[Revieuw] Inlogsysteem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van Software Developer! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van ervaren

Bekijk vacature »

Software Developer PHP JavaScript Python HBO SQL

Samengevat: Wij zijn een softwarebedrijf voor Autodealers. Ben jij een Medior of Senior Software Developer? Heb je ervaring met PHP, JavaScript of Python? Vaste baan: Java.Developer Software HBO €3.000 - €5.200 Bij ons op de werkvloer is er een positieve en informele sfeer. Naast een goede begeleiding en een enthousiaste klantenkring biedt deze werkgever een prettige omgeving met zeer afwisselende werkzaamheden. Houd jij van aanpakken en denk je dat je deze uitdaging aankunt? Dan zoeken wij jou! Zij werken voor grote klanten. Zij doen omvangrijke projecten die we bij deze werkgever op kantoor realiseren (geen detachering). Zij werken met state-of-the-art

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Productontwikkelaar Food

Wat ga je doen Als Productontwikkelaar Food ga je nieuwe producten ontwikkelen en bestaande producten verbeteren. Je bent hierbij betrokken bij het gehele proces: van productconcept naar proefreceptuur, het realiseren va het product (op kleine schaal) en het testen van producten in een productieomgeving. Verder: Bewaak je de status van verschillende fases van productontwikkeling en lever je tijdig de benodigde data aan Ben je bezig met de optimalisatie van oude en nieuwe recepturen Begeleid of organiseer je proefsessies (sensorisch onderzoek) in het team en/of bij klanten Onderhoud je contacten met de klanten, leveranciers van grondstoffen e.a. externe partijen Houd je

Bekijk vacature »

Python Developer

Dit ga je doen Als Python Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van Stuurprogramma's in Python zodat er verbindingen kunnen worden gelegd tussen besturingssystemen en (AV) hardware; Het testen en debuggen van Stuurprorgamma's; Het communiceren met noodzakelijke partijen in gevallen waar extra technische details nodig zijn om een Stuurprogramma te ontwikkelen of problemen op te lossen; Het maken van de nodige technische documentatie (in het Engels); Het participeren in een Scrum/Agile omgeving. Hier ga je werken Deze internationale organisatie is wereldwijd een succesvol producent en leverancier van professionele AV hard- en software. Klanten gebruiken de producten o.a. voor het

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Junior Back end developer PHP, Symfony

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

Junior/medior Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij als ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor veel van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van maatwerk features en applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. Jij als full stack developer zult dus

Bekijk vacature »

Back-end Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende development functie bij een klein gespecialiseerd softwarebedrijf? Wil jij graag hybride werken (combi tussen thuis + kantoor), loop jij warm voor maatwerk software en voel jij je prettig in een informele cultuur? Zoek dan niet verder! Reageer direct! Voor een gewilde werkgever in omgeving Tilburg zoeken wij een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je gaat werken voor een klein softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van integratiesoftware. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: In een klein team met 4 ontwikkelaars houd jij je bezig met afwisselende

Bekijk vacature »

Back end developer Onderwijssoftware

Functie Als back end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van hoogwaardige

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een ontwikkelteam met 7 .NET developers. In ons team werken er drie senior .NET developer, twee medior .NET developers en twee junior .NET developers. Er is dan ook genoeg senioriteit in ons team om jou te kunnen bieden wat jij nodig hebt! Wij werken in scrum en hebben drie wekelijkste sprints. Daarnaast doen wij minimaal vier keer per jaar een release. Ons platform is ontzettend complex en groot. Het is dan ook in het begin belangrijk dat jij de processen gaat begrijpen. Jij krijgt dan ook een cursus om beter te begrijpen

Bekijk vacature »

Back-end Programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een ambitieuze werkgever in de regio van Breda zijn wij op zoek naar een Back-end programmeur met affiniteit met C#.NET, SQL en MS Access. Samen met team bestaand uit ware ICT professionals ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Belangrijk is dat je kennis of ervaring hebt van C#.NET en SQL. Je toont een flexibele en sociale houding naar klanten toe. Je denkt in nieuwe mogelijkheden & gaat graag de uitdaging aan. Bedrijfsprofiel De

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Jij hebt natuurlijk net jouw Bachelor op zak en gaat nu voor het eerst aan de slag bij een werkgever als junior .NET ontwikkelaar. Waarschijnlijk lijkt het jou spannend om ineens aan de slag te gaan bij klanten in de consultancy. Maak je niet druk, jij komt hier terecht in een warm bad en wordt totaal niet in het diepe gegooid. Zodra jij hier begint wordt jij gekoppeld aan een persoonlijke manager met een persoonlijk ontwikkelplan. Jij krijgt een scala aan trainingen, denk aan trainingen ten behoeve van het opdoen van zelf kennis en gedragscompetenties, maar ook trainingen voor

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Veel begeleiding en de kans om je verder te ontwikkelen als software developer. Dat kunnen wij jou bieden bij deelname aan deze leuke traineeship. Je krijgt een mentor toegewezen die jou alle kneepjes van het vak leert. Heb jij al wat ervaring als software developer? Daar worden wij heel blij van! Lees snel verder! Bedrijfsprofiel Als software developer neem je deel aan een trainings programma in de omgeving van Haarlem waar je persoonlijk wordt begeleidt, zodat je alle kneepjes van het vak leert. Aan de hand van jouw kennis en ervaring krijg je een persoonlijk opleidingstraject. Je gaat

Bekijk vacature »

Front-end React developer

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »
Victor Php

Victor Php

04/10/2010 19:28:31
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Ik heb een inlogsysteem gemaakt.
Het is alleen nog het inlog gedeelte, maar ik vroeg me toch af of ik nog wat kon verbeteren of iets kon toevoegen.

Dit is het script:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
<?php
session_start();

    //Setting- en databasegegevens ophalen
    include 'includes/config.php';

//Inlogform
    $inlogform = '
<form action="" method="POST">
Gebruikersnaam:<br />
<input type="text" name="gebruikersnaam"><br />
Wachtwoord:<br />
<input type="password" name="wachtwoord"><br />
<input type="submit" value="Inloggen">
</form>'
;

    //Kijken of er gepost is
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
    {

    
    //Alle fouten worden in een array gezet
    $errors = array();
    
    //Kijken of er iets ingevuld is
    if(!isset($_POST["gebruikersnaam"]) && !isset($_POST["wachtwoord"]))
    {

    //Zoniet, de error in de array zetten
        $errors[] = 'U hebt niet alles ingevuld!';
    }

    
    //Kijken of gebruikersnaam en wachtwoord overeenkomen in de database
        $salt = "ge5heim8es3al8t";
    $query_gebruiker = "SELECT gebruikersnaam, wachtwoord FROM leden WHERE gebruikersnaam = '".mysql_real_escape_string($_POST['gebruikersnaam'])."' AND wachtwoord = '".md5($_POST['wachtwoord'] . $salt)."'";
    if(!$uitvoeren_gebruiker = mysql_query($query_gebruiker);
    {

        echo 'Er ging wat mis door een database fout. Contacteer de webmaster!';
    }

    else
    {
    $result_gebruiker = mysql_num_rows($uitvoeren_gebruiker);
    
    if($result_gebruiker == 0)
    {

    //Zoniet, de error in de array zetten
        $errors[] = 'Uw inlog combinatie is fout!';
    }
    

    //Errors tellen
         if(count($errors) != 0)
         {

        
         if(count($errors) == 1)
         {

         echo 'Er is 1 fout gevonden:';
         echo '<br />';
         foreach($errors as $error)
        {

            echo $error;
        }

        
        echo '<br /><br />';
        echo $inlogform;
        }

        else
        {
        
        echo 'Er zijn '.count($errors).' fouten gevonden:';
        echo '<br />';
        foreach($errors as $error)
        {

            echo $error;
        }

        echo '<br /><br />';
        echo $inlogform;
        }
        }

        else
        {
        
        //sessies maken
        $_SESSION['ingelogd'] = true;
        $_SESSION['gebruikersnaam'] = $gebruikersnaam;
        
        //Doorgestuurd worden naar...
        header('Location:'.$header_inloggen);
                exit;
        
        }
        }
        }

        else
        {
        //Loginform
        echo $inlogform;

}


?>




Alvast bedankt voor het kijken!

GreetzZzZzz,,
Victor
Gewijzigd op 04/10/2010 22:29:05 door Victor Php
 
PHP hulp

PHP hulp

19/05/2024 17:54:21
 
Niels K

Niels K

04/10/2010 19:29:58
Quote Anchor link
Slecht eigenlijk.

Vind het geheel onoverzichtelijk.

EDIT: Review is zonder u.
Gewijzigd op 04/10/2010 19:30:26 door Niels K
 

04/10/2010 19:37:12
Quote Anchor link
- Error reporting e.d. altijd uit op live site.
- Inline html rommel -> fout.
- Html of xhtml?
- $fout_inloggen_1 & $fout_inloggen_2 wtf?
- WTF voor onzin bij errors tellen?

En nog wat vage onoverzichtelijke rommel zoals Niels dus ook al aangeeft.

Afgekeurd dus.
Gewijzigd op 04/10/2010 19:44:01 door
 
Th van

Th van

04/10/2010 19:45:17
Quote Anchor link
Misschien kun je een beetje overzichtelijker gaan werken, door overal netjes in te springen. Zo kun je er niks van maken, voor al het laatste gedeelte.
 
Pim -

Pim -

04/10/2010 19:48:45
Quote Anchor link
En altijd dood gaan na een redirect!!!
 
Victor Php

Victor Php

04/10/2010 19:55:28
Quote Anchor link
Okee.. bedankt voor jullie reacties!
Ik ga eraan werken.

@Niels en Theodoor van Donge
Ik zal gaan inspringen.

@Karl
Ik zal error reporting eraf halen.
De $fout_inloggen_cijfer staan in settings.php
Ik zal dat even veranderen in de code en settings.php weghalen. ;-)

Hoebedoel je vage onzin bij errors tellen?

Hij telt de errors.
Als het er geen 0 zijn gaat hij kijken of het er 1 is. Dan geeft ie een error. Als het er meer dan 1 is telt ie het aantal errors, geeft die aan en zet de foutmelding neer.

Ik zie nou niet meteen wat daar raar aan is eigenlijk :$

@Pim de Haan
Kun je dat even uitleggen?
Altijd doodgaan..?



-Edit-
Ik heb al wat wijzigingen gemaakt.
Naar de rest zal ik morgen kijken.
Ik ga nu aan m'n huiswerk ;-)
Gewijzigd op 04/10/2010 19:59:22 door Victor Php
 

04/10/2010 19:59:29
Quote Anchor link
Na een redirect moet je exit of die doen aangezien de rest van het script nog gewoon uitgevoerd zou kunnen worden.
Die constructie bij errors tellen vind ik gewoon vaag.
Je doet meerdere keren tellen. Wat is er mis met gewoon laten zien wat er mis is? En als je toch het aantal wilt tonen, dan kan dat volgens mij wel netter.
 
Niels K

Niels K

04/10/2010 20:09:21
Quote Anchor link
Scheid je HTML gewoon van PHP..
 
Milo S

Milo S

04/10/2010 21:07:52
Quote Anchor link
Niet alleen dat tis gewoon een klote zooi... Sorry hoor maar normaal inspringen gebeurt niet, haakjes staat ineens achter wat er gebeuren moet

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
   foreach()
{

}


dat gaat toch nergens over?
Je maakt je inlog formulier var aan na het posten... lekker krom.
Gewijzigd op 04/10/2010 21:18:53 door Milo S
 
Victor Php

Victor Php

04/10/2010 21:53:16
Quote Anchor link
Rustig maar..
Ik leer ook alleen maar ;-)

@Karl
Ik ben dood gegaan na de header ;-).
En ik ga zoeken naar een nettere manier...

@Niels
Ga ik doen

@Milo S
Is die voorbeeldcode nu goed of fout?
Inlog formulier is nu voor het posten aangemaakt ;)
 

04/10/2010 22:03:48
Quote Anchor link
Na een header hoort je script dood te gaan.
Als je dan data gaat versturen is het fout.
-_-'
 
Pim -

Pim -

04/10/2010 22:17:31
Quote Anchor link
Als je dat wat netter wil doen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
function redirect($url)
{

    header('Location: '.$url);
    exit;
}

?>
 
Niek s

niek s

04/10/2010 22:35:31
Quote Anchor link
Karl Karl op 04/10/2010 22:03:48:
Na een header hoort je script dood te gaan.
Als je dan data gaat versturen is het fout.
-_-'


Nee hoor, gaat niet fout, kan gewoon.

Tis alleen niet echt de bedoelling dat als iemand header redirects uit zet, toch ineens wel je admin panel (bv) kan gebruiken ;)

Uitzetten betekent gewoon "negeren" natuurlijk
 

04/10/2010 22:47:09
Quote Anchor link
Niek s op 04/10/2010 22:35:31:
Karl Karl op 04/10/2010 22:03:48:
Na een header hoort je script dood te gaan.
Als je dan data gaat versturen is het fout.
-_-'


Nee hoor, gaat niet fout, kan gewoon.

Tis alleen niet echt de bedoelling dat als iemand header redirects uit zet, toch ineens wel je admin panel (bv) kan gebruiken ;)

Uitzetten betekent gewoon "negeren" natuurlijk

Goed, goed, het kan gewoon...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.