[review] ...

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Network Engineer (f/m/d) in Heidelberg

Network Engineer (f/m/d) The IT Services team operates and supports the IT infrastructure and services at EMBL headquarters in Heidelberg and at the laboratory’s sites in Barcelona and Rome. As part of IT Services, the Network team is responsible for managing and developing the network infrastructure in our data centres, on campus, and to our external network providers. As a leading scientific institution with highly data-intensive research, extensive data flows at and between the laboratory’s six sites and to the Internet, EMBL is connected to national and international scientific networks using state-of-the-art technologies from vendors including Cisco, Extreme Networks and

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag bij een van onze klanten actief in de High Tech Industrie. Onze klanten zijn voornamelijk gelokaliseerd in de omgeving van Eindhoven. Wij zijn erg selectief als het gaat om de projecten die wij accepteren en richten ons dan ook alleen op innovatieve en complexe projecten. Omdat onze klanten voornamelijk gespecialiseerd zijn in de machinebouw, werk jij ook vaak dicht tegen de machines aan. Ons team bestaat momenteel uit Embedded engineers, IOT developers en Cloud engineers. Wij werken voornamelijk aan Microsoft projecten waar er gebruik wordt gemaakt van WPF, UWP, .NET Core

Bekijk vacature »

.NET Developer Medior Senior

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Herbruikbare componenten maken; Testen; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als .NET Developer kom jij terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als .NET Developer werk jij aan het ontwikkelen van verbeterde software voor

Bekijk vacature »

Software Developer C++ en Perl

Ben je een slimme en enthousiaste universitair opgeleide bèta die graag bij een relatief klein softwarebedrijf wil werken waar de sfeer goed is en eigen inbreng gewaardeerd wordt? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen technisch hoogwaardige software op het gebied van IT infrastructuur performance analytics. Het type software zorgt voor intellectueel interessante uitdagingen. We ontwerpen de producten zelf en verkopen deze als off-the-shelf software aan grote bedrijven in Europa en de VS. Wij zoeken een ervaren C++ software engineer met kennis van Perl voor een van onze ontwikkelteams. Werkzaamheden Samen met de andere ontwikkelaars specificeren, ontwerpen en implementeren van nieuwe functionaliteit

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een andere uitdaging? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een Fullstack developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in

Bekijk vacature »

Magento developer

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar .NET te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Je komt hier terecht bij een door-en-door softwarebedrijf, waarbinnen meerdere SaaS pakketten worden ontwikkelt voor diverse sectoren. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld de logistieke en medische branche. Deze organisatie kenmerkt zich door de hoge mate van complexiteit in de applicaties, wat betekent dat jij je hier niet zal gaan vervelen. Integendeel: Jij gaat hier elke dag ontzettend veel leren en je in razend tempo ontwikkelen als C# .Net Developer met focus op back-end. Het team bestaat uit ongeveer 20 personen personen, waarvan het grootste deel zich richt op software development. De sfeer is informeel en professioneel. De producten

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Lead Front-end developer

Functie Hun huidige applicatie worden ontwikkeld in o.a. React, Redux, TypeScript. Ze werken graag met de nieuwste technieken en tooling en zoeken ook developers die hier proactief op zoek naar gaan. Als senior/lead developer ben je een kartrekker in het team. Naast het meedenken over bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Zo kun je bijvoorbeeld 1 dag in de week met 2 collega’s bezig zijn om samen met hen te kijken naar hun ontwikkeling, doelstellingen en uiteraard de gewenste begeleiding hierin. Hiernaast sta je als

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

Een verantwoordelijke baan met leuke uitdagingen. Heb jij ervaring met het programmeren van robots? Kan jij goed samenwerken met collega's die verschillende specialisaties hebben? Ben je oplossingsgericht, analytisch en flexibel? Ga dan aan de slag als Robot Programmeur bij Gibas in Nijkerk! Als Robot Programmeur kom je te werken bij Gibas. Dat betekent dat je gegarandeerd meewerkt aan unieke oplossingen in productieprocessen. Bij elk project moet er opnieuw geëngineerd en geprogrammeerd worden. Dat maakt jouw werk uitdagend! Voordat je robots gaat programmeren komt er het volgende bij kijken: De opdracht gaat van de afdeling Sales naar de afdeling Operations door

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar Java EE

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving De afdeling IV –

Bekijk vacature »
Jeroen VD

Jeroen VD

27/11/2014 11:19:05
Quote Anchor link
Beste allemaal,

Recent heb ik ... online gezet voor een congres van mijn studie. Nu heb ik het idee dat het het 'net niet' is, maar ik kan niet echt zeggen wat dat dan is. Hebben jullie (constructief) commentaar op welk deel van de website dan ook?

Alvast bedankt!

p.s. vermeld even welke browser je gebruikt bij css commentaar :)

URL eruit gehaald ivm Google indexering.[/modedit]
Gewijzigd op 27/05/2015 10:02:40 door Wouter J
 
PHP hulp

PHP hulp

13/05/2024 22:13:26
 
Kevin J

Kevin J

27/11/2014 11:27:41
Quote Anchor link
Okay ik heb je site bekeken en ik heb hele kleine dingetjes.
Ik mis een favicon (Klein logootje links van de titel) en de titel zelf mis ik, het is niet grootste probleem maar ik let even op kleine dingetjes.

Daarnaast aan de rechterkant zie ik zo'n leeg vlak ziet er niet super uit, op bepaalde pagina's is er iets aan de rechterkant maar merendeel is leeg. Ook de overgang van de pagina's gaat bij mij niet super. (Daarmee bedoel ik niet bepaald snel)
Ik weet ook niet of jij het nodig vind maar een Copyright staat er niet op.
 
Jeroen VD

Jeroen VD

27/11/2014 11:35:35
Quote Anchor link
enige ideen om die rechterkant op te vullen? want hier heb ik ook over zitten nadenken...

verder de favicon en titel moet ik misschien nog even maken. copyright is niet nodig, openbare documentatie
 
Kevin J

Kevin J

27/11/2014 11:47:50
Quote Anchor link
Copyright snap ik dan.
Favicon en titel zijn kleine dingen die tikkeltje professioneler maken.

Je zou het vlak (de content) breder kunnen maken, en eventueel de vakken die aan de rechterkant stonden er onder zetten.

Of eventueel een advertenties mocht je geld nodig hebben aan de rechterkant, of eventueel en poll/gastenboek.
Eventueel contact gegevens rechterkant zodat toch maar opgevuld is.
 
Jeroen VD

Jeroen VD

27/11/2014 11:54:53
Quote Anchor link
favicon en titel zijn toegevoegd

Zijn er nog andere ideen over de contentverdeling?
 
Kevin J

Kevin J

27/11/2014 11:56:04
Quote Anchor link
In welk opzicht bedoel je dat?

(BTW. De favicon zie ik nog niet)
Gewijzigd op 27/11/2014 11:56:36 door Kevin J
 

27/11/2014 12:14:03
Quote Anchor link
Tips:
Zet je body font op 15px ipv 20px;

De boxshadow is erg aanwezig en wat subtieler is naar mijn idee netter.
box-shadow: 0px 0px 3px 2px #1689B5;

Menu column geen box-shadow. Maar is meer een mening.

Het menu wat overzichtelijker opzetten, is nu erg op elkaar geprakt.
 
Jeroen VD

Jeroen VD

27/11/2014 13:21:55
Quote Anchor link
de boxshadow moet wel overal aanwezig zijn vind ik, dat geeft een veel verzorgdere indruk. hij is nu wel wat aangepast. body font staat op 16px nu, staat ook iets beter dan 15px.

wat voor tips zou je hebben voor het menu?
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

27/11/2014 13:35:55
Quote Anchor link
De menukolom kan inderdaad wel wat "ademruimte" gebruiken.
Met name voor tabletgebruikers zou ik de hotspots vergroten door boven en onder elke link meer wit toe te voegen.

Rule 3: Double your whitespace
 
Niels schouten

niels schouten

06/01/2015 20:39:07
Quote Anchor link
Ziet er mooi uit, maar de rechterkant is erg leeg, daar zou ik bijvoorbeeld ook een stuk menu neer zetten.
 
Wouter Van Marrum

Wouter Van Marrum

06/01/2015 20:42:48
Quote Anchor link
Rechterkant opvullen met laatst geplaatste pagina's ?

verder ziet er goed uit.
 
Kevin J

Kevin J

06/01/2015 20:43:38
Quote Anchor link
(Dit topic is al 2 maanden oud)
 

06/01/2015 20:44:59
Quote Anchor link
Sorry kerel, nooit je comment gezien.

Suggesties;

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
.menuTitle {
padding: 0 5px;
}

.menuTitle > ul > a > li {
line-height: 35px;
}


Het is leuk dat er kopjes gemaakt zijn maar het is super onduidelijk. Hier moet je denk ik echt iets anders op verzinnen.

Toevoeging op 06/01/2015 20:47:23:

Kevin Jager op 06/01/2015 20:43:38:
(Dit topic is al 2 maanden oud)


Jij gaat ookal wat jaren mee maar we praten ook nog gewoon tegen jou toch?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.