Review: eddyerkelens.nl

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

SAP HANA Cloud Application Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12662 Introductie HANA Cloud Application Developer at a High Tech company. The company is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. This role is situated in the Big Data Analytics (BDA) Domain. The teams have mixture of young talent and senior specialists and have a

Bekijk vacature »

TypeScript developer (tot € 6.000, - bruto pe

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een ervaren Typecript developer die niet alleen zichzelf verder ontwikkelt, maar het ook leuk vinden om op termijn meer junior collega’s op pad te helpen. Je zult aan de slag gaan met het migreren van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde aan User Experience en kiezen ze duidelijk voor kwaliteit i.p.v. snelheid. Je krijgt dus de ruimte om vanuit gedegen onderzoek te werk te gaan en het borgen van kwaliteit staat hoog in het vaandel.

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ben jij een senior .NET developer en heb jij tevens ervaring als teamlead? Ben jij iemand met een helikopterview en denk jij graag mee met de klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een geweldig bedrijf zijn wij namelijk op zoek naar een ervaren .NET developer. Het bedrijf houdt zich bezig met het ontwerpen en bouwen van websites, portalen en applicaties voor met name zorg- en onderwijsinstellingen en overheidsinstanties. Jouw taken: Het fungeren als Lead Developer; Het meedenken met de business (dit vergt commercieel inzicht); Het begeleiden van diverse projecten (van klein tot groot); Het ontwerpen

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

C++ Developer

Functieomschrijving Ben jij als software engineer toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor het maken van de procesbesturingsoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Ontwerpen, programmeren en testen van productaanpassingen; Implementeren van nieuwe productreleases in de projectteams; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden,

Bekijk vacature »

PHP Developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Hands-on Solution Architect / Software Architect (

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Solution Architect / Software Architect op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je werkt samen met gedreven DevOps teams, bestaande uit frontend, backend en middleware developers, testers, UX-designers. Samen met de teams ben je continu op zoek naar de beste oplossingen voor onze klanten. Als Solution Architect onderzoek

Bekijk vacature »

PHP developer (Symfony, Doctrine)

Functie Als PHP developer wordt er een hoge mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed opereert in een team waar kennis wordt gedeeld en dingen als codereviews erg veel voorkomen. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

Als 3D BIM add- on ontwikkelaar bij KUBUS ontwikkel je add-ons (BCF Managers genaamd) voor de toonaangevende building information modeling (BIM) programma's Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD en Tekla Structures. BCF Managers maken gegevensoverdracht mogelijk tussen BIM-software en BIMcollab. Je werkt zowel aan de front- als aan de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Als developer bouw je in DevOps teams aan enterprise applicaties, nieuwe IOT, Chatbots of AI oplossingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij vorig jaar Microsoft Partner of the year geworden.

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

C# .Net Developer

Dit ga je doen Het bouwen van Api's; Nieuwe oplossingen bouwen met C# .Net; De huidige software uitbouwen met C# .Net; Meewerken in projecten; Meedenken aan de toekomstplannen en verbeteringen; Onderdeel van het Scrum Team. Hier ga je werken Onze klant is een dienstverlenende organisatie voor diverse soorten organisaties in Nederland. Ze zijn van oorsprong een familiebedrijf en er is een open cultuur. Ze zijn vooruitstrevend op IT gebied en hebben een eigen inhouse development team van circa 11 man. Je komt hier te werken in het subteam .Net Core. Hier werken ze volgens scrum met de nieuwste technieken en

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg waar jij de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je gaat projecten vanaf het begin tot het eind begeleiden. Je sluit aan bij meetings met klanten om hun processen in kaart te brengen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

Front end ontwikkelaar

Functie Het huidige team bestaat uit momenteel uit 5 back end developers verdeeld van senior tot junior. Omdat de gehele front end van applicaties anders gaan insteken zijn ze op zoek naar een ervaren Front end developer die hen kan helpen de juiste keuzes te maken. Je krijgt veel vrijheid om te bepalen hoe je dit wilt ontwikkelen en vrijheid in welke techniek je hiervoor wilt gebruiken. Je zult je dus bezighouden met architectuur, documentatie en natuurlijk ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten binnen de verschillende applicaties. natuurlijk heb jij ook mogelijkheden om te sparren binnen het team, maar ze gaan uit

Bekijk vacature »
Eddy E

Eddy E

21/10/2015 20:20:20
Quote Anchor link
Eergisteren vernieuwd: www.eddyerkelens.nl

Het is een standaard template (ja, voor die 8 euro kan je niet tobben en uren werk verzetten), maar wel aangepast.
Vraag is eigenlijk: werkt het lekker? Inhoudelijk nog tips/commentaar?

Toevoeging op 21/10/2015 20:20:33:

Dubbel door Bad Gateway...
 
PHP hulp

PHP hulp

18/05/2024 14:05:23
 
Peter K

Peter K

21/10/2015 21:04:40
Quote Anchor link
Achter de tekst "Geïnteresseerd in FTE 1, omgeving Gorinchem!" zit een mailto link. Is het niet mooier daar een contact formulier achter te zetten?

Ik gebruik nooit de mail client.

Google maps op de contactpagina is niet te verschuiven/zoomen?

Wat is eigenlijk het doel van je website? Dat is me niet helemaal duidelijk.
 
Eddy E

Eddy E

21/10/2015 21:19:34
Quote Anchor link
Goed punt: al heeft iedereen toch wel een mail-client staan? Op je telefoon en PC in elk geval wel... wellicht consoles niet. Maar ik verwacht niet dat personen die mij een baan willen voorschotelen mijn website op een console bekijken...

Google Maps is inderdaad een plaatje om navigeren/schuiven op de telefoon te verbeteren. Voor de rest voegt het toch niet veel toe: ik werk niet vanuit huis ;)

Doel: mijzelf op internet neerzetten dat, als mensen op mij zoeken, vinden wat ik wil ;)
Bijvoorbeeld volgende werkgevers ;)
 
Peter K

Peter K

21/10/2015 21:21:25
Quote Anchor link
Nou, ik werk bijvoorbeeld met Google for Business. Dan zit je mail dus allemaal in een gmail omgeving.

Resultaat: ik gebruik dus geen mail client op de computer :)
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

22/10/2015 09:54:01
Quote Anchor link
Nette site Eddy! Ik pik er vier kleinigheden uit die me opvallen:

• Veel mensen en ikzelf ook hebben de neiging (aangeleerd gedrag) om op het logo linksboven te klikken om terug te keren naar de homepage. Maak dus van je (zwarte) naam een link naar de eerste tab Profiel.

• De gele tekst valt een beetje weg, vooral tegen een witte achtergrond (zoals de datums op je CV). Maak die bijvoorbeeld met het Adobe Color CC-kleurenwiel daar wat donkerder.

• Maak van "De mailbox staat klaar voor uw uitnodiging" een mailto-link: een dergelijke call to action vereist niet alleen een call, maar ook action.

• Ik denk dat je met "FTE 1" eigenlijk "1 FTE" bedoelt? Keer dan de volgorde om.
 
Jacco Engel

Jacco Engel

22/10/2015 11:02:12
Quote Anchor link
Ben ik de enige die zich er enigsinds aan ergert dat de profiel pagina boven het menu word geladen en de rest er onder?

Voor mijn gevoel moet een menu (voor zover realistisch en mogelijk) zo veel mogelijk op dezelfde plek blijven staan

Maar kan aan mij liggen :P

verder kleine JS error :
Uncaught TypeError: $map.gmap is not a function
Gewijzigd op 22/10/2015 11:04:38 door Jacco Engel
 
Eddy E

Eddy E

22/10/2015 13:14:55
Quote Anchor link
Ward van der Put op 22/10/2015 09:54:01:
Nette site Eddy! Ik pik er vier kleinigheden uit die me opvallen:

Dank je.

Quote:
• Veel mensen en ikzelf ook hebben de neiging (aangeleerd gedrag) om op het logo linksboven te klikken om terug te keren naar de homepage. Maak dus van je (zwarte) naam een link naar de eerste tab Profiel.

Goed idee... maar geen idee hoe. Een <a href="#contact"> doet niets.
Dat gaat via Javascript, maar dat krijg ik niet aan de praat. Alleen in <nav class="menu"><ul><li><a> werkt dit... Weet je hoe ik dit voor elkaar krijg?
Geldt namelijk ook voor de link naar #profile

ul > li.tmenu > a

Quote:
• De gele tekst valt een beetje weg, vooral tegen een witte achtergrond (zoals de datums op je CV). Maak die bijvoorbeeld met het Adobe Color CC-kleurenwiel daar wat donkerder.

Done. Gewoon iets donkerder kon geen kwaad.

Quote:
• Maak van "De mailbox staat klaar voor uw uitnodiging" een mailto-link: een dergelijke call to action vereist niet alleen een call, maar ook action.

Gedaan. Al kan het nu nog omgezet worden naar het contactformulier

[qoute]• Ik denk dat je met "FTE 1" eigenlijk "1 FTE" bedoelt? Keer dan de volgorde om.
[/quote]
Dat is vreemd, maar zo wordt het vaak wel genoemd.
Bij WTF (werktijdfactor) is het sowieso WTF 1 (en niet 1 WTF). Dus ik heb een andere afkorting van 3 letters gebruikt ;)
Gewijzigd op 22/10/2015 13:18:52 door Eddy E
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/10/2015 13:16:38
Quote Anchor link
Ik mis een doctype ;-)
 
Eddy E

Eddy E

22/10/2015 13:28:20
Quote Anchor link
- Aar - op 22/10/2015 13:16:38:
Ik mis een doctype ;-)


Nu niet meer ;)
Jammer dat zo'n template-bouwer wel HTML5-attributen als <nav> gebruikt, maar dan geen HTML5 opgeeft...

Toevoeging op 22/10/2015 13:29:18:

Jacco Engel op 22/10/2015 11:02:12:
Ben ik de enige die zich er enigsinds aan ergert dat de profiel pagina boven het menu word geladen en de rest er onder?

Voor mijn gevoel moet een menu (voor zover realistisch en mogelijk) zo veel mogelijk op dezelfde plek blijven staan

Maar kan aan mij liggen :P

verder kleine JS error :
Uncaught TypeError: $map.gmap is not a function


JS-functie heb ik eruit gegooid. Ik zag hem net ook voorbij komen.
Dat het 'verschillend' is met de rest, vind ik juist wel leuk.
Nu is de home-pagina net een visitekaartje. Daarna wordt het wat anders. Dat is wat speelser: juist dat was voor mij de reden om deze template te kopen ;)
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

22/10/2015 14:13:52
Quote Anchor link
Als ik de site bezoek (firefox) kom ik eerst op de contactpagina? Daarmee is het mij -in eerste oogopslag- volstrekt onduidelijk waar deze site over gaat.
 
Gerhard l

gerhard l

22/10/2015 14:22:12
Quote Anchor link
Thomas van den Heuvel op 22/10/2015 14:13:52:
Als ik de site bezoek (firefox) kom ik eerst op de contactpagina? Daarmee is het mij -in eerste oogopslag- volstrekt onduidelijk waar deze site over gaat.


Jup, in chrome ook, profiel tab is active, maar hij laadt de contact pagina.
 
Marthijn Buijs

Marthijn Buijs

22/10/2015 14:30:25
Quote Anchor link
Ja inderdaad, eerst was dat niet zo
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

22/10/2015 14:47:16
Quote Anchor link
Een van de voordelen van ontwikkelen met cache volledig uitgeschakeld ;).
 
Eddy E

Eddy E

23/10/2015 09:07:11
Quote Anchor link
Probleem lag hem in de link op de frontpage... Javascript pakte de eerste link met # als actief.
Door de link naar #contact werd die actief, maar het menu regelt dat weer anders.
Dat is opgelost nu ;)

Daarnaast nog een anti-spam-maatregel ingevoerd. Zowel via het formulier (3 plus 4) als een verplichte wachttijd na elke mail (elke poging * 20 seconden) via PHP.

Want vannacht zijn er 3700+ mailtjes verstuurd naar mijn Gmail-account...

Toevoeging op 23/10/2015 09:23:08:

Leuk.... die @spam ;)

Hoe krijg je het voor elkaar?
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

23/10/2015 10:33:54
Quote Anchor link
Ziet er Netjes uit Eddy, thumb up!
 
Eddy E

Eddy E

23/10/2015 13:47:11
Quote Anchor link
Dank je Frank.




Omdat er toch nog iemand kon spammen (280 mailtjes in 3 minuten oid), heb ik ook nog een flood-blokkade opgericht op basis van IP-adressen.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.