year geworden.

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

PHP erik

PHP erik

31/01/2006 13:04:00
Quote Anchor link
Dit is het moment dat ik het helemaal gehad heb. Je kunt sponsoring in de vorm van hosting aannemen, maar als die hosting dan zo ontzettend traag blijkt te zijn dat er al meerdere discussies over zijn geweest, dan moet je jezelf iets beginnen af te vragen.

Nu al twee keer vandaag:
Quote:
Warning: mysql_connect(): Can't connect to MySQL server on '213.239.143.87' (4) in /opt/users/k/kregeler/www.phphulp.nl/cfgs/mkdbconn.php on line 4

Warning: mysql_select_db(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /opt/users/k/kregeler/www.phphulp.nl/cfgs/mkdbconn.php on line 4

De connectie met de database is mislukt.
Probeer het over enkele minuten opnieuw. Blijf niet de pagina herladen (refreshen). Wanneer u dit wel doet wordt de database alleen nog maar meer belast. Er is een e-mail gestuurd naar één van de administrators.

Onze excuses en bedankt voor het begrip.

Het PHPhulp team


Ik heb de PHPhulp website nog nooit snel gezien. Het is altijd weer een pain in the ass.

Wat kunnen wij als gebruiker ("klant") doen om PHPhulp op een goede server te krijgen? Ik zou zelfs overwegen PHPhulp te sponsoren voor een goede server of hosting. Dit is te time- & stressconsuming. Desnoods start ik een inzamelingsactie of probeer ik een dedicated server te regelen, alles beter dan dit.

- Een nogal geirriteerde Erik

[ je laat je bedrijfskleding toch ook niet sponsoren door de Zeeman als je een 5-sterrenhotel bent?? ]

Edit:
oops, knal hem even naar Koffiehoek
Gewijzigd op 29/03/2006 00:36:00 door PHP erik
 
PHP hulp

PHP hulp

17/05/2024 07:40:40
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

31/01/2006 13:07:00
Quote Anchor link
De toon is een beetje onvriendelijk, maar ik denk dat je het uiteindelijk goed bedoeld.

Overigens ben ik bereid om een paar euro's per jaar neer te leggen voor phphulp als dat moet, of we gaan de volgende meeting met de pet rond.

Hoeveel dataverkeer heeft phphulp eigenlijk op maandelijkse basis?
 
PHP erik

PHP erik

31/01/2006 13:09:00
Quote Anchor link
Quote:
De toon is een beetje onvriendelijk, maar ik denk dat je het uiteindelijk goed bedoeld.
Dat klopt, ik loop er al 2 jaar over te klagen, maar het wordt in de doofpot gestopt terwijl ik niet snap waarom. "Wij" maken dit forum wat het is, en "onze" wensen worden voor mijn gevoel genegeerd. Ga de discussie maar eens aan zou ik zeggen. Waarom jezelf [phphulp] verdedigen i.p.v. het (overduidelijke) probleem oplossen?

Edit:
Dit is natuurlijk niks persoonlijks tegen de personen die het management regelen, dit is iets tegen hun beslissingen
Gewijzigd op 31/01/2006 13:10:00 door PHP erik
 
PHP erik

PHP erik

31/01/2006 13:12:00
Quote Anchor link
Ik bied me overigens aan om gratis volledige database- en scriptoptimalisatie te doen, maar dat zal het ego van de administrators wel aantasten :)
 
Eris -

Eris -

31/01/2006 13:20:00
Quote Anchor link
[Verwijderd administrator acces bij mijn accout]
Van mij mag je...

Maar hoe kan er een slecht management zijn als er geen is.....
[/geeft weer admin acces]
 
Eris -

Eris -

31/01/2006 13:21:00
Quote Anchor link
Ohja ik durf te weden door gebruik van chaching enz.. al minimaal 5% winst te behalen is. minimaal...
 
PHP erik

PHP erik

31/01/2006 13:21:00
Quote Anchor link
Quote:
Maar hoe kan er een slecht management zijn als er geen is.....


wahahahahahahahahahahaahahahahahha

Is dat dan niet het probleem?
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

31/01/2006 13:35:00
Quote Anchor link
Dat is pas een echt phphulp project... phphulp herschrijven. Als je het goed doet kan iedereen er wat van leren, je krijgt dan een echte community (want iedereen heeft er aan meegewerkt :P) en je kan dan meer functionaliteiten inbouwen.

Een automatisch ban-systeem die 'snel-geld-verdien'-posters eruit filterd. Of Criminals php'ers. :P.
 
Eric Cartman

Eric Cartman

31/01/2006 13:48:00
Quote Anchor link
Dat zou wel mooi zijn jah, en omdat iedereen wel een beetje is 'gespecialiseerd' op bebpaalde gebieden (Sebastiaan met OOP en Jelmer met AJAX bijvoorbeeld) zal het een supersite worden, waar ook nog eens veel geld mee verdiend kan worden...
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

31/01/2006 13:55:00
Quote Anchor link
Eris:
[Verwijderd administrator acces bij mijn accout]
Van mij mag je...

Maar hoe kan er een slecht management zijn als er geen is.....
[/geeft weer admin acces]


Dit geeft inderdaad te denken en heel jammer dat die er niet is want je jongens bieden toch giga veel hulp aan!!!
Ik zou wensen dat mijn forum wel php code toelaat en dan er met deze intensie van gebruik wordt gemaakt!!!
 

31/01/2006 14:06:00
Quote Anchor link
Jip:
Dat zou wel mooi zijn jah, en omdat iedereen wel een beetje is 'gespecialiseerd' op bebpaalde gebieden (Sebastiaan met OOP en Jelmer met AJAX bijvoorbeeld) zal het een supersite worden, waar ook nog eens veel geld mee verdiend kan worden...
OOP :-)

*bidt voor de heilige god van OOP*

Maar @topic: PHPHulp is idd wel wat traag. En rewrite zal geen kwaad kunnen :-)
 
EdwinG

EdwinG

31/01/2006 14:10:00
Quote Anchor link
Ik wil best helpen met een rewrite (als dat er van komt), Ik ben vooral geïnteresseerd in het in elkaar zetten van database-structuren en (ingewikkelde) sql query's.
 
Woopie100

Woopie100

31/01/2006 14:17:00
Quote Anchor link
Maakt het dan meteen opensource :)

edit:OMG wat een nederlands :P

nu goed:

Maak het dan meteen opensource :)
Gewijzigd op 31/01/2006 14:18:00 door Woopie100
 
Robert Deiman

Robert Deiman

31/01/2006 14:21:00
Quote Anchor link
Dat is op zich ook wel een idee.. Het opensource maken. Of een project, waar we met zijn allen aan gaan werken.

De site is inderdaad niet altijd snel. MAar een snellere server is vaak ook duurder. Inderdaad eerst een rewrite maar eens proberen. En dan meteen alle bekende "bugs" eruit halen.
 
Eris -

Eris -

31/01/2006 14:23:00
Quote Anchor link
Open source is waarschijnlijk niet erg slim... Daarvoor is de script te specifiek...

Maar het is nog wel steeds een leuk project.
 

31/01/2006 14:25:00
Quote Anchor link
Zoals de UBB bugs. iig moet de ubb parser herschreven worden. Ook zodat je eigen Afbeelding
 
Robert Deiman

Robert Deiman

31/01/2006 14:29:00
Quote Anchor link
Dat moet ook kunnen Sebastiaan, misschien ook wel leuk om dan meteen van die klikbare tekentjes te maken, zodat je niet alle ubb code in hoeft te tikken.

Maar ik doelde vooral op de bug met de "groene tekst". Die zag ik al vaker.. :S
 

31/01/2006 14:37:00
Quote Anchor link
Je bedoelt dat het hele topic gehighlight wordt?
 
Dennis van der Meer

Dennis van der Meer

31/01/2006 14:39:00
Quote Anchor link
Leuk idee mensen. Maar als ik eerlijk moet wezen, bij mij is die niet zo traag eigenlijk, er zijn site's die trager zijn.
Gewijzigd op 31/01/2006 14:46:00 door Dennis van der Meer
 
EdwinG

EdwinG

31/01/2006 14:46:00
Quote Anchor link
Sebastiaan:
Je bedoelt dat het hele topic gehighlight wordt?

Kijk bijvoorbeeld in dit topic, meerdere regels uit de gegeven code komen absoluut niet van de ts.
Gewijzigd op 31/01/2006 14:46:00 door EdwinG
 
Robert Deiman

Robert Deiman

31/01/2006 14:55:00
Quote Anchor link
Inderdaad Edwin, die bedoelde ik.. Dat is best irritant. Die bug mag er wel uit.

@Dennis
Op zich is de site niet heel traag, tenminste niet altijd.. Ligt aan de pieken.. Als het druk is is dat heel merkbaar. En de server reageert ook vrij regelmatig niet.

@TOPIC
Ik denk dat de code een stuk beter wordt als die opnieuw wordt geschreven.. of verbeterd..
En dan kunnen we gelijk naar de validatie kijken. dat is ook een RAMP met deze pagina.
Zal ook wel snelheid schelen als de pagina valide is.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.