Review: Scriptbox

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java Developer bij een jonge groeiende organisatie

Bedrijfsomschrijving Vind jij het als Java developer ook zo belangrijk dat een bedrijf je de ruimte en tijd geeft voor persoonlijke ontwikkeling? Dan zit je hier helemaal goed. Deze jonge organisatie is opgericht in 2018 en is ondertussen uitgegroeid tot een club van ongeveer 30 medewerkers. Het gaat hier om een echte Java club, die vrijheid en verantwoordelijkheid erg belangrijk vinden. Het bedrijf heeft een informele sfeer en de teams zijn erg hecht met elkaar. Ze delen graag de kennis en ervaringen met anderen, maar vinden andermans mening ook zeer belangrijk. De organisatie zet zich in voor ontwikkeling en besteed

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Front end ontwikkelaar

Functie Het huidige team bestaat uit momenteel uit 5 back end developers verdeeld van senior tot junior. Omdat de gehele front end van applicaties anders gaan insteken zijn ze op zoek naar een ervaren Front end developer die hen kan helpen de juiste keuzes te maken. Je krijgt veel vrijheid om te bepalen hoe je dit wilt ontwikkelen en vrijheid in welke techniek je hiervoor wilt gebruiken. Je zult je dus bezighouden met architectuur, documentatie en natuurlijk ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten binnen de verschillende applicaties. natuurlijk heb jij ook mogelijkheden om te sparren binnen het team, maar ze gaan uit

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij komt te werken in ons webdevelopment team, wat bestaat uit 8 ervaren collega’s. Hiernaast hebben wij nog een team van 2 ontwikkelaars die aan native applicaties werken. Bij ons zijn er korte lijntjes en er hangt een gezellige informele werksfeer. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat je aan geweldige applicaties zult gaan werken! Wij willen als organisatie niet te groot worden, we willen gewoon toffe dingen maken. Onze techstack bestaat momenteel uit: PHP, Laravel, Javascript, Typescript, Git, MySQL, Java, Kotlin, Xamarin. Samen met ons ga jij zorgen dat we puik werk leveren! Waarbij je bij elke fase in

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een klein team van professionals ben je als C# .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van één van de applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je

Bekijk vacature »

Integratie Developer / Architect

Dit ga je doen Als Integratie Developer / Architect binnen deze organisatie krijg je echt de kans om impact te maken. De organisatie is groeiende maar houdt een corporate cultuur buiten de deur. Heb je een goede business case: zorg voor goede argumentatie en ga ervoor! Geen stroperig beslissingsproces dat jouw ideeën in de weg staat! Enkele van jouw taken: Je ontwerpt en ontwikkelt nieuwe integraties met behulp van interne tools (Boomi) of externe partners; Je vertaalt functionele specificaties naar technische oplossingen; Je denkt mee over strategische ontwikkelingen op het gebied van applicatie integratie; Je voert regie op leveranciers en

Bekijk vacature »

Senior Java Developer

Als Senior Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in de regio van Bergen op Zoom ben je als PHP Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van Software. Daarnaast ben je ook voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe mogelijkheden en innovaties die essentieel kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Je deelt veel kennis en informatie met het team en ontvangt deze dan ook graag terug. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Bedrijfsprofiel Deze uitdagende opdrachtgever is ruim 20 jaar actief in de regio Bergen op Zoom. Het vooruitstrevende team staat de hele dag voor je klaar om je te helpen en ondersteunen.

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Gezocht: Software Developer C# .NET voor een dynamische organisatie! Ben je onlangs afgestudeerd of ben je toe aan de volgende stap in je professionele carrière? Lees dan verder! We zijn momenteel op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die onze eindklant in de regio Arnhem kan versterken. In deze functie werk je aan verschillende projecten en bezoek je vaak klanten. Je kunt een rol verwachten met veel uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid. Bedrijfsprofiel Binnen welke organisatie ga je aan de slag? Je gaat werken bij een organisatie die zich specialiseert in het

Bekijk vacature »

(Lead) PHP Software Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een PHP software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plek in een klein team met 2 andere software developers. Wil jij graag werken met de nieuwste technieken bij een bedrijf waar jij de lead gaat nemen in de verder ontwikkeling en modernisering van een eigen software pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "in-house" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in

Bekijk vacature »

.NET Developer C#

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken Als C# .NET Developer wordt je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor belangrijkste product van deze organisatie. Dit product is een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Er

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

De rol van Lead C++ Developer Als Lead C++ developer bij KUBUS word je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de desktop applicaties van BIMcollab, ons platform voor 3D model-validatie en issue-management bedoeld om de kwaliteit van 3D design-modellen voor gebouwen te verbeteren. Betere 3D modellen leiden tot betere gebouwen, dus zo draag je bij aan verduurzaming van de gebouwde omgeving met slimmer gebruik van materialen, minder verspilling en energie-efficiënte gebouwen. Een goede gebruikerservaring staat bij ons hoog in het vaandel; we gaan in onze ontwikkeling voor innovatie en kwaliteit. In je rol als

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een uitdagende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET programmeur. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van apps, webapplicaties en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines te scannen en vervolgens de data om te zetten in management informatie voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks, HTML, TypeScript, SQL & C++, CSS. Geen ervaring met één van deze technologieën is dan ook geen enkel probleem! Deze werkgever biedt

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functieomschrijving In deze uitdagende functie als Software Developer ga je de volgende taken uitvoeren: Maatwerk back-end software programmeren; API koppelingen bouwen; Software optimaliseren voor klanten; Bouwen maatwerk applicaties; Werken met Microsoft stack zoals C#, .NET (Core) en Entity framework; Bedrijfsprofiel Je gaat werken bij een klein softwareontwikkelingsbureau, die maatwerk software bouwt voor klanten door heel Nederland. Dit doen zij al meer dan 20 jaar. Het is van oorsprong een familiebedrijf, opgezet door de eigenaar, die er nog steeds werkt. Het team bestaat vooral uit back-end developers en één systeembeheerder. Je krijgt veel kans om jezelf te ontwikkelen en krijgt tevens

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Ivo K

Ivo K

29/04/2009 19:36:00
Quote Anchor link
Hallo Allen,

Zojuist heb ik een site online gezet en nu vraag ik jullie dus om jullie mening daarover.

linkje

Inlog: phphulp
WW: wachtwoord

Ivo
 
PHP hulp

PHP hulp

19/05/2024 00:25:48
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

29/04/2009 19:45:00
Quote Anchor link
Eerste indruk:

- Te smal
- Niet gecentreerd
- Geen URL optimalisatie
- Achtergrond te opvallend
- Header e.d. zijn me niet helemaal duidelijk
- Geen mooi logo, je zou Scriptbox in een mooier lettertype kunnen doen
- Geen mooie borders
- Wel goede kleurcombi's, je zou ze alleen nog iets efficiënter moeten gebruiken. Nu vind ik het nog een beetje een rommeltje.

Als je aan de bovenstaande punten wat kan doen ziet het er al stukken beter uit :-). Oh ja: ik wil je niet afkraken, ik probeer juist opbouwende kritiek te geven!
 
Ivo K

Ivo K

29/04/2009 19:47:00
Quote Anchor link
@jezpur

Bedankt voor het bekijken ;)
En ik vind het echt niet erg als je er kritiek op hebt :P
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

29/04/2009 19:49:00
Quote Anchor link
Fijn dat je dat in ieder geval door hebt. Het klinkt misschien een beetje hard gezegd, maar anders ga ik het veel moeilijker verwoorden dan het eigenlijk is :-P.
 

29/04/2009 20:09:00
Quote Anchor link
Dit is zo gevaarlijk als de tyfus, php bestanden uploaden...
Je plaatst je bestanden in de dir sc...s, gewoon als php. Dus kan elk bestand zo worden uitgevoerd.
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

29/04/2009 20:13:00
Quote Anchor link
In dat geval zou ik ze als .phps opslaan. Dan kunnen ze niet uitgevoerd worden, toch? Tenminste niet direct?..
 

29/04/2009 20:17:00
Quote Anchor link
Jezpur schreef op 29.04.2009 20:13:
In dat geval zou ik ze als .phps opslaan. Dan kunnen ze niet uitgevoerd worden, toch? Tenminste niet direct?..

Ligt eraan hoe je apache ingesteld staat. Meestal als highlight_code, maar soms ook gewoon als plain text.
 
Ivo K

Ivo K

30/04/2009 14:53:00
Quote Anchor link
@Karl

Dus ik kan de files beter allemaal als .txt bestanden opslaan ?
 

30/04/2009 15:23:00
Quote Anchor link
Ivo schreef op 30.04.2009 14:53:
@Karl

Dus ik kan de files beter allemaal als .txt bestanden opslaan ?

*.phps
Iig dat ze niet uitgevoerd kunnen worden (had een bestand geplaatst waarmee ik alles op je server kon doen). uploaden.php heb ik effe hernoemt, zodat andere niet gebruik kunnen maken van die lek :-).
 
Ivo K

Ivo K

30/04/2009 15:28:00
Quote Anchor link
Karl schreef op 30.04.2009 15:23:
Ivo schreef op 30.04.2009 14:53:
@Karl

Dus ik kan de files beter allemaal als .txt bestanden opslaan ?

*.phps
Iig dat ze niet uitgevoerd kunnen worden (had een bestand geplaatst waarmee ik alles op je server kon doen). uploaden.php heb ik effe hernoemt, zodat andere niet gebruik kunnen maken van die lek :-).


Ok, bedankt iig daarvoor
 
Ivo K

Ivo K

01/05/2009 14:25:00
Quote Anchor link
Nou de 24 uur zijn nog net niet voorbij maar ik kom toch maar zeggen dat ik de site veranderd heb en dus vraag ik jullie om nogmaals te kijken

klik
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Ivo K
 
- SanThe -

- SanThe -

01/05/2009 14:39:00
Quote Anchor link
Bij upload kan je van alles invullen en pas daarna krijg je de melding dat je ingelogd moet zijn. Andersom lijkt mij logischer en gebruiksvriendelijker.
 
Ivo K

Ivo K

01/05/2009 14:45:00
Quote Anchor link
@Santhe

Heb je gelijk in. Ik heb het al veranderd
 
Mar cel

Mar cel

01/05/2009 15:14:00
Quote Anchor link
Sorry, je site is dus niet veilig. Bewijs:

http://scriptbox.freehostia.com/scriptbox/commentaar/1-test

Makkelijk op te lossen door htmlentities() te gebruiken.

Ah gedaan zie ik.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mar cel
 
Ivo K

Ivo K

01/05/2009 15:15:00
Quote Anchor link
Ja, je hebt gelijk, ik heb het al veranderd.. :P
echt dom dat ik dat vergeten was... je kon gewoon JS uitvoeren XD
 
Steven Hack

Steven Hack

01/05/2009 16:21:00
Quote Anchor link
Ik vind je 404 pagina een beetje kaal/saai.

Misschien een idee om deze in te includen in je header etc? Net als de rest van je site?
 
Ivo K

Ivo K

01/05/2009 17:13:00
Quote Anchor link
Ja, dat is een goed idee.

Maar ik heb nog niet echt gekeken naar mn 404 pagina, omdat hij eigelijk niet hoort te komen. Ik zal het even fixen
 

01/05/2009 19:04:00
Quote Anchor link
Jawel hoor, als iemand bijvoorbeeld een link kopieert maar net de laatste letter mist ofzo, kom je op 404 uit.
 
Ivo K

Ivo K

01/05/2009 19:44:00
Quote Anchor link
@Karl

Ik heb het ook al aangepast. Alleen ik kwam er niet op, dus heb ik me er ook niet op gericht
 
Yorick17

yorick17

01/05/2009 19:58:00
Quote Anchor link
Is er iets mis met het forum "Site reviews?"

Misschien is het een idee als je "Report" weg haalt voor je bent ingelogd.
Het lijkt mij handiger om de code, titel en omschrijving in een keer te zien en daaronder het commentaar. Download: Klik kan veranderd worden in Download: {titel}. Wat voegen de getallen tussen haakjes toe? Css je <hr> ook een beetje en het word een prachtige website.

Vraag: bij mij loopt hij aardig wat uit beeld, maar ligt dat aan mijn scherm (1024x768) of heeft iedereen dat?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door yorick17
 
Ivo K

Ivo K

01/05/2009 20:23:00
Quote Anchor link
@yorick

nee er is niks mis mee :P

Bedankt voor je tips. Hij loopt idd uit het beeld vanwege je resolutie. Ik had het eerst ingesteld voor die resolutie (1024x768), maar toen kreeg ik te horen dat dat te smal was...

edit:

die getallen voegen het aantal downloads toe
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Ivo K
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.