Review: portofolio layout

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

C#.NET/Unity Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar. Dit bedrijf houdt zich bezig met de ontwikkeling van WMS Software (C#/Unity & SQL). Past dit bij jou? Lees snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Samen met 6 applicatieontwikkelaars hebben jullie de verantwoordelijkheid voor de uitbreiding en ontwikkeling van de webapplicaties; Het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de huidig draaiende applicaties; Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software. Bedrijfsprofiel Wie

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Om half 9 kom jij binnen en pak jij als eerst natuurlijk een bakje koffie of thee. Vervolgens ga jij je voorbereiden op de stand-up van kwart voor 9. Zijn er bijvoorbeeld dingen waar jij nog tegen aan loopt? Of is er nog code die getest of gereviewd moet worden? Vervolgens starten jullie met de stand up en na de stand up zoeken jullie elkaar op en gaan jullie aan de slag. Als team met 6 developers werken jullie in drie wekelijkse sprints. Het einde van een sprint is altijd op een donderdag zodat jullie op vrijdag de demo

Bekijk vacature »

Grafisch vormgever

Standplaats: Maasland Aantal uren: 32 – 40 uur per week Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij een ambitieuze grafisch vormgever met een passie voor creativiteit en oog voor detail? Vind jij het daarnaast leuk om ook marketingactiviteiten op te pakken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bedrijfsinformatie Westacc Group BV is het zusterbedrijf van HABA en specialiseert zich in (maatwerk) oplossingen voor (elektro) techniek en verlichting in de kampeerbranche. Zij produceren en assembleren onderdelen voor caravans, campers en boten. Voor een groot aantal caravan- en campermerken leveren wij producten als zekeringkasten, invoerdozen, acculaders, schakelmateriaal en verlichting. De producten

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Als junior .NET Developer lever je met jouw oplossingen direct een bijdrage aan de bedrijfsprocessen van de klanten. Werkzaamheden waar jij je zoal mee bezig houdt zijn; Het ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van de draaiende platforms van de klanten; Softwareontwikkeling middels C#, .NET; Klantcontact om de wensen te bespreken en uit te werken; Optimaliseren van de (huidige) bedrijfsprocessen; De IT-afdeling bestaat uit 30 personen verdeeld over 3 teams. Het team waar je in terecht komt bestaat uit ongeveer tien man. Het is een team wat bestaat uit betrokken collega’s, waar iedereen bereidt is om elkaar te

Bekijk vacature »

Medior/senior Fullstack developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Full stack ontwikkelaar Laravel, Vue.js

Functie Als ontwikkelaar binnen deze organisatie hou jij je voornamelijk met lopende projecten voor de verschillende klanten. Zo bouw je de ene dag aan prijsschifting systemen en de andere dag onderzoek je crawlers en stel je ze zo in dat de data goed binnen komt binnen het systeem. Daarnaast bouw je mee aan dashboards en ben je dus constant bezig met het verbeteren van het platform. Er is een vaste werkwijze, zo werken ze met Trello kaarten en onderverdelen ze deze aan het begin van iedere week onder de developers. Dit wordt door de lead developer gedaan, maar in samenspraak

Bekijk vacature »

Senior Cobol Applicatieontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving In de applicatie ETM

Bekijk vacature »

.NET Developer Medior Senior

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Herbruikbare componenten maken; Testen; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als .NET Developer kom jij terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als .NET Developer werk jij aan het ontwikkelen van verbeterde software voor

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer .NET, C# voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Utrecht! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer. Werk jij graag aan verschillende projecten en ga je graag klanten op bezoek? Dan is dit de ideale functie voor jou! Binnen deze functie

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg waar jij de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je gaat projecten vanaf het begin tot het eind begeleiden. Je sluit aan bij meetings met klanten om hun processen in kaart te brengen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie; Het oplossen van bugs en incidenten. Hier ga je werken Als C#.NET Developer binnen deze organisatie kan jij het verschil maken. Zij werken momenteel nog met programmatuur die is ontwikkeld in C++. Hiervan gaan zij afscheid nemen zodra alle nieuwe software in C#.NET geschreven is. Een grootschalig en langdurig project. Voor hen is deze software van

Bekijk vacature »

Cloud Developer

Cloud Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Software Developer PHP JavaScript Python HBO SQL

Samengevat: Wij zijn een softwarebedrijf voor Autodealers. Ben jij een Medior of Senior Software Developer? Heb je ervaring met PHP, JavaScript of Python? Vaste baan: Java.Developer Software HBO €3.000 - €5.200 Bij ons op de werkvloer is er een positieve en informele sfeer. Naast een goede begeleiding en een enthousiaste klantenkring biedt deze werkgever een prettige omgeving met zeer afwisselende werkzaamheden. Houd jij van aanpakken en denk je dat je deze uitdaging aankunt? Dan zoeken wij jou! Zij werken voor grote klanten. Zij doen omvangrijke projecten die we bij deze werkgever op kantoor realiseren (geen detachering). Zij werken met state-of-the-art

Bekijk vacature »
Jordi Kroon

Jordi Kroon

08/10/2011 21:41:23
Quote Anchor link
Voor school moesten wij een website maken. Nu is het voor mij nieuw aangezien ik niet echt een ontwerper ben maar meer een uitvoerder. Nu was het mij met moeite gelukt om in photoshop deze layout te maken.

Hoop dat jullie het leuk vinden.

Ieder heeft een mening dus iedereen mag zijn mening geven en natuurlijk kritiek zodat verbeteringen toegevoegd kunnen worden.

Iemand toevallig een idee voor dat stukje onder recente projecten. Ik vind het nog een beetje leeg . En weet niet wat ik er neer moet zetten.

Afbeelding
Gewijzigd op 08/10/2011 21:42:36 door Jordi Kroon
 
PHP hulp

PHP hulp

10/05/2024 23:48:22
 
Jasper DS

Jasper DS

08/10/2011 22:46:17
Quote Anchor link
Ik vind het niet slecht maar toch heb niet het gevoel van wow mooie website. Als dit je eerste design is is het zeker niet slecht. Ik zou toch nog eens kijken naar de header en het menu.. Ik vind de header iets te groot en ik plaats het menu persoonlijk meestal onder de header.
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

08/10/2011 23:44:05
Quote Anchor link
Ik heb de header nu iets verkleind. Ik wacht de reacties af en kijk of ik dan het menu eronder zet of het erboven laat staan.
 

09/10/2011 00:16:09
Quote Anchor link
De styling van de site vindt ik niet echt goed (kan ik zelf ook niet zo goed).

Onder recente projecten kan je misschien een slideshow afspelen (projecten die je net gedaan hebt of iets dergelijks) met dan een link naar het volledige project.

Minpunten

Algemeen
De kleuren die jij gebruikt zou ik zelf nooit gebruiken. Maar dat is waarschijnlijk te persoonlijk.

Waarom tweemaal "home" plaatsen? (is niet echt storend)

Navigatiemenu
Underlines voor URL zou ik nooit zelf gebruik of het is als een persoon op die link staat en het menu is misschien wat te simpel (ik hou van simpel, maar niet te).

Header
De header is misschien iets van de grootte kant en wat zou jij er plaatsen? Is die header eigenlijk wel nodig?

Pluspunten
Heel overzichtelijk!
Gewijzigd op 09/10/2011 00:48:23 door
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

09/10/2011 00:21:58
Quote Anchor link
Wat vind je er dan niet goed aan/ wat kan beter?

Over de recente projecten , Mijn kennis van javascript is evengoed als die van visual basic. Dus dat wou ik er het liefst buiten houden maar leuk initiatief.

Toevoeging op 09/10/2011 00:58:24:

Algemeen : Ik ben iemand die van helder en fris houdt dus niet van een hele donkere site. 2 maal home is eigenlijk puur als opvulling en als breadscrumb zodat je weet dat je op de homepage bent. Ik ga ook dingen toevoegen die dan niet in het menu staan zoals school projecten / eigen projecten een onderverdeling dus.

Navigatiemenu : Die underlines ga ik waarschijnlijk weghalen en het vervangen door een volledig balkje die dan een ander kleurtje heeft ofzo (goeie tip dus :) )

Header : De grootte van de header is moeilijk te bepalen ik heb hem al heel erg ingekort en is eigenlijk pas goed te bepalen als de header er is. Want iedere header is mooier op een bepaalde grootte.
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

10/10/2011 09:07:51
Quote Anchor link
Iemand anders nog reacties?
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

10/10/2011 14:27:09
Quote Anchor link
De lay-out zegt mij niets. Dat is iets wat ik bij een website altijd gelijk moet zien. Dus:

- Wat voor website is het?
- Wat kan de website mij bieden?
- Wat kan ik op de website doen?

Dit zijn denk ik de meest cruciale vragen. Ik snap dat het niet de bedoeling is om deze website storm te laten lopen en het slechts een school project is (wat je uitleg ook is). Tevens hoef je niet een goede designer te zijn om deze vragen te verwerken in je lay-out. Ik zie het er in elk geval niet echt in terug nu.

Wat dus belangrijk is, zonder dat jij inleid met waar het voor is, dat ik naar www.jouwebsite.nl ga. Ik direct zie wat de website is en dat zie ik eerlijk gezegd niet terug. Pak dit terug in bijvoorbeeld je header.

Plak daar een foto van jezelf en maak er een tekst vakje met je naam en portfolio erin. Dan kom ik op je website: he, portfolio van Jordi Kroon, interessant. of hmm hier heb ik niets aan.
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

10/10/2011 16:03:43
Quote Anchor link
@Bas bedankt voor je reactie , de header zegt veel over een website vind ik daarom heb ik ook gewacht met de header aangezien dit niet mijn sterkste punt is. Het is voor een schoolproject maar ook voor mezelf als portofolio. Heb je ook een idee over dat witte vlakje ? Ik zou even een geupdate versie uploaden op de server als ik thuis ben aangezien school ineens weer zonodig poort 2222 en 21 wil blokkeren
 
Gerhard l

gerhard l

10/10/2011 16:38:53
Quote Anchor link
Jordi kroon op 10/10/2011 16:03:43:
Ik zou even een geupdate versie uploaden op de server als ik thuis ben aangezien school ineens weer zonodig poort 2222 en 21 wil blokkeren


pingbuster!
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

10/10/2011 21:58:25
Quote Anchor link
Ik heb hem nu ietsjes veranderd. Is dit beter/mooier?
Ik ga morgen op school beginnen met de header.

@Gerard bedankt dit had ik echt nodig.
Gewijzigd op 10/10/2011 21:58:48 door Jordi Kroon
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.