Redirect www.example.nl

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

(Junior) Back-end Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Altijd al willen werken bij een organisatie, die maatwerk applicaties bouwt, die echt impact hebben in de maatschappij? Dit is je kans. Voor een kleine organisatie in de regio van Eindhoven ben ik op zoek naar een C# Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de ontwikkeling van maatwerk software en applicaties. Deze organisatie werkt voor grote organisaties in Nederland, maar ook voor het MKB. De projecten waar je aan gaat werken zijn erg divers, waardoor je werk uitdagend blijft en je erg veel kan leren. Verder ga je aan

Bekijk vacature »

Front-end Developer - Juniorfunctie

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als front-end developer, in een informele werksfeer, waar jij echt het verschil kan maken? Wil jij graag werken voor een bedrijf dat sportiviteit en een open communicatie, hoog in het vaandel heeft staan? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een klein bedrijf in Rijen dat gespecialiseerd is in het omzetten van digitale woningtekeningen naar managementinformatie, zijn wij per direct op zoek naar een allround front-end developer. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Ja gaat nauw samenwerken met de back-end developer. De database structuur is volledig gebouwd

Bekijk vacature »

Medior Mobile Developer iOS Amsterdam

Functie What will you be doing as Mobile Developer? As an iOS app developer you will work in a multidisciplinary team of app developers, web developers and designers. You will work on world-class apps that will be used by thousands of people. There is a lot of room for self-development on a technical and personal level. Together with the rest of the team you develop in the newest techniques and you go for the best quality. We work with Kotlin Multiplatform Mobile to develop hybrid apps and we guarantee quality with peer reviews, unit testing and we use a CI/CD.

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Heb jij veel kennis van ASP.NET Webforms en wil jij juist de overstap maken naar ASP.NET Core? Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren .NET Webdeveloper die met ons samen ons platform wilt herschrijven van ASP.NET Webforms naar ASP.NET Core. Voor jou de unieke kans om met ons samen te innoveren en kennis op te doen van de nieuwste technieken binnen de Microsoft Stack. Wij hebben een development team met 10 IT specialisten bestaande uit onder andere 4 backend .NET developers en twee front-end developers. Wij zijn continu bezig om ons als team en bedrijf te blijven

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Core developer wordt jij onderdeel van ons team met drie breed ontwikkelde software engineers en een flexibele schil met zes ervaren freelancers. Jij gaat mee in de visie van onze organisatie om als IoT partner in deze branche specifieke markt “het” platform te blijven innoveren en deze ook steeds slimmer te maken. Wij hopen dan ook zeker dit in de toekomst te kunnen realiseren met bijvoorbeeld Artificial Intelligence. De architectuur van ons platform is opgemaakt uit een deel eigen protocol, een interface laag en een laag welke de protocollen van derde partijen vertaald naar het eigen

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework. Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met back-end development. Verder staat dit

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Jij komt te werken in een development team van 9 man. Het grootste deel doet back end development en daarnaast is er 1 teamlead en 1 tester in het team. Dit Agile team is van groots belang voor de organisatie omdat zij voornamelijk alle eigen systemen in-house ontwikkelen. Naast het door ontwikkelen van het bestaande platform en de software die daarbij komt kijken, zul jij je ook bezighouden met het realiseren en opzetten van nieuwe projecten binnen het bedrijf. Je staat nauw met de klant in contact om zo hun wensen zo goed mogelijk te kunnen realiseren. Daarnaast ontwikkel

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET developer

Functieomschrijving We zijn op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur voor een moderne werkgever in de regio Prinsenbeek. Als programmeur zal je bezig zijn met het ontwikkelen van op maat gemaakte webapplicaties voor verschillende klanten, waarbij je ervoor zorgt dat complexe processen zo goed mogelijk worden ondersteund. Je takenpakket omvat onder andere: Werken met databases en dataopslagoplossingen, implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens, evenals het schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen. Het ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties. Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen. Het schrijven van hoogwaardige en herbruikbare codes.

Bekijk vacature »

Senior Node.js developer Digital Agency

Functie Door de groei van de organisatie zijn ze op zoek naar een Tech Lead. Als tech lead ben jij verantwoordelijk Als Back end Node.js developer kom je terecht in een van de 8 multidisciplinaire teams in het projectenhuis. Afhankelijk van jouw interesses, wensen en capaciteiten word je bij projecten en onderwerpen naar keuze betrokken. Als ervaren ontwikkelaar zul jij vaak leiding nemen in de projecten en in het team een aanvoerder zijn van technische discussies. Uiteindelijk wil jij natuurlijk de klantwensen zo goed mogelijk vertalen naar robuuste code. De projecten kunnen varieren van langlopende- tot kleinschalige trajecten. Voorheen werkte

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je aan de slag met het door ontwikkelen van de interne software. Zij maken gebruik van een CRM, wat door de hele organisatie gebruikt wordt. Andere taken: Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen; Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen; Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties; Deelnemen aan overleggen met het development team; Bij interesse is er de mogelijkheid om junioren te gaan begeleiden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er

Bekijk vacature »

Full Stack C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

Software developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een Software developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP),

Bekijk vacature »

OutSystems Developer

Dit ga je doen Het van scratch af aan ontwikkelen van applicaties met OutSystems; Het aanhaken bij diverse projecten binnen de organisatie; Schakelen met de business; Meedenken over de mogelijkheden van het platform binnen de organisatie. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap, bestaande uit standaard- en maatwerkapplicaties. De maatwerkapplicaties worden ontwikkeld door een inhouse development team. Het doel voor de komende periode is het verder vernieuwen en optimaliseren van het huidige applicatielandschap. Zo staat de organisatie aan

Bekijk vacature »

Back End Developer .NET

Dit ga je doen Ontwikkelen in C# .NET en werken aan nieuwbouw, uitbouw en onderhoud van de software (die communiceren met 68.000 sensoren, waardoor er meerdere miljoenen berichten per uur verwerkt worden); Samenwerken in Scrum Teams; Meewerken aan verschillende, uitdagende projecten; Werken met nieuwe technologieën en vrijheid krijgen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Hier ga je werken Je komt als Developer te werken bij een organisatie die gespecialiseerd is in software die real-time wordt gebruikt. De software constateert waar werk moet worden uitgevoerd en de chauffeurs worden met een andere applicatie hierop geattendeerd. Ook wordt er direct

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

Als Lead webdeveloper bij KUBUS ben je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de webapplicatie en services van BIMcollab. In je rol als lead developer zoek je als vanzelf op een creatieve manier naar het optimum tussen benodigde implementatie-tijd, de performance van de applicatie en een snelle go-to-market van features, aansluitend bij onze geautomatiseerde test- en release train. Hierbij bewaak je in samenwerking met de andere senior ontwikkelaars in je team de architectuur van de applicatie en adviseer je de product owner over noodzakelijke refactoring om de onderhoudbaarheid van het platform te verbeteren. Ons

Bekijk vacature »

08/05/2012 19:36:53
Quote Anchor link
Ik wil graag als iemand naar mijn website gaat dat hij redirect hier een voorbeeld.

Men gaat naar webpagina www.example.nl
Kan ik deze redirecten naar www.example.nl/index.php

Mvg,
Daan
 
PHP hulp

PHP hulp

17/05/2024 10:18:35
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/05/2012 19:37:35
Quote Anchor link
daar komt hij toch al standaard op uit?
 

08/05/2012 19:40:06
Quote Anchor link
Ja hij komt wel op de index.php pagina maar het staat niet achter de URL.
En als ik terug link vanuit een interne link komt het wel achter de URL te staan.

Toevoeging op 08/05/2012 19:42:42:

Hier een beter voorbeeld http://kncm.nl/
Kijk als je hierheen gaat links onderin zie je 5 likes van facebook. Klik nu bijvoorbeeld op projectcontrol en klik op terug naar homepagina. Die 5 likes zijn nu verdwenen.
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

08/05/2012 19:48:25
Quote Anchor link
In php:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
header("Location: index.php");
?>


of met html:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<meta http-equiv="refresh" content="0;URL=index.php" />
 
Wouter J

Wouter J

08/05/2012 19:50:27
Quote Anchor link
Je kunt met die buttons toch aangeven dat je je nu op index.php bevind? Dat hoef je toch helemaal niet te regelen met HTACCESS?

Want een link zonder die index.php is veel gebruikersvriendelijker naar mijn mening en staat ook veel mooier.

En het is logisch dat die 5 likes van de homepagina bij de projectpagina verdwenen zijn. Het is immers een andere pagina... Bij de social buttons kun je een url meegeven, als je dat doet kun je altijd de url van de homepagina meegeven. Dan zul je op elke pagina hetzelfde aantal likes zien.
Nadeel is dat je dan alleen maar de homepagina kunt liken en niet elke pagina apart.

@Nick, nee. Zoiets moet je met HTACCESS mod_rewrite oplossen niet met een taal die hier niet voor bedoelt is.
Gewijzigd op 08/05/2012 19:52:00 door Wouter J
 
Joey Drieling

Joey Drieling

08/05/2012 19:54:39
Quote Anchor link
Daan B op 08/05/2012 19:40:06:
Hier een beter voorbeeld http://kncm.nl/
Kijk als je hierheen gaat links onderin zie je 5 likes van facebook. Klik nu bijvoorbeeld op projectcontrol en klik op terug naar homepagina. Die 5 likes zijn nu verdwenen.


Bij mij blijven die 5 like buttons er gewoon ook op andere pagina's.
 

08/05/2012 19:58:16
Quote Anchor link
Het is de bedoeling dat die 5 likes verdwenen zijn bij een andere pagina alleen niet als je terugkeert naar de homepagina. Ik kan die likebutton niet veranderen ik maak gebruik van AddThis.
Gewijzigd op 08/05/2012 20:02:24 door
 
Joey Drieling

Joey Drieling

08/05/2012 20:02:17
Quote Anchor link
Okay ja bij mij blijven ze gewoon staan en gaan niet weg. Heb de pagina bekeeken met IE9.
 

08/05/2012 20:08:36
Quote Anchor link
@Wouter Ik denk niet dat je mijn probleem begrijpt als ik terugkeer naar de homepagina moeten die 5 likes van de homepagina blijven staan maar het zijn er dan weer 0. Hoe regel ik dit precies snap er nu helemaal niks meer van
 
Henk PHP

Henk PHP

08/05/2012 20:18:11
Quote Anchor link
Wouterj: Wat is er precies mis met header("Location: ")?
 

08/05/2012 20:24:30
Quote Anchor link
Heb de het liken verwijderd van de homepagina.
 
Wouter J

Wouter J

08/05/2012 20:30:02
Quote Anchor link
Het feit dat je redirecten moet oplossen met een 302 of 308 status code en niet een 200 status code met een location header.

Tevens is het voor onderhoud veel handiger om dit met HTACCESS op te lossen. Je houd ook nog eens alles mooi gescheiden.

Nog wat andere voordelen:
- Gebeurd op de server voordat een pagina wordt opgevraagd. Dus PHP hoeft niet eerst geparsed te worden.
- Je kunt ook andere statuscodes meegeven, zo kun je aangeven of de pagina tijdelijk of permanent wordt door verzonden. Of dat de pagina die je aanroept volledig verdwenen is, enz.

Om dit topic compleet te maken:
Maak een bestand .htacces (ja, alleen extensie) aan in de root (basismap) van je website. Zet daarin:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Redirect 302 / /index.php


PS: De code is niet getest, maar zou moeten werken
Gewijzigd op 08/05/2012 20:32:04 door Wouter J
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.