Refresh

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back End Developer

As a Back End developer at KUBUS you will be developing the (web) application and services of BIMcollab. You have a focus on the back end of our software, for which we mainly work with C# and .NET. We use a full-stack approach, which means that in addition to the back-end, you will also help with other parts of the code. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een uitdagende werkgever in omgeving Waalwijk zijn wij op zoek naar een enthousiaste softwareontwikkelaar met kennis of ervaring met C# en SQL. In een uitdagende rol als C#.NET Developer werk je samen met een enthousiast en informeel team aan het bouwen van maatwerk software voor variërende klanten. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je houdt je bezig met het ontwikkelen

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

Als Lead webdeveloper bij KUBUS ben je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de webapplicatie en services van BIMcollab. In je rol als lead developer zoek je als vanzelf op een creatieve manier naar het optimum tussen benodigde implementatie-tijd, de performance van de applicatie en een snelle go-to-market van features, aansluitend bij onze geautomatiseerde test- en release train. Hierbij bewaak je in samenwerking met de andere senior ontwikkelaars in je team de architectuur van de applicatie en adviseer je de product owner over noodzakelijke refactoring om de onderhoudbaarheid van het platform te verbeteren. Ons

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

You'll build modern applications for Coolblue's back office. We have a lot of friends, and they crave well-structured data and user-friendly, task-focused applications. How do I become a Medior C# Developer at Coolblue? You regularly participate in brainstorm sessions about user experience, data, and task flow with the UX Designer, Product Owner, and Data Scientists in your team. Besides that you will create disconnected, highly congruent, and testable code that can easily be maintained and is future-proof. Want to become C# Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Working with various types of

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 25 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

C# ontwikkelaar

Functie omschrijving Werk jij graag met C# en het .NET framework in een leuk familiebedrijf? Lees dan snel verder! Jouw takenpakket hierbij is: Je gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving (ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de omgeving van Best en is een echt familiebedrijf. Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met

Bekijk vacature »

Mendix Ontwikkelaar - Vernieuwen van het applicati

Bedrijfsomschrijving De ontwikkelingen in de transportsector gaan razendsnel. Bij ons kun je een belangrijke rol spelen in deze sector. We streven ernaar om onze klanten te ontzorgen op het gebied van continuïteit en veiligheid met innovatieve producten en diensten. We willen dat onze klanten de veiligste vervoerders van Europa worden. Ons team werkt hard om deze ambitieuze doelstellingen te bereiken en we bieden een motiverende werkomgeving aan. We zijn op zoek naar zelfstarters met een focus op resultaat en beslissingsbevoegdheid. Functieomschrijving Als Mendix ontwikkelaar bij deze organisatie heb je een gevarieerde baan. Het applicatielandschap wordt vernieuwd en de “schade en

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als ervaren Front end developer bent een expert het gebied van Javascript en React. Je wordt onderdeel van een multidisciplinair team bestaande uit een PO, twee Front end developers, een DevOps/Back end developer, een UX/UI designer en een projectmanager. Verder is er iemand verantwoordelijk voor de HR en is de algemeen directeur nauw betrokken bij alle projecten. Dagelijks hou jij je bezig met de verschillende projecten die zijn opgenomen in de sprint. Daarnaast denk je mee over mogelijke oplossingen om de behoefte van de klant op de beste manier in te vullen. Verder spar jij intern met collega’s

Bekijk vacature »

Team Lead Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Als Team Lead Java Developer draag een grote verantwoordelijk je stuurt ontwikkelaars aan en staat dagelijks in contact met jou ICT Manager. De team Bestaat uit front-end en backend systemen. Je ben in staat op hoog niveau de technische vak te bepalen en ook te bewaren. Je dag zie er als volgt uit, ontwikkelen van nieuwe en bestaande applicaties, het uitvoeren van processen en analyses en het beschrijven van functioneel ontwerpen. Ook zal samen met jouw Tester applicaties gaan testen door middel van peer reviews en het leveren van support aan gebruikers

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Jij als developer gaat ons helpen onze producten verder te ontwikkelen en in te zetten in de markt. Op dit moment bestaat ons SaaS product uit 3 componenten die zowel los als in een pakket gekocht kunnen worden. Het gaat hier om een online kaartapplicatie, een workflow tool en een monitoring tool. Momenteel zijn wij 3 jaar geleden gestart met de ontwikkeling. De tech-stack waarmee we werken is voornamelijk Javascript, Vue.js en Python. Daarnaast gebruiken wij FaundaDB als database en werken we veel met GIS applicaties. De uitdaging die we momenteel hebben is dat we momenteel een intern team

Bekijk vacature »

SQL Database ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »
Martijn Roverts

Martijn Roverts

25/03/2009 19:23:00
Quote Anchor link
Ik wil de volgende refresh maken maar hij refreshed alleen maar naar :

http://www.eensite.nl?

Ik mis de overige gegevens van de pagina, weet iemand wat ik fout doe?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
header("location:".$_SERVER["PHP_SELF"]."?".$_SERVER["QUERY_STRING"]);
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

17/05/2024 13:28:57
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

25/03/2009 19:24:00
Quote Anchor link
$_SERVER['QUERY_STRING'] is leeg? Dump je $_SERVER-variabele eens (var_dump()).
 
Martijn Roverts

Martijn Roverts

25/03/2009 19:36:00
Quote Anchor link
Die dump geeft het volgende :

string(45) "nieuwsid=76&mw=750&tw=100&th=120&soort=avatar"
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

25/03/2009 19:40:00
Quote Anchor link
Dan moet hij het gewoon doen.
 
Martijn Roverts

Martijn Roverts

25/03/2009 19:45:00
Quote Anchor link
Ja dat dacht ik ook.

Heb hier nog een stuk van de code, misschien geeft het zo meer duidelijkheid?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
<?php
if (isset($_POST["upload"])) {
    //Get the file information
    $userfile_name = $_FILES['image']['name'];
    $userfile_tmp = $_FILES['image']['tmp_name'];
    $userfile_size = $_FILES['image']['size'];
    $userfile_type = $_FILES['image']['type'];
    $filename = basename($_FILES['image']['name']);
    $file_ext = strtolower(substr($filename, strrpos($filename, '.') + 1));
    
    //Only process if the file is a JPG, PNG or GIF and below the allowed limit
    if((!empty($_FILES["image"])) && ($_FILES['image']['error'] == 0)) {
        
        foreach ($allowed_image_types as $mime_type => $ext) {
            //loop through the specified image types and if they match the extension then break out
            //everything is ok so go and check file size

            if($file_ext==$ext && $userfile_type==$mime_type){
                $error = "";
                break;
            }
else{
                $error = "Alleen <strong>".$image_ext."</strong> afbeeldingen zijn geaccepteerd.<br />";
            }
        }

        //check if the file size is above the allowed limit
        if ($userfile_size > ($max_file*1048576)) {
            $error.= "Afbeeldingen moeten kleiner dan ".$max_file."MB zijn.";
        }
        
    }
else{
        $error= "Selecteer een afbeelding.";
    }

    //Everything is ok, so we can upload the image.
    if (strlen($error)==0){
        
        if (isset($_FILES['image']['name'])){
            //this file could now has an unknown file extension (we hope it's one of the ones set above!)
            $large_image_location = $large_image_location.".".$file_ext;
            $thumb_image_location = $thumb_image_location.".".$file_ext;
            
            //put the file ext in the session so we know what file to look for once its uploaded
            $_SESSION['user_file_ext']=".".$file_ext;
            
            move_uploaded_file($userfile_tmp, $large_image_location);
            chmod($large_image_location, 0777);
            
            $width = getWidth($large_image_location);
            $height = getHeight($large_image_location);
            //Scale the image if it is greater than the width set above
            if ($width > $max_width){
                $scale = $max_width/$width;
                $uploaded = resizeImage($large_image_location,$width,$height,$scale);
            }
else{
                $scale = 1;
                $uploaded = resizeImage($large_image_location,$width,$height,$scale);
            }

            //Delete the thumbnail file so the user can create a new one
            if (file_exists($thumb_image_location)) {
                unlink($thumb_image_location);
            }
        }

        //Refresh the page to show the new uploaded image
        header("location:".$_SERVER["PHP_SELF"]."?".$_SERVER["QUERY_STRING"]);
        exit();
    }
}

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Martijn Roverts
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

25/03/2009 19:48:00
Quote Anchor link
Heeft er niks mee te maken. Het gaat om die regel 62, en dat behoort bij de $_SERVER-array. Hij moet het gewoon doen zo.

Doe dit eens:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
var_dump($_SERVER['PHP_SELF']."?".$_SERVER['QUERY_STRING']);
?>

Wat geeft dat?
 
Martijn Roverts

Martijn Roverts

25/03/2009 19:53:00
Quote Anchor link
string(81) "/data/functies/upload_crop_v1.2.php?nieuwsid=76&mw=750&tw=100&th=120&soort=avatar"

Niks geks dus...rara politiepet.
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

25/03/2009 19:55:00
Quote Anchor link
Heel gek. Heb je ook geen output voor de header()?
 
Pieter van Linschoten

Pieter van Linschoten

25/03/2009 20:12:00
Quote Anchor link
Misschien een spatie na Location:?
Staat er nergens anders in je code een header, die al eerder afvangt?
Geen output voor de header?

Heb je een 404 verwerking die een niet bestaande pagina's naar de begin pagina's linkt?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Pieter van Linschoten
 
Martijn Roverts

Martijn Roverts

26/03/2009 12:24:00
Quote Anchor link
Had de action in de form nog op $_SERVER['PHP_SELF'] staan. Logisch achteraf.
Thanx voor de ruggespraak!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.