Probleempje?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

SQL Database Ontwikkelaar

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je houdt je bezig met het ontwerp en de ontwikkeling van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. De begeleiding van projecten van A tot Z, je zult aansluiten bij meetings met

Bekijk vacature »

Intern - Junior PHP ontwikkelaar in fris en jong t

Bedrijfsomschrijving Werk jij graag een in fris, flexibel en jong team? Bij ons ben jij vrij om te bepalen waar jij het liefst werkt en op de vrijdag komen wij gezellig bij elkaar op kantoor. Flexibiliteit en vrijheid zijn bij ons de norm en dat geeft jou de ruimte en energie om het beste uit jezelf te halen! Ons team bestaat uit vijf enthousiaste collega's die jou graag ondersteunen in zowel je persoonlijke als professionele ontwikkeling. Met twee ervaren Senior Developers als mentoren ben jij in goede handen. Wij zien onszelf als een vriendengroep die gezamenlijk werken aan iets moois

Bekijk vacature »

Junior Low-code ontwikkelaar gezocht omgeving Arnh

Bedrijfsomschrijving Wij zijn een dynamisch IT-bedrijf dat zich richt op het stroomlijnen van bedrijfsprocessen en het creëren van ondersteunende applicaties. Onze kracht ligt in het combineren van zakelijk inzicht met IT-expertise via gestroomlijnde procesontwerpen en wendbare applicatieontwikkeling met behulp van Low-code technologieën. Als jonge professional krijg je de kans om samen te werken met een team van 15 deskundige collega's, verspreid over nationale en internationale locaties. We bieden je een leerzame omgeving waar je je vaardigheden kunt ontwikkelen en groeien in je rol als Low-code ontwikkelaar. Word jij onze nieuwe Junior Low-code Ontwikkelaar (OutSystems)? Versterk ons team en draag bij

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze klanten. Geen werkdag is hetzelfde, je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Arval en de Politie. Werken bij Sogeti Nieuwe ontwikkelingen volgen we op de voet en delen we binnen de

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving Op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen PHP? Lees dan snel verder! Wij zoeken een ervaren PHP developer die binnen een organisatie gaat functioneren als verlengstuk van de klant. Wij zoeken voor deze iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme en plezier aanvliegt. Verder moet je instaat zijn om je tijd goed te managen omdat je aan meerdere projecten tegelijkertijd werkt. Je werkt met de nieuwste technieken en tijdens deze uitdaging werk je veel samen met de front-end developers van deze organisatie. Wij zoeken iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd de beste wilt zijn. Bedrijfsprofiel Waar ga

Bekijk vacature »

Medior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging graag met

Bekijk vacature »

Back-end developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde SQL Developer/ functioneel consultant. Jij wordt verantwoordelijk voor zowel het ontwerpen en implementeren van SQL-databases als voor het in kaart brengen van de bedrijfsprocessen van een organisatie en het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Ontwerp en implementatie van SQL-databases: Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Analyse van bedrijfsprocessen: Je analyseert de bedrijfsprocessen van de organisatie om de behoeften van de klant te begrijpen en te vertalen naar

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Qua type opdrachten is er echt een verscheidenheid aan afnemers, zo werken ze met grote multinationals, maar ook met startups. Zo kom je te werken in een gevarieerde omgeving en kan je ook schakelen tussen verschillende culturen. De projecten variëren van greenfield projecten tot langdurige ontwikkeltrajecten. Hier wordt alleen maar gewerkt met aan front end projecten. Daarom maakt het onze partner niet uit waar jij kennis van hebt, als je maar gedegen kennis hebt van Javascript frameworks, Unit testing en ook bekend bent met de scrum methodiek. Eisen Minimaal 4 jaar relevante werkervaring Kennen en ervaring van Javascript frameworks

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg waar jij de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je gaat projecten vanaf het begin tot het eind begeleiden. Je sluit aan bij meetings met klanten om hun processen in kaart te brengen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4 volgende »

TJVB tvb

TJVB tvb

28/02/2008 20:49:00
Quote Anchor link
Fijn dat we weten wat er aan de hand is, het is wel balen maar ik denk nog veel vervelender voor Halma.

In ieder geval wens ik ze veel succes.
 
PHP hulp

PHP hulp

12/05/2024 17:54:04
 
B a s
Beheerder

B a s

28/02/2008 21:08:00
Quote Anchor link
Dank je wel TJVB :). Het is redelijk snel opgelost vind ik! Slim om er een proxy tussen te gooien..

Users online scriptje heb ik even uitgezet totdat de proxy server er weer tussenuit is (totdat de ddos attack is afgelopen). Er zijn nu namelijk problemen met het registreren van de gebruiker zijn IP adres.

$_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR'] gebruik ik nu om inlog informatie op te slaan, dus wees niet bang dat we je IP adres niet meer registreren ;).
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

28/02/2008 21:12:00
Quote Anchor link
Bas: op chat zegt 'Niek' dat hij niet meer verbannen is, mss even naar kijken, mss zijn nu alle bans verdwenen? /me vind Niek niet zo leuk.. :P
 
B a s
Beheerder

B a s

28/02/2008 21:13:00
Quote Anchor link
Ach, misschien een goede tijd om ook Niek weer toe te laten tot de website..

Ik wis de ban lijst nu wel ff, people change! Hoop dat ik geen spijt krijg van deze uitspraak :).
 
Wouter K

Wouter K

28/02/2008 21:17:00
Quote Anchor link
Ja dan is men ander account weer proper :p

Grtz
 
Frank -

Frank -

28/02/2008 21:18:00
Quote Anchor link
Bas Kreleger schreef op 28.02.2008 21:13:
people change!
Wes?

Quote:
Hoop dat ik geen spijt krijg van deze uitspraak :).
Tja...

;)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Frank -
 
Niek

Niek

28/02/2008 21:19:00
Quote Anchor link
Bas Kreleger schreef op 28.02.2008 21:13:
Ach, misschien een goede tijd om ook Niek weer toe te laten tot de website..

Ik wis de ban lijst nu wel ff, people change! Hoop dat ik geen spijt krijg van deze uitspraak :).

Misschien toch wel, maar moet je wel ff mijn andere account aanzetten. Nu moet ik echt super hard janken omdat ik die niet heb!
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

28/02/2008 21:19:00
Quote Anchor link
Was wes verbannen?
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

28/02/2008 21:20:00
Quote Anchor link
Ach, je ziet ook wel eens een generaal pardon bij wisseling van machthebbers. Misschien dat het bij de nieuwe lay-out ook goed uitpakt ;-)
 
Wouter K

Wouter K

28/02/2008 21:28:00
Quote Anchor link
Idee : Stuur iedereen een mail met de nieuwe layout (als hij uit is)
In de hoop meer actieve gebruikers te hebben.
 
B a s
Beheerder

B a s

28/02/2008 21:30:00
Quote Anchor link
Ja als alles stabiel draait na de lanceren is dat een goed idee :)
 
Niek

Niek

28/02/2008 21:37:00
Quote Anchor link
ej gozer, unban me account dan ook
 
B a s
Beheerder

B a s

28/02/2008 21:48:00
Quote Anchor link
Als je een ID nummer hebt ofzo dan wil ik dat best doen, maar wel ff rustig blijven nu he? En vriendelijk; want 'ej gozer, unban me account dan ook' komt niet echt vriendelijk over.. Ban zit er nl zo weer op..
 
Niek

Niek

28/02/2008 21:51:00
Quote Anchor link
770
 
Aaa Trump

aaa Trump

28/02/2008 21:53:00
Quote Anchor link
Waar slaat die reactie op?

Ban!
 
Niek

Niek

28/02/2008 21:54:00
Quote Anchor link
omg doe normaal robin, frikandel.

Bemoei je niet met zaken waar je niks mee te maken hebt.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Niek
 
Aaa Trump

aaa Trump

28/02/2008 21:55:00
Quote Anchor link
Die sloeg al hellemaal nergens op + uitschelden van leden == ban();
exit();

Edit:
+ off topic

Edit;

start_ontopic();
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door aaa Trump
 
Niek

Niek

28/02/2008 21:56:00
Quote Anchor link
omg, jij bent echt een adje he ? :S Waarom bemoei je je met mij!? ga een leven zoeken.

En je mag ook wel normaal praten, ipv zo wannabee PHP te doen ..
 
Niels Janssen

Niels Janssen

28/02/2008 21:59:00
Quote Anchor link
Niek, robin, ga dit even over privé berichten uitvechten.

@Robin: lok geen ruzie uit door het melden van Niek's oude lidnummer een nutteloze reactie te noemen en ga al helemaal niet rondslingeren met bans die je niet kunt uitdelen.

@Niek: doe even rustig anders veranderd Bas straks nog van gedachten.
 
Niek

Niek

28/02/2008 22:01:00
Quote Anchor link
Niels, ik ben rustig. Maar ik kan er niet tegen dat een noob zoals robin zo tegen me doet.
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.