Redirect via website

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor onze opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij opzoek naar een software programmeur die goed kan schrijven in de talen C of C++ en die het leuk vind om te werken met Linux! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf wil de klanten een volledige oplossing kunnen bieden, waarbij ze een

Bekijk vacature »

Back end developer Onderwijssoftware

Functie Als back end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van hoogwaardige

Bekijk vacature »

SAP HANA Cloud Application Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12662 Introductie HANA Cloud Application Developer at a High Tech company. The company is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. This role is situated in the Big Data Analytics (BDA) Domain. The teams have mixture of young talent and senior specialists and have a

Bekijk vacature »

PHP Developer - Draag bij aan de maatschappij!

Bedrijfsomschrijving Wil jij als applicatieontwikkelaar deel uitmaken van een gedreven ontwikkelteam en werken aan innovatieve producten? Dan hebben wij dé uitdaging voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die samen met ons de technische ondergrond van onze producten verder wil ontwikkelen met behulp van PHP. Met jouw expertise geef je de finishing touch aan onze producten om jezelf steeds opnieuw weer te verrassen. Functieomschrijving Bij ons staan innovatie en creativiteit centraal. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste PHP ontwikkelaar die nieuwe ideeën en inzichten kan inbrengen en daarmee zichzelf en het team verder kan laten groeien.

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van de warehouses. Op dit moment wordt er nog gebruik

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer wanted!

Functie Because of the growth within the company, we are looking for reinforcement in the devlopmenttean. As a back-end developer you build the company software that helps us with the primary processes. A fun (internal) project in which you continuously develop the software! You will work in a small team, we have daily stand-ups and a scrum session every fortnight, led by our Scrum Master. During these sessions, you get the opportunity to present your ideas and discuss them with your fellow developers and the Product Owner. Within the development teams, we use Trello, Gitlab, Jiira, Confluence and Boockstack. They

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Ben jij een kei van een full-stack developer? Heb je ambitie om te groeien en jezelf te ontwikkelen binnen een ambitieus bedrijf? Gaat jouw hart sneller kloppen van transpilers of frameworks zoals Angular, Vue of React? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een full-stack developer om onderdeel te zijn van een team dat bestaat uit gedreven developers. Ieders met hun eigen specialiteiten en kennis van de projecten en behoeften vanuit de product owners. We zoeken iemand die met zijn/haar huidige competenties en domeinen dit team wil begeleiden, stimuleren en tevens

Bekijk vacature »

Senior Applicatie ontwikkelaar Java

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving We verwachten van je,

Bekijk vacature »

Hands-on Solution Architect / Software Architect (

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Solution Architect / Software Architect op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je werkt samen met gedreven DevOps teams, bestaande uit frontend, backend en middleware developers, testers, UX-designers. Samen met de teams ben je continu op zoek naar de beste oplossingen voor onze klanten. Als Solution Architect onderzoek

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer

Functie Jij als Senior Python developer hebt al ruime ervaring opgedaan. Bedrijven komen bij de organisatie om technische vraagstukken op te lossen. Jij als specialist bent dus de representatie van deze kwaliteit. Je zult de keuze krijgen tussen lange of korte projecten waarin je komt te werken in multidisciplinaire teams. Projecten die je gaat uitvoeren zijn zeer uitlopend. Zodoende kun je aan de ene kant kiezen voor een greenfield project en stroom je bij een ander project midden in een migratietraject in. Voor de ene klant ontwikkel je ene nieuwe portal en voor het andere project duik je veel meer

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

SAP ABAP Developer

Dit ga je doen Software ontwikkeling met behulp van o.a. ABAP, Sapscript en Smartforms Maatwerk development op SAP ECC 6.0, in de toekomst S/4 HANA Samenwerken met Business Analisten die functioneel en technisch ontwerpen aanleveren Testen van opgeleverde software Bugfixing Ondersteuning van eindgebruikers Hier ga je werken Onze klant, een internationaal gevestigd productiebedrijf dat mensen blij maakt, is ter versterking op zoek naar een ABAP Developer voor hun SAP team. Het team van 4 mensen verzorgt de ontwikkeling van maatwerk voor de SAP omgeving waar wordt gewerkt met modules SD, FI/CO, PM en MM. Momenteel draait het bedrijf op SAP

Bekijk vacature »

Back-End Developer in Laravel / PHP

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP Laravel Developer voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Amsterdam! Voor een enthousiast team die zich graag bezig houdt met softwareontwikkeling zijn wij op zoek naar versterking. Je werkt in een klein ontwikkelteam en bent zeer betrokken bij alle aspecten van de softwareoplossingen. Van het ontwerpen tot de oplevering. Binnen deze functie ga je aan de slag met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je krijgt veel te maken met koppelingen naar systemen en de verzoeken van de klant. Je komt terecht in een team, waarbij

Bekijk vacature »
Omar M

Omar M

14/08/2008 21:18:00
Quote Anchor link
Hallo

Ik zit te zoeken naar een soort scriptje die dit doet. Je hebt 2 domeinen. Ze staan allebei op hetzelfde hosting pakket. Maar als je naar domein 1 to ga krijg je een index.php. Als je naar domein 2 gaat ook. Dit is gewoon hetzlefde script. Die domeinen komen gewoon uit op dezelfde map zegmaar. Nu zoek ik een script die dit doet.

Als je naar domein 1 gaat krijg je die pagina en als je naar domein 2 gaat een script die zorgt dat je naar een andere pagina gaat.

Bestaat dit en kan dit?

Alvast hartelijk bedankt!

Omar
 
PHP hulp

PHP hulp

18/05/2024 07:27:33
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

14/08/2008 21:32:00
Quote Anchor link
Ja, dat kan op verschillende manieren. Het simpelste is een meta tag in de header van de indexpagina op een van de domeinen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<meta http-equiv="refresh" content="0;URL=http://www.jouwsite.nl" />
 
Omar M

Omar M

14/08/2008 21:52:00
Quote Anchor link
Hmm, ik begrijp het niet en u/jij misschien mijn vraag niet.

Als je naar mijnsite1.nl ga krijg je dezelfde index als die van mijnsite2.nl. Maar ik wil dat als je naar mijnsite1.nl ga dat je naar mijnsite1.nl/forum ga. En als je naar mijnsite2.nl bijv. naar mijnsite2.nl/test.

Als ik dit in de header zet wordt ik gewoon doorverwezen. Of moet ik met If en else?

Sorry voor de verwarrigheid.

Omar
 
--

--

14/08/2008 21:57:00
Quote Anchor link
Als je op mijnsite1.nl deze code zet:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<meta http-equiv="refresh" content="0;URL=http://www.mijnsite.nl/forum" />
dan moet het toch goed zijn?
 
Omar M

Omar M

14/08/2008 21:59:00
Quote Anchor link
Maar het probleem is dat alle2 de websites zegmaar op dezelfde index.php uitkomen :P.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

14/08/2008 21:59:00
Quote Anchor link
Dan kun je beter zoiets doen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
    if ($_SERVER['REQUEST_URI'] == 'http://www.mijnsite1.nl/index.php') {
        header ('Location: http:www.mijnsite1.nl/forum/index.php');
        exit ();
    }

    else {
        header ('Location: http:www.mijnsite2.nl/test/index.php');
        exit ();
    }

?>

Dit wordt dus je index.php
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan Koehoorn
 
- SanThe -

- SanThe -

14/08/2008 22:10:00
Quote Anchor link
Normaal doe je dat in de config van Apache met virtual hosts.
 
Omar M

Omar M

14/08/2008 22:15:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
    if ($_SERVER['REQUEST_URI'] == 'http://www.omardm.nl/') {
        header ('Location: http:www.mijnsite1.nl/forum/index.php');
        exit ();
    }

    else {
        header ('Location: http:www.mijnsite2.nl/test/index.php');
        exit ();
    }

?>


Als ik dan naar Omardm.nl kom ik uit op het else adres namelijk Omardm.nl/www.mijnsite2.nl/test/index.php. Ik wil dan naar www.mijnsite1.nl/forum/index.php.

Wat doe ik nou verkeerd?!?

Nogmaals alweer bedankt!
 
Jeroen van Welzen

Jeroen van Welzen

14/08/2008 22:19:00
Quote Anchor link
zoiets ??

<script language="JavaScript">
if ( location.hostname == "mail.huizenwireless.nl" ) {

window.location = "http://www.huizenwireless.nl/mail.php";

} else if ( location.hostname == "www.huizenwireless.nl" ) {

window.location = "http://www.huizenwireless.nl/index.php";

} else {

// build current content

}
</script>

maar kan je zoiets niet gewoon mij je hosting provider doen trouwens..
 
Jeroen van Welzen

Jeroen van Welzen

14/08/2008 22:24:00
Quote Anchor link
php is mischien toch beter dan javascript

volgens mij moeten er nog // in

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
    if ($_SERVER['REQUEST_URI'] == 'http://www.omardm.nl/') {
        header ('Location: http://www.mijnsite1.nl/forum/index.php');
        exit ();
    }

    else {
        header ('Location: http://www.mijnsite2.nl/test/index.php');
        exit ();
    }

?>
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

14/08/2008 22:30:00
Quote Anchor link
volgens mij moeten er nog // in

Klopt!
 
Omar M

Omar M

14/08/2008 22:30:00
Quote Anchor link
Handstikke bedankt J. van Welzen! Het werkt! Iedereen trouwens bedankt!

Omar
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.