Rare achtergrond

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior Front end developer Onderwijssoftware

Functie Als Junior front end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

.NET Developer Senior

Dit ga je doen Het ontwikkelen van backend applicaties in C#; Het maken van vele koppelingen met andere ERP-applicaties zoals JD Edwards en SAP; Je bent (mede) verantwoordelijk voor het opstellen van technisch ontwerpen voor de te ontwikkelen software oplossingen; Je bent gemiddeld 90% van je tijd inhouse oplossingen aan het ontwikkelen en testen. De overige 10% van je tijd ben je bij klanten op locatie om oplossingen te implementeren, klanten te begeleiden en de software verder te innoveren; Naast het zelfstandig ontwikkelen van software oplossingen ben je ook bezig met het waarborgen van je contacten bij de klant, het

Bekijk vacature »

Full stack developer

Functie Binnen een ontzettend stimulerende werkomgeving kom jij te werken in een software team van 14 developers. Met ontzettend stimulerend bedoel ik een modern pand, wat voorzien is van alle nodige soft- en hardware, zodat jij jouw werk goed kan uitvoeren. Daarnaast zitten ze in een bos, waardoor je in een groene omgeving rustig kunt werken. Het team bestaat uit front end, back end en full stack developers. Jij krijgt dus de keuze hier waar jij jezelf het liefst op zou richten, maar de voorkeur gaat uit naar back end. Er wordt hier Scrum (agile) gewerkt in multidisciplinaire teams met

Bekijk vacature »

PHP Programmeur

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda, ontwikkel je als PHP programmeur niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het constant inspelen op nieuwe innovaties m.b.t software ontwikkeling. Naast het ontwikkelen van webapplicaties, bouwt deze toffe werkgever ook webshops en websites voor hun opdrachtgevers. Wat ga je doen? Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony framework; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Als Java Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van nieuwe en bestaande webservices; Het uitbreiden van functionaliteiten binnen de producten- en dienstenportefeuille; Het werken aan gegevensuitwisseling met bijvoorbeeld SOAP; Testen van frameworks met gebruik van UNIT en Selenium. Hier ga je werken De organisatie waar je komt te werken is een semi-overheidsinstelling, gesitueerd in Utrecht en zorgt voor een goede samenwerking tussen verschillende overheidsinstanties. Het is een familiaire club die gaat voor kwaliteit en langdurige relaties. Zo zorgen zij ervoor dat er op grote schaal vertrouwelijke informatie tussen verschillende overheidsinstellingen wordt uitgewisseld. Hun werk zorgt

Bekijk vacature »

Front-end developer Consultancy in teamverband wer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren Front-end of Fullstack developer die samen met de consultants aan de slag gaat om de business requirements te vertalen naar technische oplossingen. Los van het finetunen van extenties, help je bij het configureren van bijvoorbeeld een mobiel bankieren app. Hierin ben je van A tot Z betrokken en zie je bijvoorbeeld ook toe op de uitvoering van testen. Je expertise wordt optimaal benut en je krijgt verschillende kansen om deze uit te breiden door met verschillende innovatieve technologieën aan

Bekijk vacature »

Low Code Developer voor o.a. overheidsprojecten!

Bedrijfsomschrijving Wil jij ook behoren tot de specialist in Low Code? Dan zou ik zeker aanraden om verder te lezen. Deze organisatie is ooit opgericht door twee studenten en is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze werkgever met een groot aanzien op Low Code projecten. De sfeer is echter niet veranderd, er heerst een informele sfeer met een open deuren beleid, en hierin mag de eigen bar natuurlijk niet ontbreken. Momenteel maakt deze organisatie een flinke groei door en hier kan jij natuurlijk niet bij ontbreken. Daarom ben ik op zoek naar Low Code Developers met een degelijke technische achtergrond. Kennis

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Jij gaat in deze functie aan de slag met uitdagende projecten en het creëren van maatwerk software, vooral middels SQL. Iedere klant/project is weer anders, maar dat maakt dit bedrijf en de functie erg uniek & uitdagend. Verder heb je de volgende taken: Ontwikkelen en ontwerpen van SQL databases. T-SQL wordt hierbij gebruikt als programmeer laag; Optimalisatie van query's, voor een verbeterde efficiency; Begeleiden van junior developers, mits je dit leuk vindt; Heb je meer interesse in een rol als consultant, dan is dit ook mogelijk. Je heb hier meer

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als developer heb jij de keuze om aan te sluiten bij het team (13 developers) die op locatie projectmatig bij klanten werkt. Wanneer jij liever intern bij de werkgever werkt is er ook alle ruimte voor jou in het interne team (8 developers) van dit bedrijf. Je werkt samen aan verschillende projecten bij of voor de klant. Het project wordt aangeleverd door sales aan de project manager. Die maakt samen met de Resourcer een planning en op basis daarvan wordt uit het development team een “projectgroep” opgesteld. Hoeveel en welke projecten jij wilt oppakken gebeurt geheel in samenspraak met

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

Als Back-End Web Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als Back-End Web Developer bij Coolblue? Als Back-End Web Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Als backend developer weet je de weg in PHP, kan je in Typescript een microservice op zetten of ben je bereid om dit te leren. Ook Web Backend Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen PHP

Bekijk vacature »

Front end developer Zorgplatform

Functie Jij als Front end ontwikkelen zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar, 1 Python developer en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De Marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult als Front ender dus voornamelijk bezig zijn met het verbeteren van onze interfaces op onze verschillende producten. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere

Bekijk vacature »

C#.NET/Unity Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar. Dit bedrijf houdt zich bezig met de ontwikkeling van WMS Software (C#/Unity & SQL). Past dit bij jou? Lees snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Samen met 6 applicatieontwikkelaars hebben jullie de verantwoordelijkheid voor de uitbreiding en ontwikkeling van de webapplicaties; Het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de huidig draaiende applicaties; Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software. Bedrijfsprofiel Wie

Bekijk vacature »

Medior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging graag met

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework. Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met back-end development. Verder staat dit

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Barendrecht! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »
Marvin Radioo

Marvin Radioo

01/03/2011 20:45:14
Quote Anchor link
Hallo.

Mijn achtergrond wil niet spreiden over de pagina.
Nu staat hij er 2 keer naast elkaar, ik wil hem gewoon uitrekken.

Ik gebruik deze code:
<body background="" style="background:url('images/bg.png'); background-repeat: repeat-x;">

Die moet toch goed zijn?

Mvg, Marvin
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 14:36:46
 
Wesley PHP

Wesley PHP

01/03/2011 21:12:06
Quote Anchor link
Probeer deze eens.

<body style="background:url('images/bg.png')repeat-x;">
Gewijzigd op 01/03/2011 21:12:48 door Wesley PHP
 
Marvin Radioo

Marvin Radioo

01/03/2011 21:15:18
Quote Anchor link
achtergrond blijft hetzelfde
 
Wesley PHP

Wesley PHP

01/03/2011 21:17:27
Quote Anchor link
Heb je misschien iets met de width gedaan want bij mij doet hij het?

<body style="background:url('images/bg.png')repeat-x; width: 100%">
Gewijzigd op 01/03/2011 21:18:05 door Wesley PHP
 
Marvin Radioo

Marvin Radioo

01/03/2011 21:28:17
Quote Anchor link
hmm. in firefox blijft de afbeelding eigenwijs staan.

Internet explorer kan ik niet zien want doet niet bij mij
 
Wesley PHP

Wesley PHP

01/03/2011 21:29:53
Quote Anchor link
Probeer het eens met CSS
 
Marvin Radioo

Marvin Radioo

01/03/2011 21:41:57
Quote Anchor link
/* main */
body {margin: 0; padding: 0; font-family: Verdana, Tahoma, arial; background; url(images/bg.png); repeat-x; font-size: 8pt; color: #0d1c30;}
html {
height: 100%;
}

Zo heb ik hem in css staan.
Maar dan gebeurt er niks
 
Mar cel

Mar cel

01/03/2011 21:47:06
Quote Anchor link
Een background kan niet uitgerekt worden, alleen repeaten. Je zal het anders moeten aanpakken, hier een goed voorbeeld: http://www.htmlite.com/faqEX004b.html
 
Wesley PHP

Wesley PHP

01/03/2011 22:02:20
Quote Anchor link
Je moe achter background die ; weghalen en ook achter bg.png)
Gewijzigd op 01/03/2011 22:06:23 door Wesley PHP
 
Wouter J

Wouter J

01/03/2011 22:28:28
Quote Anchor link
Wesley PHP op 01/03/2011 21:29:53:
Probeer het eens met CSS

Dit is CSS, alleen dan inline CSS...
Marvin Radioo op 01/03/2011 21:41:57:
/* main */
body {margin: 0; padding: 0; font-family: Verdana, Tahoma, arial; background; url(images/bg.png); repeat-x; font-size: 8pt; color: #0d1c30;}
html {
height: 100%;
}

Gebruik in je code eens wat enters en je ziet dat er veel fout is:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
body {
  margin: 0;
  padding: 0;
  font-family: 'Verdana', Tahoma, arial, sans-serif;
  background; url(images/bg.png); repeat-x;
  font-size: 8pt;
  color: #0d1c30;
}
html {
  height: 100%;
}

Nu zien we meteen dat je background; i.p.v. background: hebt. Daarnaast zien we dat je alles in de background declaration moet samenvoegen, dus de ; tussen url en repeat moet weg.
Externe CSS (via een stylsheet) is de beste methode om CSS te gebruiken, gebruik die methode dan dus ook.
Mar cel op 01/03/2011 21:47:06:
Een background kan niet uitgerekt worden, alleen repeaten.

CSS3 background-size kan dat wel, alleen dit ondersteund door Safari 5 en Chrome.
 
Wesley PHP

Wesley PHP

01/03/2011 22:33:22
Quote Anchor link
Edit: laat maar verkeerd gezien
Gewijzigd op 01/03/2011 22:36:18 door Wesley PHP
 
Mar cel

Mar cel

01/03/2011 22:41:29
Quote Anchor link
@wouter, alleen chrome en safari heb je dus niets aan, moet in elke browser werken. De enigste manier is om een bg div te maken met daarin een afbeelding met 100% hoogte en breedte (<img src="img.jpg" width="100%" height="100%" alt="" />), en daar je content divs overheen positioneren.

Anders heb je nog een jquery oplossing, maar die doet uiteindelijk gewoon het zelfde dacht ik.
Gewijzigd op 01/03/2011 22:42:23 door Mar cel
 

08/03/2011 18:43:54
Quote Anchor link
Probeer deze eens?

body {
margin: 0;
padding: 0;
font-family: Verdana, Tahoma, arial, sans-serif;
font-size: 8pt;
background-image: url(images/bg.png);
background-repeat: repeat-x;
color: #0d1c30;
}
Gewijzigd op 08/03/2011 18:46:07 door
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.