Pickadate default submit waarde

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Lead Webdeveloper

Als Lead webdeveloper bij KUBUS ben je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de webapplicatie en services van BIMcollab. In je rol als lead developer zoek je als vanzelf op een creatieve manier naar het optimum tussen benodigde implementatie-tijd, de performance van de applicatie en een snelle go-to-market van features, aansluitend bij onze geautomatiseerde test- en release train. Hierbij bewaak je in samenwerking met de andere senior ontwikkelaars in je team de architectuur van de applicatie en adviseer je de product owner over noodzakelijke refactoring om de onderhoudbaarheid van het platform te verbeteren. Ons

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een andere uitdaging? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een Fullstack developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in

Bekijk vacature »

Senior Product Developer

Functieomschrijving Als senior Product Developer ben je verantwoordelijk voor bestaande mobiliteitsproducten en de ontwikkeling van nieuwe mobiliteitsconcepten. Met behulp van diverse klantonderzoeken, klantsessies en salesmeetings zorg je ervoor dat je de veranderende mobiliteitsbehoeften in de markt kent. Hier speel je op in door innovatieve, flexibele, efficiënte en duurzame vervoersoplossingen te bedenken, te ontwikkelen, te implementeren en uiteindelijk samen met Sales en Marketing collega’s in de markt te zetten. Je initieert en neemt deel aan (internationale en afdeling overschrijdende) projecten, vaak in de rol van projectleider. In die rol bewaak je de voortgang, coördineer je de activiteiten en zorg je voor

Bekijk vacature »

Laravel PHP developer in een jong team

Bedrijfsomschrijving Als je op zoek bent naar een werkplek waar plezier en uitdaging hand in hand gaan, dan is dit bedrijf de juiste keuze voor jou. Hier kun je werken aan uitdagende projecten en krijg je als developer veel verantwoordelijkheid. Het bedrijf waardeert kwaliteit boven kwantiteit en richt zich op het ontwikkelen van hoogwaardige applicaties en websites waar klanten enthousiast over zijn. Dit bedrijf is vooruitstrevend en streeft naar het leveren van de best mogelijke resultaten voor hun klanten. Als medior PHP ontwikkelaar met 3 jaar ervaring ben jij de persoon die we zoeken. Je krijgt hier de kans om

Bekijk vacature »

Full Stack PHP Developer

Functieomschrijving Ervaren PHP Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT team van een organisatie in de regio Ermelo gaat versterken. Voor deze functie zijn we op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die deze innovatieve organisatie nog een stap verder gaat brengen. Wij zijn op zoek naar iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je bent verantwoordelijk voor het samenwerken met een externe partij het is hierbij jouw taak om deze partij uit te dagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een ontwikkelteam met 15 developers en twee testers. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor financiële applicaties met meer dan 50.000 gebruikers. Een deel van het team is verantwoordelijk voor de webapplicaties van deze organisatie. Ook zijn er twee app ontwikkelaars werkzaam in het team die zich focussen op de mobiele applicatie. Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag met de webapplicaties van deze organisatie. Hierbij maak jij o.a. gebruik van C# .NET, ASP.NET, T-SQL, Angular en TypeScript. De nadruk van jouw functie ligt wel op de backend van de applicatie. Wat jouw functie

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving Gaat jouw hart sneller kloppen van software developen in C#.NET? Voor een softwarebedrijf in regio Den Bosch zijn wij op zoek naar een C# programmeur. Lees snel verder! Wat ga je doen? Je gaat werken met C# en ASP.NET MVC Framework om onder meer webapplicaties, webshops en websites te ontwikkelen. Je optimaliseert de bestaande software en helpt mee aan het automatiseren van bedrijfsprocessen. Je gaat samen met je collega's de juiste oplossing op basis van de wensen van de klanten uitwerken tot een mooi product. Bedrijfsprofiel Het ontwikkelen van softwareoplossingen en kantoorautomatiseringen is waar dit bedrijf voor staat.

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

Samen met het development team zorg je ervoor dat alle systemen achter de schermen vlekkeloos werken. Wat doe je als Medior C# Developer bij Coolblue? Als C# developer doe je regelmatig mee aan brainstormsessies over user experience, data en task flow met de UX Designer, Product Owner en Data Scientist in je team. Daarnaast schrijf je op zichzelf staande, consistente en testbare code die goed onderhoudbaar en toekomstbestendig is. Ook C# Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Werken met verschillende soorten data-opslag, zoals Oracle of AWS. Problemen oplossen

Bekijk vacature »

Front-End Developer

As a Front-End Developer at Coolblue you improve the user-friendliness of our webshop for millions of customers. How do I become a Front-End Developer at Coolblue? As a Front-End Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present these within the team. You also take pride in your work and welcome any feedback. Would you like to become a Front-End Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You

Bekijk vacature »

PHP Developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Bennekom gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider in onderwijsland. Wat vragen

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het applicatielandschap; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het applicatielandschap; Sparren met de business. Hier ga je werken De organisatie is werkzaam in de financiële dienstverlening met meer dan 200 medewerkers en meer dan 250.000 eindgebruikers is het een van de grotere binnen haar branche. Je komt te werken in een team waarmee je verantwoordelijk bent voor het ontwikkelen en onderhouden van de financiële applicaties binnen de organisatie, denk hierbij aan het bouwen en onderhouden van portalen. Als .net developer ga jij het development team ondersteunen met de transitie naar

Bekijk vacature »

Java Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Junior Front-End Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale oplossingen van Coolblue. Wat doe je als Junior Front-End Developer bij Coolblue? Als Junior Front-End Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen. Op dat moment komt je wil om te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan goed van pas! Ook Junior Front-End Developer worden bij Coolblue?

Bekijk vacature »
N K

N K

17/10/2013 21:24:23
Quote Anchor link
Ondanks de volgens mij toch goede documentatie van de pickadate datepicker kom ik er toch niet uit.
Als ik een datum kies en op submit klik wordt de variabele "date_submit" gevuld. Deze waarde gebruik ik om in de database weg te schrijven.
Wanneer ik meteen hierna weer op submit klik is deze weer leeg. Ik wil de POST waarde behouden voor deze variabele. Normaal zou ik gewoon checken op een post waarde en die weer echo-en in de value van de input maar deze value wordt via javascript in het DOM geplaatst door pickadate. (als ik het zo goed zeg..)
Weet iemand hoe ik dit kan doen?

Pickadate: http://amsul.ca/pickadate.js/date.htm

Mijn code tot nu toe ter verduidelijking
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
<html>
    <head>
    <link rel="stylesheet" href="lib/pickadate.js-3.2.2/lib/compressed/themes/default.css">
    <link rel="stylesheet" href="lib/pickadate.js-3.2.2/lib/compressed/themes/default.date.css">
    <script src="//ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.0.0/jquery.min.js"></script>
    
  
    </head>
<body>
<form method="POST">
    <input type="text" class="datepicker" name="date" value="<?php if(isset($_POST['date'])){echo $_POST['date'];}?>"/>
    <input type="submit" />
</form>


<!-- test var -->
<?php print_r($_POST);?>


<script src="lib/pickadate.js-3.2.2/lib/compressed/picker.js"></script>
    <script src="lib/pickadate.js-3.2.2/lib/compressed/picker.date.js"></script>
     <script>
    $( '.datepicker' ).pickadate({
    min: true,
        monthsFull: [ 'januari', 'februari', 'maart', 'april', 'mei', 'juni', 'juli', 'augustus', 'september', 'oktober', 'november', 'december' ],
        monthsShort: [ 'jan', 'feb', 'maa', 'apr', 'mei', 'jun', 'jul', 'aug', 'sep', 'okt', 'nov', 'dec' ],
        weekdaysFull: [ 'zondag', 'maandag', 'dinsdag', 'woensdag', 'donderdag', 'vrijdag', 'zaterdag' ],
        weekdaysShort: [ 'zo', 'ma', 'di', 'wo', 'do', 'vr', 'za' ],
        format: 'ddd dd mmmm yyyy',
        formatSubmit: 'yyyy-mm-dd',
        today: 'vandaag',
        clear: false
        });
    </script>
</body>
</html>
Gewijzigd op 17/10/2013 21:26:59 door N K
 
PHP hulp

PHP hulp

14/05/2024 05:41:41
 
Tim S

Tim S

17/10/2013 21:28:45
Quote Anchor link
Denk dat het niet werkt omdat je "format" en "formatSubmit" instellingen van elkaar verschillen.
 
N K

N K

17/10/2013 21:30:46
Quote Anchor link
Dat is volgens mij juist de bedoeling.
Format is de weergave van de datum in het input veld.
formatSubmit is de waarde voor de database.
 
Tim S

Tim S

17/10/2013 21:32:23
Quote Anchor link
Ja dat bedoel ik ook... Je probeert nu je database format weer te geven, maar dat herkent hij niet als een datum.
 
N K

N K

17/10/2013 21:47:52
Quote Anchor link
Misschien praten we langs elkaar heen maar die waarde hoe het getoond wordt maakt me niet zoveel uit.
Uiteindelijk is onderstaand de html. Het gaat me meer om die hidden input die pickadate er zelf bij zet. Deze waarde wordt leeggemaakt na het opnieuw submitten.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<form method="POST">
    <input type="text" class="datepicker" name="date" value="<?php if(isset($_POST['date'])){echo $_POST['date'];}?>"/>
<input type="hidden" name="date_submit" value="2013-10-24">
    <input type="submit" />
</form>
 
Tim S

Tim S

18/10/2013 02:33:48
Quote Anchor link
Ok, sorry voor het misverstand.

Kun je niet gewoon dit doen?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<form method="POST">
    <input type="text" class="datepicker" name="date" value="<?php if(isset($_POST['date'])){echo $_POST['date'];}?>"/>
    <input type="hidden" name="date_submit" value="<?php if(isset($_POST['date_submit'])){echo $_POST['date_submit'];}?>">
    <input type="submit" />
</form>
 
N K

N K

18/10/2013 09:34:49
Quote Anchor link
Nee, die optie had ik idd al geprobeerd.
Als ik dat doe dan laat het DOM dit zien wat helemaal niet werkt.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<form method="POST">
<input type="text" class="datepicker picker__input picker__input--active" name="date" value="do 25 oktober 2013" readonly="">
<input type="hidden" name="date_submit" value="2013-10-25">
<input type="hidden" name="date_submit" value="">
</form>
Gewijzigd op 18/10/2013 09:35:32 door N K
 
Koen Vlaswinkel

Koen Vlaswinkel

18/10/2013 09:43:51
Quote Anchor link
Probeer data-value anders eens zoals op http://amsul.ca/pickadate.js/date.htm#formats_translations of lees het volgende eens door: https://github.com/amsul/pickadate.js/issues/188.
Gewijzigd op 18/10/2013 09:45:44 door Koen Vlaswinkel
 
N K

N K

18/10/2013 09:59:42
Quote Anchor link
Oke, we komen dichterbij.

Ik heb nu onderstaande waardoor date_submit altijd wordt gevuld maar nu verschijnt de oude post waarde als value weer na submit onder het eerste input veld ( met class="datepicker").
Vreemd..
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<form method="POST">
    <input type="text" class="datepicker" name="date" data-value="<?php if(isset($_POST['date'])){echo $_POST['date'];}?>" value="<?php if(isset($_POST['date'])){echo $_POST['date'];}?>"/>
    <input type="submit" />
</form>


Edit:

oh, en initieel is er ook geen waarde meer te zien in de input...
Dit werkt dus ook niet..
Gewijzigd op 18/10/2013 10:29:57 door N K
 
Tim S

Tim S

18/10/2013 15:54:09
Quote Anchor link
Als ik in het "data-value" attribute $_POST['date_submit'] i.p.v. $_POST['date'] gebruik, werkt het goed bij mij.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<form method="POST">
    <input type="text"
       class="datepicker"
       name="date"
       data-value="<?php if(isset($_POST['date_submit'])){echo $_POST['date_submit'];}?>"
       value="<?php if(isset($_POST['date'])){echo $_POST['date'];}?>"/>
    <input type="submit" />
</form>
 
N K

N K

18/10/2013 19:16:15
Quote Anchor link
Ja dat is mooi maar ik zoek nog een mogelijkheid om hem initieel ook te vullen met de datum van vandaag.
Enig idee?
 
Tim S

Tim S

18/10/2013 19:29:46
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<form method="POST">
    <input type="text"
        class="datepicker"
        name="date"
        data-value="<?php echo isset($_POST['date_submit']) ? $_POST['date_submit'] : strftime('%Y-%m-%d')?>"
        value="<?php if(isset($_POST['date'])){echo $_POST['date'];}?>"/>
    <input type="submit" />
</form>
 
N K

N K

18/10/2013 19:55:11
Quote Anchor link
Yes! dank dank!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.