[REVIEW] FreeWebDav

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back-end PHP Developer

Dit ga je doen Her- en uitbouwen van het inhouse softwareplatform dmv PHP; Onderhouden van bovengenoemd platform in PHP; Sparren met het team; Meedenken over nieuwe functionaliteiten, security etc; Jouw input leveren aan het proces door op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen etc. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de omgeving van Alkmaar, levert wereldwijd oplossingen op het gebied van IT. Dag in dag uit werken zij met veel passie aan hun product waarmee ze streven naar verbeteringen binnen zorg. Voor onze klant zijn we op zoek naar een medior PHP Developer. Je komt te werken

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

As a 3D BIM add- on developer at KUBUS, you will develop add-ons (called BCF- Managers) to the leading building information modeling (BIM) programs Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD and Tekla Structures. BCF Managers enable data transfer between BIM software and BIMcollab. You will work on both the front- and the back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Als developer bouw je in DevOps teams aan enterprise applicaties, nieuwe IOT, Chatbots of AI oplossingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij vorig jaar Microsoft Partner of the year geworden.

Bekijk vacature »

Back end developer Python, PHP

Functie Jij als full stack ontwikkelaar zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar een PO en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult voornamelijk (lees 75%) werken aan de roostersoftware. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere flexwerkers ingezet kan worden. Verder willen ze financiële koppelingen gaan maken

Bekijk vacature »

Scrum Master

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Scrum master op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je begeleidt twee teams binnen de afdeling Platform Services (PLS). Je helpt mee de devops manier van werken van de teams verder door te ontwikkelen. Je helpt de PO bij het managen van de product backlog; het voorbereiden van

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Capelle ad Ijssel Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Een deel van jouw werkzaamheden: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps en Power BI.

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een PHP developer die affiniteit heeft met C++. Ben jij reeds afgestudeerd of heb je al een paar jaar ervaring? Lees snel verder en kijk of dit iets voor jou is! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Frontend Developer – Leeuwarden Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar .NET te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Je komt hier terecht bij een door-en-door softwarebedrijf, waarbinnen meerdere SaaS pakketten worden ontwikkelt voor diverse sectoren. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld de logistieke en medische branche. Deze organisatie kenmerkt zich door de hoge mate van complexiteit in de applicaties, wat betekent dat jij je hier niet zal gaan vervelen. Integendeel: Jij gaat hier elke dag ontzettend veel leren en je in razend tempo ontwikkelen als C# .Net Developer met focus op back-end. Het team bestaat uit ongeveer 20 personen personen, waarvan het grootste deel zich richt op software development. De sfeer is informeel en professioneel. De producten

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van (mobiele) internettoepassingen; Ontwikkelen en onderhouden van Microservices; Ontwerpen en optimaliseren van databases; Identificeren van nieuwe trends/ontwikkelingen binnen de branche. Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt zich op het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten aan alle hun klanten. De organisatie telt circa 4.000 medewerkers in meer dan 10 verschillende landen. Momenteel is de organisatie op zoek naar een Software Developer wilt meewerken aan het

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Tot jouw takenpakket behoort onder andere: Webapplicaties ontwerpen, bouwen, testen en implementeren in .NET/C#.; Ontwikkelen, implementeren en beheren van maatwerkapplicaties; Onderhouden en beheren van standaardpakketten; Onderzoeken en beoordelen van nieuwe technieken. Hier ga je werken Als .NET ontwikkelaar kom je te werken bij een grote semioverheidsinstelling in Nijmegen. De organisatie staat garant voor het leveren van onderwijs en les- en onderzoeksmateriaal voor duizenden betrokkenen. De organisatie wil bijdragen aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Binnen de teams hangt een open en collegiale cultuur met veel aandacht voor een prettige en sociale werksfeer.

Bekijk vacature »

T-SQL Database developer

Functie omschrijving Ben jij een ETL database specialist? Houd jij ervan om te puzzelen met Databases, Query's & Stored procedures? Zoek jij uitdaging, vrijheid en verantwoordelijkheid? Zoek dan niet verder! Wij zijn per direct op zoek naar medior en senior database developers. Je gaat werken voor een relatief klein softwarebedrijf in omgeving Tilburg. Samen met 12 collega's (allemaal techneuten), ga jij je bezig houden met het bouwen en/of onderhouden van database software. Deze software wordt internationaal ingezet voor het automatiseren van logistieke processen. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je bent in een klein team met developers, verantwoordelijk

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

.NET Developer Shared Driving

Bedrijfsomschrijving Onze klant richt zich op het toegankelijker maken van steden, een fantastisch mooi streven. Hoe ze dat doen? Met eigen ontwikkelde software, waarmee vervoersmiddelen gedeeld kunnen worden. Deze inspirerende werkgever maakt een maatschappelijke impact en dat doen ze nu al zo'n 25 jaar! Het bedrijf is gevestigd in het centrum van Rotterdam en kent ongeveer zo'n 90 medewerkers. Het personeel is lekker gewoon gebleven! Iedereen kleedt zich zoals hij of zij dat zou willen en de sfeer is er erg fijn. Een leuke werkgever om voor te werken, en bovendien zijn er voor jou als Software Developer veel mooie

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

Max van den Bosch

Max van den Bosch

15/02/2013 17:45:14
Quote Anchor link
Hallo allemaal,
Ik heb een website gemaakt, genaamd FreeWebDav. De naam is vernoemd naar de techniek voor het koppelen van een "webdrive" aan de computer. De functie van de website is dat je gratis opslagruimte krijgt, zonder iets te installeren. Graag zou ik een review over deze site willen hebben.

Het adres van de website is: freewebdav.tk (sorry dat ik een .tk heb, budget is zeer laag)

Note: Ik ben 14 jaar. (bij een vorige post vonden ze dat fijn om te weten)

Wil je nog meer weten, vraag dan gerust ;)
Gewijzigd op 15/02/2013 19:16:07 door Bas IJzelendoorn
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 14:34:43
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

15/02/2013 18:22:31
Quote Anchor link
Okee...

En wat zou je willen dat wij met deze informatie doen?
 
Max van den Bosch

Max van den Bosch

15/02/2013 18:54:41
Quote Anchor link
Frank Nietbelangrijk op 15/02/2013 18:22:31:
Okee...

En wat zou je willen dat wij met deze informatie doen?


Een review geven. Ik zal het nog even in het topic erbij zetten, dan is dat iets duidelijker.
 
Machiel K

Machiel K

15/02/2013 20:11:52
Quote Anchor link
- Reclames 'schrikken' gebruikers af. Op de homepagina staan 3 advertenties, een beetje veel vind ik als dit de pagina is waar je meteen terecht komt.
- Zelf vind ik een wit gecenterde container mooier in plaats van een achtergrond als 'achtergrond'.
- Je menu is niet verkeerd, wel weer jammer van die advertentie. Maar toch over die advertentie, kan je die witte achtergrondkleur niet aanpassen naar de kleur die het menu zelf heeft (of transparant)?

Geen slechte website, layout mag/kan van/volgens mij alleen nog iets beter.
 
Php knipper

php knipper

15/02/2013 20:57:05
Quote Anchor link
Afbeelding
die hoeken die worden afgerond in de header hebben geen nut als de site volledig scherm is, ik vindt het eerder raar dan leuk dan. Maak je site niet voor volledig scherm of haal die hoeken weg ;-)

--> Maar mijn mening hé ;)
 
Jasper DS

Jasper DS

15/02/2013 21:14:26
Quote Anchor link
Ik zal ook maar even mijn mening geven. Ik vind de website niet echt mooi maar dat is misschien eerder een persoonlijke mening. Wat mij vooral stoort is de chaos. Niet dat de site extreem druk is maar ik vind geen geheel, ik zie eerder allemaal los hangende componenten. Wat ik zou doen is de content van de website al naar het midden brengen zodat je langs links en rechts wat margin hebt. Ten tweede zou ik de content niet direct op de achtergrond plaatsten maar eventueel in een transparant wit(?) vak. Dat gaat al erg veel rust brengen. Laat je niet ontmoedigen door mijn bovenstaande tekst ik hoop je hier vooral met te helpen!

Quote:
Note: Ik ben 14 jaar. (bij een vorige post vonden ze dat fijn om te weten)

Leuk, ik ben ook op die leeftijd begonnen (3 jaar geleden)! Het doet me altijd plezier om nog andere jonge mensen terug te vinden die hun best doen om iets mooi te maken. Ik weet niet wat je toekomst plannen zijn, indien je verder wilt gaan met webdesign raad ik je aan om eens wat webdesign trends te bekijken van deze tijd en héél veel nieuwe designs te maken. Je zal zien hoe snel je groeit en wat je kan presteren.
 
- Raoul -

- Raoul -

15/02/2013 21:53:54
Quote Anchor link
De website is inderdaad niet erg mooi. Het is te speels, voor een hosting site.

Ook al is je budget erg laag, het is nogal raar dat een hosting site een .tk domein heeft.
 
Max van den Bosch

Max van den Bosch

16/02/2013 08:45:51
Quote Anchor link
Bedankt voor de reacties.
Ik heb 2 advertenties weggehaald. Alsnog heb ik toch nog wel 1 advertentie onder de content. Ik heb 1 wit vlak geplaatst met gradient.

Afbeelding

Hebben jullie nog tips voor dat witte vlak? Want het ziet er nog niet erg mooi uit.
Gewijzigd op 16/02/2013 08:50:27 door Max van den Bosch
 
Joep de Jong

Joep de Jong

16/02/2013 09:04:32
Quote Anchor link
Misschien is het een idee om een uitleg voor mac te maken
 
Max van den Bosch

Max van den Bosch

16/02/2013 09:26:12
Quote Anchor link
Joep de Jong op 16/02/2013 09:04:32:
Misschien is het een idee om een uitleg voor mac te maken


Is goed, alleen probleempje; Ik heb geen mac :P

Edit:
Ben er mee bezig


Edit:
Klaar. De "Hoe in te stellen" voor Mac staat er bij
Gewijzigd op 16/02/2013 09:50:30 door Max van den Bosch
 
Machiel K

Machiel K

16/02/2013 09:39:48
Quote Anchor link
Max van den Bosch op 16/02/2013 08:45:51:
Ik heb 2 advertenties weggehaald. Alsnog heb ik toch nog wel 1 advertentie onder de content. Ik heb 1 wit vlak geplaatst met gradient.


Al iets beter, zet alleen nog even een padding in je box.
 
Joep de Jong

Joep de Jong

16/02/2013 09:47:17
Quote Anchor link
Max van den Bosch op 16/02/2013 09:26:12:
Joep de Jong op 16/02/2013 09:04:32:
Misschien is het een idee om een uitleg voor mac te maken


Is goed, alleen probleempje; Ik heb geen mac :P

Edit:
Ben er mee bezig


Ik wil wel een uitlef voor mac schrijven
 
Max van den Bosch

Max van den Bosch

16/02/2013 09:51:42
Quote Anchor link
@Joep de Jong: Ik heb het geprobeert. Wil je even controleren of het werkt?
@Machiel K: Zal ik doen
 
Joep de Jong

Joep de Jong

16/02/2013 09:58:28
Quote Anchor link
Kan het kloppen dat het registreren niet werkt? Heb je een demo account die ik even kan gebruiken?
 
Max van den Bosch

Max van den Bosch

16/02/2013 10:05:17
Quote Anchor link
Joep de Jong op 16/02/2013 09:58:28:
Kan het kloppen dat het registreren niet werkt? Heb je een demo account die ik even kan gebruiken?


Registreren werkt wel. Ik zal wel ff een demo aanmaken.

Gebruikersnaam: phphulpdemo
Wachtwoord: phphulp


Zie bericht onder voor andere accountgegevens
Gewijzigd op 16/02/2013 10:44:43 door Max van den Bosch
 
Joep de Jong

Joep de Jong

16/02/2013 10:11:22
Quote Anchor link
Max van den Bosch op 16/02/2013 10:05:17:
Joep de Jong op 16/02/2013 09:58:28:
Kan het kloppen dat het registreren niet werkt? Heb je een demo account die ik even kan gebruiken?


Registreren werkt wel. Ik zal wel ff een demo aanmaken.

Gebruikersnaam: phphulpdemo
Wachtwoord: phphulp


Ik kom niet in de online webdav en ook niet in de andere, wordt het misschien niet ondersteund voor mac? Anders moet iemand anders het ook even testen
 
Max van den Bosch

Max van den Bosch

16/02/2013 10:14:12
Quote Anchor link
Hmmm. Dat is raar.

Zie je bij de online webdav wel een inlogboxje komen?
 
Joep de Jong

Joep de Jong

16/02/2013 10:15:20
Quote Anchor link
ja, en je logt in en het venster komt weer opnieuw

Toevoeging op 16/02/2013 10:17:35:

Als ik een verkeert wachtwoord invoer zegt hij: 'Inloggen is mislukt. Opnieuw proberen?' maar als het wachtwoord goed is gebeurt er niks.
 
Max van den Bosch

Max van den Bosch

16/02/2013 10:19:59
Quote Anchor link
Owkee. Bedankt voor die info.

Toevoeging op 16/02/2013 10:34:41:

Ik neem aan dat je safari gebruikt? Dan ga ik het even testen

Toevoeging op 16/02/2013 10:42:10:

Sorry Joep. Er zat inderdaad een fout in het registreren.

Toevoeging op 16/02/2013 10:45:12:

Gebruikersnaam: phphulp
Wachtwoord: phphulp
Gewijzigd op 16/02/2013 10:45:33 door Max van den Bosch
 
- Raoul -

- Raoul -

16/02/2013 10:34:47
Quote Anchor link
Sowieso nog een andere achtergrond, header en menu aan elkaar vast maken en centreren.
 
Max van den Bosch

Max van den Bosch

16/02/2013 11:01:09
Quote Anchor link
- Raoul - op 16/02/2013 10:34:47:
Sowieso nog een andere achtergrond, header en menu aan elkaar vast maken en centreren.


Ben er mee bezig, alleen 3owl laat het een beetje afweten.
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.