Rare parse error

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Rotterdam! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Mendix Ontwikkelaar - Vernieuwen van het applicati

Bedrijfsomschrijving De ontwikkelingen in de transportsector gaan razendsnel. Bij ons kun je een belangrijke rol spelen in deze sector. We streven ernaar om onze klanten te ontzorgen op het gebied van continuïteit en veiligheid met innovatieve producten en diensten. We willen dat onze klanten de veiligste vervoerders van Europa worden. Ons team werkt hard om deze ambitieuze doelstellingen te bereiken en we bieden een motiverende werkomgeving aan. We zijn op zoek naar zelfstarters met een focus op resultaat en beslissingsbevoegdheid. Functieomschrijving Als Mendix ontwikkelaar bij deze organisatie heb je een gevarieerde baan. Het applicatielandschap wordt vernieuwd en de “schade en

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een klein team van professionals ben je als C# .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van één van de applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie Als Senior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in ons Research & development team. Ons team bestaat uit 17 collega’s! Wij zijn momenteel druk bezig met het opzetten van een geheel nieuwe architectuur voor een nieuw product. Hierbij maken wij o.a. gebruik van VS2022 en .NET 6.0. Jouw functie is dan ook voornamelijk backend georiënteerd bij ons. Aangezien wij meetapparatuur ontwikkelen voor de chemische industrie is het ook erg belangrijk om kwalitatief hoogwaardige software te ontwikkelen voor de besturing hiervan. Verder ben jij verantwoordelijk voor het designen, implementeren en testen van nieuwe features. Ook zorg jij voor toekomstbestendige

Bekijk vacature »

Productontwikkelaar Food

Wat ga je doen Als Productontwikkelaar Food ga je nieuwe producten ontwikkelen en bestaande producten verbeteren. Je bent hierbij betrokken bij het gehele proces: van productconcept naar proefreceptuur, het realiseren va het product (op kleine schaal) en het testen van producten in een productieomgeving. Verder: Bewaak je de status van verschillende fases van productontwikkeling en lever je tijdig de benodigde data aan Ben je bezig met de optimalisatie van oude en nieuwe recepturen Begeleid of organiseer je proefsessies (sensorisch onderzoek) in het team en/of bij klanten Onderhoud je contacten met de klanten, leveranciers van grondstoffen e.a. externe partijen Houd je

Bekijk vacature »

Back-End Developer in Laravel / PHP

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP Laravel Developer voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Amsterdam! Voor een enthousiast team die zich graag bezig houdt met softwareontwikkeling zijn wij op zoek naar versterking. Je werkt in een klein ontwikkelteam en bent zeer betrokken bij alle aspecten van de softwareoplossingen. Van het ontwerpen tot de oplevering. Binnen deze functie ga je aan de slag met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je krijgt veel te maken met koppelingen naar systemen en de verzoeken van de klant. Je komt terecht in een team, waarbij

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Als developer bouw je in DevOps teams aan enterprise applicaties, nieuwe IOT, Chatbots of AI oplossingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij vorig jaar Microsoft Partner of the year geworden.

Bekijk vacature »

Full Stack Developer/ Applicatie Ontwikkelaar

Wat jij doet Als Applicatie Ontwikkelaar ben je onderdeel van het team die de Rimote omgeving ontwikkeld en onderhoud. Hierbij kan je denk aan de cloud, on premise en webapplicaties welke worden gebruikt in bijvoorbeeld industriële bakkerijen, biogasinstallaties en kwekerijen. Deze applicaties verzorgen (remote) de aansturing en monitoring van processen, machines en robots. Van a tot z ben je betrokken bij projecten. Dit betekent vanaf ontwerp tot oplevering. Je moet samen met jouw team een goed product neer zetten. Dit begint met het opzetten van het ontwerp. De basis van de software moet staan als een huis. Daarvoor moet jij

Bekijk vacature »

Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12946 Introductie We are looking for a Java Developer! Our client is one of the most innovation companies located within the Netherlands. We provide high quality software in a high-tech and challenging market. Functieomschrijving The department is specialized in creating and developing high quality software for manufacturing automation in a high tech environment. We strive to provide our clients with high quality software and deliver state of the art solutions in a variety of ways. Creating software infrastructure using Java SE / EE Create applications to fine tune manufacturing processes

Bekijk vacature »

VB.NET developer

Functie Het development team waar jij in terecht komt bestaat uit twee ervaren software developers. De directeur/eigenaar is tevens één van deze developers. Jij werkt direct samen met jouw werkgever en kan dan ook veel kennis en ervaring bij dit bedrijf op doen. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de kantoorapplicatie die deze organisatie aanbied in een niche markt. Het team is op dit moment actief bezig met een migratie waarbij het eindstation eindigt in een C# .NET omgeving. Echter is een deel van de software al geschreven in C# .NET. Hierbij is gebruik gemaakt van C# .NET, CSS, HTML,

Bekijk vacature »

Python developer Consultancy

Functie Als Python developer bij deze organisatie werk je voor verschillende klanten. Doordat de oprichter een groot netwerk heeft kun je zelf voorkeuren uitspreken in het type projecten dat je wilt gaan doen. Zo zijn er bijvoorbeeld langdurige of juist korte projecten, maar is ook het type klant, of project bespreekbaar. Werk jij bijvoorbeeld graag aan een nieuw, state-of-the-art web portaal of ben je liever betrokken bij een migratietraject van een bestaande applicatie? Wij gaan voor jou aan de slag! Eisen • Je bent een gedreven developer met sterke voorkeur voor Python • Je bent meer dan een codeklopper •

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als PHP developer en zoek je een leuke platte organisatie? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Product Developer (M/F), Fulltime 40 h/week

A global Plantbased revolution – that is our dream. Maximising the protein transition – that is our mission. Producing and developing sustainable and delicious products – that is what we do. Ojah is a fast growing company with a mission and has the ambition to be the world leader in its field. To support this growth we are hiring new colleagues. People that would like to make a difference and dare to dream big. With currently a 150 colleagues proudly working on our exceptional products. Working in a dynamic surrounding that runs full speed ahead. We need you! Product Developer

Bekijk vacature »

App Developer

Samen werken aan een gezonder Nederland en toekomstbestendige zorg voor iedereen. Dat is de impact die jij kan hebben als App Developer bij VGZ. Wil jij een bijdrage leveren aan een maatschappij waarin iedereen zich thuis voelt? Bekijk dan de vacature. Uit onderzoek van Computable is VGZ verkozen tot ‘beste niet-ICT werkgever voor ICT’ers van Nederland’ Hoe ook jij het verschil maakt Als App developer werk jij aan het belangrijkste communicatiekanaal van VGZ, namelijk de App! Als App developer bij VGZ maak je onderdeel uit van een van onze App-teams. Met een goede mix van kennis en ervaring zet je

Bekijk vacature »
Rob

Rob

10/10/2006 17:40:00
Quote Anchor link
Heey allemaal
Ik heb dit stuk code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
<?php
function pagehome () {
?>

<TABLE border=0 align="right" bgcolor="blue">
<TR><TD></TD><TD><font color="white"><H3 align="right">Log In</FONT></H3></TD><TD></TD></TR>
<FORM ACTION="index.php?page=login" method="post">
<TR><TD><font color="white">Gebruikersnaam</FONT></TD><TD></TD><TD><input type="text" name="username" maxlength="15"></TD></TR>
<TR><TD><font color="white">Wachtwoord</FONT></TD><TD></TD><TD><input type="password" name="password" maxlength="15"></TD></TR>
<TR><TD></TD><TD><input type="submit" name="submit" value="Log In"></TD><TD></TD></TR>
</FORM>
<TR><TD></TD><TD></TD><TD><HR></TD></TR>
<TR><TD><I>Nog geen lid?</I></TD><TD></TD><TD><A HREF="index.php?page=registreer">Registreer!</A></TD></TR>
</TABLE>
<H3 align="center">Welkom bij DukeHosting!<BR>Host hier gratis je eigen foto's / site!</h3>
<?php
}

function
pagelogin () {
?>

<H3 align="center">Inloggen</h3>
<?php
include("connection.php");
$pass=$_POST["password"];
$name=$_POST["username"];
if ($name=="") {
echo '<FONT color="red" size="4">Je hebt geen gebruikersnaam ingetypt.</FONT><BR><A HREF="index.php?page=home">Terug</A>';
die;
}

if ($pass=="") {
echo '<FONT color="red" size="4">Je hebt geen wachtword ingetypt.</FONT><BR><A HREF="index.php?page=home">Terug</A>';
die;
}

$res=mysql_query("SELECT * FROM gebruikers WHERE wachtwoord=".$pass." AND loginnaam=".$name."") or die (mysql_error());
if (mysql_num_rows($res)==0) {
echo '<H3>Wachtwoord / loginnaam is verkeerd!</H3><BR><A HREF="index.php?page=home">Terug</A>';
}

else {
echo '<H3>Wachtwoord en inlognaam kloppen!</H3><BR><A HREF="user/index.php?page=home">Ga Door</A>';
}
}
function
pageregister () {
?>

<H3 align="center">Registreren</h3><BR><BR>
<TABLE border=0 align="center" width="85%" bgcolor="blue">
<TR><TD></TD><TD><font color="white"><H3 align="center">Gegevens</FONT></H3></TD><TD></TD></TR>
<FORM ACTION="index.php?page=registerpost" method="post">
<TR><TD><font color="white">Gebruikersnaam</FONT></TD><TD></TD><TD><input type="text" name="username" maxlength="15"></TD></TR>
<TR><TD><font color="white">Wachtwoord</FONT></TD><TD></TD><TD><input type="password" name="password" maxlength="15"></TD></TR>
<TR><TD><font color="white">Herhaal Wachtwoord</FONT></TD><TD></TD><TD><input type="password" name="passwordtwo" maxlength="15"></TD></TR>
<TR><TD><font color="white">Emailadres</FONT></TD><TD></TD><TD><input type="text" name="email" maxlength="50"></TD></TR>
<TR><TD><font color="white">Herhaal Emailadres</FONT></TD><TD></TD><TD><input type="text" name="emailtwo" maxlength="50"></TD></TR>
<TR><TD></TD><TD><input type="submit" name="submit" value="Registreer"></TD><TD></TD></TR>
</FORM>
</TABLE>
<?php
}
function
pageregisterpost () {
if (isset($_post["username"])) {
$melding="";
}

else {
$melding+="Geen gebruikersnaam ingevult.<BR>";
}

if (isset($_post["password"])) {
$melding+="";
}

else {
$melding+="Geen wachtwoord ingevult.<BR>";
}

if (isset($_post["email"])) {
$melding+="";
}

else {
$melding+="Geen emailadres ingevult.<BR>";
}

if ($_post["password"]==$_POST["passwordtwo"]) {
$melding+="";
}

else {
$melding+="Wachtwoorden komen niet overeen.<BR>";
}

if ($_post["email"]==$_POST["emailtwo"]) {
$melding+="";
}

else {
$melding+="Emailadressen komen niet overeen.<BR>";
}

$check=mysql_query("SELECT id FROM gebruikers WHERE loginnaam=$username") or die (mysql_error());
if (mysql_num_rows($check)==0) {
$melding+="";
}

else {
$melding+="Gebruikersnaam bestaat al.<BR>";
}

$check=mysql_query("SELECT id FROM gebruikers WHERE owneremail=$email") or die (mysql_error());
if (mysql_num_rows($check)==0) {
$melding+="";
}

else {
$melding+="Emailadres is al in gebruik.<BR>";
}

if ($melding=="") {
?>

<H3 align="center">Registreren</h3><BR><BR>
<TABLE border=0 align="center" width="85%" bgcolor="blue">
<TR><TD></TD><TD><font color="white"><H3 align="center">Gegevens</FONT></H3></TD><TD></TD></TR>
<TR><TD><font color="white">Gebruikersnaam</FONT></TD><TD></TD><TD><p align="center"><?=username;?></p></TD></TR>
<TR><TD><font color="white">Wachtwoord</FONT></TD><TD></TD><TD><p align="center">*</p></TD></TR>
<TR><TD><font color="white">Herhaal Wachtwoord</FONT></TD><TD></TD><TD><p align="center">*</p></TD></TR>
<TR><TD><font color="white">Emailadres</FONT></TD><TD></TD><TD><p align="center"><?=$email;?></p></TD></TR>
<TR><TD><font color="white">Herhaal Emailadres</FONT></TD><TD></TD><TD><p align="center"><?=$email;?></p></TD></TR>
<TR><TD></TD><TD>Geregistreerd!</TD><TD></TD></TR>
</FORM>
</TABLE>
<H3 align="center">Er is een activeringsmail vertuurd naar <?=$email;?>.<BR>Nadat je je DukeHosting-account hebt geactiveerd, kan je meteen aan de slag!</h3>
<?php
$secureid
=mt_rand(100000,999999);
$query=mysql_query("INSERT INTO activatie (naam, secureid) VALUES ($username,$secureid)") or die (mysql_error());
$querytwo=mysql_query("INSERT INTO gebruikers (loginnaam, betaaldlid, wachtwoord, online, owneremail) VALUES ($username, 'nee', $password, 0, $email)") or die (mysql_error());
mail(""+string($_POST["email"]),"DukeHosting Activatie",'Je hebt je geregistreerd op DukeHosting. Klik hier: http://www.dukesoft.nl/activeerhosting.php?naam='.$naam.'&id='.$secureid.' En als die niet werkt, klik je <A HREF="http://www.dukesoft.nl/activeerhosting.php?naam='.$naam.'&id='.$secureid.'">Hier</a> Veel plezier met je website!',"From: [email protected]");
}

else {
?>

<font color="red" size="4"><?=$melding;?></font>
<?php
}
function
page404 () {
?>

<FONT SIZE=100 color="red"><I><B>404</B></I></FONT>
<H5>Pagina Niet Gevonden</H5>
<H3 align="center">ARGH! weer zo'n 404 pagina...<BR>Da's jammer!</h3>
<?php
}
?>

en ik krijg deze parse error terug:
Parse error: parse error, unexpected $ in /home/vhosts/dukesoft.nl/subdomains/webhosting/httpdocs/pages.php on line 134
Alleen zit op regel 134 dit: ?> en niet dit: $
Iemand? Ik kom dr echt iet uit :S
Edit:
Oeps verkeerde topicsoort!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Rob
 
PHP hulp

PHP hulp

19/05/2024 10:01:57
 
Alfred -

Alfred -

10/10/2006 17:55:00
Quote Anchor link
Je vergeet ergens een } te plaatsen lijkt me :)
 
Winston Smith

Winston Smith

10/10/2006 17:56:00
Quote Anchor link
Sluit je alle geopende statements ook weer af? Dus tel hoevaak je { typt, en hoevaak } :) Meestal is dat de oorzaak van die error.
 
Rob

Rob

10/10/2006 17:57:00
Quote Anchor link
oh oke :) Dank jullie wel :)
Edit:
Jaa hij doet het :)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Rob
 
Kalle P

Kalle P

10/10/2006 17:58:00
Quote Anchor link
Als je wat netter script, zie je het direct.

function pageregisterpost () {

je bent daar een } vergeten aan het einde.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.