Probleem met Ledenmenu

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Stefan

Stefan

31/08/2005 16:46:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik ben op me site bezig met een ledensysteem, en ik stuit nu op wat probleempjes!

Ik wil in het menu wil ik een stuk hebbe dus waar je je kunt inloggen en uitloggen en profiel wijzigen (dmv links naar die pagina's)

Nu krijg ik steeds deze error:

==

Warning: mysql_fetch_object(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /usr/export/www/vhosts/funnetwork/hosting/msnvet/menu_leden.php on line 21

Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /usr/export/www/vhosts/funnetwork/hosting/msnvet/menu_leden.php on line 27
Ingelogd als :

> Log uit
> Memberlijst
> Mijn profiel
> Wijzig gegevens

==

Als ik uitgelogd ben, werkt het prima, ben ik ingelogd, dan krijg ik deze foutmelding...

Dit is de code waar de fout in moet zitten:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
session_start();

require("config2.php");

// Verwijder deze comment en de onderstaande regel als je een eigen stylesheet gebruikt...
echo "<link rel=\"stylesheet\" content=\"text/css\" href=\"style.css\">";

if(!$login){
?>


Niet ingelogd<br><br>
> <a href="login.php">Log in</a><br>
> <a href="aanmelden.php">Meld aan</a>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?
}
if($login AND session_is_registered('memberid')){
$query = mysql_query("SELECT * FROM members WHERE memberid = '$memberid'");

while($object = mysql_fetch_object($query)){
$gebruikersnaam = $object->gebruikersnaam;
$priveberichten = $object->pm;
}


$query = mysql_query("SELECT * FROM priveberichten WHERE naar = '$memberid'");
$result = mysql_num_rows($query);
?>


Ingelogd als :
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $gebruikersnaam ?>
<br><br>

> <a href="loguit.php">Log uit</a><br>
> <a href="profiel.php">Memberlijst</a><br>
> <a href="profiel.php?mid=
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $memberid ?>
">Mijn profiel</a><br>
> <a href="wijzig.php">Wijzig gegevens</a><br>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
if($priveberichten){
?>

> <a href="priveberichten.php">Privé- berichten</a> (
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $result ?>
)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?
}
}

?>


De fout zit (zoals ik het zie) dus bij

while($object = mysql_fetch_object($query)){

maar ik weet nie hoe ik het moet oplossen...

Weet iemand hoe ik dit kan oplossen? Het probleem staat @ http://msnvet.ms.funpic.de/ , even inloggen met User: Test, W8woord: Test , en je ziet het probleem.

Alvast bedankt =)
Gewijzigd op 31/08/2005 16:47:00 door Stefan
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 21:49:35
 
Casper

Casper

31/08/2005 16:52:00
Quote Anchor link
ik denk dat veel dingen zoals $memberid $_POST[ 'memberid'] moet worden als je een post formulier heb. Verder zie ik dat je session_is_registered() gebruik waar je beter isset($_SESSION[ blaat ]) kan doen. Ik denk dat je script van een oudere PHP versie is?
 
- SanThe -

- SanThe -

31/08/2005 16:56:00
Quote Anchor link
$memberid is waarschijnlijk leeg. Komt het uit een form of uit de url, gebruik dan voorin je script $memberid=$_POST['memberid']; of $memberid=$_GET['memberid']; al naar gelang je post of get gebruikt.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.