[Review] Check My Profile

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back end Node.js developer

Functie Het ontwikkelteam bestaat momenteel uit 5 (back-end) Developers, 2 systeembeheerders, 1 DevOps engineer, 1 Tech Lead en 2 Scrum Masters. Samen wordt er doorontwikkeld aan twee SaaS-platformen die in een hoog tempo doorontwikkeld moeten worden. Omdat innovatie een belangrijk speerpunt binnen de organisatie is, wordt er ook continu naar snellere en slimmere oplossingen te bedenken en realiseren. Als Back-end Developer hou jij je dagelijks bezig met vraagstukken zoals: API-development, high volume datastromen, het ontwikkelen van Bots aan de hand van A.I. Daarnaast denk en werk jij mee aan de onlineapplicaties voor klanten. Er wordt zelfstandig en in teamverband gewerkt

Bekijk vacature »

C# .NET developer voor innovatieve applicaties gez

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever houdt zich al ruim 20 jaar bezig met het ontwikkelen van innovatieve software en dat willen ze graag nog lang doorzetten. En dat merk je ook als je als .NET developer hier aan de slag gaat. De applicaties worden continu doorontwikkeld met altijd als uitgangspunt dat zowel de kwaliteit als het gebruikersgemak van hoog niveau is. Het bedrijf telt inmiddels ruim 25 medewerkers waarvan meer dan de helft op de development afdeling werken. Meer weten over deze werkgever? Mail naar [email protected] of bel 0657578548 Functieomschrijving Je komt te werken in een Scrum team met andere .NET developers

Bekijk vacature »

Medior/senior Python developer

Functie Bedrijven komen bij deze organisatie om technische vraagstukken op te lossen en hierin ook tot oplossingen te komen waar ze zelf misschien niet aan gedacht hadden. Jij gaat vanuit je ervaring dus niet alleen hands-on aan de slag met het ontwikkelen, maar zult ook zeker adviseren en proactief meedenken met de klant. Er zijn meerdere lange en/of korte projecten en het type klanten is heel uiteenlopend. Zo kun je terecht komen in een multidisciplinair scrumteam waarin je als Python developer meewerkt, of juist voor een kleiner (Greenfield) project aan de slag gaan waarin je veel breder bezig bent. Door

Bekijk vacature »

Junior/Medior Front-end developer

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

Senior .Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Machine Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Machine Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Machine Software Developer ben je verantwoordelijk voor: - Je ontwerpt, ontwikkelt en debugt software voor machinebesturingssystemen en complexe landbouwmachines; - Je stelt gebruikersinterfaces op (cabinedisplays); - Op termijn ga je softwareprojecten leiden voor specifieke machines; - Inclusief planning, documentatie en validatie; - Om specificaties te verifiëren

Bekijk vacature »

PHP Developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Freelance Fullstack Java Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar ervaren Fullstack JAVA Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid hebben

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste PHP / Symfony Developer. Een ambitieus persoon die het gemotiveerde development team komt versterken met het realiseren van nieuwe en complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor professionele groei? Dit ga je doen: Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie The position we have for you As a .NET developer you will work for one of our customers active in the High Tech Industry. Our customers are mainly located in the Eindhoven area. We are very selective when it comes to the projects we accept and therefore only focus on innovative and complex projects. Because our customers are mainly specialized in machine construction, you often work close to the machines. Our team currently consists of Embedded engineers, IOT developers and Cloud engineers. We mainly work on Microsoft projects where WPF, UWP, .NET Core and Microsoft Azure are used. Eisen

Bekijk vacature »

Junior PHP (Laravel) Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Laravel Developer! Sta je aan het begin van je carrière en ben je op zoek naar een leuke baan? Lees dan verder! Voor een softwarebedrijf in omgeving van Schiphol zijn wij op zoek naar een ervaren PHP (Laravel) Developer. Je gaat je bezighouden met het ontwikkelen van innovatieve bedrijfsapplicaties. Samen met het team, bestaande uit designers en developers, maak je mooie oplossingen voor bedrijven in diverse branches. Je zorgt dat de opgeleverde websites perfect werken en de klant meer dan tevreden is. Je kunt rekenen op een afwisselende baan met leuke

Bekijk vacature »

PHP Developer - Draag bij aan de maatschappij!

Bedrijfsomschrijving Wil jij als applicatieontwikkelaar deel uitmaken van een gedreven ontwikkelteam en werken aan innovatieve producten? Dan hebben wij dé uitdaging voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die samen met ons de technische ondergrond van onze producten verder wil ontwikkelen met behulp van PHP. Met jouw expertise geef je de finishing touch aan onze producten om jezelf steeds opnieuw weer te verrassen. Functieomschrijving Bij ons staan innovatie en creativiteit centraal. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste PHP ontwikkelaar die nieuwe ideeën en inzichten kan inbrengen en daarmee zichzelf en het team verder kan laten groeien.

Bekijk vacature »

Senior java ontwikkelaar integratie

Functieomschrijving Voor de gemeente Rotterdam zijn wij op zoek naar een senior java ontwikkelaar integratie. Taken Binnen een zelfsturend Scrumteam voer je geheel zelfstanding je opdrachten uit en levert het eindresultaat op aan het Integratieteam. Jij voelt je net als alle teamleden verantwoordelijk voor alle aspecten, vanaf de vraag tot en met de oplevering in productie. Je bent kritisch, je helpt de klant om zijn wensen helder te krijgen, je schrijft zelfstandig clean code die van hoge kwaliteit is, met bijbehorende unit- en integratietesten, je ondersteunt zo nodig bij deployments naar productie. Het Integratieteam bouwt componenten (Endpoints) op de ESB.

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP Developer ga jij aan de slag met uitdagende software projecten. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Deze software bouw je vooral in PHP en specifiek Laravel. Dit framework kent dus geen geheimen voor jou. De software die jij gaat ontwikkelen is heel divers, van urenregistratiesystemen tot compleet geautomatiseerde tools. In deze veelzijdige functie ga jij je zeker niet vervelen, elke dag bestaat weer uit nieuwe uitdagingen. Bedrijfsprofiel Deze

Bekijk vacature »

Fullstack of back-end PHP developer

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

T H

T H

20/12/2006 09:24:00
Quote Anchor link
Beste mede phphulp leden :-)

Ik ben een site aan het maken, namelijk www.checkmyprofile.nl. Ik wil graag weten wat jullie ervanvinden en of jullie nog tips hebben... En er zit nog een veiligheids lek in .... maar die heb ik nog neit gevonden :-) Iemand zin om te helpen zoeken? Ik doe pas een jaartje php dus, ik doe mijn best :-)

graag opbouwend commentaar :-)

gr, tim
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door T H
 
PHP hulp

PHP hulp

19/05/2024 20:12:00
 
- wes  -

- wes -

20/12/2006 09:26:00
Quote Anchor link
nieuwsflits is irritant, 1e wat me opvalt , gaat te snel en verneuqt je pagina
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

20/12/2006 09:52:00
Quote Anchor link
- Nieuwsflits gaat inderdaad veel te snel.
- Gebruik de <title>-tag beter. Nu staat er alleen maar ..:: Blabla ::.. Doe er ook bij waar je zit. Voorbeeld? Deze site.
- Gebruikerslijst is veel te lang, maak daar een pagina navigatie in na x-aantal records.
- En waarschijnlijk nog wat...

Elwin
 
T H

T H

20/12/2006 20:42:00
Quote Anchor link
@wes, ik zal de nieuwsflits z.s.m. vertragen :-)

@Elwin. title tag, met locatie waar je bent... :) goed idee :). Dat idee van die X aantal records op de gebruikerslijst stond al op de planning, maar ben momenteel nogal druk :-)

@wes & Elwin, bedankt voor de moeite om ff naar me site te kijken :-)

gr, tim
 
Leroy Boerefijn

Leroy Boerefijn

20/12/2006 20:52:00
Quote Anchor link
ik vind het een erg mooie layout..

een ding:
door de menu's krijg je in het middenstuk een leeg deel (onderaan) dat ziet er best raar uit :P want je verwacht eerder dat de info langer is ;)
 
Raymond ---

Raymond ---

20/12/2006 20:52:00
Quote Anchor link
Ik luit me bij de rest aan.

tim schreef op 20.12.2006 20:42:
@wes, ik zal de nieuwsflits z.s.m. vertragen :-)

Vertragen is idd een optie, je zou ook kunnen zorgen dat bij het laden van de pagina een willekeurig nieuwsbericht wordt getoond. Zo heb je niks bewegends.
 

20/12/2006 21:01:00
Quote Anchor link
Foutmelding statistieken van de errors?
Logo van TomTom?
Geen foto is wel erg lelijk.
Gelukkig dat je padding kent. Is een applausje waard.
Concept - laten we het daar maar niet over hebben.
Mooie header.
Mooie kleuren-combo
 
T H

T H

21/12/2006 10:32:00
Quote Anchor link
Foutmelding statistieken van de errors?
Ja kan toch? :-) Of moet ik dat toch echt geheim houden voor de admin/mods?

Logo van TomTom?
Waar? :-)

Geen foto is wel erg lelijk.
Klopt vinden wij ook :-) Er word al een nieuwe gemaakt :-) Maar de designers zijn soms een beetje druk (verhuizing ed.)

gr, tim

ps, leuk dat iedereen tijd neemt om ff te kijken,..... soms heb je van die sites waar je meteen afwordt gekraakt enzo :-) *klopt af*
 
ArendJan

ArendJan

21/12/2006 10:40:00
Quote Anchor link
Ik vind de site een beetje saai, niet echt op jongeren gericht, en het logo is nogal... mwjah....
 
CB2thephp

CB2thephp

21/12/2006 10:57:00
Quote Anchor link
De nieuwsflits gaat inderdaad te snel als je het iets vertraagd en de hoogte etc een vaste waarde geeft is het in eens een stuk minder irritant. Voor de rest zie mensen boven ^_^.
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

21/12/2006 12:36:00
Quote Anchor link
misschien ook een idee is het schikken van gebruikers. Als je bijv klikt op gebruikersnaam dat deze ook automatisch op alfabet schikt. En als je nog een keer klikt in alfabetische volgorde(omgekeerd).
 
T H

T H

21/12/2006 14:33:00
Quote Anchor link
@CB2thephp, bedankt voor je post, maar dat had ik al op de planning staan :-)

@Jurgen, Ook dat had ik al op mijn (extreem lange) todo lijstje staan :-)

gr, tim
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

21/12/2006 14:37:00
Quote Anchor link
misschien is het handig je lijst te posten ( een url) zodat andere mensen voor hun site ook ideeen kunnen overnemen.

Edit: ik ga me thuis ook even registreren is misschien wel leuk :). Kun je nog een mede programmeur/moderator gebruiken? bij deze biedt ik me aan als je nodig hebt.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jurgen assaasas
 
Rudie dirkx

rudie dirkx

21/12/2006 14:40:00
Quote Anchor link
Ik vind het een gave site! Superduidelijken vind m wel stylish!
Misschien footer als footer printen en niet ergens in t midden vd pagina (zie http://www.checkmyprofile.nl/index.php?pagina=login)
 
T H

T H

21/12/2006 14:43:00
Quote Anchor link
@Jurgen, Todo lijst staat op mijn profiel:
http://www.checkmyprofile.nl/index.php?pagina=profiel&id=admin

@tommyv, goed idee! :-) Maarhoe... ik ben niet echt goed met css :-) haha

gr, tim
 
T H

T H

21/12/2006 14:48:00
Quote Anchor link
En mijn site is hack gevoelig :( damn nu al de 2de hacker.... wil iemand vertellen hoe? en als het kan hoe ik het kan oplossen? :-)

gr, tim

edit: Is er iemand geintresseerd in het helpen met oplossen van de lekjes? Ik ben nog een beetje php beginner (bijna 1 jaar :O )
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door T H
 
Nick Mulder

Nick Mulder

21/12/2006 17:29:00
Quote Anchor link
Ehm... is MySQL injection geblockd?
 
Jan geen

Jan geen

21/12/2006 17:52:00
Quote Anchor link
Ik vind je site er chill uit zien, ok het idee is nogal uitgewoond maar het ziet er iig goed uit! enige minpuntje is die newsflash maarja das al paar keer gezegd.

Deze pagina is in 0.016137123 Seconde(s) gemaakt --> boeit me eigenlijk vrij weinig... ik zou het weghalen
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan geen
 
Legolas

Legolas

21/12/2006 18:32:00
Quote Anchor link
kijk even in je HTTP access logboek rond de tijd van de hack
 
DirkJan Heinen

DirkJan Heinen

21/12/2006 19:42:00
Quote Anchor link
ziet er goed uit joh:D
mooie layout,
goede kleuren combo,

het enige minpunt is die nieuws flits.
als je de nieuws flits 10 sec laat wachten voordat hij naar de volgende gaat is het wel mooi denk ik
 
- -

- -

21/12/2006 21:18:00
Quote Anchor link
Denk om je spatiegebruik: http://www.spatiegebruik.nl/

Nieuws flits = Nieuwsflits
Punten top 10 = Puntentop-10 (of misschien puntentoptien)
Waarderings systeem = Waarderingssysteem
Nieuwe forum catagorie Webdesign = Nieuwe forumcategorie: Webdesign
school documenten = schooldocumenten

Ik krijg van TidyHTML ook 112 warnings, en ik krijg één JavaScript-error:

window.attachEvent is not a function (pngfix.js line 30)
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.