pms foetsie?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Software Developer C# .NET gezocht voor een dynamische organisatie! Ben jij net afgestudeerd of toe aan een volgende stap in je maatschappelijke carrière? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die een organisatie in de regio Houten wil versterken. Je werkt in deze functie aan verschillende projecten en gaat vaak op bezoek bij klanten. In deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid verwachten. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken bij een organisatie dat gespecialiseerd is in

Bekijk vacature »

Java/Kotlin Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Back end developer Onderwijssoftware

Functie Als back end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van hoogwaardige

Bekijk vacature »

Senior Cobol Applicatieontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving In de applicatie ETM

Bekijk vacature »

Randstad B.V.- Freelance Senior Fullstack Develope

Startdatum: 01.05.2023 Richttarief: € 75,00 - €85,00 Duur van de opdracht: 1 jaar Uren per week: 40 Werkmodel: Hybride, dinsdag en donderdag aanwezig op kantoor in Diemen en meer wanneer dit nodig is. Functieomschrijving: De ideale kandidaat gaat onderdeel uitmaken van een junior team binnen het foundation domein. Vanuit het foundation domein werkt dit team samen met andere foundation teams en teams uit het online domein (professionals B2B en B2C) voor het bouwen en integreren van HRM functionaliteiten (verlof en benefits) in de persoonlijke portal van Interim Professionals. Er is meer backend werk dan frontend, maar kandidaat moet beiden leuk

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Voor jou als junior .NET ontwikkelaar staat er een flinke uitdaging klaar bij dit bedrijf waar jij veel van kan gaan leren. Zo willen zij een flinke uitbreiding doen op het webbased gedeelte dat zij nu hebben en willen zij het standaard deel gaan moderniseren. Jouw team is dan ook op zoek naar een junior .NET ontwikkelaar die het leuk vindt om op basis van research en development aan de slag te gaan. Jouw mening telt mee als het gaat om hoe en met wat deze applicaties gebouwd en herschreven gaan worden. Jouw functie bij dit bedrijf gaat dan

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar start jij in een multidisciplinair team met 7 ontwikkelaars. Dit team is verdeeld onder Front-end ontwikkelaars en backend developers. De backend developers werken voornamelijk aan desktop applicaties in combinatie met backend systemen. Hier ga jij dus ook mee aan de slag! Hierbij wordt voornamelijk gebruik gemaakt van C# .NET, WPF, UWP, XAML en MVVM. WPF, UWP, .NET Core, Azure Devops en Entity Framework. WPF en UWP worden dan ook voornamelijk gebruikt voor de user interface van de desktop applicatie. Het development team is dan ook erg gedreven m.b.t. het ontwikkelen van vooruitstrevende en innovatieve horeca automatiseringsoplossingen.

Bekijk vacature »

No-Code Betty Blocks ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving Wil jij de bedrijfsprocessen van klanten revolutionair digitaliseren en optimaliseren zonder beperkt te worden door programmeertalen? Kom werken bij een snelgroeiende en professionele organisatie met een gezonde dosis humor en veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Als No-Code Betty Blocks ontwikkelaar werk je vanuit ons kantoor in het hart van Nederland, je thuiswerkplek of op locatie bij de klant. We faciliteren de juiste trainingen en ondersteuning zodat je een echte Betty Blocks expert wordt. Naast het werk zijn er bij ons bijzondere events, zoals een jaarlijkse zeildag, een zomerse barbecue en een knus kerstdiner om de grillige maanden door

Bekijk vacature »

Cymer Patch Server Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12919 Introductie This new patch server will be built on Python and Django ReST and GraphQL services with a React frontend, it will consist of several microservices and run on a Kubernetes cluster. It will be supported by several middleware applications such as ElasticSearch, Redis, RabbitMQ, Oracle and Artifactory. Functieomschrijving The Patch Admin team always aim to deliver software at a high quality, we avoid sacrifices here to maintain our velocity. Practically this means that we practice test driven development and perform end-to-end automated testing on our software. This means

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Sportieve Junior C#.NET developer gezocht!

Bedrijfsomschrijving Wil jij werken aan webapplicaties bij de marktleider binnen de branche? Voor een klant in de buurt van Oosterhout ben ik op zoek naar een Fullstack .NET developer. Dit bedrijf bestaat bijna 10 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider in Nederland en heeft tevens kantoren in meerdere landen in Europa. Dit bedrijf bouwt webapplicaties waarbij internationaal enkele honderdduizenden deelnemers, soms tegelijk, een beroep doen op de realtime data uit deze applicaties. Dit brengt erg veel technische uitdaging met zich mee. Ze ontwikkelen nieuwe applicaties maar ook bestaande applicaties worden uitgebreid en verbeterd. Hier kan jij een onderdeel van

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaar - Het schoolsysteem verbeteren!

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een prettige en kleinschalige organisatie waar hard gewerkt wordt om het onderwijs te verbeteren. Daarom werken ze aan complexe om administratieve, financiële en facilitaire processen te versnellen en te verbeteren. Dit doen ze vanuit een platte organisatie voor klanten die door geheel Nederland verspreid zitten, hier horen vanzelfsprekend een aantal aansprekende HBO scholen en universiteiten toe. Functieomschrijving Je komt terecht in een organisatie waar op dit moment 2 scrumteams werken. Jij zal als .Net developer binnen 1 van deze scrumteams functioneren, iedereen binnen dit team heeft zijn/haar eigen expertise waardoor er met verschillende invalshoeken aan een

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

- wes  -

- wes -

10/12/2009 08:50:00
Quote Anchor link
waar zijn alle interne berichten gebleven?
zowel in als outbox === empty()
 
PHP hulp

PHP hulp

14/05/2024 09:46:50
 
John Cena

John Cena

10/12/2009 08:51:00
Quote Anchor link
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

Al mijn fan mail weg! :'(
 
Niels K

Niels K

10/12/2009 08:52:00
Quote Anchor link
Idd, de mijne ook:S Nu weet ik die belangrijke url niet meer:S
 
Wesley Overdijk

wesley Overdijk

10/12/2009 08:57:00
Quote Anchor link
jup. empty indeed.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/12/2009 09:28:00
Quote Anchor link
Hier ook leeg? Misschien alvast overgezet naar de volgende versie :+
 
Robert Deiman

Robert Deiman

10/12/2009 09:30:00
Quote Anchor link
Of er is weer iemand geweest die een lek vond... Maar dat hoop ik eigenlijk niet.. misschien dat de boel nog weer terug te halen is.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Robert Deiman
 
Hipska BE

Hipska BE

10/12/2009 10:18:00
Quote Anchor link
He handig, nu hoef ik ze zelf niet te verwijderen..

@ontopic; Ik hoorde onlangs dat het mogelijk zou zijn om andermans outboxberichten te lezen. Misschien hebben ze nu ook berichten kunnen verwijderen?

Ofwel is Bas wat te klungelig geweest terwijl ie de DB van de nieuwe site aan het implementeren was :D
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

10/12/2009 10:26:00
Quote Anchor link
Wel heb ik nog steeds vrienden xD Maar mijn liefdesbrieven zijn weg :'(
 
John Cena

John Cena

10/12/2009 10:26:00
Quote Anchor link
Vriendjes heb ik ook nog, maar liefdesbrieven, fanmails, vragen en vooral antwoorden zijn weg :(
 
Hipska BE

Hipska BE

10/12/2009 10:47:00
Quote Anchor link
Beter dit dan dat anderen ze kunnen lezen.

Bas heeft niet niet met opzet niet "privé berichten" maar "interne berichten" genaamd..
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/12/2009 10:50:00
Quote Anchor link
Robert_Deiman schreef op 10.12.2009 09:30:
Of er is weer iemand geweest die een lek vond... Maar dat hoop ik eigenlijk niet.. misschien dat de boel nog weer terug te halen is.

Neem aan dat jullie toch wel backups maken ;-)
Zelfs mijn server maakt elke dag een backup naar een andere server binnen en buiten het netwerk.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - Ariën -
 
- wes  -

- wes -

10/12/2009 10:54:00
Quote Anchor link
misschien een DELETE FROM maar de WHERE vergeten bas? :)
 
Wesley Overdijk

wesley Overdijk

10/12/2009 11:58:00
Quote Anchor link
jaa die kennen we allemaal wel denk ik :P
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

10/12/2009 12:03:00
Quote Anchor link
Dankje wesley ik voel me vereerd ,)

Ik heb weer een liefdesbriefje in mijn interne brievenbus gekregen :D

Edit:


maar hou het wel bij 1 per dag! Anders gaat me gemiddelde omhoog.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Bas IJzelendoorn
 
Wesley Overdijk

wesley Overdijk

10/12/2009 12:04:00
Quote Anchor link
hahahaha geen probleem hoor. xD

ahja, nu we toch ons beklacht doen hier. ben ik de enige die altijd last heeft van een hele traaaaaaaaaaage phphulp?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door wesley Overdijk
 

10/12/2009 12:10:00
Quote Anchor link
Hipska schreef op 10.12.2009 10:18:
@ontopic; Ik hoorde onlangs dat het mogelijk zou zijn om andermans outboxberichten te lezen. Misschien hebben ze nu ook berichten kunnen verwijderen?

Dan kan je het ook van de positieve kan bekijken, nu kunnen je interne berichten niet meer gelezen worden.
 
Hipska BE

Hipska BE

10/12/2009 12:13:00
Quote Anchor link
Inderdaad! Gelukkig maar :D
Hipska schreef op 10.12.2009 10:47:
Beter dit dan dat anderen ze kunnen lezen.
Dat bedoelde ik dus al met deze quote.
 
Robert Deiman

Robert Deiman

10/12/2009 12:21:00
Quote Anchor link
Aar schreef op 10.12.2009 10:50:
Robert_Deiman schreef op 10.12.2009 09:30:
Of er is weer iemand geweest die een lek vond... Maar dat hoop ik eigenlijk niet.. misschien dat de boel nog weer terug te halen is.

Neem aan dat jullie toch wel backups maken ;-)
Zelfs mijn server maakt elke dag een backup naar een andere server binnen en buiten het netwerk.

Vind het wel leuk dat je hier "jullie" gebruikt, maar dat is niet van toepassing. Behalve items bewerken van andere gebruikers, wissen van reacties en dergelijke kunnen wij niets met het hele systeem.
Dus een Backup -> Bas (Kreleger) of Arjen (Halma)
 
John Cena

John Cena

10/12/2009 14:08:00
Quote Anchor link
Gehehe, mijn inboxje ligt al weer vol :P
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/12/2009 14:18:00
Quote Anchor link
Chilion schreef op 10.12.2009 14:08:
Gehehe, mijn inboxje ligt al weer vol :P

Hier niet :'(
 
John Cena

John Cena

10/12/2009 14:21:00
Quote Anchor link
Komtie!
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.