Query inelkaar draaien?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Voor een opdrachtgever in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een programmeur. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op

Bekijk vacature »

Full Stack C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van software. Daarnaast ben je voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Hieronder een kort overzicht van jouw takenpakket: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony Framework; Het schrijven van een schone en efficiënte codes; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klant; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het

Bekijk vacature »

PHP Laravel developer

Functie omschrijving Weet jij alles van Laravel en krijg je energie van het ontwikkelen van software hiermee? Laat snel wat van je horen want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch. Jouw taken zullen bestaan uit: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Documentatie schrijven over applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein softwarebedrijf. Er werken ongeveer 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end en front-end development, projectmanagement

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van dashboards, webapplicaties en apps voor de eigen IOT-oplossingen. Samen met een vooruitstrevend team van ontwikkelaars en engineers krijgen jullie de opdracht om de sensoren in de apparatuur te scannen en vervolgens de data om te zetten in belangrijke inzichten voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Heb jij ideeën over nieuwe technieken die jullie kunnen implementeren? Hier wordt echt naar je geluisterd en gekeken of jouw idee daadwerkelijk ingezet kan worden; Je gaat aan de slag met de

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Amersfoort gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

SAP Integratie Ontwikkelaar

Ben jij ambitieus in de verdere ontwikkeling van SAP binnen HANOS, en heb je kennis van SAP PI, CPI (SAP integration suite) en of andere middleware tooling? Dan ben jij mogelijk onze nieuwe SAP Integratie (middleware) Ontwikkelaar! Lees snel verder en solliciteer! Wat ga je doen? Als SAP Financieel Consultant ben je, als deel van een gedreven team van interne SAP consultants, de schakel tussen de gebruikersorganisatie en ICT. Je draagt proactief bij aan een optimale aansluiting van de SAP-functionaliteit (een applicatielandschap met o.a. Suite on HANA, Fiori, Hybris, C4C en BO), op de bedrijfsprocessen. Verder ondersteun je de HANOS

Bekijk vacature »

Als Front-end developer werken aan apps voor het o

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een klein team van professionals ben je als C# .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van één van de applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

Teamlead PHP Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de buurt van Middelburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde teamlead PHP developer met affiniteit met Symfony/Laravel. Een enthousiast persoon die het ontwikkelteam komt versterken met het aanpakken van uitdagende projecten. Ben jij op zoek naar een uitdaging waar je de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen en je eigen IT-team aan te sturen? Lees dan snel verder! Die ga je doen: Bijdragen aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de PHP based applicaties; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript developer (ReactJS, NodeJS, T

Functie Het team bestaat momenteel uit ruim 15 collega’s, waarvan ruim de helft in het ontwikkelteam werkzaam is. Er zijn gave plannen om het platform ook te gaan toepassen op bijv. vliegvelden, maar ook internationale groei zit in het verschiet en daarom zijn ze op zoek naar versterking. Als Fullstack JavaScript developer werk je nauw samen met 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creeren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld

Bekijk vacature »
Jason de Ridder

Jason de Ridder

07/05/2007 21:46:00
Quote Anchor link
Ik ben lekker bezig vandaag!
Maar weet iemand hoe ik deze drie querys in zo kan opbouwen dat ik maar één query uitvoer?
$messageID word ingevoerd bij de functie deleteMessage($messageID);
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<?php
$sql
= "SELECT
            reply_id
        FROM
        reply
        JOIN
            connect_bericht_reply
        JOIN
        berichten
            WHERE
        bericht_id = "
.$messageID;
                
        "DELETE FROM
        connect_bericht_reply,
        reply
            WHERE
        reply_id = "
;//uitkomst query 1
            
            "DELETE FROM
        connect_bericht_profiel,
        connect_bericht_catogorie,
        berichten
        WHERE bericht_id = "
.$messageID;
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

18/05/2024 18:21:55
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

07/05/2007 22:11:00
Quote Anchor link
DELETE FROM
connect_bericht_profiel,
connect_bericht_catogorie,
berichten,
connect_bericht_reply,
reply
WHERE
bericht_id = ".$messageID."
AND

strax verder

@Jason welke tabellen heb je?? Ik snap niet wat je met die 3 queries doet
 
Peter Somhorst

Peter Somhorst

07/05/2007 22:21:00
Quote Anchor link
Kun je geen gebruik maken van UNION? Ik weet niet precies hoe dat werkt, maar volgens mij is het idee dat je daarmee dit soort geintjes uit kan halen.

http://dev.mysql.com/doc/refman/5.0/en/union.html

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
SELECT
  reply.reply_id AS uitkomst
FROM
  reply
LEFT JOIN // Aangezien je iets uit de eerste tabel wil hebben moet je left join toepassen
  connect_bericht_reply
LEFT JOIN // IDEM
  berichten
WHERE
  berichten.bericht_id = ".$messageID."
        
UNION
      
DELETE FROM
  connect_bericht_reply,
  reply
WHERE
  reply_id = uitkomst
 
UNION
  
DELETE FROM
  connect_bericht_profiel,
  connect_bericht_catogorie,
  berichten
WHERE
  bericht_id = ".$messageID;


Ik weet niet offie zo helemaal klopt, maar ik hoop date je er wat mee kunt!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Peter Somhorst
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

07/05/2007 22:24:00
Quote Anchor link
UNION is volgens mij voor SELECT
de query is wel mogelijk we moeten alleen de juiste velden en tabellen weten.

Dit kan in PGSQL trouwens met een RULE iets van CASCADE delete en je er in een keer vanaf (spreekt namens Frank :))
 
Peter Somhorst

Peter Somhorst

07/05/2007 22:26:00
Quote Anchor link
Ik vrees dat er hier niet met PGSQL (wat het ook moge zijn ;-) wordt gewerkt, maar met het oude vertrouwde simpelen MySQL.

Ik heb union nog nooit gebruikt, dus ik zou niet weten hoe het wat...
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

07/05/2007 22:30:00
Quote Anchor link
SELECT ...
UNION [ALL | DISTINCT] SELECT ...
[UNION [ALL | DISTINCT] SELECT ...]

Komt zo uit jouw link
 
Jason de Ridder

Jason de Ridder

07/05/2007 22:54:00
Quote Anchor link
Ja kan ik idd doen, maar aangezien er nu dan zoveel aan veranderd moet worden is het vrij lastig.

Ik gebruik MySQL idd, maar met de InnoDB engine, die werkt ook met Cascade etc...
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

08/05/2007 08:46:00
Quote Anchor link
@Jason geef eens duidelijk aan wat gedelete moet worden en uit welke tabellen
 
Jason de Ridder

Jason de Ridder

08/05/2007 17:06:00
Quote Anchor link
Ik wil een uit Bericht verwijderen uit de tabel berichten
Ik wil alles replys verwijderen uit de tabel reply
Die gekoppelt zijn aan het bericht. Deze staan in de koppeltabel connect_bericht_reply. Ook wil ik dat het bericht dat ik verwijderen uit de koppeltabel connect_bericht_profiel en uit de koppeltabel connect_bericht_catogorie.

Issie zo clear?
 
Remco van Arkelen

Remco van Arkelen

08/05/2007 17:52:00
Quote Anchor link
Maar dit is toch juist iets dat je volledig door je database laat uitvoeren? Hier hoef jij helemaal geen queries voor te schrijven, mits je relaties maar OK zijn:

Lees http://www.phphulp.nl/php/tutorials/3/274/504/ en volgende hoofdstukken eens door, want volgens mij denk je de verkeerde kant op.
 
Jason de Ridder

Jason de Ridder

08/05/2007 18:52:00
Quote Anchor link
Ik heb toch maar even geprobeert met CASCADE.
Graag zou ik even willen dat iemand er naar kijkt, maar de SQL is nogal groot.
Ik post het maar dan zie ik vanzelf wel of iemand zin heeft om er naar te kijken (A)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
261
262
263
264
265
266
267
268
269
270
271
272
273
274
275
276
277
278
279
280
281
282
283
284
285
286
287
288
289
290
291
292
293
294
295
296
-- phpMyAdmin SQL Dump
-- version 2.10.0.2
-- http://www.phpmyadmin.net
--
-- Host: localhost
-- Generatie Tijd: 08 Mei 2007 om 18:50
-- Server versie: 5.0.37
-- PHP Versie: 5.2.1

SET SQL_MODE="NO_AUTO_VALUE_ON_ZERO";

--
-- Database: `theaterisleuk_n`
--

-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabel structuur voor tabel `berichten`
--

CREATE TABLE `berichten` (
  `bericht_id` int(11) NOT NULL auto_increment,
  `bericht_titel` varchar(20) collate utf8_bin NOT NULL,
  `bericht_body` blob NOT NULL,
  `bericht_aangemaakt` datetime NOT NULL,
  `bericht_aangepast` datetime NOT NULL,
  `bericht_zichtbaar` int(1) NOT NULL default '0',
  PRIMARY KEY  (`bericht_id`),
  KEY `bericht_titel` (`bericht_titel`)
) ENGINE=InnoDB DEFAULT CHARSET=utf8 COLLATE=utf8_bin AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `berichten`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabel structuur voor tabel `block_ip`
--

CREATE TABLE `block_ip` (
  `ip_id` int(4) NOT NULL auto_increment,
  `ip_ip` varchar(15) NOT NULL default '000.000.000.000',
  PRIMARY KEY  (`ip_id`),
  KEY `ip_ip` (`ip_ip`)
) ENGINE=InnoDB DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `block_ip`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabel structuur voor tabel `catogorieen`
--

CREATE TABLE `catogorieen` (
  `catogorie_id` int(1) NOT NULL auto_increment,
  `catogorie_naam` varchar(15) collate utf8_bin NOT NULL,
  PRIMARY KEY  (`catogorie_id`),
  KEY `catogorie_naam` (`catogorie_naam`)
) ENGINE=InnoDB DEFAULT CHARSET=utf8 COLLATE=utf8_bin AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `catogorieen`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabel structuur voor tabel `connect_bericht_reply`
--

CREATE TABLE `connect_bericht_reply` (
  `bericht_id` int(11) NOT NULL,
  `reply_id` int(11) NOT NULL,
  PRIMARY KEY  (`bericht_id`),
  KEY `reply_id` (`reply_id`)
) ENGINE=InnoDB DEFAULT CHARSET=latin1;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `connect_bericht_reply`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabel structuur voor tabel `connect_catogorie_bericht`
--

CREATE TABLE `connect_catogorie_bericht` (
  `catogorie_id` int(1) NOT NULL,
  `bericht_id` int(11) NOT NULL,
  PRIMARY KEY  (`catogorie_id`),
  KEY `bericht_id` (`bericht_id`)
) ENGINE=InnoDB DEFAULT CHARSET=utf8 COLLATE=utf8_bin;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `connect_catogorie_bericht`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabel structuur voor tabel `connect_groep_profiel`
--

CREATE TABLE `connect_groep_profiel` (
  `profiel_id` int(4) NOT NULL,
  `groep_id` int(4) NOT NULL,
  PRIMARY KEY  (`profiel_id`),
  KEY `groep_id` (`groep_id`)
) ENGINE=InnoDB DEFAULT CHARSET=utf8 COLLATE=utf8_bin;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `connect_groep_profiel`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabel structuur voor tabel `connect_profiel_bericht`
--

CREATE TABLE `connect_profiel_bericht` (
  `profiel_id` int(4) NOT NULL,
  `bericht_id` int(11) NOT NULL,
  PRIMARY KEY  (`profiel_id`),
  KEY `bericht_id` (`bericht_id`)
) ENGINE=InnoDB DEFAULT CHARSET=utf8 COLLATE=utf8_bin;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `connect_profiel_bericht`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabel structuur voor tabel `connect_reply_profiel`
--

CREATE TABLE `connect_reply_profiel` (
  `reply_id` int(11) NOT NULL,
  `profiel_id` int(4) NOT NULL,
  PRIMARY KEY  (`reply_id`),
  KEY `profiel_id` (`profiel_id`)
) ENGINE=InnoDB DEFAULT CHARSET=utf8 COLLATE=utf8_bin;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `connect_reply_profiel`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabel structuur voor tabel `groepen`
--

CREATE TABLE `groepen` (
  `groep_id` int(1) NOT NULL auto_increment,
  `groep_naam` varchar(12) collate utf8_bin NOT NULL,
  `groep_rechten` int(1) NOT NULL default '0',
  PRIMARY KEY  (`groep_id`),
  KEY `groep_naam` (`groep_naam`)
) ENGINE=InnoDB DEFAULT CHARSET=utf8 COLLATE=utf8_bin AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `groepen`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabel structuur voor tabel `profielen`
--

CREATE TABLE `profielen` (
  `profiel_id` int(4) NOT NULL auto_increment,
  `profiel_gebruikersnaam` varchar(12) collate utf8_bin NOT NULL,
  `profiel_wachtwoord` varchar(32) collate utf8_bin NOT NULL,
  `profiel_naam` varchar(25) collate utf8_bin NOT NULL,
  `profiel_email` varchar(75) collate utf8_bin NOT NULL,
  `profiel_ip` varchar(15) collate utf8_bin NOT NULL default '000.000.000.000',
  `profiel_aangemeld` datetime NOT NULL,
  `profiel_aangepast` datetime NOT NULL,
  `profiel_activatiecode` varchar(20) collate utf8_bin NOT NULL,
  `profiel_geactiveerd` tinyint(1) NOT NULL default '0',
  PRIMARY KEY  (`profiel_id`),
  KEY `profiel_naam` (`profiel_naam`),
  KEY `profiel_gebruikersnaam` (`profiel_gebruikersnaam`)
) ENGINE=InnoDB DEFAULT CHARSET=utf8 COLLATE=utf8_bin AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `profielen`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabel structuur voor tabel `reply`
--

CREATE TABLE `reply` (
  `reply_id` int(11) NOT NULL auto_increment,
  `reply_bericht` blob NOT NULL,
  `reply_aangemaakt` datetime NOT NULL,
  `reply_aangepast` datetime NOT NULL,
  PRIMARY KEY  (`reply_id`)
) ENGINE=InnoDB DEFAULT CHARSET=utf8 COLLATE=utf8_bin AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `reply`
--


--
-- Beperkingen voor gedumpte tabellen
--

--
-- Beperkingen voor tabel `berichten`
--
ALTER TABLE `berichten`
  ADD CONSTRAINT `berichten_ibfk_1` FOREIGN KEY (`bericht_id`) REFERENCES `connect_bericht_reply` (`bericht_id`) ON DELETE CASCADE ON UPDATE CASCADE;

--
-- Beperkingen voor tabel `catogorieen`
--
ALTER TABLE `catogorieen`
  ADD CONSTRAINT `catogorieen_ibfk_1` FOREIGN KEY (`catogorie_id`) REFERENCES `connect_catogorie_bericht` (`catogorie_id`) ON DELETE CASCADE ON UPDATE CASCADE;

--
-- Beperkingen voor tabel `connect_bericht_reply`
--
ALTER TABLE `connect_bericht_reply`
  ADD CONSTRAINT `connect_bericht_reply_ibfk_6` FOREIGN KEY (`reply_id`) REFERENCES `reply` (`reply_id`) ON DELETE NO ACTION ON UPDATE CASCADE,
  ADD CONSTRAINT `connect_bericht_reply_ibfk_5` FOREIGN KEY (`bericht_id`) REFERENCES `berichten` (`bericht_id`) ON DELETE CASCADE ON UPDATE CASCADE;

--
-- Beperkingen voor tabel `connect_catogorie_bericht`
--
ALTER TABLE `connect_catogorie_bericht`
  ADD CONSTRAINT `connect_catogorie_bericht_ibfk_2` FOREIGN KEY (`bericht_id`) REFERENCES `berichten` (`bericht_id`) ON DELETE NO ACTION ON UPDATE CASCADE,
  ADD CONSTRAINT `connect_catogorie_bericht_ibfk_1` FOREIGN KEY (`catogorie_id`) REFERENCES `catogorieen` (`catogorie_id`) ON DELETE CASCADE ON UPDATE CASCADE;

--
-- Beperkingen voor tabel `connect_groep_profiel`
--
ALTER TABLE `connect_groep_profiel`
  ADD CONSTRAINT `connect_groep_profiel_ibfk_3` FOREIGN KEY (`profiel_id`) REFERENCES `profielen` (`profiel_id`) ON DELETE NO ACTION ON UPDATE CASCADE,
  ADD CONSTRAINT `connect_groep_profiel_ibfk_2` FOREIGN KEY (`groep_id`) REFERENCES `groepen` (`groep_id`) ON DELETE CASCADE ON UPDATE CASCADE;

--
-- Beperkingen voor tabel `connect_profiel_bericht`
--
ALTER TABLE `connect_profiel_bericht`
  ADD CONSTRAINT `connect_profiel_bericht_ibfk_2` FOREIGN KEY (`bericht_id`) REFERENCES `berichten` (`bericht_id`) ON DELETE NO ACTION ON UPDATE CASCADE,
  ADD CONSTRAINT `connect_profiel_bericht_ibfk_1` FOREIGN KEY (`profiel_id`) REFERENCES `profielen` (`profiel_id`) ON DELETE CASCADE ON UPDATE CASCADE;

--
-- Beperkingen voor tabel `connect_reply_profiel`
--
ALTER TABLE `connect_reply_profiel`
  ADD CONSTRAINT `connect_reply_profiel_ibfk_2` FOREIGN KEY (`profiel_id`) REFERENCES `profielen` (`profiel_id`) ON DELETE CASCADE ON UPDATE CASCADE,
  ADD CONSTRAINT `connect_reply_profiel_ibfk_1` FOREIGN KEY (`reply_id`) REFERENCES `reply` (`reply_id`) ON DELETE NO ACTION ON UPDATE CASCADE;

--
-- Beperkingen voor tabel `groepen`
--
ALTER TABLE `groepen`
  ADD CONSTRAINT `groepen_ibfk_1` FOREIGN KEY (`groep_id`) REFERENCES `connect_groep_profiel` (`groep_id`) ON DELETE CASCADE ON UPDATE CASCADE;

--
-- Beperkingen voor tabel `profielen`
--
ALTER TABLE `profielen`
  ADD CONSTRAINT `profielen_ibfk_1` FOREIGN KEY (`profiel_id`) REFERENCES `connect_profiel_bericht` (`profiel_id`) ON DELETE CASCADE ON UPDATE CASCADE;

--
-- Beperkingen voor tabel `reply`
--
ALTER TABLE `reply`
  ADD CONSTRAINT `reply_ibfk_1` FOREIGN KEY (`reply_id`) REFERENCES `connect_reply_profiel` (`reply_id`) ON DELETE CASCADE ON UPDATE CASCADE;
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.