PYGO Update review

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.Net ontwikkelaars voor de zorgsector

Bedrijfsomschrijving Voor onze klant in de omgeving van Zwolle zijn wij op zoek naar een ervaren .Net ontwikkelaar, bij voorkeur met ervaring binnen de belangrijkste sector van Nederland, namelijk: de zorgsector. Deze internationale organisatie ontwikkelt software voor de zorgsector. Er werken zo'n 25 medewerkers hard aan een oplossing die gebruikt wordt door heel Nederland. Er heerst een informele sfeer waarbij er altijd ruimte is voor een grapje. Je collega's zijn stuk voor stuk sterke ontwikkelaars vanuit verschillende achtergronden en met verschillende leeftijden. Je komt hier terecht in een organisatie die zich hard inzet om de zorgsector te verbeteren. De mogelijkheden

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving Altijd al willen werken bij een snelgroeiend bedrijf, actief in de logistieke sector? Dit is je kans! Ik ben op zoek naar een ervaren SQL Developer in de omgeving Tilburg. Dit bedrijf is gespecialiseerd in in de ontwikkeling van software en maatwerk oplossingen voor het automatiseren van logistieke processen. Klanten zijn o.a. BOL en andere grote distributiecentrums. Jouw taken worden vooral: Verantwoordelijk voor ontwikkelen van stored procedures, voor snelle afhandeling van data; Optimalisatie van de SQL query's en T-SQL query's; Jij gaat je bezig houden met ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren van de MS SQL Databases; In deze functie

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Capelle ad Ijssel Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Een deel van jouw werkzaamheden: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps en Power BI.

Bekijk vacature »

Lasrobotprogrammeur/operator

Heb je interesse in trekkers en beschik je overvlijmscherpse precisie? Solliciteer dan op deze vacature! Als Lasoperator ben je vooral bezig met het maken van nieuwe lasrobotprogramma’s en het optimaliseren van bestaande programma’s, zowel online als offline (incl. het bedienen van de Lasrobots). Daarnaast draag je bij aan een optimaal rendement van de las robots. Verder heb je de volgende werkzaamheden: Het meewerken als operator c.q. Robotlassen niveau 2 (van complexe samenstellingen/halffabricaten), het om- en instellen van de diverse stations van lasmallen (productdragers), het afwerken van laswerk (verwijderen lasspetters en oxiden), het bewaken van de machineplanning (op bewerkingen) incl. de

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Full Stack C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Jij gaat in deze functie aan de slag met uitdagende projecten en het creëren van maatwerk software, vooral middels SQL. Iedere klant/project is weer anders, maar dat maakt dit bedrijf en de functie erg uniek & uitdagend. Verder heb je de volgende taken: Ontwikkelen en ontwerpen van SQL databases. T-SQL wordt hierbij gebruikt als programmeer laag; Optimalisatie van query's, voor een verbeterde efficiency; Begeleiden van junior developers, mits je dit leuk vindt; Heb je meer interesse in een rol als consultant, dan is dit ook mogelijk. Je heb hier meer

Bekijk vacature »

Developer (One Data)

Do you have experience with managing IT Teams in a service delivery organization? Are you keen to bring the team and our platform to a higher level? Then Nutreco has a very interesting role for you! As a One Data developer you are responsible for the management, running and functional use of our integration landscape and processes within Nutreco. Nutreco is using at this time BizTalk 2016, and Apigee for its API management, to be replaced by Azure Integration Services as of 2023. You will be part of a virtual teams of 11 people (own and outsourced) working in an

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Laravel PHP Developer voor een leuk bedrijf in de omgeving van Amsterdam! Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken; van A tot Z; Je hebt na de oplevering contact met de klant wanneer zij problemen ervaren; Je denkt mee over het verbeteren van de werkprocessen; Je denkt mee over softwareoplossingen; Je speelt in op de behoefte van de klant; Je houdt je bezig met het verbeteren, aanpassen en vernieuwen van de

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Jij hebt natuurlijk net jouw Bachelor op zak en gaat nu voor het eerst aan de slag bij een werkgever als junior .NET ontwikkelaar. Waarschijnlijk lijkt het jou spannend om ineens aan de slag te gaan bij klanten in de consultancy. Maak je niet druk, jij komt hier terecht in een warm bad en wordt totaal niet in het diepe gegooid. Zodra jij hier begint wordt jij gekoppeld aan een persoonlijke manager met een persoonlijk ontwikkelplan. Jij krijgt een scala aan trainingen, denk aan trainingen ten behoeve van het opdoen van zelf kennis en gedragscompetenties, maar ook trainingen voor

Bekijk vacature »

Gezocht: .Net ontwikkelaars met een maatschappelij

Bedrijfsomschrijving Zoek jij als medior .Net ontwikkelaar een inspirerende werkplek bij een bedrijf met maatschappelijk verantwoordelijkheidsgevoel? Dan is deze vacature je op het lijf geschreven. De organisatie bestaat ruim 20 jaar en ze ontwikkelen in house applicaties waarmee de zorgsector enorm mee gebaat is. Jouw applicaties worden gebruikt door duizenden gebruikers waardoor je echt een waardevolle bijdrage kan leveren aan de maatschappij. Het bedrijf is zeer innovatief en vindt een goede werk/privé balans belangrijk. Je krijgt alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, je werktijden in te delen en daarnaast is het ook mogelijk om deels thuis te werken. Het

Bekijk vacature »

Senior Fullstack developer wanted! (C#, Java, Angu

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als senior .NET ontwikkelaar en aankomend lead developer ben jij in één van de drie development teams verantwoordelijk voor het volgende: • Jij hebt een oogpunt op modernisering en bent verantwoordelijk voor de technische staat en architectuur van de applicatie; • Jij bent verantwoordelijk voor het reviewen van de technische haalbaarheid van verschillende onderwerpen; • Jij bent verantwoordelijk voor een goede aansluiting binnen het multidisciplinaire team en de bijbehorende taken; • Jij bent verantwoordelijk voor het aandragen van verbetervoorstellen en ontwikkelstandaarden in zowel de techniek als architectuur; • Jij bent meewerkend voorman en ondersteunt en coacht jouw team op

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en staan

Bekijk vacature »
Niek s

niek s

29/04/2007 11:12:00
Quote Anchor link
Hey mensen,

Na een lange periode van 2 dagen maanden, heb ik nu eindelijk de update versie van PYGO "af".
Ik zou graag wat reviews hebben. van wat er werkt, en wat niet, wat er verbeterd kan worden. etc. Dan ben ik vooral beniewt naar browsers zoals: Internet Explorer en Safari.

Ik hoop dat er een aantal mensen een snelle review voor me willen maken?
Dit is de url.

Gr,
Niek
 
PHP hulp

PHP hulp

19/05/2024 17:34:18
 
Sab Kriksdeegir

Sab Kriksdeegir

29/04/2007 11:24:00
Quote Anchor link
Ik wil in de credits staan Niek :-O
 
Ponzi

Ponzi

29/04/2007 11:26:00
Quote Anchor link
Hey Niek,

ziet er leuk uit. Twee opmerkingen:

Sites die het laden van afbeeldingen vanaf een andere domeinnaam hebben uitgeschakeld, hebben geen afbeeldingen. Ik heb geen idee of hier een oplossing voor is?

Als ik na het bezoeken van één site een andere URL ingeef, dan slaat het boeltje tilt. Met andere woorden: het scherm is leeg.

Veel succes ermee,
Ponzi

Edit:
Dit gebeurt in zowel FireFox als Internet Explorer.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Ponzi
 
Niek s

niek s

29/04/2007 11:28:00
Quote Anchor link
Hmm, ik snap niet wat je bedoelt Ponzi? Wanneer krijg jij een "hopeloos geval" dan?
 
Citroen Anoniem Graag

Citroen Anoniem Graag

29/04/2007 11:43:00
Quote Anchor link
Werkt mooi! Design is ook mooi en rustig vooral. Ik heb echter 1 opmerking, als ik de url invul en ik druk op enter gebeurt er bij mij niets, het gaat wel goed wanneer ik de go-knop klik.
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

29/04/2007 11:44:00
Quote Anchor link
Wat moet het eigenlijk doen? Als ik http://www.phphulp.nl/ intyp dan krijg ik eventjes beeld en dan gaat weer weg:S... Gebruik Opera...

Edit:
Keb het zelfed probleem als freek dus.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mebus Hackintosh
 
- -

- -

29/04/2007 11:55:00
Quote Anchor link
Komt omdat als je op enter drukt, het formulier gepost wordt, en niet de functie wordt uitgevoerd. Niek, zoals ik al zei, moet je ff de entertoets koppelen aan de Go-knop.

Verder mooi werk!
 
Niek s

niek s

29/04/2007 12:01:00
Quote Anchor link
Hmm, dat is dan de enige probleem die ik nog moet oplossen. Hoe moet je zoiets fixen dan?
 
PHP Newbie

PHP Newbie

29/04/2007 12:05:00
Quote Anchor link
Zelfde probleem hier, alleen een flits, en dan is het weer weg.
 
Niek s

niek s

29/04/2007 12:07:00
Quote Anchor link
ja, je moet wel op "Go" drukke hea, inderdaad, je kan niet op enter rammen. moet ik nog zien te fixen, ik weet alleen niet hoe :P
 
- -

- -

29/04/2007 12:13:00
Quote Anchor link
Bij het invulveld een onkeypress-event maken, en daarin moet je dan checken of het de entertoets was. Kijk ook eens hiernaar, heb ik uit de AJAX-tut van Jelmer geript. (PHP-tags zijn voor de highlight ;))

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<?
function init()
{
    var
inputObject = document.getElementById('invulformulier');
    addEvent(inputObject, 'keyup', geefOverbodigeInformatie);
    return;
}

function
geefOverbodigeInformatie(e)
{

    if(e.keyCode == 13)
    {

        alert('Jij grapjas, jij drukte op enter!');
    }

    //voor meer keycodes, probeer eens alert(e.keyCode);
    return;
}


addEvent(window, 'load', init);
?>
 

29/04/2007 12:39:00
Quote Anchor link
Aan het form een onSubmit="hier de zelfde code als bij de onClick op de go knop"

De tabbladen hebben bij mij als titel Error
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
- -

- -

29/04/2007 13:14:00
Quote Anchor link
Dat is ook een goed idee, Webmakerij. En dan gewoon na onsubmit nog eventjes return false; neerzetten, dan wordt de rest geblokt en bereik je dus hetzelfde.
 
Baarr

Baarr

29/04/2007 13:30:00
Quote Anchor link
Volgens mij heb ik iets gemist, wat doet dit nou, is dit gewoon een echo file_get_contents($website) in iframes of zo ?
 
Niek s

niek s

29/04/2007 17:20:00
Quote Anchor link
Baarr: zo zou je het kunnen zeggen. het is een web-based proxy. Ik ga nu aan de gang met de manier van WM.

Edit:
Ja dit werkt! thnq! :)
iemand nog andere suggesties?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door niek s
 

29/04/2007 23:47:00
Quote Anchor link
Een PYGO startpagina (gewoon: Welkom bij PYGO)

Transparantie bij tabbladen (de knoppen van de tabbladden zijn buiten de knop licht grijs)

Het iframe is bij mij net te groot voor het scherm -> dubbele scrollbars

Title aan linkjes van tabbladen meegeven. Nu wordt de titel van een pagina afgebroken weergegeven met een tooltipje....
 
Niek s

niek s

30/04/2007 10:17:00
Quote Anchor link
hey, dat laatste vind ik wel een goeie! met die title!
Alleen je bedoelt dus niet-actieve tabbladen moeten transparant worden?
En dat met het iframe klopt, ik krijg de goede hoogte niet ingesteld. Issie eindelijk goed, is ie in IE weer veel te groot. :(
 
Lukke

lukke

30/04/2007 10:55:00
Quote Anchor link
bij mij werkt het (IE) maar ik krijg een js error en ik zie geen plaatjes
 
Niek s

niek s

02/05/2007 15:09:00
Quote Anchor link
/me bumpt

en trouwens, hoezo geen plaatjes? Op de een of andere manier doen plaatjes en links het niet altijd. Enig idee iemand waar dat aan ligt? aan de handler ofzo?
 
Ponzi

Ponzi

02/05/2007 16:23:00
Quote Anchor link
Nee, sommige servers hebben gewoon geen hotlinking toegestaan en in principe is wat jij doet hotlinken :-) .
 
Niek s

niek s

02/05/2007 17:20:00
Quote Anchor link
Maar bij linkjes werkt het ook niet altijd...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.