Query was empty.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# Ontwikkelaar

In het kort Als C# .NET Core ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Alblasserdam zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met de back

Bekijk vacature »

PHP Developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Functieomschrijving Voor de NIPV zijn wij opzoek naar een Frontend Developer. Als Frontend Developer ga jij aan de slag om dashboards te bouwen vanuit het datawarehouse. Dit stelt NIPV in staat om snel en eenvoudig bij correcte bedrijfsvoeringsinformatie te kunnen. Je ontwikkelt dashboards in PowerBI, publiceert en onderhoud die, verzameld en verwerkt feedback in overleg met het ontwikkelteam. Naast dashboards ontwikkel en onderhoud je een datamodel in Excel waarmee adviseurs, controllers en analisten in staat worden gesteld om de gegevens uit de dashboards te raadplegen en anders te filteren of bepaalde gegevens nader te verfijnen, zodat verdiepende vragen kunnen worden

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie; Het oplossen van bugs en incidenten. Hier ga je werken Als C#.NET Developer binnen deze organisatie kan jij het verschil maken. Zij werken momenteel nog met programmatuur die is ontwikkeld in C++. Hiervan gaan zij afscheid nemen zodra alle nieuwe software in C#.NET geschreven is. Een grootschalig en langdurig project. Voor hen is deze software van

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte websites die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zit onze development afdeling en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé Medior Front-end Developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het uitwerken van designs tot functionele layouts Je

Bekijk vacature »

Als PHP developer bijdragen aan beter onderwijs?

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een PHP developer die mee gaat werken aan de (door)ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js en

Bekijk vacature »

Medior/senior Fullstack developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Programmeren in .NET, Javascript & C# en ontwikkelen in Web Services, Windows Services en MS SQL Server; Zelfstandig verbanden maken Analyseren, testen, bugs fixen, reviewen en rapporteren; Juiste prioriteiten stellen en verantwoordelijkheid nemen; Op architectuur niveau meedenken; Af en toe klanten bezoeken. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij opzoek naar een .NET ontwikkelaar met minimaal 3 jaar werkervaring. Je komt te werken in een groeiend bedrijf met betrokken collega's die zorgen voor een familiaire sfeer op de werkvloer. Als .NET ontwikkelaar word jij vanaf de eerste werkdag betrokken bij het gehele ontwikkelproces. De

Bekijk vacature »

Junior Software developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een compact team met drie ervaren .NET ontwikkelaars. Wij werken op projectbasis en begeleiden zelf het hele traject van A tot Z. Wij bieden jou dan ook een brede functie aan met veel technische uitdaging! Ons traject ziet er als volgt uit: 1) Wij analyseren de behoefte van onze klant 2) Wij werken de behoefte uit en vertalen dit naar technische werkzaamheden en maken een uren/kosten schatting; 3) Wij gaan aan de slag met het ontwikkelen van het product met directe feedback van de klant, zodat datgene gerealiseerd wordt, wat gewenst is;

Bekijk vacature »

IoT Developer

Ben jij innovatief, heb jij passie voor energie en ben je data gedreven? Bouw dan mee aan IoT binnen Bredenoord. Samen met een gedreven team werk jij aan mooie technische en innovatieve oplossingen. Wat houdt de functie van IoT Developer in? Binnen Bredenoord zijn wij momenteel volop in ontwikkeling met ons IoT platform. Als uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een IoT Developer. Je zal in projectverband meehelpen met het implementeren van IoT vraagstukken binnen Bredenoord. Als IoT Developer op onze R&D-afdeling word je verantwoordelijk voor het verder inrichten en beheren van ons nieuwe IoT platform. Dat

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Net afgestudeerd en op zoek naar een leuke baan als developer? Zoek niet verder! Ik heb een functie beschikbaar als back-end developer, bij een leuk familiebedrijf. Je gaat werken met de Microsoft stack en de technieken C# en .NET. Verder maak je gebruik van MVC en Entity framework. SQL kent ook geen geheimen voor jou. Jouw verantwoordelijkheden: Nieuwe maatwerk software bouwen; API koppelingen bouwen; Applicaties en software optimaliseren; Back-end programmeren. Een erg uitdagende functie, met veel vrijheid. Je kan meerdere dagen thuis werken en als je op kantoor werkt wordt de lunch verzorgd. Heb je interesse, reageer dan

Bekijk vacature »

Front-end Developer Magento 2/Wordpress

Voor het aantrekkelijk houden en steeds vernieuwen van de huidige websites en webshops en het meedenken in de marketing zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Front-end developer met gedegen kennis van Magento 2 (webshops) en Wordpress (websites). Wat bieden wij jou Mooi salaris! Meteen op contract bij de opdrachtgever! Gezellig, Kempisch bedrijf! 35 uur per week! Auto van de zaak! Wie ben jij Van een front-end developer verwachten wij: Een afgeronde Bachelor ICT opleiding met profiel ICT & Media Design. Dat je in het bezit bent van een Magento 2 professional front-end developer certificaat; Je hebt ruime

Bekijk vacature »

Grafisch vormgever

Standplaats: Maasland Aantal uren: 32 – 40 uur per week Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij een ambitieuze grafisch vormgever met een passie voor creativiteit en oog voor detail? Vind jij het daarnaast leuk om ook marketingactiviteiten op te pakken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bedrijfsinformatie Westacc Group BV is het zusterbedrijf van HABA en specialiseert zich in (maatwerk) oplossingen voor (elektro) techniek en verlichting in de kampeerbranche. Zij produceren en assembleren onderdelen voor caravans, campers en boten. Voor een groot aantal caravan- en campermerken leveren wij producten als zekeringkasten, invoerdozen, acculaders, schakelmateriaal en verlichting. De producten

Bekijk vacature »
Bob de Bouwer

Bob de Bouwer

24/04/2014 11:31:56
Quote Anchor link
Geachten,

Excuses als dit een domme vraag is. Loop nu al dagen te zoeken naar antwoorden, maar ik kom niks verder.

Ik gebruik Core CMS. Deze is ooit geschreven door een Zweed en het werkt allemaal geweldig. Enige probleem is dat ik nu de previous/next-button wil gebruiken om door tags te gaan, niet door entries. Tags zijn opgeslagen in de database als een getal (tag_id) in entry2tag. Heb nu zelf een deel van de code verplaatst en een poging gedaan om de originele code te veranderen, maar wat ik ook doe nu, ik krijg alleen 'Query was empty'. Alle tips zijn meer dan welkom.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
<?php
[code]<?php

$b
= $_SERVER['REQUEST_URI'];

if($entry) {
    $b = substr($b,0,strrpos($b,"/")) . "/core/";
    $id = $entry;
    $isPerma = true;
}
else {
    $b = substr($b,0,mb_strrpos($b,"/core/")+6);
    $id = $_REQUEST["id"];
}


$root = $_SERVER['DOCUMENT_ROOT'] . $b;
$http = "http://" . $_SERVER['HTTP_HOST'] . substr($b,0,strlen($b)-5);

require_once($root . "user/configuration.php");
require_once($root . "themes/".$theme."/configuration.php");
require_once($root . "functions/session.php");

if(is_numeric($id)) {
    $type = "entry";
}
else {
    $type = "page";
}


$id = secure($id);

if($type == "page") {
    $data = mysql_query("SELECT p.* FROM core_pages p WHERE p.page_title = \"$id\"");
    $page_clicks = 0;
    while($p = mysql_fetch_array($data)) {
        $url = $p["page_url"];
        $path = $root . "user/pages/" . $url;
        $page_clicks = $p['hits']+1;
        require($path);
    }


    mysql_query("UPDATE core_pages p SET
    p.hits = $page_clicks
    WHERE p.page_title = $id"
);
}


if($type == "entry") {

// queries the dbase
        $data_tags = mysql_query("SELECT entry_id,entry_title FROM core_entries WHERE entry_show = 1 ORDER BY entry_position DESC") or die(mysql_error());

    $navArr=array();
    while($tmparray = mysql_fetch_array($data_tags,MYSQL_ASSOC)){
                array_push($navArr,$tmparray['entry_id']);
        }

    function
array_next_previous($array, $value) {
    $index = array_search($value,$array);

    //if user clicked to view the very first entry
    if($value == reset($array)){
    $return['prev'] = end($array);
    $return['next'] = $array[$index + 1];
    //if user clicked to view the very last entry
    }else if($value == end($array)){
    $return['prev'] = $array[$index - 1];
    reset($array);
    $return['next'] = current($array);
    }
else{
        $return['next'] = $array[$index + 1];
        $return['prev'] = $array[$index - 1];
    }

                return $return;
    }


    $data = mysql_query("SELECT e.* FROM core_entries e WHERE e.entry_id = $id AND e.entry_show = 1");
    $entry_clicks = 0;
    if(@mysql_num_rows($data) < 1) {
        die("Invalid id, no entry to be shown");
    }

    while($e = mysql_fetch_array($data)) {
        $nextPrevProject = array_next_previous($navArr,$id);
        $entry_id       = $e['entry_id'];
        $entry_title    = $e['entry_title'];
        // DATE
        $t              = $e["entry_date"];
        $y              = substr($t,0,4);
        $m              = substr($t,5,2);
        $d              = substr($t,8,2);
        $entry_date     = date($date_format,mktime(0,0,0,$m,$d,$y));
        $entry_text     = $e['entry_text'];
        $entry_extra1   = $e['entry_extra1'];
        $entry_extra2   = $e['entry_extra2'];
        $entry_client   = $e['entry_client'];
        $entry_position = $e['entry_position'];
        $entry_hits     = $e['hits']+1;
        $entry_new      = $e['entry_new'];


        if($entry_new == 1) {
            $isNew = true;
        }
else {
            $isNew = false;
        }


        if($nice_permalinks) {
            $entry_perma = "$http".$entry_id;
        }
else {
            $entry_perma = "$http"."?entry=$entry_id";
        }


        $data_e2t = @mysql_query("SELECT e2t.tag_id FROM core_entry2tag e2t WHERE e2t.entry_id = $entry_id");

        $tag_str = "";

            while($e2t = @mysql_fetch_array($data_e2t)) {
                $tag_id = $e2t["tag_id"];
                $data_tags = @mysql_query("SELECT t.tag_text FROM core_tags t WHERE t.tag_id = $tag_id");
                    while($t = @mysql_fetch_array($data_tags)) {
                        $tag_text = $t["tag_text"];
                        $tag_str = $tag_str . "<a class=\"tag-link\" name=\"tag".$tag_id."\" href=\"#tag-"._encode($tag_text)."\">".$tag_text."</a>".$separator_tags;
                    }
            }


            $entry_tags = substr($tag_str,0,strlen($tag_str)-strlen($separator_tags));

        $layout_path = $root . "user/uploads/" . treat_string($entry_title) . "/layout.php";
        if(is_file($layout_path) && (@filesize($layout_path) > 0)) {
            require($layout_path);
        }
else {
            require($theme_path . "parts/entry.php");
        }
    }


    mysql_query("UPDATE core_entries e SET
    e.hits = $entry_hits
    WHERE e.entry_id = $id"
);

}


if($isPerma) {
echo "<a class=\"index-link\" href=\"$http\">back to index</a>";
}


$result2 = mysql_query($myQuery) or die($myQuery."<br/><br/>".mysql_error());
?>

?>
 
PHP hulp

PHP hulp

18/05/2024 13:34:51
 
- SanThe -

- SanThe -

24/04/2014 11:35:04
Quote Anchor link
De uit te voeren query is blijkbaar leeg.

Misschien wat makkelijker als je er een regelnummer bij geeft.

Ik mis ook overal de foutafhandeling.
Gewijzigd op 24/04/2014 11:36:24 door - SanThe -
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

24/04/2014 11:43:35
Quote Anchor link
En, kijk naar je query kleurtjes.
 
Bob de Bouwer

Bob de Bouwer

28/04/2014 13:08:39
Quote Anchor link
Alvast bedankt voor de antwoorden!

Ben bezig geweest om alle errors weg te werken. Krijg nu geen query was empty meer, maar heb nu wel twee nieuwe errors waarvan ik niet weet wat ik ermee moet doen:

'Notice: Undefined offset: 1 in /home/core/functions/get_entry.php on line 108' en bij het klikken op previous: 'Invalid id, no entry to be shown'. Next doet helemaal niks.

Code zoals het nu is:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
<?php

  error_reporting(E_ALL | E_STRICT);
  ini_set("display_errors", 1);
  // the rest of your script...
  
$b = $_SERVER['REQUEST_URI'];

if($entry) {
    $b = substr($b,0,strrpos($b,"/")) . "/core/";
    $id = $entry;
}
else {
    $b = substr($b,0,mb_strrpos($b,"/core/")+6);
    $id = $_REQUEST["id"];
}


$root = $_SERVER['DOCUMENT_ROOT'] . $b;
$http = "http://" . $_SERVER['HTTP_HOST'] . substr($b,0,strlen($b)-5);

require_once($root . "user/configuration.php");
require_once($root . "themes/".$theme."/configuration.php");
require_once($root . "functions/session.php");

if(is_numeric($id)) {
    $type = "entry";
}
else {
    $type = "page";
}


$id = secure($id);

if($type == "page") {
    $data = mysql_query("SELECT p.* FROM core_pages p WHERE p.page_title = \"$id\"");
    $page_clicks = 0;
    while($p = mysql_fetch_array($data)) {
        $url = $p["page_url"];
        $path = $root . "user/pages/" . $url;
        $page_clicks = $p['hits']+1;
        require($path);
    }

    
    mysql_query("UPDATE core_pages p SET
    p.hits = $page_clicks
    WHERE p.page_title = $id"
);
}


if($type == "entry") {

// queries the dbase
        
    $data = mysql_query("SELECT e.* FROM core_entries e WHERE e.entry_id = $id AND e.entry_show = 1");
    $entry_clicks = 0;
    if(@mysql_num_rows($data) < 1) {
        die("Invalid id, no entry to be shown");
    }

    while($e = mysql_fetch_array($data)) {
        $entry_id        = $e['entry_id'];
        $entry_title    = $e['entry_title'];
        // DATE
        $t                = $e["entry_date"];
        $y                 = substr($t,0,4);
        $m                 = substr($t,5,2);
        $d                 = substr($t,8,2);
        $entry_date        = date($date_format,mktime(0,0,0,$m,$d,$y));
        $entry_text        = $e['entry_text'];
        $entry_extra1    = $e['entry_extra1'];
        $entry_extra2    = $e['entry_extra2'];
        $entry_client    = $e['entry_client'];
        $entry_position    = $e['entry_position'];
        $entry_hits        = $e['hits']+1;
        $entry_new        = $e['entry_new'];
        
        
        if($entry_new == 1) {
            $isNew = true;
        }
else {
            $isNew = false;
        }

        
        $data_e2t = @mysql_query("SELECT e2t.tag_id FROM core_entry2tag e2t WHERE e2t.entry_id = $entry_id");
                
        $tag_str = "";
            
            while($e2t = @mysql_fetch_array($data_e2t)) {
                $tag_id = $e2t["tag_id"];
                $data_tags = @mysql_query("SELECT t.tag_text FROM core_tags t WHERE t.tag_id = $tag_id");
                    while($t = @mysql_fetch_array($data_tags)) {
                        $tag_text = $t["tag_text"];
                        $tag_str = $tag_str . "<a class=\"tag-link\" name=\"tag".$tag_id."\" href=\"#tag-"._encode($tag_text)."\">".$tag_text."</a>".$separator_tags;
                    }
            }

            
            $entry_tags = substr($tag_str,0,strlen($tag_str)-strlen($separator_tags));

                    $data_e2t = @mysql_query("SELECT e2t.tag_id FROM core_entry2tag e2t WHERE e2t.entry_id = $entry_id ORDER BY tag_id DESC") or die(mysql_error());
      
    $navArr=array();
    while($tmparray = mysql_fetch_array($data_e2t,MYSQL_ASSOC)){
                array_push($navArr,$tmparray['tag_id']);
        }
      
    function
array_next_previous($array, $value) {
    $index = array_search($value,$array);
  
    //if user clicked to view the very first entry
    if($value == reset($array)){
    $return['prev'] = end($array);
    $return['next'] = $array[$index + 1];
    //if user clicked to view the very last entry
    }else if($value == end($array)){
    $return['prev'] = $array[$index - 1];
    reset($array);
    $return['next'] = current($array);
    }
else{
        $return['next'] = $array[$index + 1];
        $return['prev'] = $array[$index - 1];
    }

                return $return;
    }


    $nextPrevProject = array_next_previous($navArr,$tag_id);
        
        $layout_path = $root . "user/uploads/" . treat_string($entry_title) . "/layout.php";
        if(is_file($layout_path) && (@filesize($layout_path) > 0)) {
            require($layout_path);
        }
else {
            require($theme_path . "parts/entry.php");
        }
    }

    
    mysql_query("UPDATE core_entries e SET
    e.hits = $entry_hits
    WHERE e.entry_id = $id"
);
    
}


?>


Alle hulp is meer dan welkom.
 
- SanThe -

- SanThe -

28/04/2014 13:16:11
Quote Anchor link
$array[$index + 1] (is hier $array[1]) zal niet bestaan in regel 108 $return['next'] = $array[$index + 1];
 
Erwin H

Erwin H

28/04/2014 14:22:36
Quote Anchor link
Pepijn --- op 24/04/2014 11:43:35:
En, kijk naar je query kleurtjes.

Klok horen luiden....?

Daar is niets mis mee.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.