[revieuw] spam site

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Backend Developer PHP Laravel SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Backend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf, in de regio Nieuw Vennep, zijn wij opzoek naar een ervaren Backend Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Programmeur / Developer

Voor een familiebedrijf in Doetinchem, actief in de machinebouw voor de food-sector, zijn wij op zoek naar een programmeur / developer. In deze functie ben je werkzaam in een team van 5 medewerkers. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het verhelderen van requirements vanuit de opdrachtgever, de klant en de afdeling ontwikkeling. Je verricht haalbaarheidsstudies en werkt specificaties uit die je afstemt met de opdrachtgever. Je ontwerpt design in software en stemt af met je collega's. De huidige vision-systemen zijn geschreven in C software, welke draait op een CUDA platform. Je schrijft en codeert software en zal gaan testdraaien. Tot

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij een team met 12 programmeurs. Jullie zijn verantwoordelijk voor het huidige platform van deze organisatie. Als team werken jullie in tweewekelijkse sprints en starten jullie iedere dag met een stand-up. Jij werkt samen met jouw team aan het uitbreiden van het huidige platform door middel van nieuwe features. Daarnaast zorg jij er samen met jouw team voor dat het platform veilig is en gebruiken jullie de nieuwste technieken om deze veiligheid te waarborgen. Zo maken jullie gebruik van C# .NET, .NET Core, React, Azure, Kubernetes, ASP.NET, MVC. Jij gaat aan het werk in

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder voor het financiele domein op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Software Developer PHP JavaScript Python HBO SQL

Samengevat: Wij zijn een softwarebedrijf voor Autodealers. Ben jij een Medior of Senior Software Developer? Heb je ervaring met PHP, JavaScript of Python? Vaste baan: Java.Developer Software HBO €3.000 - €5.200 Bij ons op de werkvloer is er een positieve en informele sfeer. Naast een goede begeleiding en een enthousiaste klantenkring biedt deze werkgever een prettige omgeving met zeer afwisselende werkzaamheden. Houd jij van aanpakken en denk je dat je deze uitdaging aankunt? Dan zoeken wij jou! Zij werken voor grote klanten. Zij doen omvangrijke projecten die we bij deze werkgever op kantoor realiseren (geen detachering). Zij werken met state-of-the-art

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jouw team van vier collega .NET developers is verantwoordelijk voor het bouwen van de ETL processen van jouw nieuwe werkgever. Op dit moment wordt de front-end gedaan door een extern team van professionals. Echter wilt jouw nieuwe werkgever graag intern deze kennis uitbreiden en heeft dan ook de ambitie om dit voor het eind van het jaar intern te gaan aanpakken. Dit betekend dat jij als .NET ontwikkelaar de ideale kans krijgt om jezelf samen met jouw collega’s te ontwikkelen als full stack developer. Als .NET ontwikkelaar werk jij bij deze gave werkgever met C# .NET, SQL, JavaScript, REST

Bekijk vacature »

Machine Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Machine Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Machine Software Developer ben je verantwoordelijk voor: - Je ontwerpt, ontwikkelt en debugt software voor machinebesturingssystemen en complexe landbouwmachines; - Je stelt gebruikersinterfaces op (cabinedisplays); - Op termijn ga je softwareprojecten leiden voor specifieke machines; - Inclusief planning, documentatie en validatie; - Om specificaties te verifiëren

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van (mobiele) internettoepassingen; Ontwikkelen en onderhouden van Microservices; Ontwerpen en optimaliseren van databases; Identificeren van nieuwe trends/ontwikkelingen binnen de branche. Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt zich op het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten aan alle hun klanten. De organisatie telt circa 4.000 medewerkers in meer dan 10 verschillende landen. Momenteel is de organisatie op zoek naar een Software Developer wilt meewerken aan het

Bekijk vacature »

Back-End Developer in Laravel / PHP

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP Laravel Developer voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Amsterdam! Voor een enthousiast team die zich graag bezig houdt met softwareontwikkeling zijn wij op zoek naar versterking. Je werkt in een klein ontwikkelteam en bent zeer betrokken bij alle aspecten van de softwareoplossingen. Van het ontwerpen tot de oplevering. Binnen deze functie ga je aan de slag met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je krijgt veel te maken met koppelingen naar systemen en de verzoeken van de klant. Je komt terecht in een team, waarbij

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een ontwikkelteam met 15 developers en twee testers. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor financiële applicaties met meer dan 50.000 gebruikers. Een deel van het team is verantwoordelijk voor de webapplicaties van deze organisatie. Ook zijn er twee app ontwikkelaars werkzaam in het team die zich focussen op de mobiele applicatie. Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag met de webapplicaties van deze organisatie. Hierbij maak jij o.a. gebruik van C# .NET, ASP.NET, T-SQL, Angular en TypeScript. De nadruk van jouw functie ligt wel op de backend van de applicatie. Wat jouw functie

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP Developer ga jij aan de slag met uitdagende software projecten. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Deze software bouw je vooral in PHP en specifiek Laravel. Dit framework kent dus geen geheimen voor jou. De software die jij gaat ontwikkelen is heel divers, van urenregistratiesystemen tot compleet geautomatiseerde tools. In deze veelzijdige functie ga jij je zeker niet vervelen, elke dag bestaat weer uit nieuwe uitdagingen. Bedrijfsprofiel Deze

Bekijk vacature »

Senior Developer ERP Dynamics 365

Samengevat: Deze werkgever is een softwarebedrijf. Ben jij een enthousiaste developer? Heb je ervaring met ERP of Dynamic 365 bussines central? Vaste baan: ERP Applicatie Specialist ERP MBO €3.600 - €5.200 Wij houden ons als bedrijf bezig met het leveren en implementeren van het Microsoft Dynamics pakket binnen verschillende industriële sectoren. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Binnen ons open team is er een no-nonsense cultuur. Daarnaast is er veel onderling contact door de korte communicatielijnen. Het team werkt enthousiast samen om een

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Woopie100

Woopie100

01/10/2007 16:46:00
Quote Anchor link
De site: http://www.ikbenspamvrij.nl

Je kan een tijdelijk emailadres gebruiken dat na een tijdje weer vervalt. Hopelijk vinden jullie het een beetje een mooie site! :)
 
PHP hulp

PHP hulp

17/05/2024 11:19:55
 
Kalle P

Kalle P

01/10/2007 16:52:00
Quote Anchor link
Ik mis wat meer uitleg van hoe het in elkaar zit. De overtuiging waarom dit moet gebeuren. Wat meer commercieel gelul.

Verder doet de layout me nogal denken aan spam. Vaak hebben van die 'verkeerde' sites zo'n soort layout met google reclame erin.
 
Jan geen

Jan geen

01/10/2007 16:54:00
Quote Anchor link
Ziet er wel lekker web 2.0 uit.
 
Martijn Wieringa

Martijn Wieringa

01/10/2007 16:55:00
Quote Anchor link
Grafisch in orde, behalve dat de kleur 'groen' traditioneel staat voor doorgaan, en rood voor stoppen.

Als ik vragen mag, hoe heb je in technische zin de doorverwijzingen gerealiseerd? Hoe regel je het tijdelijke doorverwijzen van de emails, hoe veilig zijn onze emails op je server als die ze door stuurt.

Edit:
Ik vind de verdeling van periodes ook wat raar.
1 en 2u liggen wel erg dicht op elkaar, ik zou de optie 1u weghalen. 5 dagen zou ik veranderen in 1 week.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Martijn Wieringa
 
Aaa Trump

aaa Trump

01/10/2007 16:56:00
Quote Anchor link
Leuk en lekker simpel, hou ik wel van.

Tip:

Gooi de ads naar beneden? Of zijn dit juist alleen je inkomsten?

Heb nog een idee, maar daarvoor moet je je pm's effe checken.
 
- wes  -

- wes -

01/10/2007 16:57:00
Quote Anchor link
Leg mij eens uit hoe dit werkt en wat het doet, dat staat nergens
 
Kalle P

Kalle P

01/10/2007 16:57:00
Quote Anchor link
@pholeron
ja dat laatste bedoelde ik ook zo ongeveer. Waar staat de uitleg. Het is 1 paginaatje met weinig dingen en dan staat er bij de voorwaarden alleen maar dingen waar je je zelf kwijt scheldt van enige aantijgingen. Komt lekker betrouwbaar over.
 
Woopie100

Woopie100

01/10/2007 17:08:00
Quote Anchor link
bedankt voor de tips ik ga er nu ff wat aan aanpassen
 
Wouter K

Wouter K

01/10/2007 17:14:00
Quote Anchor link
[email protected]

Jah en nu als ik dus dit ingeef krijg ik de e-mails .. WAAR ?
 
Arjan Schuurman

Arjan Schuurman

01/10/2007 17:31:00
Quote Anchor link
hij bugt als je een verkeerd e-mailadres invult :/ kloppen de letters niet.
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

01/10/2007 17:53:00
Quote Anchor link
je moet je eigen gebruik email invullen en dan wordt er een tijdelijke aangemaakt waarmee je dus bijv op bepaalde sites kan aanmelden en activeren. Zonder dat je dan reclame krijgt van die sites( die mailen nl naar je tijdelijke email) die dan wss niet meer bestaat als je een korte levensduur opgeeft.
 
Woopie100

Woopie100

01/10/2007 18:03:00
Quote Anchor link
edit:
@arjan:wat bedoel je?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Woopie100
 
Citroen Anoniem Graag

Citroen Anoniem Graag

01/10/2007 18:28:00
Quote Anchor link
Ik vind het een zeer mooie site (ik heb een advertentie blokker), minder is meer gaan in dit geval weer helemaal op!

Het idee achter de website vind ik ook heel erg leuk/nuttig.

Alleen iets meer tekst zou fijn zijn, en de algemene voorwaarden zien er idd niet erg betrouwbaar uit.

Veel succes met de promotie van je site.
 
Woopie100

Woopie100

01/10/2007 19:03:00
Quote Anchor link
Ik heb de algemene voorwaarden ff aangepast ;)
 
Thijs X

Thijs X

01/10/2007 19:08:00
Quote Anchor link
Even xhtml valid maken: http://validator.w3.org/check?verbose=1&uri=http%3A%2F%2Fwww.ikbenspamvrij.nl%2F

Verder ziet het er goed uit.
 
Wessel Johnson

Wessel Johnson

01/10/2007 19:23:00
Quote Anchor link
Maar hoe lees je de berichten dan als je je email hebt?

Verder geweldig idee!
 
Pepijn de vos

pepijn de vos

01/10/2007 19:41:00
Quote Anchor link
niet helemaal ontopic:
zou het niet veel beter zijn een tijdelijke webmail aan te maken, dan hoeven mensen niet bang te zijn dat hun eigen email door jou word gebruikt voor spam.
gewoon, je drukt op de knop, je krijgt een naam en wachtwoord en een webmail die een paar uur geldig is.
natuurlijk alleen een inboxje, geen zend, prullebak, adressenlijst en dat soort onzin...
 
Woopie100

Woopie100

01/10/2007 19:43:00
Quote Anchor link
ja maar dan is de kans wel groot dat het met het verkeerde doeleind wordt gebruikt ben ik bang
 
Gerben Jacobs

Gerben Jacobs

01/10/2007 20:40:00
Quote Anchor link
Een collega van mij had ook een goede tip.

Als je je eigen host hebt bv. pietjepuk.nl en je gaat je e-mailadres ergens invullen gebruik dan als naam die website en zet een 'catch all' filter op je emailserver. Dus dat [alles]@pietjepuk.nl naar je echte adres gestuurd word.

Dus stel op wehkamp geef je op [email protected]. Mocht je dan een mailtje/spam krijgen van een ander bedrijf, dan stuur je ff een boos mailtje naar beide bedrijven.
Gegarandeerd dat je niet meer lastig wordt gevallen.

Desnoods kan je zelfs rechterlijke stappen ondernemen (kopieer dan wel eerst ff de terms and conditions als ze zeggen niet aan 3de partijen je gegevens te verstrekken)
 
Woopie100

Woopie100

01/10/2007 21:22:00
Quote Anchor link
Ja dat doe ik zelf ook altijd maar er zijn ook mensen zonder domeinnaam. Daarvoor is deze service ;)
 
Terence Hersbach

Terence Hersbach

01/10/2007 23:32:00
Quote Anchor link
ziet er strak uit. Je uitleg loopt nog niet helemaal lekker. Ik krijg het idee dat ik zelf een emailadres moet verzinnen en niet dat ik een eigen emailadres moet invullen.

Let er wel op dat je het logo van Mozilla gebruikt en dit strafbaar is als je hun toestemming niet hebt.

Typfoutje in je voorwaarden:
derde moet derden zijn.

edit:
misschien kan je nog een div erbij maken die tevoorschijn komt als mensen javascript uit hebben staan (<noscript><div id="#geenjavascript">U heeft javascript niet aanstaan, hierdoor kunnen onderdelen van de site niet werken.</div></noscript> bijvoorbeeld)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Terence Hersbach
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.