[Review] Portfolio

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving Java ontwerpen, bouwen en testen (T-shaped). Als senior ontwikkelaar ben je bekend in zowel de back-end als de frontend van een applicatie. Angular, Continious Delivery / Integration. Een ervaren iemand die de leiding kan nemen, een weg vindt in nieuwe situaties, en in oude applicaties. Initiatiefrijk, bekend met de (technische) omgevingen die we bij duo gebruiken, niet te beroerd om collega’s te helpen. Als senior programmeur in staat om op te treden als lead programmeur. Ondersteunt de testers bij de testautomatisering en minder ervaren programmeurs bij dagelijks werkzaamheden. Dit laatste met name op het gebied van Angular. Achtergrond

Bekijk vacature »

API Developer Red Hat Fuse

Dit ga je doen Als API Developer zal je verantwoordelijk zijn voor het: het maken van API's en het correct laten draaien van de API's op het platform. Hierdoor kom je in aanraking met Red Hat Fuse, Springt Boot, 3Scale, Red Hat SSO, Openshift en Azure DevOps; zorgen voor de kwaliteit van de ontwikkeling, integratie en prestaties van de API's; zorgen voor een stabiel integratieplatform. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap dat hoofdzakelijk op OpenShift, Azure en

Bekijk vacature »

Ervaren Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als ervaren developer zul je hiernaast ook andere developers assisteren en waar nodig de leiding nemen in het project.

Bekijk vacature »

(Junior) PHP Ontwikkelaar bij een retail bedrijf i

Bedrijfsomschrijving Ben jij een ervaren PHP ontwikkelaar met een passie voor retail en ICT? Wil jij werken in een team dat zich bezighoudt met het ontwikkelen van uitdagende applicaties voor een groot retailbedrijf in Delft? Dan zijn zij op zoek naar jou! Functieomschrijving Als PHP Ontwikkelaar werk je in een team aan de ontwikkeling van applicaties die door de gehele organisatie worden gebruikt. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen, testen en implementeren van deze applicaties. Je werkt hierbij nauw samen met andere ontwikkelaars, projectmanagers en stakeholders binnen de organisatie. Je taken bestaan onder andere uit: Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Binnen het team bouw je aan een applicatie met andere .Net Developers, testers een Product Owner en een Business Analyst. Met het team wordt de backlog besproken. In overleg claim jij jouw deel en zorgt ervoor dat onderhoud en innovatie wordt gerealiseerd. Het project dat momenteel draait is het opgraden van de omgeving. Doorontwikkelen van de huidige applicatie; Overleggen met teamleden om de backlog te verdelen; Onderhouden van de huidige omgeving; Sparren met de business en het ophalen van nieuwe requirements. Hier ga je werken De organisatie is een van de grootste landelijke aanbieder van diverse

Bekijk vacature »

Junior Outsystems developer

Functie Als junior Outsystems developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van 23 software engineers. Ons team werkt agile en termen als Continuous Integration en Continuous Delivery zijn bij ons dagelijkse koek. Wij werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel onze klanten een totaal oplossing aan te bieden. Als junior Outsystems developer krijg jij bij ons de kans om jezelf te ontwikkelen naar een volwaardige ervaren en gecertificeerde Outsystems developer. Jij een team met ervaren mensen (10+ ervaring) om je heen. Zo heb jij niet het gevoel dat jij meteen in het diepe wordt gegooid en uiteraard

Bekijk vacature »

Software Developer / .NET / Azure

Dit ga je doen Als Lead .NET Software Developer zal je je bezig houden met: Het vertalen van bedrijfswensen naar een technische roadmap; Uitwerken van nieuwe architectuur / designs; Het team aansturen en motiveren; Toezien op de kwaliteit van de code; Mee ontwikkelen van nieuwe features en applicaties. Hier ga je werken Deze organisatie is op dit momenteel marktleider in het ontwikkelen van productielijnen voor de voedselindustrie en heeft een wereldwijd klantnetwerk. Binnen deze organisatie is het team van software developers dagelijks bezig met het ontwikkelen van maatwerk oplossingen om alle productiemachines aan te sturen, maar ook bedrijf kritische applicaties

Bekijk vacature »

Senior Fullstack developer wanted! (C#, Java, Angu

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als C# ontwikkelaar ben jij de spin in het web bij deze organisatie. Jij begeleidt en traint de field engineers die bij de klanten machines leveren en installeren. Daarnaast ondersteun jij de field engineers als zij bij de klant vastlopen bij het installeren van de machine m.b.t. software matige vragen. Jouw doel is dan ook om de technische kennis van de field engineers door middel van training zoveel mogelijk uit te breiden. Dit om ervoor te zorgen dat zij zelfstandiger software matige problemen kunnen oplossen. Ook ben jij verantwoordelijk voor het bedenken van software oplossingen voor klanten en dit

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Voor jou als junior .NET ontwikkelaar staat er een flinke uitdaging klaar bij dit bedrijf waar jij veel van kan gaan leren. Zo willen zij een flinke uitbreiding doen op het webbased gedeelte dat zij nu hebben en willen zij het standaard deel gaan moderniseren. Jouw team is dan ook op zoek naar een junior .NET ontwikkelaar die het leuk vindt om op basis van research en development aan de slag te gaan. Jouw mening telt mee als het gaat om hoe en met wat deze applicaties gebouwd en herschreven gaan worden. Jouw functie bij dit bedrijf gaat dan

Bekijk vacature »

Grafisch vormgever

Standplaats: Maasland Aantal uren: 32 – 40 uur per week Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij een ambitieuze grafisch vormgever met een passie voor creativiteit en oog voor detail? Vind jij het daarnaast leuk om ook marketingactiviteiten op te pakken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bedrijfsinformatie Westacc Group BV is het zusterbedrijf van HABA en specialiseert zich in (maatwerk) oplossingen voor (elektro) techniek en verlichting in de kampeerbranche. Zij produceren en assembleren onderdelen voor caravans, campers en boten. Voor een groot aantal caravan- en campermerken leveren wij producten als zekeringkasten, invoerdozen, acculaders, schakelmateriaal en verlichting. De producten

Bekijk vacature »

PHP developer - Digital Agency

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een uitdagende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET programmeur. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van apps, webapplicaties en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines te scannen en vervolgens de data om te zetten in management informatie voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks, HTML, TypeScript, SQL & C++, CSS. Geen ervaring met één van deze technologieën is dan ook geen enkel probleem! Deze werkgever biedt

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Raymond ---

Raymond ---

19/01/2007 16:06:00
Quote Anchor link
Ik ben bezig met een nieuwe ontwerp voor mijn website.
De link

Even wat toelichting:
- Het is een soort portfolio, maar ook een soort website over mezelf. Een beetje er tussenin dus.
- Inspiratie is van Jan's ontwerp. (Mocht Jan dit niet op prijs stellen hoor ik het graag.).
- Header, ik heb nog niks goed kunnen verzinnen. Wat er nu staat is alleen voor de opvulling van die plek. Alle ideeen zijn welkom.

En nu waar het om gaat: Wat vinden jullie er van. Wat moet ik nog veranderen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Raymond ---
 
PHP hulp

PHP hulp

20/05/2024 00:28:29
 
ArendJan

ArendJan

19/01/2007 16:20:00
Quote Anchor link
Het is niet echt stijlvol. Dat komt omdat je veel kleuren en stylen door elkaar gebruikt. Zoek kleurencombinaties die goed matchen. (colormatch.dk). Verder kan ik je aanraden het lettertpe te veranderen, wat kleiner. Dan nog wat: vind je het plaatje van de header echt ondersteunend?

Snap je? Denk beter na over wat je wilt en hoe je dat dan wilt maken.

Succes,

ArendJan
 

19/01/2007 16:35:00
Quote Anchor link
Ik vind het een mooie website, hij komt wel koud over.
Alles is goed en duidelijk leesbaar, bravo!
Leuk zo dat het menu omhoog gaat.
Verder nog even dit;
Raymond - padding
padding - Raymond
Aangenaam kennis te maken he
 
Raymond ---

Raymond ---

19/01/2007 16:35:00
Quote Anchor link
ArendJan,
De kleuren door elkaar, je bedoelt waarschijnlijk dat rode? Heb het aangepast aan de hand van de colormatch.dk. Zo beter?

Stylen, hoe bedoel je de stylen door elkaar? Welke 2 (3 of 4?) stylen passen echt niet bij elkaar?

Header, zoals ik al zij, dat is alleen voor de opvulling nu even. Als jij een goed idee hebt hoor ik dat graag!

Lettertype aangepast, zo beter?

Edit:
Quote:
Raymond - padding
padding - Raymond
Aangenaam kennis te maken he

Goh, dat si ook de eerste keer dat je dat zegt...? :P

Een beetje padding aan de bovenkant van de content? Ik ga nu even met de padding rotzooien
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Raymond ---
 

19/01/2007 16:44:00
Quote Anchor link
Ik zou elke p een padding van 15px meegeven m.u.v. van links en rechts; dus zet neer:
p { padding: 15px 0px 15px 0px; }

Offtopic:
Zeker niet de eerste keer, het is dan ook een veelgemaakte fout die simpel is op te lossen... Overigens voor iedereen die zich niet happy voelt met deze stukjes; 'zie het leven als een groot feest en glimlach heel de dag'
 
Raymond ---

Raymond ---

19/01/2007 16:53:00
Quote Anchor link
Webmakerij schreef op 19.01.2007 16:44:
Ik zou elke p een padding van 15px meegeven m.u.v. van links en rechts; dus zet neer:
p { padding: 15px 0px 15px 0px; }

Offtopic:
Zeker niet de eerste keer, het is dan ook een veelgemaakte fout die simpel is op te lossen... Overigens voor iedereen die zich niet happy voelt met deze stukjes; 'zie het leven als een groot feest en glimlach heel de dag'

Ik heb nu de hele content tussen <p> gezet en het style regeltje van jou toegevoegd.

PS. voor de mensen die gaan valideren: Ik krijg 2 foutmeldingen, maar heb geen idee hoe ik die weg kan krijgen. No doctype found, terwijl die er wel degelijk is :S
 

19/01/2007 17:00:00
Quote Anchor link
Je hebt hem verkeerd begrepen. Je moet
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
<h2>kopje</h2>
<p>Tekst</p>
 
Raymond ---

Raymond ---

19/01/2007 17:03:00
Quote Anchor link
Het lijkt me niet de bedoeling van jou dat het er zo uitziet? Ofwel? (over IE maar niet te spreken, maar dat si van iets latere zorg)
 
Andreas Warnaar

Andreas Warnaar

19/01/2007 17:24:00
Quote Anchor link
Tot zo ver een overzichtelijke opzet, ik zou wel iets aan je kleur keuzen doen. Probeer een kleuren pallet te aken voor je zelf, en gebruik deze consucuent. Je blauwe achtergrond zou ik veel lichter maken dan komt de inhoud van de website zelf beter uit..

ALs je wat kleuren zoekt dan zou je kunnen kijken op www.colorlovers.com.

Ik hoop dat je er mee kan doen.
 
Luke Banning

Luke Banning

19/01/2007 17:28:00
Quote Anchor link
Je hebt in frame zk.html geen doctype meegegeven.
En je hebt de javascript geen type attribuut meegeven.
Zie m'n tutje:
http://www.phphulp.nl/php/tutorials/5/456/
Voor de rest vind ik hem er leuk uit zien!
Edit:

Ohja, stap van het frame principe af :)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Luke Banning
 
Raymond ---

Raymond ---

19/01/2007 17:39:00
Quote Anchor link
Luke Banning schreef op 19.01.2007 17:28:
Je hebt in frame zk.html geen doctype meegegeven.
En je hebt de javascript geen type attribuut meegeven.
Zie m'n tutje:
http://www.phphulp.nl/php/tutorials/5/456/
Voor de rest vind ik hem er leuk uit zien!
Edit:

Ohja, stap van het frame principe af :)

Ik gebruik geen frame's De frames die je ziet komen van de gratis domeinnaam. De pagina zelf heeft geen frames.

Naar de kleuren ga ik nog een keer kijken.
----
Ik heb hem nu valid.
Deze pagina is dus zonder frame van het domein ;)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Raymond ---
 
Lukke

lukke

20/01/2007 11:54:00
Quote Anchor link
De tekst 'voorbeeld header' moet zeker in een andere stijl...
Ik denk dat bringthanoize daar wel een goeie voor is.

Ik vind het spijtig dat er een wit randje zit in het midden van je header.

Wanneer ik op je pagina kom heb ik een horizontale scrollbalk, wat echt niet nodig is, zet die strepen als bg, niet als afbeelding...

Onderaan zou ik nog een balkje zetten met Door: Raymond .

Verder een zeer mooie site, het menuutje vind ik ook zeer tof.
 
Jason de Ridder

Jason de Ridder

20/01/2007 13:25:00
Quote Anchor link
ik zou het menu centreren of uitvullen. Dat het menu omhoog gaat vind ik een beetje minder. Verder mag de tekst wel iets meer tegen de subheader aan, maar de subheader mag ook wel wat meer van de tekst boven zich af (confused eh?)
 
Raymond ---

Raymond ---

20/01/2007 17:08:00
Quote Anchor link
@ lukke, de header was alleen maar als opvulling. De hele lettertype, achtergrond enz. kan allemaal anders. Als je een leuk idee hebt voor de header hoor ik het graag.
Horizontale scrollbalk? Welke browser heb je dan? Of welke resolutie? De strepen zijn als BG en niet als afbeelding in de body, maar gewoon als met CSS als BG van BODy gezet.

@Jason, Menu centereren zal ik zo even doen. Wat vind je niet kunnen aan het menu. Ik zocht zelf naar iets aparts, ik wil niet zoen standaard menu wat je overal al ziet.

@ lukke & Jason:De grootte spacing tussen de subkopjes komt door: p { padding: 15px 0px 15px 0px; } die ik heb toegevoegd aan de hand van de reactie van Webmakerij. Uiteraard is dit niet het gewenste effect. Ik zal zo even een pagina met de padding maken en een zonder.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Raymond ---
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

20/01/2007 17:37:00
Quote Anchor link
Dat lijkt voor mij meer op margin dan op padding.. Maar oke...
De padding/margin wat kleiner maken, is nu wel erg groot gat, en padding van totale content vanaf boven wat groter maken, zodat de tekst verder naar beneden begint, 10 of 15 px oid..
 
Raymond ---

Raymond ---

20/01/2007 17:50:00
Quote Anchor link
Zo iets?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Raymond ---
 
Jason de Ridder

Jason de Ridder

20/01/2007 23:38:00
Quote Anchor link
yes man! ik ga nog steeds voor uitvullen of centreren. En tsja wat is standaard op het web? niks is meer origineel ;) en je zegt zelf al: "Inspiratie is van Jan's ontwerp"
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

21/01/2007 08:31:00
Quote Anchor link
Zoals Jason zei, even text-align:jusitfy toevoegen.
Verder vind ik het grijze menu nog niet zo mooi. Geef er een leuke kleur aan, maar geen blauw :)
Dan nog leuke header, en klaar voor gebruik :P
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

21/01/2007 08:48:00
Quote Anchor link
Raymond schreef op 19.01.2007 16:06:
- Inspiratie is van Jan's ontwerp. (Mocht Jan dit niet op prijs stellen hoor ik het graag.)

Geen probleem hoor. Er zit genoeg eigen inbreng in.
 
Lukke

lukke

21/01/2007 10:20:00
Quote Anchor link
Nu is de witte streep weg en zie ik geen horizontale scrollbalk meer...
Mss een fout tijdens het laden?

Nu zit het er in ieder geval goed uit!

De header zelf vind ik wel goed, maar alleen de letters passen nog niet echt..
 
Raymond ---

Raymond ---

21/01/2007 11:18:00
Quote Anchor link
@ WillemJan: Ik had het menu eerst bordeaux-rood, is dat beter. Ik heb het grijs gemaakt aan de hand van de reactie van ArendJan. Header: Ik weet het...

@ Jan: Ok!

@ lukke: Witte streep was idd een foutje... (Was trouwens alleen in IE )
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.