Push notifications

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Back-end Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Starter Werklocatie: Nijmegen Vacature ID: 13633 Introductie OUr client develop websites, webshops, and digital environments that are used by many visitors daily. They are seeking an experienced PHP-Developer Back-end to join the team. If you're looking for a position where you can tackle challenging, innovative, and multidisciplinary ICT projects and make a difference, this vacancy might be for you! Functieomschrijving As a PHP developer, you'll develop websites and digital environments used by many visitors daily. You'll work as a back-end developer and want to continuously develop in this field. You can work independently and efficiently,

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Voor een bedrijf in Den Bosch zoek ik een PHP Developer, die al wat werkervaring heeft. Jij gaat aan de slag met de verdere professionalisering van de interne applicaties en software. In de functie ga je verder: Verdere ontwikkeling eigen CRM systeem, vooral middels PHP; Bouwen van verschillende API's & koppelingen; Meedenken om de software/applicaties te verbeteren/optimaliseren; Aan de slag met de interne tooling. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er werken ruim 70 medewerkers, verdeeld over verschillende afdelingen. De afdeling Development bestaat uit vijf collega's, onder

Bekijk vacature »

Senior .Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Ben jij een kei van een full-stack developer? Heb je ambitie om te groeien en jezelf te ontwikkelen binnen een ambitieus bedrijf? Gaat jouw hart sneller kloppen van transpilers of frameworks zoals Angular, Vue of React? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een full-stack developer om onderdeel te zijn van een team dat bestaat uit gedreven developers. Ieders met hun eigen specialiteiten en kennis van de projecten en behoeften vanuit de product owners. We zoeken iemand die met zijn/haar huidige competenties en domeinen dit team wil begeleiden, stimuleren en tevens

Bekijk vacature »

Senior Applicatie ontwikkelaar Java

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving We verwachten van je,

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Infrastructure Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12945 Introductie Our client is one of the most innovative companies within the Netherlands. Currently we are looking for an Infrastructure Platform Engineer. Within this role you will be developing the infrastructure. Functieomschrijving Within this role you are responsible in the development of our distributed data and compute platform infrastructure. You will design, develop and implement new features and fixes. Next to this you will integrate and configurate other packages that supports the development of tuning applications within the organisation. You will support customer sites remotely. Design and implement the

Bekijk vacature »

Back end developer Digital agency

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 20 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Hands-on Solution Architect / Software Architect (

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Solution Architect / Software Architect op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je werkt samen met gedreven DevOps teams, bestaande uit frontend, backend en middleware developers, testers, UX-designers. Samen met de teams ben je continu op zoek naar de beste oplossingen voor onze klanten. Als Solution Architect onderzoek

Bekijk vacature »

Senior PHP developer/ Software Architect

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Ontwikkelen van herbruikbare componenten; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als junior .NET Developer kom je terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als junior .NET Developer werk je aan het ontwikkelen van verbeterde

Bekijk vacature »

Low-code developer

Functie omschrijving Heb jij altijd al een training willen volgen in het buitenland? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alphen ad Rijn zijn wij op zoek naar kandidaten die aan de slag willen als Low Code Developer! Beschik jij over HBO/WO nivo, bij voorkeur Informatica, maar een ander technische opleiding zoals bijv. wiskunde, natuurkunde is ook goed. Heb jij aantoonbare affiniteit met IT en ben jij gedreven, enthousiast, communicatief vaardig en klantgericht? Lees dan snel verder! Je wordt getraind tot een volwaardig Low Code Developer, het traject ziet er als volgt uit: Start 1e week januari, opleiding van 3 weken

Bekijk vacature »

Software Developer Mendix / Maatschappelijk Betrok

Dit ga je doen Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Werken met Scrum methodiek; Ontwikkelen van vooruitstrevende oplossingen; Meedenken over nieuwe applicaties en ontwikkelingen; On the job eigen maken van de Mendix omgeving. Hier ga je werken Deze dynamische en snelgroeiende organisatie begeeft zich in de recyclingbranche. Zij nemen op duurzame en efficiënte manier de recycling op zich. Vanwege hun snelle groei zijn zij op zoek naar een young professional die zich graag wilt ontwikkelen als Mendix Developer. Je komt te werken binnen een IT team van +/- 15 medewerkers. Het huidige ‘vaste’

Bekijk vacature »

Senior Javascript developer

Functie Het platform is gebouwd in een moderne JavaScript stack, die gebruikt maakt van:  React.js  Redux  TypeScript  Node.js  Google Cloud functions (node.js)  Semantic UI Alle code wordt getest en beoordeeld door collega developers. De continuous integration pipeline maakt het mogelijk om elke dag waarde te leveren aan hun klanten. Het ontwikkelproces is pragmatisch en gebaseerd op Scrum. Wat je zult doen: Ten eerste kun je nadrukkelijk jouw eigen stempel drukken op de technologie, het product en de cultuur van het bedrijf. Je bent bezig met het uitwerken van de architectuur van nieuwe functionaliteiten op

Bekijk vacature »
Veur Heur

Veur Heur

26/07/2014 16:23:04
Quote Anchor link
Iemand ervaring met het versturen van push berichten naar Android en iOS apps? Ik ben op zoek naar een systeem om gesegmenteerd mee te kunnen versturen, nu heb ik alleen de mogelijkheid om naar iedereen te versturen.
 
PHP hulp

PHP hulp

14/05/2024 00:19:40
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

26/07/2014 16:32:47
Quote Anchor link
Met PHP?

In dat geval weet ik dat de notificatie-app Pushover een API beschikbaar heeft.
 
Veur Heur

Veur Heur

26/07/2014 16:38:36
Quote Anchor link
Volgens mij is die service niet geschikt voor apps, maar voor websites en andere webservices.
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

26/07/2014 19:55:04
Quote Anchor link
Heb je de website al bekeken?

Quote:
Pushover
Simple Notifications

Pushover makes it easy to get real-time notifications on your Android device, iPhone, iPad, and Desktop.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

26/07/2014 19:58:32
Quote Anchor link
Misschien kan je wat meer concreets vertellen over wat je precies wilt?
 
Veur Heur

Veur Heur

26/07/2014 20:27:45
Quote Anchor link
@nick ik heb pushover afgelopen week getest, zover ik kan zien bieden zij een extra service bovenop een website. Je moet een app van hun kopen om push berichten op je telefoon te krijgen. Het is dit geen integratie zoals pushwoosh of urban airship. Kijk maar bij de voorbeelden, hier zie je geen apps staan alleen websites (cms-en) en webservices.

@aar ik ben een app aan het bouwen waarin de gebruiker een profiel aanmaakt. Vervolgens wil ik gebruikers op leeftijd, geslacht, whatever berichten kunnen sturen. Er moet dus een link kunnen worden gelegd tussen het profiel en de te versturen berichten.

Toevoeging op 26/07/2014 21:40:46:

iOS: https://github.com/manifestinteractive/easyapns
Amdroid: http://www.androidhive.info/2012/10/android-push-notifications-using-google-cloud-messaging-gcm-php-and-mysql/

Ziet er eenvoudig uit, of dat in de praktijk ook is, zal nog moeten blijken. Een interface-je zal ook niet misstaan.
 
Local Dev

Local Dev

26/07/2014 22:23:49
Quote Anchor link
Bouw je een native app voor de genoemde platformen, of een zogenaamde hybride app?
 
Veur Heur

Veur Heur

26/07/2014 22:25:16
Quote Anchor link
Phonegap. Wiezo?
 
Local Dev

Local Dev

26/07/2014 22:28:31
Quote Anchor link
Dus een hybride app :D ..... Heb je al gekeken naar https://github.com/phonegap-build/PushPlugin ?
 
Veur Heur

Veur Heur

26/07/2014 22:29:53
Quote Anchor link
Ja, maar dan moet je wel iets hebben om te verzenden, vandaar mijn post ;)
 
Local Dev

Local Dev

26/07/2014 22:45:44
Quote Anchor link
Quote:
Ja, maar dan moet je wel iets hebben om te verzenden


Hoe bedoel je? Wat wil jij bereiken? Wanneer wil je wat verzenden?
 
Veur Heur

Veur Heur

26/07/2014 22:47:31
Quote Anchor link
Lees even de rest zou ik zeggen.
 
Local Dev

Local Dev

26/07/2014 22:52:07
Quote Anchor link
Laat maar..... de genoemde plugin kan wat hetgeen jij hier in je vraagstelling omschrijft, vandaar mijn vraag.

Voorbeeldje:
gebruiker meld zich aan -> notification: hallo [naam], welkom terug
 
Veur Heur

Veur Heur

26/07/2014 22:55:56
Quote Anchor link
Klopt, maar dan nog moeten de berichten verzonden worden. "If you're not up to building and maintaining your own intermediary push server, there are a number of commercial push services out there which support both APNS and GCM."

Kan me vergissen, maar deze plugin is alleen voor ontvangen, een plugin verstuurt sowieso niks.
 
Local Dev

Local Dev

26/07/2014 23:12:00
Quote Anchor link
Ok, dan heb ik je verkeerd begrepen.

Ik ging ervan uit dat je de berichten wilde ontvangen in de apps, waarbij ik ervan uitging dat je het verzenden al geregeld had.
Het verzenden van push notifications is op talloze manieren uit te voeren, via een commerciële oplossing of er zelf 1 maken.

Heb je bv al naar http://www.pushwoosh.com gekeken?
 
Veur Heur

Veur Heur

26/07/2014 23:20:15
Quote Anchor link
Gaf deze zin het niet weg? ;) "k ben op zoek naar een systeem om gesegmenteerd mee te kunnen versturen"

Nadeel van pushwoosh en dergelijke services zijn dat ze best wat geld kosten en weinig flexibel zijn. Ik zoek een manier waarbij ik letterlijk een query op m'n database kan draaien en vervolgens naar dat resultaat kan sturen. Bij bijv pushwoosh kun je tags gebruiken (waarvan ik het precieze gebruik overigens nog niet helder heb) waar je vervolgens naar kunt sturen. Voor 50 € pm heb je 3 tags en voor 250 € slechts 10, terwijl ik verschillende 10-tallen tags kan bedenken voor de app die ik ga bouwen. De kosten van een dergelijke service zijn dus al snel duurder dan de ontwikkeling van een eigen service waarbij je dus een stuk flexibeler bent.
 
Local Dev

Local Dev

26/07/2014 23:35:18
Quote Anchor link
Niet goed gelezen :D

Makkelijkste oplossing is via curl of stream verbinding te maken met apn, gcm, etc. en een json payload te verzenden.
Gewijzigd op 26/07/2014 23:46:16 door Local Dev
 
Veur Heur

Veur Heur

27/07/2014 10:30:33
Quote Anchor link
Heb je voorbeelden, buiten de genoemde projecten?
 
Local Dev

Local Dev

27/07/2014 15:25:31
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
<?php
/**
 * Voorbeeldje voor apns
 */


$host = '';
$port = '';
$cert = '';

$msg = 'Hello [name]';

$payload['aps'] = [
    'alert' => $msg,
    'badge' => 1,
    'sound' => 'default'
];

$payload = json_encode($payload);

$streamContext = stream_context_create();
stream_context_set_option($streamContext, 'ssl', 'local_cert', $cert);

$apns = stream_socket_client(
    'ssl://' . $host . ':' . $port,
    $error,
    $errorString,
    2,
    STREAM_CLIENT_CONNECT,
    $streamContext
);

/**
 * Haal alle iOS apperaten op uit bv een database.
 */

$deviceTokens = [];

foreach ($deviceTokens as $deviceToken) {
    $apnsMessage = chr(0) . chr(0) . chr(32) . pack('H*', str_replace(' ', '', $deviceToken)) . chr(0) . chr(strlen($payload)) . $payload;
    fwrite($apns, $apnsMessage);
}


socket_close($apns);
fclose($apns);
?>


Of je kan gebruik maken van de volgende ZF2 Services:
Apns:
packagist: https://packagist.org/packages/zendframework/zendservice-apple-apns
code: https://github.com/zendframework/ZendService_Apple_Apns
docs: http://zf2.readthedocs.org/en/latest/modules/zendservice.apple.apns.html

Gcm:
packagist: https://packagist.org/packages/zendframework/zendservice-google-gcm
code: https://github.com/zendframework/ZendService_Google_Gcm
docs: http://zf2.readthedocs.org/en/latest/modules/zendservice.google.gcm.html
 
Veur Heur

Veur Heur

27/07/2014 19:56:36
Quote Anchor link
Dank u.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.