Reality check > I-cey.net Versie pi^heelveel

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP / Laravel developer zal je in een klein team terecht komen. Wij zijn op zoek naar een echte specialist, iemand die de balans weet te vinden tussen techniek en perfectie. In de aankomende jaren wilt dit bedrijf flink groeien en daarom zijn ze op zoek naar jou! Wat ga je doen? Je draagt bij aan het ontwikkelen en onderhouden van bestaande webapplicaties die boordevol functionaliteit zitten. Deze applicaties worden gebruikt door de organisatie zelf en ook door de klanten. Inmiddels wordt er gewerkt met Laravel 8 en zijn er diverse koppelingen naar externe leveranciers. Verder zal

Bekijk vacature »

Senior Java Ontwikkelaar

Dit ga je doen Werken aan uiteenlopende interne projecten voor grote (internationale) organisaties; Ontwikkelen van diverse (web)applicaties en platformen met technieken als Java, Azure en ASP.NET; Complexe vraagstukken tackelen met jouw expertise en ervaring; Waar nodig help jij je collega's om samen tot de juiste oplossing te komen. Hier ga je werken Als Java Developer kom je te werken bij een internationale organisatie in regio Amsterdam die zich richt op procesoptimalisatie door middel van zeer complexe IT oplossingen. Dit doen zij op het allerhoogste niveau met vestigingen over heel de wereld en met een groot aantal aansprekende, maatschappelijk betrokken klanten.

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Arnhem gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Als C# .NET Developer binnen dit bedrijf houd je je niet alleen bezig met het verbeteren van

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript developer (ReactJS, NodeJS, T

Functie Het team bestaat momenteel uit ruim 15 collega’s, waarvan ruim de helft in het ontwikkelteam werkzaam is. Er zijn gave plannen om het platform ook te gaan toepassen op bijv. vliegvelden, maar ook internationale groei zit in het verschiet en daarom zijn ze op zoek naar versterking. Als Fullstack JavaScript developer werk je nauw samen met 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creeren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Ontwikkelen in Blazor; Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie. Hier ga je werken Binnen deze organisatie werken duizenden mensen binnen allerlei verschillende disciplines. Tevens hebben zij veel specialiteiten in huis, waaronder ook .Net Developers. Ter uitbreiding van een nieuw team en ter ondersteuning van het project zijn ze opzoek naar een nieuwe collega voor het team. Als C#.NET Developer zal jij je

Bekijk vacature »

Lead Java Developer

Dit ga je doen Je taken bestaan onder andere uit: Het aansturen van een development team bestaande uit 8 collega's op technisch maar ook HR gebied; Het maken van strategische keuzes omtrent de (nieuw)bouw van deze applicatie; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java, Spring, Angular, REST); Reviewen van code en feedback geven op collega developers. Hier ga je werken Als Lead Software Developer ben je verantwoordelijk voor één van de vier Agile Java ontwikkelteams die bouwen aan technologie die duizenden instanties wereldwijd verbindt. Dit Agile team, data Jira en Confluence gebruikt en

Bekijk vacature »

Senior Applicatie ontwikkelaar Java

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving We verwachten van je,

Bekijk vacature »

(Junior) Back-end Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Altijd al willen werken bij een organisatie, die maatwerk applicaties bouwt, die echt impact hebben in de maatschappij? Dit is je kans. Voor een kleine organisatie in de regio van Eindhoven ben ik op zoek naar een C# Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de ontwikkeling van maatwerk software en applicaties. Deze organisatie werkt voor grote organisaties in Nederland, maar ook voor het MKB. De projecten waar je aan gaat werken zijn erg divers, waardoor je werk uitdagend blijft en je erg veel kan leren. Verder ga je aan

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar ontbreekt er aan passie en motivatie niks. Jij bent communicatief sterk en pakt iedere uitdaging dan ook met beide handen aan. Op projectbasis ga jij met je team of met enkele andere ontwikkelaars intern aan de slag bij diverse partners. Op basis van het project ga jij aan de slag en zijn de werkzaamheden en technieken erg divers. Jouw werkgever stelt jouw ontwikkeling hierin voorop, zo krijg je een vast vertrouwenspersoon die één keer in de maand op locatie van jouw project zal kijken hoe het gaat en of er eventuele aandachtspunten zijn. Daarnaast krijg

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Voor een bedrijf in Den Bosch zoek ik een PHP Developer, die al wat werkervaring heeft. Jij gaat aan de slag met de verdere professionalisering van de interne applicaties en software. In de functie ga je verder: Verdere ontwikkeling eigen CRM systeem, vooral middels PHP; Bouwen van verschillende API's & koppelingen; Meedenken om de software/applicaties te verbeteren/optimaliseren; Aan de slag met de interne tooling. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er werken ruim 70 medewerkers, verdeeld over verschillende afdelingen. De afdeling Development bestaat uit vijf collega's, onder

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Identity & Access Management

Dit ga je doen Als Identity & Access Management Ontwikkelaar zorg jij er voor dat studenten, medewerkers en docenten de juiste benodigdheden op het juiste moment kunnen gebruiken; Het juist opslaan van onderzoeksdata en het openbaar beschikbaar stellen van publicaties (Open Access); Studenten, collega's en wetenschappers ondersteunen; Agile en Scrum werken; Technisch Applicatiebeheer; Ontwikkelen in One Identity Manager en VB.NET. Hier ga je werken Als Ontwikkelaar kom je terecht in een hecht team die zich richt op wetenschappelijke informatie en ICT. Jij bent degene die er voor zorgt dat alle informatie, uit diverse onderzoeken, bij de juiste personen terecht komt.

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functie Het development team bestaat momenteel uit vijf backend C#/.NET ontwikkelaars. Op dit moment zit één ontwikkelaar dedicated op de mobiele applicatie. Als team werk je samen aan het zelf ontwikkelde software platform. Dit bestaat uit zowel apps als websites. Om het systeem door meer dan honderdduizenden gebruikers wordt gebruikt is het bijna vanzelfsprekend dat de kwaliteit van het product hoog moet liggen. Het systeem bestaat uit drie projecten. Je werkt dus aan deze drie projecten waarbij de focus op z’n tijd verschuift. De technieken die worden toegepast zijn o.a. .NET Core, Xamarin, C# en MVC. Je zal dus met

Bekijk vacature »

SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 13382 Introductie We is looking for a HANA Developer to work for our client. The candidate has to have an experience in building Data Intensive Applications (DIA’s). The role of a HANA Developer at ASML involves working on building Data Intensive Applications in an industrial/enterprise environment. The primary responsibility is to handle data from various sources and determine the best way to structure it for use by data analysts, who will run queries and algorithms against it for predictive and prescriptive analytics through machine learning. Wat verwachten we van jou?

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte website die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zitten onze development afdelingen en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé PHP/Back-end developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het bedenken van nieuwe functionaliteiten Het verbeteren van het

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

23/10/2007 23:30:00
Quote Anchor link
Zo, even een avondje niks te doen dus vandaar...

http://test.i-cey.net/voorbeelden/i-cey.net/

Het is een proefballonnetje, ik vind hem zelf een stuk leuker maar als iedereen zegt 'geen tijd in investeren' doe ik dat ook niet. Op en aanmerkingen, ideeen adviezen zijn welkom :).

Het fotoalbum is nu geimplementeerd met lightbox, een erg leuke techniek moet ik zeggen. Het fotoalbum zelf bestaat nu eigenlijk alleen maar uit 2 globjes, zonder het resize gedeelte blijft er nog maar 30 regels over...

Als men hem hier leuk vind ga ik hem afmaken, css verbeteren, content etc. Als iemand overigens ff kan checken of het in IE werkt graag, die heb ik namelijk niet.

(Alleen fotoalbum+contact werkt dus)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Arjan Kapteijn
 
PHP hulp

PHP hulp

10/05/2024 11:08:19
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

23/10/2007 23:36:00
Quote Anchor link
In FF en IE6 ziet hij er okee uit. In IE7 gaat er iets fout. Geef ff een seintje als je een screendump nodig hebt.
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

23/10/2007 23:38:00
Quote Anchor link
Screendumpje van IE7 graag, wat hebben die lui van Microsoft besloten dat IE7 anders doet dan IE6?
 
Martijn B

Martijn B

23/10/2007 23:38:00
Quote Anchor link
ooOO, je sluit de body niet goed af!


Ziet er heel professioneel uit.

Deze menu navigatie lijkt mij erg duidelijk.

edit:

De header mag van mij wat minder hoog.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Martijn B
 
Frank -

Frank -

23/10/2007 23:39:00
Quote Anchor link
Arjan Kapteijn schreef op 23.10.2007 23:38:
Screendumpje van IE7 graag, wat hebben die lui van Microsoft besloten dat IE7 anders doet dan IE6?
Een hoop, het is een stap (-je) in de goede richting!
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

23/10/2007 23:40:00
Quote Anchor link
@Martijn, fixed, thanks :P. Dat zijn de details die ik dan weer over het hoofd zie :P.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

23/10/2007 23:42:00
Quote Anchor link
Arjan Kapteijn schreef op 23.10.2007 23:38:
Screendumpje van IE7 graag, wat hebben die lui van Microsoft besloten dat IE7 anders doet dan IE6?


Afbeelding
 
Martijn B

Martijn B

23/10/2007 23:42:00
Quote Anchor link
Nee, dat doet Tiny HTML (FF plugin) voormij ;D
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

23/10/2007 23:47:00
Quote Anchor link
Of, als je de web developer toolbar extensie geinstalleerd hebt in FF, het toetscommando Ctrl + Shift + H ;-)
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

23/10/2007 23:50:00
Quote Anchor link
Jan Koehoorn schreef op 23.10.2007 23:42:
Arjan Kapteijn schreef op 23.10.2007 23:38:
Screendumpje van IE7 graag, wat hebben die lui van Microsoft besloten dat IE7 anders doet dan IE6?


Afbeelding


Ik heb ze nu uit elkaar getrokken, zou je nu eens een screenshot kunnen maken. :)
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

23/10/2007 23:57:00
Quote Anchor link
Kee, momentje ...
Edit:
Nu ziet hij er goed uit.

edit 2::
Je hebt nog wel wat CSS errors
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan Koehoorn
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

24/10/2007 00:04:00
Quote Anchor link
Vreemd, de div is nu 85px terwijl de achtergrond van die div maar 75px hoog is. In FF heb ik nu dus ook een gat :P.

FF wat anders geprobeert. hoe ziet het er nu uit :P
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

24/10/2007 00:07:00
Quote Anchor link
Niet goed in IE7:

Afbeelding

Edit:
FF2 en IE6 zijn okee trouwens
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan Koehoorn
 
Kalle P

Kalle P

24/10/2007 00:08:00
Quote Anchor link
Bovenkant leuk onderkant niet. Is het de zelfde foto? Sowieso niet goed gekeurd.
Nogal blauw. Als je praat over avondjes dat je niks te doen hebt mag je weleens een nieuw menu gaan maken, want die bestaat al uit de oertijd van i-cey.net. Als je website wat meer gevuld is met tekst zal dat blauwige wel minder irriteren, dus neem ik t voor lief. Onderkant absoluut anders.

@jan
ja van jan kan je verwachten dat ie daarover begint.. css, crossbrowser...
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

24/10/2007 00:09:00
Quote Anchor link
@ Kalle: uiteraard. Is ook belangrijk!
Edit:
De validator struikelt bijvoorbeeld over dit:

img, #bovenkant { behavior: url(iepngfix.htc); }
img, #onderkant { behavior: url(iepngfix.htc); }

want die staat gewoon in stylesheet.css

Die zou eigenlijk in conditional comments moeten staan.

Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan Koehoorn
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

24/10/2007 00:12:00
Quote Anchor link
Kalle, het is dezelfde foto, je ziet rechts onderin de schaduw van de bomen :). Ik denk dat ik morgen even een vmware opstart om IE7 te installeren.
 
Kalle P

Kalle P

24/10/2007 00:20:00
Quote Anchor link
@jan
absoluut, maar minder belangrijk vind ik. Van latere zorg allemaal. Eerst tevreden zijn (tenzij Arjannetje dat al is) en dan alles jan k. valid.

@arjan
ja dat dacht ik al, maar links onder lijkt het er juist totaal niet op. Ik blijf erbij de onderkant is minder. Voor de rest ziet er wel goed uit - niet te enthousiast :D.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

24/10/2007 00:22:00
Quote Anchor link
@ Kalle: ik ben benieuwd naar jouw eerste site review, hahaha. Kijken of die jan k. valid is ;-)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan Koehoorn
 
Kevichill

Kevichill

24/10/2007 00:25:00
Quote Anchor link
ik vind hem wel netjes :-) ,
de invul boxjes zoals bij contact naam etc.. vind ik wel leuk aangezien je die niet veel tegenkomt :) leuk !
 
PHP Newbie

PHP Newbie

24/10/2007 01:07:00
Quote Anchor link
Ik vind hem eigenlijk wel leuk. Die lijntjes bij het contactformulier zijn ook erg leuk. Misschien maken dat bij een foutief ingevult vak, alleen het onderste lijntje rood wordt (en dus niet het hele vierkantje ;-) )
 
- -

- -

24/10/2007 01:11:00
Quote Anchor link
Ziet er leuk uit. Onderkant is zoals gezegd iets minder. Ik mis in je fotoalbum trouwens nog een 'Omhoog'-knopje.

In je fotoalbum staat trouwens een map 'Random' met een map 'Test' erin. In 'Test' zie ik vervolgens weer de inhoud van de root. Als ik dan weer op 'Random' klik, kom ik in /Random, en niet in /Random/Test/Random. Volgens mij klopt er iets niet :P
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.