Pragma: no-cache

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Java Developer

Als Senior Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en

Bekijk vacature »

Junior .NET Software Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Grafisch vormgever

Standplaats: Maasland Aantal uren: 32 – 40 uur per week Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij een ambitieuze grafisch vormgever met een passie voor creativiteit en oog voor detail? Vind jij het daarnaast leuk om ook marketingactiviteiten op te pakken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bedrijfsinformatie Westacc Group BV is het zusterbedrijf van HABA en specialiseert zich in (maatwerk) oplossingen voor (elektro) techniek en verlichting in de kampeerbranche. Zij produceren en assembleren onderdelen voor caravans, campers en boten. Voor een groot aantal caravan- en campermerken leveren wij producten als zekeringkasten, invoerdozen, acculaders, schakelmateriaal en verlichting. De producten

Bekijk vacature »

PHP Developer - medior functie

Functieomschrijving Ben jij innovatief en wil jij je kennis graag delen met jouw nieuwe collega's? Lees dan snel verder! Voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Roosendaal zoeken wij een Symfony developer. Of je nou junior, medior of senior bent, je krijgt hier alle vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw eigen loopbaan te ontwikkelen. Je gaat je hier bezig houden met en inspelen op de actualiteiten van jouw vakgebied. Techstack: Symfony, PHP, mySQL. Kennis van Svelte is helemaal mooi meegenomen. Bedrijfsprofiel Al sinds '99 is dit webbureau actief. De kernwaarden binnen het bedrijf zijn integer, dienstbaar en deskundig. Je komt

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Medior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

High level C++ QT Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13486 Introductie Would you like to be involved in every aspect of software development for our exceptional products, from specification and design to testing and integration? If you're passionate about software development and eager to apply your programming skills to create customer-focused deliverables, then this is the perfect chance for you to expand your expertise. You can become a member of our Machine Control department's data-driven development team, where you'll design and build software solutions that optimize machine productivity. As a senior software design engineer, you'll participate in all phases

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jij begint als .NET ontwikkelaar in een team met 10 andere Software Engineers. De werkzaamheden zijn afwisselend, zo kan het dat jij bezig bent met volledig nieuwe features of het door ontwikkelen van bestaande sites of shops. Wij ontwikkelen web applicaties, maar ook mobiele applicaties. Daarnaast bijt jij je soms ook van in externe koppelingen met systemen zoals een ERP. Als team is er een duidelijke focus m.b.t. het waarborgen van de performance en snelheid van webshops. Ook zijn wij expert op het gebied van configuratoren. Kortom enorm veel afwisselende werkzaamheden! Ook jouw werkplek kan afwisselend zijn. Soms heb

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een PHP developer die affiniteit heeft met C++. Ben jij reeds afgestudeerd of heb je al een paar jaar ervaring? Lees snel verder en kijk of dit iets voor jou is! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen, implementeren en testen van PHP-oplossingen en Apps voor klanten en bedrijfsprocessen; Opstellen van requirements en uitwerken van de oplossingen; Testen van software en borgen van een soepele overdracht, inclusief documentatie; Proactief adviseren vanuit eigen expertisegebied over ontwikkelingen en verbeterpunten in technische toepassingen en processen binnen de organisatie. Hier ga je werken De organisatie is een ambitieuze en vooruitstrevende speler in de markt in de regio Rotterdam. Ze zijn de snelst groeiende in hun branche. Met een excellent aanbod en service willen zij de beste keuze zijn voor hun bestaande en nieuwe klanten. Dit alles doen

Bekijk vacature »

Gezocht: .Net ontwikkelaars met een maatschappelij

Bedrijfsomschrijving Zoek jij als medior .Net ontwikkelaar een inspirerende werkplek bij een bedrijf met maatschappelijk verantwoordelijkheidsgevoel? Dan is deze vacature je op het lijf geschreven. De organisatie bestaat ruim 20 jaar en ze ontwikkelen in house applicaties waarmee de zorgsector enorm mee gebaat is. Jouw applicaties worden gebruikt door duizenden gebruikers waardoor je echt een waardevolle bijdrage kan leveren aan de maatschappij. Het bedrijf is zeer innovatief en vindt een goede werk/privé balans belangrijk. Je krijgt alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, je werktijden in te delen en daarnaast is het ook mogelijk om deels thuis te werken. Het

Bekijk vacature »

SQL ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gave werkgever in regio Breda zijn wij per direct op zoek naar een SQL ontwikkelaar/ functioneel consultant. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Je test de ontwikkelde oplossingen om er zeker van te zijn dat deze voldoen aan de functionele specificaties en de behoeften van de organisatie; Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Je stelt op

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer (Vue.js)

Functie Als Front-end developer ben je uiteindelijk overkoepelend aan de slag voor de 3 ontwikkelteams die ieder aan een specifiek product werken. In samenwerking met de UX-designer en de huidige Front-end developer zorg je voor gebruiksvriendelijke software. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en feautures naar een hoger niveau te tillen? En vind je het niet erg om oudere delen van de applicaties te refactoren i.c.m. het toevoegen van nieuwe functionaliteiten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en zelfredzaamheid)

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features ontwikkelen; Werken met technieken als C#, Angular 12 en Javascript,; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een team van 7 professionals ben je als Full Stack .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Wil je van meerwaarde

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer React Sportsoftw

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van onze stack; Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen De requirements in kaart brengen van de klant; Implementeren van functionele en technische specificaties bij opdrachtgevers; Oplossen van bugs; Meewerken aan maatwerksoftware voor nieuwe opdrachtgevers; Het testen en uitleveren van nieuwe functionaliteiten naar de acceptatie en productieomgeving De database ontwikkelen en onderhouden; Hier ga je werken Onze klant is gevestigd in het westen van Nederland en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de levensmiddelen industrie. De software die het team maakt optimaliseert voornamelijk de administratieve processen, maakt deze meetbaar en zorgt ervoor dat de data zo goed mogelijk gebruikt kan worden. Binnen een van

Bekijk vacature »
Michel

michel

04/04/2006 18:17:00
Quote Anchor link
Hallo,

Hoe kan ik dit werkend krijgen in IE 6? het word namelijk maar ondersteund tm IE4 heb ik me laten vertellen...

Code:
header("Pragma: ");
header("Cache-Control: ");
header("Expires: Mon, 26 Jul 1999 05:00:00 GMT");
header("Last-Modified: " . gmdate("D, d M Y H:i:s") . " GMT");
header("Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate, proxy-revalidate");
header("Cache-Control: post-check=0, pre-check=0", false);
//set global variables
global $username,$password;

header("Pragma: no-cache");
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 04:38:03
 

04/04/2006 18:22:00
Quote Anchor link
Je hebt lege headers.
 
Michel

michel

04/04/2006 18:29:00
Quote Anchor link
en wat moet daar in komen te staan?
 

04/04/2006 18:30:00
Quote Anchor link
header("Pragma: ");
header("Cache-Control: ");

Weghalen.
 
Michel

michel

04/04/2006 18:40:00
Quote Anchor link
werkt het nog niet...
 
- SanThe -

- SanThe -

04/04/2006 18:44:00
Quote Anchor link
'Wat' werkt niet?
 

04/04/2006 18:45:00
Quote Anchor link
Foutmeldingen errors,
lees de slimme vragen tutorial eens.
 
Michel

michel

04/04/2006 18:50:00
Quote Anchor link
Ok, het complete verhaal, ik heb een inlogsysteem, inloggen.php en die stuurt 2 gegevens door, naam en pass, validate.php moet dat checken.

Validate.php:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
<?
header("Expires: Mon, 26 Jul 2006 05:00:00 GMT");
header("Last-Modified: " . gmdate("D, d M Y H:i:s") . " GMT");
header("Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate, proxy-revalidate");
header("Cache-Control: post-check=0, pre-check=0", false);
//set global variables
global $username,$password;

header("Pragma: no-cache");
//hieronder gebruikersnaam en wachtwoord aanpassen
//alleen cijfers en letters gebruiken zonder spaties

$uname[1] = "***";
$upass[1] = "*******";
$known_as[1] = "****";
//veel meer gebruikers kunnen worden toegevoegd
//verwijder dan de slashes voor onderstaande regels

$uname[2] = "***8";
$upass[2] = "******";
$known_as[2] = "*****";


//de login-pagina
$login_page = "login.php";
//pagina na het inloggen
$success_page = "nieuwelink.php";
//pad naar validate.php
$validate_path = "http://chatty.ch.funpic.org/links/validate.php";
//foutmelding na het inloggen
$login_err = '<div align="center">Uw gebruikersnaam of wachtwoord is onjuist !!!</b><br></div>';
//Lege velden
$empty_err = '<div align="center"><b>U heeft(nog) niets ingevuld !!!<br></b></div>';
//Foute invoer voor wachtwoord en/of gebruikersnaam
$chr_err = '<div align="center"><b>Probeer het nogmaals aub ...</b></div>';

//if the form is empty and the cookie isn't set
//then display error message the return to login

    if($username == "" && $password == ""  && !isset($_COOKIE["this_cookie"])){
        
        include($login_page);
        print($empty_err);
        exit();
    }


//if the form is not empty and the cookie isn't set
//then make sure that only letters and numbers are entered
//if there are then display error message the return to login

    if($username != "" || $password != ""  && !isset($_COOKIE["this_cookie"])){    
        if (preg_match ("/[^a-zA-Z0-9]/", $username.$password)){     
            
            include($login_page);
            print($chr_err);
            exit();
        }
    }


//if the cookie isn't set
if (!isset($_COOKIE["this_cookie"]) ){
$user_count = count($uname);
$user_exists = false;

// check through all the users to see if they exist
for ($i = 1; $i <= $user_count; $i++) {
    if ($uname[$i] == $username && $upass[$i] == $password){
    $user_id=$i;
    //$welcome_name = $known_as[$i];
    $user_exists = true;
    }
}


if(!$user_exists){
        
        include($login_page);
print ($login_err);
        exit();
}


//if the login is correct then set the cookie
$cookie_val=crypt($uname[$user_id]);
//set the cookie so it dies when the browser is closed
setcookie ("name", $known_as[$user_id], 0);
setcookie ("this_cookie", $cookie_val, 0);
header("Location: $success_page");
exit();
}


//if a user tries to access validate.php directly and they are logged in
if($REQUEST_URI == $validate_path){
echo "<html>\n<head>\n";
echo "<title>U bent al ingelogd</title>\n";
echo "</head>\n";
echo "<body bgcolor=\"white\">\n";
echo "U bent ingelogd.   <a href=\"".$success_page."\" target=\"_self\">Ga verder</a>\n";
echo "</body>\n";
echo "</html>\n";

}


?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door michel
 
- SanThe -

- SanThe -

04/04/2006 18:56:00
Quote Anchor link
En wat is het probleem?
 
Michel

michel

04/04/2006 19:06:00
Quote Anchor link
in IE kan ik niet inloggen en in firefox wel...

inloggen.php:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
include("gegevens.php");
?>


<html>
<head>
<title>:: LOGIN :: Mijn startpagina :: </title>
<link rel=stylesheet type="text/css" href="../css.css">
</head>
<body><table width="400" align="center">
<tr>
<th valign=top>U moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken<br><br></th>
</tr>
<tr><td>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?
//if no cookie is set then display the form
if(!isset($_COOKIE["this_cookie"])){
echo '<div align="center"><form action="validate.php" method="post">';
echo 'Gebruikersnaam : <input type="text" name="username"><br><br>';
echo 'Wachtwoord : <input type="password" name="password"><br><br>';
echo '<input type="submit" value="Login"></form></div>';
}
else{
echo "U bent al ingelogd !!! <a href=\"admin.php\">Ga verder ...</a>";
}

?>

</td>
</tr>
</table>
</body>
</html>
 
Michel

michel

06/04/2006 08:58:00
Quote Anchor link
nog suggesties?
 

06/04/2006 09:28:00
Quote Anchor link
IE accepteert cookies?

Graag wat meer info. Wat gebeurt er. Zet error reporting aan. Eventueel echoes in de code.
 
Michel

michel

10/04/2006 11:28:00
Quote Anchor link
IE accepteerd inderdaad cookies...
 
Tommy

Tommy

10/04/2006 11:55:00
Quote Anchor link
Quote:
nog suggesties?


schrijf je eigen login systeem en controleer als men ingelogd is a.d.h.v. cookies & verander bv. 0 naar 1 in db als iemand ingelogd is dan heb je ook geen headers nodig of weinig...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.