Reguliere Expressie

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving Op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen PHP? Lees dan snel verder! Wij zoeken een ervaren PHP developer die binnen een organisatie gaat functioneren als verlengstuk van de klant. Wij zoeken voor deze iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme en plezier aanvliegt. Verder moet je instaat zijn om je tijd goed te managen omdat je aan meerdere projecten tegelijkertijd werkt. Je werkt met de nieuwste technieken en tijdens deze uitdaging werk je veel samen met de front-end developers van deze organisatie. Wij zoeken iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd de beste wilt zijn. Bedrijfsprofiel Waar ga

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan

Bekijk vacature »

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf. Lees dan snel verder! Voor deze functie zoeken wij een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Daarnaast begeleid je complexe projecten, wij zoeken iemand die altijd kansen ziet en waarbij het glas altijd half vol is. Voor deze functie zoeken wij een Developer met ervaring op het gebied van .NET die deze organisatie gaat versterken. Binnen de organisatie ga jij je vooral bezighouden met het verbeteren van

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Onze klant is sinds 2 jaar actief als adviseur en bemiddelaar in de verzekeringsmarkt. Sindsdien proberen zij deze slapende markt flink wakker te schudden. Dit willen zij doen door het bouwen van slimme vergelijkers op hun eigen website en die van partners. Het bedrijf wil continu voorop lopen, zodat consumenten eenvoudig de verzekeringen kunnen vinden die het beste bij ze past. Functieomschrijving Als Front-end Developer werk je aan vergelijkingsmodules die consumenten dagelijks gebruiken bij het vergelijken en afsluiten van verzekeringen. Je vindt het leuk om samen te werken met de product owner, bestaande modules te verbeteren en nieuwe vergelijkers "from

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie As a Senior .NET developer you will work in our Research & development team. Our team consists of 17 colleagues! We are currently busy setting up a completely new architecture for a new product. We use VS2022 and .NET 6.0 for our new product. Your function is therefore mainly backend oriented. Since we develop measuring equipment for the chemical industry, it is also very important to develop high-quality software for its control. You are also responsible for designing, implementing and testing new features. For this position its also very important to ensure future-proof and sustainable architecture. Eisen - A

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

As a 3D BIM add- on developer at KUBUS, you will develop add-ons (called BCF- Managers) to the leading building information modeling (BIM) programs Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD and Tekla Structures. BCF Managers enable data transfer between BIM software and BIMcollab. You will work on both the front- and the back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual

Bekijk vacature »

Back end developer

Functie Jij als full stack ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor 90% van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van grote maatwerk applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. De technische uitdaging momenteel is dat

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een ontwikkelteam met 7 .NET developers. In ons team werken er drie senior .NET developer, twee medior .NET developers en twee junior .NET developers. Er is dan ook genoeg senioriteit in ons team om jou te kunnen bieden wat jij nodig hebt! Wij werken in scrum en hebben drie wekelijkste sprints. Daarnaast doen wij minimaal vier keer per jaar een release. Ons platform is ontzettend complex en groot. Het is dan ook in het begin belangrijk dat jij de processen gaat begrijpen. Jij krijgt dan ook een cursus om beter te begrijpen

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar Java EE

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving De afdeling IV –

Bekijk vacature »

Senior Javascript developer

Functie Het platform is gebouwd in een moderne JavaScript stack, die gebruikt maakt van:  React.js  Redux  TypeScript  Node.js  Google Cloud functions (node.js)  Semantic UI Alle code wordt getest en beoordeeld door collega developers. De continuous integration pipeline maakt het mogelijk om elke dag waarde te leveren aan hun klanten. Het ontwikkelproces is pragmatisch en gebaseerd op Scrum. Wat je zult doen: Ten eerste kun je nadrukkelijk jouw eigen stempel drukken op de technologie, het product en de cultuur van het bedrijf. Je bent bezig met het uitwerken van de architectuur van nieuwe functionaliteiten op

Bekijk vacature »

Back-end Developer Java

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van een zelfgebouwde applicatie in Java, Spring Framework, SQL, HTML, CSS en Javascript; End-to-end beheer m.b.t. de applicatie en koppelen van applicaties binnen het landschap; Ontwikkelen van rapportages voor de interne organisatie; Ontwikkelen van aanvullende functionaliteiten m.b.t. de applicatie; Uitvoeren van testen en code reviews. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die medische gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen en verbeteren van de kwaliteit van de zorg in heel Nederland.

Bekijk vacature »

Fullstack Webdeveloper .NET Azure Big Data SaaS

Bedrijfsomschrijving Deze klant van ons is recentelijk onderdeel geworden van een grote moederorganisatie, ze zijn dé partij als het gaat om software maken voor ambitieuze ondernemers, ze maken maatwerk software. Vanuit het fantastisch vormgegeven hightech gebouw te Rotterdam centrum werken ze met zo'n 40 medewerkers aan hoogwaardige software gericht op financiële data, betaalinformatie, maar ook backoffice software. De software wordt webbased, desktop en mobile aangeboden en er worden zeer moderne ontwikkeltechnieken toegepast. Je moet dan denken aan patroonherkenning, Big Data, Machine Learning en OCR. Als Developer, ongeacht je niveau, ga je hier te maken krijgen met de allerleukste kant van

Bekijk vacature »
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

20/10/2009 23:03:00
Quote Anchor link
Ik heb dit stukje HTML:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<map name="map2" id="map2">
    <area href="build.php?id=19" title="Pakhuis Niveau 6" coords="53,91,53,37,128,37,128,91,91,112" shape="poly"/><area href="build.php?id=20" title="Bouwplaats" coords="136,66,174,46,210,66,174,87" shape="poly"/><area href="build.php?id=21" title="Bouwplaats" coords="196,56,234,36,270,56,234,77" shape="poly"/><area href="build.php?id=22" title="Schuilplaats Niveau 10" coords="270,69,270,15,345,15,345,69,308,90" shape="poly"/><area href="build.php?id=23" title="Barakken Niveau 3" coords="327,117,327,63,402,63,402,117,365,138" shape="poly"/><area href="build.php?id=24" title="Bouwplaats" coords="14,129,52,109,88,129,52,150" shape="poly"/><area href="build.php?id=25" title="Bouwplaats" coords="97,137,135,117,171,137,135,158" shape="poly"/><area href="build.php?id=26" title="Hoofdgebouw Niveau 7" coords="182,119,182,65,257,65,257,119,220,140" shape="poly"/><area href="build.php?id=27" title="Bouwplaats" coords="337,156,375,136,411,156,375,177" shape="poly"/><area href="build.php?id=28" title="Graansilo Niveau 4" coords="2,199,2,145,77,145,77,199,40,220" shape="poly"/><area href="build.php?id=29" title="Academie Niveau 5" coords="129,164,129,110,204,110,204,164,167,185" shape="poly"/><area href="build.php?id=30" title="Bouwplaats" coords="92,189,130,169,166,189,130,210" shape="poly"/><area href="build.php?id=31" title="Stal Niveau 3" coords="342,216,342,162,417,162,417,216,380,237" shape="poly"/><area href="build.php?id=32" title="Bouwplaats" coords="22,238,60,218,96,238,60,259" shape="poly"/><area href="build.php?id=33" title="Ambassade Niveau 1" coords="167,232,167,178,242,178,242,232,205,253" shape="poly"/><area href="build.php?id=34" title="Bouwplaats" coords="290,251,328,231,364,251,328,272" shape="poly"/><area href="build.php?id=35" title="Wapensmid Niveau 3" coords="95,273,95,219,170,219,170,273,133,294" shape="poly"/><area href="build.php?id=36" title="Marktplaats Niveau 3" coords="222,284,222,230,297,230,297,284,260,305" shape="poly"/><area href="build.php?id=37" title="Bouwplaats" coords="80,306,118,286,154,306,118,327" shape="poly"/><area href="build.php?id=38" title="Bouwplaats" coords="199,316,237,296,273,316,237,337" shape="poly"/><area href="build.php?id=39" title="Verzamelplaats Niveau 1" coords="270,158,303,135,316,155,318,178,304,211,288,227,263,238,250,215" shape="poly" alt="" />    <area href="build.php?id=40" title="Muur van aarde Niveau 3" coords="312,338,347,338,377,320,406,288,421,262,421,222,396,275,360,311" shape="poly" alt="" />
    <area href="build.php?id=40" title="Muur van aarde Niveau 3" coords="49,338,0,274,0,240,33,286,88,338" shape="poly" alt="" />
    <area href="build.php?id=40" title="Muur van aarde Niveau 3" coords="0,144,34,88,93,39,181,15,252,15,305,31,358,63,402,106,421,151,421,93,378,47,280,0,175,0,78,28,0,92" shape="poly" alt="" />
</map>


Uit dit stukje code wil ik graag met een match het id eruit halen en het bij behorende stukje titel. Voorbeeld: href="build.php?id=19" title="Pakhuis Niveau 6"

Wil ik dus het id: 19 eruit halen en de titel: Pakhuis Niveau 6

Ik heb nu dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
        preg_match_all('/<area href="build\.php\?id=(.+)" title="(.+)" coords=".+" shape=".+"\/>/', $content, $match);

        print_r($match);


Maar dat werkt dus niet :( Iemand ideeën?
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 06:47:48
 

20/10/2009 23:39:00
Quote Anchor link
/build.php\?id=(\d+)" title="((\w|\s|\d)+)"/
$match[1][$x] en $match[2][$x] wil je hebben.
Gemaakt met http://www.gskinner.com/RegExr/
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

21/10/2009 09:47:00
Quote Anchor link
Karl schreef op 20.10.2009 23:39:
/build.php\?id=(\d+)" title="((\w|\s|\d)+)"/
$match[1][$x] en $match[2][$x] wil je hebben.
Gemaakt met http://www.gskinner.com/RegExr/


Je bent een held! Thx!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.