[review] wesselb.nl

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Medior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Als Java Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van nieuwe en bestaande webservices; Het uitbreiden van functionaliteiten binnen de producten- en dienstenportefeuille; Het werken aan gegevensuitwisseling met bijvoorbeeld SOAP; Testen van frameworks met gebruik van UNIT en Selenium. Hier ga je werken De organisatie waar je komt te werken is een semi-overheidsinstelling, gesitueerd in Utrecht en zorgt voor een goede samenwerking tussen verschillende overheidsinstanties. Het is een familiaire club die gaat voor kwaliteit en langdurige relaties. Zo zorgen zij ervoor dat er op grote schaal vertrouwelijke informatie tussen verschillende overheidsinstellingen wordt uitgewisseld. Hun werk zorgt

Bekijk vacature »

Back-end Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende development functie bij een klein gespecialiseerd softwarebedrijf? Wil jij graag hybride werken (combi tussen thuis + kantoor), loop jij warm voor maatwerk software en voel jij je prettig in een informele cultuur? Zoek dan niet verder! Reageer direct! Voor een gewilde werkgever in omgeving Tilburg zoeken wij een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je gaat werken voor een klein softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van integratiesoftware. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: In een klein team met 4 ontwikkelaars houd jij je bezig met afwisselende

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan

Bekijk vacature »

Creatieve Front-end developer gezocht!

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op de functionele aspecten, zodat

Bekijk vacature »

Senior Front end developer

Functie Wij zijn op zoek naar een ambitieuze, zelfsturende Front-end Expert die ons (internationale) team komt versterken. Onze huidige software development afdeling bestaat uit 7 developers en designers. Wij zijn een écht softwarehuis, dus ervaring in software development is wel echt een must. Er wordt tegelijkertijd aan meerdere projecten gewerkt, voor mooie toonaangevende klanten. Je hebt dus regelmatig te maken met deadlines en opleveringen. Een deel van onze omgeving is in Angular.JS. Dit deel wordt langzamerhand omgebouwd naar de nieuwste versie van Angular. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit: Het aansturen en begeleiden van jouw collega’s Het implementeren van visuele elementen

Bekijk vacature »

Gezocht: Ervaren VB6 developer met C# ambitie!

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is een vooraanstaande softwareleverancier die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van software pakketten voor autoschade herstel bedrijven. De software wordt gebruikt door meer dan de helft van alle autoschade herstel bedrijven in Nederland. Het team van professionals is op zoek naar getalenteerde collega developers die hun vaardigheden willen inzetten om het bedrijf te laten groeien. Functieomschrijving Voor dit bedrijf zoek ik een ervaren VB6 / VB.NET developer met interesse om op termijn verder te gaan in C#. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande softwarepakketten. Een deel van de code is nog

Bekijk vacature »

Python Developer

Dit ga je doen Als Python Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van Stuurprogramma's in Python zodat er verbindingen kunnen worden gelegd tussen besturingssystemen en (AV) hardware; Het testen en debuggen van Stuurprorgamma's; Het communiceren met noodzakelijke partijen in gevallen waar extra technische details nodig zijn om een Stuurprogramma te ontwikkelen of problemen op te lossen; Het maken van de nodige technische documentatie (in het Engels); Het participeren in een Scrum/Agile omgeving. Hier ga je werken Deze internationale organisatie is wereldwijd een succesvol producent en leverancier van professionele AV hard- en software. Klanten gebruiken de producten o.a. voor het

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. 50% van jullie werkzaamheden is maatwerk en de overige 50% is

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Om half 9 kom jij binnen en pak jij als eerst natuurlijk een bakje koffie of thee. Vervolgens ga jij je voorbereiden op de stand-up van kwart voor 9. Zijn er bijvoorbeeld dingen waar jij nog tegen aan loopt? Of is er nog code die getest of gereviewd moet worden? Vervolgens starten jullie met de stand up en na de stand up zoeken jullie elkaar op en gaan jullie aan de slag. Als team met 6 developers werken jullie in drie wekelijkse sprints. Het einde van een sprint is altijd op een donderdag zodat jullie op vrijdag de demo

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Veel begeleiding en de kans om je verder te ontwikkelen als software developer. Dat kunnen wij jou bieden bij deelname aan deze leuke traineeship. Je krijgt een mentor toegewezen die jou alle kneepjes van het vak leert. Heb jij al wat ervaring als software developer? Daar worden wij heel blij van! Lees snel verder! Bedrijfsprofiel Als software developer neem je deel aan een trainings programma in de omgeving van Haarlem waar je persoonlijk wordt begeleidt, zodat je alle kneepjes van het vak leert. Aan de hand van jouw kennis en ervaring krijg je een persoonlijk opleidingstraject. Je gaat

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij als developer werken bij een interne organisatie en de eigen software verder helpen ontwikkelen? Lees dan snel verder! In deze functie ga je werken als PHP Developer en de interne software en applicaties verder ontwikkelen. In het kort houdt dit in: Je gaat de interne applicaties en software verder optimaliseren. Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen. Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen. Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief in het

Bekijk vacature »

SQL developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de omgeving van Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL ontwikkelaar. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt er als volgt uit te zien: Het ontwerpen en implementeren van databaseschema's: Je bent in staat om een database te ontwerpen en de structuur van tabellen, relaties, indexen en andere objecten te definiëren; Het schrijven van complexe SQL-query's: Je kunt complexe query's schrijven om gegevens uit de database

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Wessel Johnson

Wessel Johnson

22/12/2007 11:07:00
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

De nieuwe layout voor mn site is eindelijk af, voordat ik verder wil gaan zou ik graag jullie mening hierover horen.

Kliklink: http://www.wesselb.nl

Groeten,
Wessel Bruinsma
 
PHP hulp

PHP hulp

09/05/2024 07:12:49
 
Joren de Wit

Joren de Wit

22/12/2007 11:14:00
Quote Anchor link
Ik zou zorgen dat de footer tegen de onderkant van het scherm zit geplakt als de content niet het hele scherm vult...
 
Wessel Johnson

Wessel Johnson

22/12/2007 11:24:00
Quote Anchor link
Blanche,

Ik heb dat al eerder geprobeerd, maar ik kwam er steeds niet uit. Weet jij misschien hoe dat moet. Als ik position: absolute; bottom: 0; meegeef, plakt de footer op de bodem, maar als de tekst daar dan komt, schuift de footer niet meer. De tekst gaat er gewoon doorheen. En position: absolute; bottom: 0; zorgt er voor dat de footer aan de onderkant van het scherm plakt, niet het document. Heb jij hier misschien een oplossing voor?
 
Thijs X

Thijs X

22/12/2007 11:43:00
Quote Anchor link
- Beetje heel erg geel!
- niet xHTML valid
- Probeer eens wat verschillende kleuren
- Een leuk plaatje voor de header doet al wonderen
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Thijs X
 

22/12/2007 12:11:00
Quote Anchor link
Quote:
- KLIK HIER NIET.VERBODEN
- HIER ZEKER OOK NIET KLIKKEN
- Download dit als je slim bent <<-
Naast je bijzonder goede gevoel voor humor zie ik totaal geen meerwaarde voor deze site.

Een slecht werkende chat, absoluut geen vervangen voor MSN of IRC
Een lege agenda
Is je site een verzameling van een paar bookmarks die iedreen wel kan onthouden.
 
Paul K

Paul K

22/12/2007 12:15:00
Quote Anchor link
Ik vind de lay-out niet spetterend,,,,,
 
W W

W W

22/12/2007 12:21:00
Quote Anchor link
Beetje kansloose site, niet echt een site waar mensen voor jou klas heengaan om door te kunnen linken naar bijvoorbeeld itslearning.

Klik hier niet.verboden is helemaal triest.

Bij de chat heb je een hele irritante refresh. En omdat hij de heletijd refreshed kun je niet eens normaal meer terug via je browser. Dus pas dit aan of maak een linkje naar je homepage.

Beheer van je agende zou ik toch ergens anders inzetten dan gewoon midden in de site.

Download dit als je slim bent, is gewoon een raar standaard VB script (wat jij waarschijnlijk gemaakt hebt, en iets raars doet met je pc)

Conclusie:
Wat vind ik van de layout: Layout? Ik zie alleen 3 gele vlakken.
Content: Met de content die jij erin zet jaag je mensen weg.
Linkjes: Zet iig de linkjes op de _blanc target. Anders stuur je ze meteen van je site weg. Verder zijn de linkjes niet echt nuttig.

overall: Beetje overbodige site!

Sorry voor het afkraken van je site, maar dit is gewoon wat ik er van vind.
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

22/12/2007 12:27:00
Quote Anchor link
OMG Wat ben jij een fucking noob.. Je bent totaal niet grappig/uniek/cool/weet ik wat je allemaal denkt te zijn met dat kut script van je met al die alerts. Ik was een fucking lange query aan het uitvoeren en bestanden van mijn ftp aan het downloaden met Firefox, door jouw script kon ik firefox afsluiten (taakbeheer), kan ik opnieuw beginnen. Ik wilde je helpen met je kut siteje die helemaal geen cent waard is door te kijken of ik mss even iets kon hacken en vervolgens te melden, maar nee hoor, meneer wil grappig zijn en propt zo'n kut niet zelf gemaakt klote script in z'n html paginatje met wat links, jij moet echt blij zijn man dat je zo'n site kunt maken, ik aanbid je echt omdat je gewoon helemaal zelf zo'n kut script hebt gejat van een andere site en zelf frontpage van micro suckt hebt geinstalleerd. Jij moet de nobelprijs krijgen man!

Wat tips voor je klote site: Laat je site uit meerdere normale pagina's bestaan en maak je scripts zelf, als je een script gaat jatten, jat dan wel een script dat nog grappig of leuk is.

En je layout is ook al zo top. En echt een leuke naam voor een site, lijk wel zo'n site van een crimineel, net zo als die patrickw die heel rockstargames heeft geruwineerd!

Kort om: jonge, je gaat het nooit maken met deze site voor je klasje!! Of dacht je dat je sitetje zou uitgroeien tot zoiets als google? Of wat?
 
W W

W W

22/12/2007 12:36:00
Quote Anchor link
Tommy schreef op 22.12.2007 12:27:
OMG Wat ben jij een fucking noob.. Je bent totaal niet grappig/uniek/cool/weet ik wat je allemaal denkt te zijn met dat kut script van je met al die alerts. Ik was een fucking lange query aan het uitvoeren en bestanden van mijn ftp aan het downloaden met Firefox, door jouw script kon ik firefox afsluiten (taakbeheer), kan ik opnieuw beginnen. Ik wilde je helpen met je kut siteje die helemaal geen cent waard is door te kijken of ik mss even iets kon hacken en vervolgens te melden, maar nee hoor, meneer wil grappig zijn en propt zo'n kut niet zelf gemaakt klote script in z'n html paginatje met wat links, jij moet echt blij zijn man dat je zo'n site kunt maken, ik aanbid je echt omdat je gewoon helemaal zelf zo'n kut script hebt gejat van een andere site en zelf frontpage van micro suckt hebt geinstalleerd. Jij moet de nobelprijs krijgen man!

Wat tips voor je klote site: Laat je site uit meerdere normale pagina's bestaan en maak je scripts zelf, als je een script gaat jatten, jat dan wel een script dat nog grappig of leuk is.

En je layout is ook al zo top. En echt een leuke naam voor een site, lijk wel zo'n site van een crimineel, net zo als die patrickw die heel rockstargames heeft geruwineerd!

Kort om: jonge, je gaat het nooit maken met deze site voor je klasje!! Of dacht je dat je sitetje zou uitgroeien tot zoiets als google? Of wat?


Even dimmen. Als je gewoon gedult hebt hoef je FF echt niet in taakbeheer af te sluiten. Daarnaast is jou taalgebruik totaal niet toepasselijk.
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

22/12/2007 12:40:00
Quote Anchor link
Gewoon gedult? Dacht je dat? Ik heb zeker 5 minuten enter in gehouden :)
 
W W

W W

22/12/2007 12:42:00
Quote Anchor link
Tommy schreef op 22.12.2007 12:40:
Gewoon gedult? Dacht je dat? Ik heb zeker 5 minuten enter in gehouden :)


Daarnaast, als er een linkje staat, klik hier niet, dan moet je toch weten dat het een zielig alert scriptje oid is? Daar klik ik gewoon niet. Dus het is ook eigenlijk een beetje je eigen schuld.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door W W
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

22/12/2007 12:43:00
Quote Anchor link
Hoezo? Ik wilde hem helpen, hij steekt het maar in z'n ****..
 
Orhan T

Orhan T

22/12/2007 12:51:00
Quote Anchor link
Lol, laten we het wel netjes houden
 
Arwin  vdv

Arwin vdv

22/12/2007 13:00:00
Quote Anchor link
Heel erg saai, dit noem ik niet echt een layout, meer een tabel met een kleur....
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

22/12/2007 13:09:00
Quote Anchor link
Lol, kun je dat nu pas? Ik kon dat op m'n negende!
 
Thijs X

Thijs X

22/12/2007 13:33:00
Quote Anchor link
Als je gewoon gedult hebt hoef je FF echt niet in taakbeheer af te sluiten. . [/quote]

Je kan oneiding blijven gaan klikken hoor, en FF houd niet vanzelf op met popups geven.
Maar inderdaad zeer triest dat je van zulk soort links op je pagina zet wanneer je om een check vraagt hier.

Quote:
<script>function a() { alert('You got owned'); a(); } a();</script>
 
Harmen

Harmen

22/12/2007 13:53:00
Quote Anchor link
saai :|
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

22/12/2007 14:28:00
Quote Anchor link
Idd triest ja, door jou ben ik nou pas klaar ipv anderhalf uur geleden, wat je leuk vindt..
 
Lars Koning

Lars Koning

22/12/2007 14:46:00
Quote Anchor link
Dit is toch geen site man Tommy you are wrigt man.
Ik heb deze *** als laatst gemaakt maar vind hem nog niet goed genoeg om hier te laten beoordelen.

Ben nu bezig met nieuwe site.
***

heb net nieuwe domeinnaam aangevraagd.
Hebben jullie nog dingen waarvan jullie zeggen dit moet beter??

mod edit:
Er zijn hier meer mensen onder de 18 dan boven, dus gelieve niet zulke sites plaatsen (geld ook voor je nu gesloten topic)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Lars Koning
 
W W

W W

22/12/2007 14:59:00
Quote Anchor link
guido schreef op 22.12.2007 14:46:
Dit is toch geen site man Tommy you are wrigt man.
Ik heb deze .......... als laatst gemaakt maar vind hem nog niet goed genoeg om hier te laten beoordelen.

Ben nu bezig met nieuwe site.
................

heb net nieuwe domeinnaam aangevraagd.
Hebben jullie nog dingen waarvan jullie zeggen dit moet beter??


Maak hiervoor een nieuw topic aan. Dit topic gaat over de site van wessel.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door W W
 
Orhan T

Orhan T

22/12/2007 15:13:00
Quote Anchor link
@guido,

Er zijn hier ook minderjarigen op de forum en ik denk toch dat je dan even moet melden wanneer je een 18+ site hebt...
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.