[PHP]Poker uitrekenen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Java developer

Dit ga je doen Jouw taken als Senior Java Developer zijn: Het maken van strategische keuzes omtrent de nieuwbouw van applicaties; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java FX, JDBC, SQL, REST, Jax-RS, JSON, Maven, JUnit en Spring (boot)); Reviewen van code en feedback geven op collega developers; Analyseren en oplossen van bugs/incidenten door het onderlinge verband te kunnen leggen van verschillende losstaande systemen. Hier ga je werken Het bedrijf waar je als Senior Java Developer komt te werken staat internationaal bekend om het testen van bodemstructuren door middel van echotechnieken en beeldherkenning.

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer Games

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met hardware en wil jij kleuren binnen een Qt framework? Spreek jij de talen C en of C ++? Dan ben ik wellicht opzoek naar jou! Voor een super gave opdrachtgever in omgeving Delft is er namelijk plek voor een nieuwe kracht! Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke game industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen en buitenland? Je zult in een team, samen met vier ontwikkelaars, de mooiste

Bekijk vacature »

Ervaren Full stack developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house functie bij een bedrijf met enorme groeipotentie? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging vol afwisseling en gezelligheid? Dan ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres! Wij zijn in omgeving Breda op zoek naar een ervaren full stack developer. Je gaat werken voor een zeer gewilde werkgever met goede arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een plekje in het jonge IT team, work hard, play hard is hier duidelijk het motto! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Jij bent verantwoordelijk voor het ontwerpen en bouwen van webapplicaties. Je bent

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Software Developer

Functieomschrijving Voor een toffe opdrachtgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP Developer met affiniteit met Laravel. Je komt te werken bij een uitdagende opdrachtgever met supergave klanten in een specifieke branche. Als PHP ontwikkelaar ben je samen met een vooruitstrevende team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het vernieuwen van informatiesystemen voor een specifieke branche. Je ondersteunt complexe uitdagingen van klanten. Vervolgens breng je hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Affiniteit met Laravel is een pré. Om de klanten zo goed mogelijk te ondersteunen en snel in

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js, React Remote

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

.NET Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een .NET Developer! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans en kijk snel of jouw vaardigheden aansluiten bij onderstaand profiel! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als .NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving Bergen. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en verricht betekenisvol werk. Binnen dit bedrijf wordt gewerkt aan de productie en ontwikkeling van medische middelen. Als .NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je wordt betrokken bij alle fasen van software

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail; Verantwoordelijk voor de front-end werkzaamheden; Naast de front-end werk je ook aan de backend. Hier ga je werken Als Full Stack Developer komt je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development

Bekijk vacature »

Randstad B.V.- Freelance Senior Fullstack Develope

Startdatum: 01.05.2023 Richttarief: € 75,00 - €85,00 Duur van de opdracht: 1 jaar Uren per week: 40 Werkmodel: Hybride, dinsdag en donderdag aanwezig op kantoor in Diemen en meer wanneer dit nodig is. Functieomschrijving: De ideale kandidaat gaat onderdeel uitmaken van een junior team binnen het foundation domein. Vanuit het foundation domein werkt dit team samen met andere foundation teams en teams uit het online domein (professionals B2B en B2C) voor het bouwen en integreren van HRM functionaliteiten (verlof en benefits) in de persoonlijke portal van Interim Professionals. Er is meer backend werk dan frontend, maar kandidaat moet beiden leuk

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Arnhem gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Als C# .NET Developer binnen dit bedrijf houd je je niet alleen bezig met het verbeteren van

Bekijk vacature »

Backend Developer Scrummaster .NET

Samengevat: Deze werkgever is een ambitieus internetbedrijf met een passie voor digitale communicatie. Ben jij geschikt als Backend Developer? Heb je ervaring met .NET platform? Vaste baan: Backend Developer / SCRUM Master Scrum HBO WO €3.800 - €6.000 Deze werkgever is een innovatief bedrijf met enthousiaste mensen die jarenlang ervaring hebben met het ontwikkelen internet- en intranetoplossingen. Wij houden van korte lijnen en open en eerlijke communicatie. Wij zetten graag onze jarenlange ervaring in om perfect werkende oplossingen te ontwikkelen. Wij ondersteunen dienstverlenende organisaties bij het ontwikkelen en realiseren van een effectief, adaptief communicatieplatform. Je ontwikkelt met ons de meest

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer wanted!

Functie Because of the growth within the company, we are looking for reinforcement in the devlopmenttean. As a back-end developer you build the company software that helps us with the primary processes. A fun (internal) project in which you continuously develop the software! You will work in a small team, we have daily stand-ups and a scrum session every fortnight, led by our Scrum Master. During these sessions, you get the opportunity to present your ideas and discuss them with your fellow developers and the Product Owner. Within the development teams, we use Trello, Gitlab, Jiira, Confluence and Boockstack. They

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Senior Software Developer C++

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Vacature ID: 13342 Introductie Do you want to work for one of the most innovative companies located in the region of Eindhoven. Currently Due to growth we are looking for a Senior Software Developer. Our client is a high-tech company with international roots and can provide you with a challenging opportunity. Functieomschrijving Responsibilities: Design, develop, and maintain high-quality software applications in C++ Collaborate with other engineers, product managers, and stakeholders to understand requirements and develop solutions Write clean, maintainable, and efficient code Conduct thorough testing and debugging to ensure high-quality software Optimize applications for

Bekijk vacature »

Ervaren PHP ontwikkelaar

Functie Jij als PHP ontwikkelaar komt te werken in een team van 4 andere PHP ontwikkelaars. Je zult je voornamelijk bezig houden met: – Het ontwikkelen van nieuwe features – Doorontwikkelen van de API – Nadenken over de technische infrastructuur – Datakwaliteit Samen met het team ben jij verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de software en om de positie als marktleider in Europa te behouden. Ze werken volgens SCRUM in 2 wekelijkse sprints, werken met Jira voor alle tickets en communiceren veel via Slack. Eisen • Minimaal 3 jaar ervaring als back end developer • Je hebt affiniteit met

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag bij een van onze klanten actief in de High Tech Industrie. Onze klanten zijn voornamelijk gelokaliseerd in de omgeving van Eindhoven. Wij zijn erg selectief als het gaat om de projecten die wij accepteren en richten ons dan ook alleen op innovatieve en complexe projecten. Omdat onze klanten voornamelijk gespecialiseerd zijn in de machinebouw, werk jij ook vaak dicht tegen de machines aan. Ons team bestaat momenteel uit Embedded engineers, IOT developers en Cloud engineers. Wij werken voornamelijk aan Microsoft projecten waar er gebruik wordt gemaakt van WPF, UWP, .NET Core

Bekijk vacature »
Wouter K

Wouter K

04/01/2009 22:17:00
Quote Anchor link
Hey,

Het is al een tijdje geleden dat ik hier nog iets heb gepost hier maar ik had een vraagje.

Ik speel nu toch al een tijdje poker en zit me steeds af te vragen hoe ze bereken hoeveel je verdient per persoon.

Stel bv. 10 mensen leggen elk 50 euro in. De eerste krijgt het meest en de laatste krijgt het minst.

Of 10 spelers leggen 50 euro in en enkel de 3 eerste winnen iets.

Hoe kan je zoiets berekenen?

Groetjes
Wouter
 
PHP hulp

PHP hulp

20/05/2024 05:04:07
 
Robert Deiman

Robert Deiman

04/01/2009 22:31:00
Quote Anchor link
@wouter
Hoe je berekend hoeveel een persoon verdient, bepaal je zelf en onderling. Maargoed:

Ik neem aan dat je wel al hebt bepaald welke spelers op welke plaats zijn geëindigd, dus dan is het een kwestie van een array maken met percentages (dit kan je ook evt. in een database doen, dan kan je het heel eenvoudig aanpassen met bijv een admin panel) en de plekken. Het eenvoudigst is:

array(1 => 50, 35, 15);

Je kan dan denk ik wel verder met het bepalen van wie wat krijgt.
 
Wouter K

Wouter K

05/01/2009 17:35:00
Quote Anchor link
@Robert D: Idd, ik moest het niet persé in PHP hebben maargoed heb intussen via andere middelen gehoord dat het via procenten inderdaad ging. Ik dacht alleen dat er een vast patroon was dat je ook ziet op Poker spellen.
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

05/01/2009 18:01:00
Quote Anchor link
Ieder toernooi is anders, afhankelijk van het aantal deelnemers,
Er zijn toernooien waar de nummer 60 nog 1000 euro wint, er zijn toernooien waar de nummer 5 slecht 50 euro wint,
Stel dat je een dus een tafel van 10 hebt, dan is het vrij reëel dat er maar 3 winnaars zijn (meestal zijn het 25% van het aantal deelnemers)
dan krijgt de nummer 1 (bijna) standaard 50 procent,
de rest krijgt daar een deel van.
Je kan hiervoor een formule schrijven,
misschien is het dan handig om er eerst een grafiek te tekenen, en aan de hand daarvan de formule bepalen, (waarbij x bijvoorbeeld het aantal winnaars is)
 
Wouter K

Wouter K

05/01/2009 20:15:00
Quote Anchor link
Ik ben niet zo'n wiskunde knobbel had op examen een buis :$
 
- SanThe -

- SanThe -

05/01/2009 20:19:00
Quote Anchor link
wouter schreef op 05.01.2009 20:15:
had op examen een buis

Huh????
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

05/01/2009 20:22:00
Quote Anchor link
waarschijnlijk deed hij iets in de richting van koken ofzo, die zijn verplicht een buis te dragen, ivm met hygiëne.
Ik zal even kijken of k een leuke formule in elkaar kan prutsen :P
 
Joren de Wit

Joren de Wit

05/01/2009 20:36:00
Quote Anchor link
nico schreef op 05.01.2009 20:22:
waarschijnlijk deed hij iets in de richting van koken ofzo
Ik gok eerder het werkwoord 'buizen' dat in normaal Nederlands ook wel 'zakken' betekent :-)
 
Wouter K

Wouter K

05/01/2009 20:38:00
Quote Anchor link
Inderdaad Blanche gezakt voor wiskunde :)
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

05/01/2009 20:40:00
Quote Anchor link
nooit van gehoord, maar dan is het toch: op mijn examen ben ik gebuist, anders ben je ontslagen :P zoals t er nu staat.
 
- SanThe -

- SanThe -

05/01/2009 20:44:00
Quote Anchor link
Mijn dank. Weer wat geleerd. Ook nog nooit van gehoord.
Zullen we weer on-topic gaan?
 
Wouter K

Wouter K

05/01/2009 21:38:00
Quote Anchor link
Yes indeed.
 
Maarten Slenter

Maarten Slenter

07/01/2009 11:53:00
Quote Anchor link
't is gewoon een kwestie van een systeem erachter bedenken, en dat uitwerken in PHP.

Ga gewoon een keer als je een uurtje over hebt ofzo een keer erover nadenken, doe ik ook zo vaak:P
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.