Query....

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Software developer PHP

Functie Jij als senior PHP ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 developers binnen onze organisatie Jij gaat de brug zijn tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je je taken op voor de dag. Een greep van jouw taken zijn: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden met Security & Privacy Eisen • Minimaal 4

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

Back-end developer (Magento2)

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

PHP Programmeur

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda, ontwikkel je als PHP programmeur niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het constant inspelen op nieuwe innovaties m.b.t software ontwikkeling. Naast het ontwikkelen van webapplicaties, bouwt deze toffe werkgever ook webshops en websites voor hun opdrachtgevers. Wat ga je doen? Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony framework; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Dordrecht zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functieomschrijving Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Kom werken bij dit kleine softwarebureau en werk aan de gaafste maatwerk projecten. Je komt te werken in een klein development team en werk nauw samen met elkaar, om maatwerk software te leveren en bij te dragen aan bedrijfsautomatiseringen. Je gaat werken met de Microsoft stack en technieken als .NET, C#, Entity, MVC, SQL server. In de functie krijg je veel vrijheid om zelf beslissingen te nemen en je hebt impact op de bedrijfsprocessen. Bedrijfsprofiel Dit familiebedrijf bestaat al ruim 20 jaar. Zij hebben een vast netwerk van klanten,

Bekijk vacature »

Backend developer

Functie omschrijving Ben jij graag bezig met de back-end van applicaties? Zou je dit graag willen doen voor een kleine werkgever waar ook tijd is voor een drankje op zijn tijd? Je taken hierbij zullen bestaan uit: Gebruik maken van de volgende technieken: .NET (core), C#, SQL, XML, MVC, JSON, REST & SOAP API. Gebruik maken van de volgende tools: Visual Studio, GIT, Jira, Jenkins. Bovengenoemde technieken en tools ga je gebruiken om: Nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren. Verzorgen van koppelingen tussen data. Bedrijfsprofiel Jouw nieuwe werkgever bevindt zich in regio Raamdonksveer en bieden oplossingen op gebied

Bekijk vacature »

Senior Lead Front End Developer

Functieomschrijving Voor Stichting Waternet zijn wij op zoek naar een senior Lead Front End Developer. Binnen het DevOps team Online zijn we op zoek naar een Senior Lead Front End developer met kennis van toegankelijkheid. Deze developer zal zich bezighouden met development van webpaginas die in verbinding staan met systemen uit het back office. Taken Ontwerpen, ontwikkelen, implementeren, documenteren en beheren van webapplicaties in een Azure-omgeving Debuggen, analyseren en oplossen van problemen in de OTAPomgevingen Je participeert in het DevOpsTeam Online voor het verder uitwerken en implementeren van gebruikerswensen Je bent betrokken bij toegankelijkheid audits en het implementeren van WCAG

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Laravel developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Junior Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Samenwerken in een team van 10 collega's; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als startende IT-professional kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven.

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »
Niels K

Niels K

07/09/2010 08:44:15
Quote Anchor link
:O

->
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
$query = "SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS p.product_id,m.naam AS maatschappij,p.naam,p.standaardpremie,p.type,
                        v2.p10 AS vergoeding_gvs_pct,
                        v2.p200 AS vergoeding_gvs_max_per_jaar,
                        v2.tekst AS vergoeding_gvs_opmerking,
                        v3.p10 AS vergoeding_eigen_bijdrage_gvs_pct,
                        v3.p200 AS vergoeding_eigen_bijdrage_gvs_max_per_jaar,
                        v3.tekst AS vergoeding_eigen_bijdrage_gvs_opmerking,
                        v4.p10 AS vergoeding_overig_pct,
                        v4.p200 AS vergoeding_overig_max_per_jaar,
                        v4.tekst AS vergoeding_overig_opmerking,
                        v5.p10 AS vergoeding_zelfzorg_pct,
                        v5.p200 AS vergoeding_zelfzorg_max_per_jaar,
                        v5.tekst AS vergoeding_zelfzorg_opmerking,
                        a.naam AS artikel,
                        f.naam AS fabrikant,
                        a.rvg1,
                        a.gvs,
                        pr.preferent,
                        a.receptplichtig,
                        a.prijs/a.inkoopaantal*IFNULL({AANTAL},a.ddd*365) AS kosten,
                        
                        a.prijs/a.inkoopaantal*IFNULL({AANTAL},a.ddd*365) - # je betaald de prijs minus de vergoeding
                            IF(a.gvs='ja',
                                    IF(pr.preferent='nee',
                                        0,    # niet-preferentie middelen worden niet vergoed
                                        GREATEST(
                                            LEAST(
                                                a.prijs/a.inkoopaantal*IFNULL({AANTAL},a.ddd*365)*(IFNULL(v2.p10,0)/100),
                                                IFNULL(v2.p200,1000000000)
                                            ) - (
                                                    a.eigen_bijdrage/a.inkoopaantal*IFNULL({AANTAL},a.ddd*365) -
                                                    LEAST(
                                                        a.eigen_bijdrage/a.inkoopaantal*IFNULL({AANTAL},a.ddd*365)*(IFNULL(v3.p10,0)/100),
                                                        IFNULL(v3.p200,1000000000)
                                                    )    
                                                ), # Vergoeding door basis met aftrek eigen bijdrage (eigen bijdrage kan evt. ook weer vergoed worden door aanvullende verzekering)
                                        0)    # nooit een negatieve vergoeding (veroorzaakt door aftrekken eigen bijdrage)
                                    ),
                                IF(a.receptplichtig='ja',
                                    LEAST(
                                        a.prijs/a.inkoopaantal*IFNULL({AANTAL},a.ddd*365)*IFNULL(v4.p10,0)/100,
                                        IFNULL(v4.p200,1000000000)
                                    ), # evt. vergoeding van niet GVS-middelen die receptprichtig zijn
                                    LEAST(
                                        a.prijs/a.inkoopaantal*IFNULL({AANTAL},a.ddd*365)*IFNULL(v5.p10,0)/100,
                                        IFNULL(v5.p200,1000000000)
                                    ) # evt. vergoeding van niet GVS-middelen die niet receptprichtig zijn
                                )
                            ) AS zelf_betalen,
                                
                        IF(a.gvs='ja',
                            IF(pr.preferent='nee',
                                0,    # niet-preferentie middelen worden niet vergoed
                                LEAST(
                                    a.prijs/a.inkoopaantal*IFNULL({AANTAL},a.ddd*365)*IFNULL(v2.p10,0)/100,
                                    IFNULL(v2.p200,1000000000)
                                ) - (a.eigen_bijdrage/a.inkoopaantal*IFNULL({AANTAL},a.ddd*365))
                            ),
                        0) AS vergoeding_basis,
                                
                        IF(a.gvs='ja',
                                IF(pr.preferent='nee',
                                    0,    # niet-preferentie middelen worden niet vergoed
                                    GREATEST(
                                        LEAST(a.eigen_bijdrage/a.inkoopaantal*IFNULL({AANTAL},a.ddd*365)*IFNULL(v3.p10,0)/100,IFNULL(v3.p200,1000000000)),    # eigen bijdrage kan evt. ook weer vergoed worden door aanvullende verzekering
                                        0    # nooit een negatieve vergoeding (veroorzaakt door aftrekken eigen bijdrage)
                                    )),
                                IF(a.receptplichtig='ja',
                                    LEAST(a.prijs/a.inkoopaantal*IFNULL({AANTAL},a.ddd*365)*IFNULL(v4.p10,0)/100,IFNULL(v4.p200,1000000000)), # evt. vergoeding van niet GVS-middelen die receptplichtig zijn
                                    LEAST(a.prijs/a.inkoopaantal*IFNULL({AANTAL},a.ddd*365)*IFNULL(v5.p10,0)/100,IFNULL(v5.p200,1000000000)) # evt. vergoeding van niet GVS-middelen die niet receptplichtig zijn
                                )
                            ) AS vergoeding_av
                            
                        FROM product p
                        INNER JOIN maatschappij m ON m.maatschappij_id = p.maatschappij_id
                        LEFT JOIN vwd_sheet_label v2 ON v2.vwd_sheet_id = p.vwd_sheet_id AND v2.vwd_label_id = ".$labels['vergoeding_gvs']."
                        LEFT JOIN vwd_sheet_label v3 ON v3.vwd_sheet_id = p.vwd_sheet_id AND v3.vwd_label_id = ".$labels['vergoeding_eigen_bijdrage_gvs']."
                        LEFT JOIN vwd_sheet_label v4 ON v4.vwd_sheet_id = p.vwd_sheet_id AND v4.vwd_label_id = ".$labels['vergoeding_overig']."
                        LEFT JOIN vwd_sheet_label v5 ON v5.vwd_sheet_id = p.vwd_sheet_id AND v5.vwd_label_id = ".$labels['vergoeding_zelfzorg']."
                        JOIN med_artikel a ON a.artikel_id IN(".$this->dbImplode($data['artikel_id']).")
                        INNER JOIN med_fabrikant f ON a.fabrikant_id = f.fabrikant_id
                        INNER JOIN med_medicijn mm ON mm.medicijn_id = a.medicijn_id
                        LEFT JOIN med_preferent pr ON p.maatschappij_id = pr.maatschappij_id AND a.artikel_id = pr.artikel_id
                        WHERE p.maatschappij_id = ".(int)$_SESSION['medicijnen']['verzekeraar']."
                        AND p.actief = 'ja'
                        AND p.tonen_medicijnvergoedingen = 'ja'
                        ORDER BY {ORDER_BY}
                        LIMIT {LIMIT_START},30";
Gewijzigd op 07/09/2010 10:55:28 door Niels K
 
PHP hulp

PHP hulp

20/05/2024 15:33:29
 
Chris -

Chris -

07/09/2010 11:17:25
Quote Anchor link
Leuke query ^^
 
Niels K

Niels K

07/09/2010 11:34:45
Quote Anchor link
haha indeed, had nog nooit zo 1 gemaakt
 
Tobias Tobias

Tobias Tobias

07/09/2010 19:45:09
Quote Anchor link
leuk debuggen...
 
Niels K

Niels K

07/09/2010 20:56:18
Quote Anchor link
Werkte in 1 keer;)
 
Tobias Tobias

Tobias Tobias

07/09/2010 21:31:05
Quote Anchor link
netjes.
wat is de reactietijd?
 
Niels K

Niels K

07/09/2010 21:43:01
Quote Anchor link
Dat zou ik niet durven te zeggen.
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

07/09/2010 22:53:45
Quote Anchor link
Tobias Witmer op 07/09/2010 21:31:05:
netjes.
wat is de reactietijd?


Hah was ook mijn eerste idee toen ik dit zag (reacties nog niet gelezen :p)
 
B a s
Beheerder

B a s

07/09/2010 23:17:21
Quote Anchor link
Flinke query inderdaad. Volle tabellen en joins gaan niet heel vaak goed samen ;-)
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

07/09/2010 23:19:08
Quote Anchor link
Leuk om te zien dat jij ook af en toe eens post, Bas :)!
 
Tobias Tobias

Tobias Tobias

08/09/2010 09:23:09
Quote Anchor link
Paradox - op 07/09/2010 23:19:08:
Leuk om te zien dat jij ook af en toe eens post, Bas :)!


Ja, sinds de nieuwe versie van PHPhulp is hij er steeds vakenr
 
Niek s

niek s

08/09/2010 13:07:24
Quote Anchor link
@Niels: Nette query. Erg duidelijk om te lezen zo op het eerste gezicht.
Waarvoor is het als ik vragen mag? *niet nieuwsgierig, maar vraag het me gewoon af :P*
 
Niels K

Niels K

09/09/2010 14:23:47
Quote Anchor link
Quote:
Nette query. Erg duidelijk om te lezen zo op het eerste gezicht.

Dankjewel

Quote:
Waarvoor is het als ik vragen mag?

Beetje lastig uit te leggen, en i.v.m beroepsgeheim mag ik hem ook niet helemaal ontleden voor je.. Kort samen gevat is het selecteren van verzekeringsmaatschappijen, met alle toeters en bellen:)
 
Steff   an

Steff an

11/09/2010 11:20:44
Quote Anchor link
Beroepsgeheim?! Had je die query hier dant wel mogen plaatsen? Ontleden dan kunnen we zelf ook nog wel.
Gewijzigd op 11/09/2010 12:12:14 door Steff an
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

11/09/2010 11:30:59
Quote Anchor link
Steff an op 11/09/2010 11:20:44:
Beroepsgeheim?! Had je die query hier dan wel mogen plaatsen? Ontleden dan kunnen we zelf ook nog wel.


Zat ik ook zo te denken, de meesten kunnen die query zelf wel ontleden en er grotendeels uit afleiden welke informatie je selecteert :p
 
Steff   an

Steff an

11/09/2010 12:10:20
Quote Anchor link
Verkeerde edit knop
Gewijzigd op 11/09/2010 12:11:29 door Steff an
 
Niels K

Niels K

11/09/2010 12:24:14
Quote Anchor link
"Beroepsgeheim?! Had je die query hier dant wel mogen plaatsen? Ontleden dan kunnen we zelf ook nog wel."

Weet ik.. Vandaar dat ik hem in de koffiehoek plaatste:)

BTW: Ik heb ook stukken eruit gehaald, omdat daar namen in voor kwamen.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.