Probleem met require()

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pater

Pater

08/08/2005 20:47:00
Quote Anchor link
Ik heb een probleem met de functies require() en include(). Ik krijg geen output als ik in deze functies een volledig pad aangeef:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
require 'http://www.mofert.nl/std.php';
?>


Dit bestand gebruik ik voor meerdere subdomeinen/sites.
Hoe los ik dit op?
 
PHP hulp

PHP hulp

13/05/2024 06:49:59
 
PHP erik

PHP erik

08/08/2005 21:07:00
Quote Anchor link
In php.ini kunnen externe includes uitgezet zijn. Mijn host heeft dit bijvoorbeeld ook. Weinig tegen te doen.

( Allow_url_fopen = 0 )

Als het goed is doen include, require, fopen, file en file_get_contents het allemaal niet op externe URL's als allow_url_fopen op 0 staat.
 
Pater

Pater

08/08/2005 21:18:00
Quote Anchor link
Ik zal hem eens vragen...
 
Jelmer -

Jelmer -

08/08/2005 23:13:00
Quote Anchor link
Hou er wel even rekening mee dat je zo het resultaat van het script include, en niet het script zelf!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.