[review] www.vleesenbeekbouw.nl

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gorinchem zijn wij op zoek naar versterking. Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met de back end werken! Bedrijfsprofiel Onze

Bekijk vacature »

C#.NET Developer Jr. Functie

Functie omschrijving Bouw jij graag aan applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren? Wij zijn op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar in regio Breda die hier graag een steentje aan bijdraagt! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je krijgt veel vrijheid in de keuze van de technieken die je gaat gebruiken. Uiteraard wel binnen de gestelde kaders, en door gebruik te maken van het .NET platform. Je gaat aan de slag met de ontwikkeling van een nieuwe module binnen de WMS suite van dit bedrijf. Deze "carrier" module gaat er voor zorgen dat de selectie van een vervoerder volledig

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie Middels Scrum en sprints bouw jij in deze functie mee aan complexe webapplicaties en ons SaaS platform. Hierbij hoort ook architectuur tot een van je taken. Daarnaast ben je één van de leden van het Scrum team. Dat betekent dat je naast je kerntaken ook in contact staat met de product owner. Oftewel, je bent bij het gehele ontwikkelproces betrokken. Tools die hierbij gebruikt worden zijn o.a. PHP, Symfony en Git. Eisen • Minimaal HBO werk- en denkniveau • Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met PHP • Kennis en ervaring Symfony (Laravel is pré) & Lando • Kennis van

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel verder en laat wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot aantal creatieve en ambitieuze ontwikkelaars. Ze

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Als Senior Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende best-gecertificeerde Java community. Deze bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Aval en de Nationale Politie. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaars voor de zorgsector

Bedrijfsomschrijving Voor onze klant in de omgeving van Zwolle zijn wij op zoek naar een ervaren .Net ontwikkelaar, bij voorkeur met ervaring binnen de belangrijkste sector van Nederland, namelijk: de zorgsector. Deze internationale organisatie ontwikkelt software voor de zorgsector. Er werken zo'n 25 medewerkers hard aan een oplossing die gebruikt wordt door heel Nederland. Er heerst een informele sfeer waarbij er altijd ruimte is voor een grapje. Je collega's zijn stuk voor stuk sterke ontwikkelaars vanuit verschillende achtergronden en met verschillende leeftijden. Je komt hier terecht in een organisatie die zich hard inzet om de zorgsector te verbeteren. De mogelijkheden

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen Je gaat aan de slag in het websites team of portals team waarin je je bezighoudt met concept & design, implementatie en ook een stukje bugfixing en onderhoud; Je werkt met je team volgens de Scrum werkwijze; Zo adviseer je ook de PO & Scrum Master over de technische architectuur, koppelingen en integratie met externe systemen en API’s; Je blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van C# / .NET en deelt deze kennis binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de

Bekijk vacature »

Full stack Python developer

Functie Samen met andere collega’s (een product owner, een software manager en een ervaren ontwikkelaar) ga jij onze producten verder ontwikkelen. Jouw verantwoordelijkheden zullen bestaan uit: – Verder wil gaan met de ontwikkeling van onze bestaande producten; nieuwe features! – Meedenkt over de roadmap van onze producten – Als sparringpartner kan optreden op het gebied van development – Zelf ook nieuwe ideeën op tafel durft te leggen en deze van scratch af aan wilt bouwen Hieronder ook een paar voorbeelden van projecten waar we momenteel mee bezig zijn of binnenkort aan willen beginnen: – Real-time interactie creëren in onze web

Bekijk vacature »

OutSystems Developer

Dit ga je doen Het van scratch af aan ontwikkelen van applicaties met OutSystems; Het aanhaken bij diverse projecten binnen de organisatie; Schakelen met de business; Meedenken over de mogelijkheden van het platform binnen de organisatie. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap, bestaande uit standaard- en maatwerkapplicaties. De maatwerkapplicaties worden ontwikkeld door een inhouse development team. Het doel voor de komende periode is het verder vernieuwen en optimaliseren van het huidige applicatielandschap. Zo staat de organisatie aan

Bekijk vacature »

IT Manager team PaaS

TenneT is hard groeiende om haar ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Lead PaaS die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je wordt de Teammanager (Lead) van een nieuw team binnen de afdeling Basic van Information Technology and Facilities (ITF) van TenneT. Het team heet Platform as a Service. Hier wordt elke dag in een goede sfeer met zijn allen hard gewerkt om vanuit IT

Bekijk vacature »

Randstad - Freelance Backend Developer/ Data Engin

Starting date: 10.05.2023 Salary range: €67,00 - €77,00 Duration: 6 months Hours: 40 Working model: Hybrid* MUST be NL based Job description: Our vision is to have a consistent and data driven experience for all sales across all our operating companies. Our mission is to enable our salespeople to be able to reach out to the right company at the right time. We do this by creating data driven micro services and solutions. We mainly focus on implementation in the Google Cloud but also integrate with local systems and other cloud solutions. A typical day: As a back-end developer you

Bekijk vacature »

.NET Software Developer

Dit ga je doen Als .NET Software Developer zul jij je voornamelijk bezig houden met: Het van scratch af aan bouwen van applicaties (.NET, C#, Bootstrap, KnockoutJs en WebAPI2); Het testen van jouw code d.m.v. het uitvoeren van unittesten; Het oplossen van bugs in de code; Het onderhouden van contact met collega's betreffende de door jouw ontwikkelde applicaties; Het verbeteren en doorontwikkelen van maatwerkapplicaties. Hier ga je werken Jij gaat aan de slag als .NET Software Developer en gaat je focussen op het bedenken, ontwikkelen en testen van maatwerkapplicaties in voornamelijk C#. Dit ga je doen bij een grote, internationale

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van de warehouses. Op dit moment wordt er nog gebruik

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor een informele club in omgeving Delft zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Als ontwikkelaar kom je terecht op een afdeling van 6 medewerkers. Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Er wordt voornamelijk gewerkt met PHP, Java en

Bekijk vacature »

PHP Back-end Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Starter Werklocatie: Nijmegen Vacature ID: 13633 Introductie OUr client develop websites, webshops, and digital environments that are used by many visitors daily. They are seeking an experienced PHP-Developer Back-end to join the team. If you're looking for a position where you can tackle challenging, innovative, and multidisciplinary ICT projects and make a difference, this vacancy might be for you! Functieomschrijving As a PHP developer, you'll develop websites and digital environments used by many visitors daily. You'll work as a back-end developer and want to continuously develop in this field. You can work independently and efficiently,

Bekijk vacature »
Marnix

Marnix

13/09/2007 21:42:00
Quote Anchor link
Goed, de opdracht was een simpele site met informatie zonder al te veel poespas en dit is het geworden.

Alvast bedankt voor de feedback. :)
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 03:15:44
 
Jimmy Arts

jimmy Arts

13/09/2007 21:46:00
Quote Anchor link
ziet er leuk en professioneel uit!
alleen ik ben er nog niet achter wat die horizontale balk is boven en onder de content, maar het is wel een leuke opvulling
 
Robert Deiman

Robert Deiman

13/09/2007 21:55:00
Quote Anchor link
Die balk boven en onder de content ziet er leuk uit, maar ga je eens verdiepen in de mogelijkheden van CSS hiervoor -> Een afbeelding repeaten in CSS is vele malen sneller dan dezelfde afbeelding tig keer laden..

Ziet er strak uit verder
 
Arjan Schuurman

Arjan Schuurman

13/09/2007 22:01:00
Quote Anchor link
Ziet er netjes, simpel en proffesioneel uit.
 
Hans Q

Hans Q

13/09/2007 22:20:00
Quote Anchor link
ziet er goed uit! zo zie je maar dat professioneel niet ingewikkeld hoeft te zijn!
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

13/09/2007 22:30:00
Quote Anchor link
Het design oogt lekker simpel en strak, daar hou ik wel van. Het contrast tussen je tekst en je achtergrond zou wat hoger mogen. De verzendbutton in je formulier staat op disabled, waarom is dat?

Als ik je pagina door de W3C validator haal, geeft hij 84 errors, en dat is veel te veel. Die moet je even netjes wegwerken.
 
Bart van der veen

bart van der veen

13/09/2007 22:33:00
Quote Anchor link
heeft er niemand even naar de code gekeken,
dit moet wel ander kunnen.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
<?
<div id="content">
<
img src="img/half-blok12x18.gif"/>
<
img src="img/blok25x18.gif"/>
<
img src="img/half-blok12x18.gif"/>
<
img src="img/blok25x18.gif"/>
<
img src="img/half-blok12x18.gif"/>
<
img src="img/blok25x18.gif"/>
<
img src="img/half-blok12x18.gif"/>
<
img src="img/blok25x18.gif"/>
<
img src="img/half-blok12x18.gif"/>
<
img src="img/blok25x18.gif"/>
<
img src="img/half-blok12x18.gif"/>
<
img src="img/blok25x18.gif"/>
<
img src="img/half-blok12x18.gif"/>
<
img src="img/blok25x18.gif"/>
<
img src="img/half-blok12x18.gif"/>
<
img src="img/blok25x18.gif"/>
<
img src="img/half-blok12x18.gif"/>
<
img src="img/blok25x18.gif"/>
<
img src="img/half-blok12x18.gif"/>
<
img src="img/blok25x18.gif"/>
<
img src="img/half-blok12x18.gif"/>
<
img src="img/blok25x18.gif"/>
<
img src="img/half-blok12x18.gif"/>
<
img src="img/blok25x18.gif"/>
<
img src="img/half-blok12x18.gif"/>
<
img src="img/blok25x18.gif"/>
<
img src="img/half-blok12x18.gif"/>
<
img src="img/blok25x18.gif"/>
<
img src="img/half-blok12x18.gif"/>
<
img src="img/blok25x18.gif"/>
<
img src="img/half-blok12x18.gif"/>
<
img src="img/blok25x18.gif"/>
<
img src="img/half-blok12x18.gif"/>
<
img src="img/blok25x18.gif"/>
<
img src="img/half-blok12x18.gif"/>
<
img src="img/blok25x18.gif"/>
<
img src="img/half-blok12x18.gif"/>
<
img src="img/blok25x18.gif"/>
<
img src="img/half-blok12x18.gif"/>
<
img src="img/blok25x18.gif"/>
<
img src="img/half-blok12x18.gif"/>
?>


@jan, het is 80 dezelfde error dankzij bovenstaande code.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door bart van der veen
 
Wouter K

Wouter K

13/09/2007 22:43:00
Quote Anchor link
Mooi , rustig , normaal...

Enkel moet denk ik de home op 1 pagina en niet met een scrollbar maar dat vergeef ik je :)
 
Marnix

Marnix

13/09/2007 23:00:00
Quote Anchor link
Oeps ja, dat moet ik nog aanpassen. Het is de bedoeling dat ik daar nog even 1 plaatje van maak ipv zoveel. :D

@ jan: het formulier werkt nog niet, daarom staat hij nog off. Met het constrast zal ik wat experimenteren. (y)

@ allemaal: bedankt!
 
- -

- -

13/09/2007 23:13:00
Quote Anchor link
Ziet er leuk uit. Je hoeft overigens niet één groot plaatje te maken voor die balk, je kunt ook gewoon met CSS een plaatje herhalen (als achtergrond moet je hem dan instellen)

Wat ik trouwens erg leuk vind (detail) is dat als je in het contactformulier op een radiobutton die actief is klikt, hij inactief wordt en de andere actief. Dat is wel handig ;)
 
Marnix

Marnix

13/09/2007 23:17:00
Quote Anchor link
Herjan schreef op 13.09.2007 23:13:
Wat ik trouwens erg leuk vind (detail) is dat als je in het contactformulier op een radiobutton die actief is klikt, hij inactief wordt en de andere actief. Dat is wel handig ;)


Hoe bedoel je dat precies?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Marnix
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

13/09/2007 23:19:00
Quote Anchor link
Hij bedoelt dit stukje JavaScript:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
function swapFields()
{
    if(document.getElementById("particulier").style.visibility == 'hidden')
    {
        document.getElementById("particulier").style.visibility = 'visible';
        document.getElementById("particulier").style.height = 'auto';
        document.getElementById("particulier").style.display = 'block';
        document.getElementById("zakelijk").style.visibility = 'hidden';
        document.getElementById("zakelijk").style.height = 0;
        document.getElementById("zakelijk").style.display = 'none';
        document.form.soort_z.checked = false;
        document.form.soort_p.checked = true;
    }
    else
    {
        document.getElementById("zakelijk").style.visibility = 'visible';
        document.getElementById("zakelijk").style.height = 'auto';
        document.getElementById("zakelijk").style.display = 'block';
        document.getElementById("particulier").style.visibility = 'hidden';
        document.getElementById("particulier").style.height = 0;
        document.getElementById("particulier").style.display = 'none';
        document.form.soort_z.checked = true;
        document.form.soort_p.checked = false;
    }
}

Edit:
Aanvulling: het is niet echt efficiënt om elke keer document.getElementById aan te roepen. Je kunt hem beter 1 keer aanroepen en het resultaat in een var stoppen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan Koehoorn
 
Marnix

Marnix

13/09/2007 23:21:00
Quote Anchor link
Oké! Ja, als de opdrachtgever met zo'n idee komt is dat prima uit te voeren nietwaar? ;)

@ jan: pagina valideert nu vlekkeloos. ;)
 
Robert Deiman

Robert Deiman

13/09/2007 23:59:00
Quote Anchor link
bart van der veen schreef op 13.09.2007 22:33:
heeft er niemand even naar de code gekeken,
dit moet wel ander kunnen.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
.....
?>


@jan, het is 80 dezelfde error dankzij bovenstaande code.


Had ook mijn post even goed gelezen, ik zei al dat het herhalen van een afbeelding in CSS (repeat) veel sneller/ effectiever is dan een afbeelding tig keer herhalen.
Het was me al opgevallen zonder in de broncode te kijken, omdat je gewoon meteen ziet dat de afbeeldingen niet in 1 keer geladen zijn/ worden.
 
Frank -

Frank -

14/09/2007 00:19:00
Quote Anchor link
Offtopic en hopelijk niet relevant:
Quote:
Welkom op de website van

Ik moet de eerste website nog tegenkomen waar ik niet welkom ben en tevens ligt het redelijk voor de hand dat ik op een website beland wanneer ik met m'n browser een beetje aan het rondsurfen ben. Zowel 'welkom' als 'website' zeggen dus helemaal niks.

Quote:
Ons bedrijf is gespecialiseerd in het bouwen van muren met kalkzandstenen
Dit is wat ik horen wil! Met 1 korte krachtige zin wordt mij verteld wat het bedrijf in huis heeft. In een fractie van een seconde beslis ik dus of ik hier aan het juiste adres ben of juist niet. Dat is dus heel wat anders dan de kansloze openingszin 'Welkom op de website van ...'.
 
Niek Weevers

Niek Weevers

14/09/2007 10:31:00
Quote Anchor link
Leuke simpele site. Je kan nog wel wat verbeteren, maar het ziet er al goed uit.
Ik zou zelf de padding wat verhogen, zodat er meer ruimte is tussen de tekst en de rand. Ook de line-height heel iets. Dit leest prettiger. Je moet ervoor zorgen dat tekst prettig leesbaar is, anders haakt het grootste gedeelte van de bezoekers af.

Ik zou de css in een aparte stylesheet stoppen en niet bij elke pagina er hard in zetten.

En zorg ervoor dat je in het menu kan zien op welke pagina je je bevindt
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Niek Weevers
 
Winkie

winkie

14/09/2007 10:33:00
Quote Anchor link
tis volgensmij trouwens 'Built by' en niet 'Build by'. Past tense and all.
 
Marnix

Marnix

14/09/2007 11:07:00
Quote Anchor link
@ Niek, bedankt voor de feedback. Ik heb het allemaal aangepast, maar ik weet het nog niet zeker van het menu. Of ik het zo wel goed vorm gegeven heb. Misschien hebben jullie nog wat ideeën?
 
Niek Weevers

Niek Weevers

14/09/2007 11:11:00
Quote Anchor link
Kan idd beter. Als je deze style wilt aanhouden, zou ik sowieso die dubbele lijnen wijzigen in enkele lijnen
 
Marnix

Marnix

14/09/2007 11:22:00
Quote Anchor link
Niek schreef op 14.09.2007 11:11:
Kan idd beter. Als je deze style wilt aanhouden, zou ik sowieso die dubbele lijnen wijzigen in enkele lijnen


Zo?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Marnix
 
Robert Deiman

Robert Deiman

14/09/2007 11:31:00
Quote Anchor link
Ik zie dat je wel wat met die afbeeldingen van die randen hebt gedaan, maar eigenlijk nog niet zo efficiënt mogelijk, je hebt elke keer een "kleine steen, tussenruimte, grote steen, tussenruimte" dit patroon herhaalt zich steeds, als je een div maakt van de juiste breedte, en je geeft dit als achtergrond en geeft er bij aan (allemaal in css) dat die repeat-x (horizontaal herhalen) moet doen, en hezelfde onderaan, dan hoeft je pagina alleen maar 1 keer de afbeelding/ het herhalende deel van het patroon te laden en voor de rest wordt het door CSS herhaald.
Dat is de snelste en efficiëntste methode.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.