[Review2] marnixsmit.nl

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van Software Developer! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van ervaren

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Frontend Developer – Leeuwarden Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij zijn bezig met het ontwikkelen van een nieuw product en wij hebben jouw hulp hierbij nodig! Als junior .NET ontwikkelaar krijg jij de kans om samen met ons deze nieuwe uitdaging aan te gaan! Momenteel bestaat ons team uit drie interim Software Engineers. Twee hiervan zijn zeer ervaren .NET specialisten die inmiddels hun strepen in dit vakgebied al hebben behaald. Ook hebben wij een junior als onderdeel van ons team die zich op dit moment nog bezig houdt met de Front-end (Angular/TypeScript), maar zich nu ook meer gaat verdiepen in de backend. Wij willen ons team graag verder

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gorinchem zijn wij op zoek naar versterking. Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met de back end werken! Bedrijfsprofiel Onze

Bekijk vacature »

.NET Developer Shared Driving

Bedrijfsomschrijving Onze klant richt zich op het toegankelijker maken van steden, een fantastisch mooi streven. Hoe ze dat doen? Met eigen ontwikkelde software, waarmee vervoersmiddelen gedeeld kunnen worden. Deze inspirerende werkgever maakt een maatschappelijke impact en dat doen ze nu al zo'n 25 jaar! Het bedrijf is gevestigd in het centrum van Rotterdam en kent ongeveer zo'n 90 medewerkers. Het personeel is lekker gewoon gebleven! Iedereen kleedt zich zoals hij of zij dat zou willen en de sfeer is er erg fijn. Een leuke werkgever om voor te werken, en bovendien zijn er voor jou als Software Developer veel mooie

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als Lead developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van circa 23 software engineers. Als team werken jullie agile en zijn termen als Continuous Integration en Continuous Delivery dagelijkse koek. Jullie werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel klanten een totaal oplossing aan te kunnen bieden. Jij wordt verantwoordelijk voor complete projecten waarbij jij als verantwoordelijke zorgt dat het project op de juiste manier blijft draaien. Zo haal jij ook de requirements op bij de klant en kijk jij samen met het team en met de salesafdeling hoeveel uren hiervoor nodig zijn. Daarnaast stuur jij jouw

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Developer (One Data)

Do you have experience with managing IT Teams in a service delivery organization? Are you keen to bring the team and our platform to a higher level? Then Nutreco has a very interesting role for you! As a One Data developer you are responsible for the management, running and functional use of our integration landscape and processes within Nutreco. Nutreco is using at this time BizTalk 2016, and Apigee for its API management, to be replaced by Azure Integration Services as of 2023. You will be part of a virtual teams of 11 people (own and outsourced) working in an

Bekijk vacature »

.NET Developer Medior Senior

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Herbruikbare componenten maken; Testen; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als .NET Developer kom jij terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als .NET Developer werk jij aan het ontwikkelen van verbeterde software voor

Bekijk vacature »

Senior, Medior and Junior SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12696 Introductie Our client is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. Wat verwachten we van jou? SAP Certified Application Associate - SAP HANA Cloud Modeling (training and/or certification) Bachelor degree or higher Excellent understanding of SAP HANA (2.0 / Cloud), Data Modelling and writing

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Amersfoort gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Technisch Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! In deze functie werk jij voornamelijk aan: Het onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Het opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werk je aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkel en implementeren je MS PowerApps en Power BI. Bedrijfsprofiel Je komt terecht bij een familiair

Bekijk vacature »

Node.js developer looking for a challenging consul

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »
Marnix

Marnix

14/03/2007 18:21:00
Quote Anchor link
Hey beste PHPhulpers :) ,

Ik heb sinds kort mijn nieuwe layout online, wat wel nodig was na een jaar. Ik had eerst een ander design gemaakt en hier gepost, maar daar ben ik weer vanaf gestapt omdat ik het wat te saai vond.

Ook vond ik op de site van Arjan K. een leuk menu, wat ik heb aangepast en gebruikt. (ik heb aan ieder menu item van boven een paar items in het submenu toegevoegd) Ik ontdekte later ook dat we dezelfde achtergrond hebben, maar net een tint donkerder. (niet gejat, source: klik) Gelukkig valt het niet zo op (mij eerst ook niet), want het lijkt niet op elkaar in de verste verte.

Wat ik graag wil is wat feedback etc. jullie kennen het wel.

http://www.marnixsmit.nl

Alvast bedankt,
Marnix

PS ik weet dat hij niet valid is, maar daar werk ik hard aan (k*twerkje). :P
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Marnix
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 10:04:32
 
Scrptr

Scrptr

14/03/2007 18:44:00
Quote Anchor link
Ik vind het een mooie site hoor, die achtergrond vind ik goed uitgezocht. Alleen de header vind ik wat minder, maar dat is mijn mening
 
Marnix

Marnix

14/03/2007 18:47:00
Quote Anchor link
Die header zijn allemaal dingen die ik doe in mijn leven. Dus ik vind hem wel goed. Review afgezien van de header doe maar. :P
 
Scrptr

Scrptr

14/03/2007 18:48:00
Quote Anchor link
Overgens hangt er rechts van het menu zo'n oranje RSS button
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Scrptr
 
Nick Mulder

Nick Mulder

14/03/2007 18:51:00
Quote Anchor link
Over die achtergrond: http://i-cey.net (Arjan Kapitein)
 
Marnix

Marnix

14/03/2007 18:51:00
Quote Anchor link
Klopt, was er even mee bezig, maar zoals hij nu staat, staat hij goed. Moet het alleen nog werkend krijgen die RSS feed. :(

Edit2: In FF staat hij goed, lol. :S

Edit: @ YPM, die heb ik niet van zijn site, de bron staat erbij vermeld! (zie eerste bericht)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Marnix
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

14/03/2007 19:38:00
Quote Anchor link
Als iemand dit invult moet je imo op de home komen.

De thumbs in je fotoboek zijn wat aan de kleine kant. Teven zou ik deze in 1 rij presenteren. als je dan je muis naar rechts doet moet de rij gewoon opschuiven. Nu klik je nog wel eens verkeerd.

Voor de rest leuke site

edit bij laatste 5 berichten laten afkappen op hele woorden. weet de functie zo nie meer.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Klaasjan Boven
 
Marnix

Marnix

14/03/2007 21:04:00
Quote Anchor link
Bedankt voor de feedback.
 
Arjan Schuurman

Arjan Schuurman

14/03/2007 22:49:00
Quote Anchor link
Leuk gedaan, hoe heb je dat overgangseffect in je header gemaakt? Wil ik ook altijd nog weten.. got a tutorial for me?
 
W W

W W

14/03/2007 22:58:00
Quote Anchor link
Leuke website, alleen vind ik je submenu wat onduidelijk en wat te klein. Daarnaast wat Klaasjan ook al zegt; de tumbnails van je fotoalbum zijn veels te klein. Ik moet wel in een tumbnail kunnen zien wat er op staat. Dat javascript vindt ik daarentegen wel weer mooi.

@Arjan dat is makkelijk, ik leg het je wel een xtje uit op msn als je lief bent :)
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

14/03/2007 23:05:00
Quote Anchor link
Je bedoeld hetzelfde effect als mijn header hier? if($antwoord = 'ja'){ echo 'jup, help ff';}, dan zal ik morgen even Photoshop op mijn nieuwe macbook opstarten :+.
 
W W

W W

14/03/2007 23:07:00
Quote Anchor link
Handig tutje voor de liefhebbers (scheelt Arjan Kapteijn weer wat werk):

Turtorial
 
Arjan Schuurman

Arjan Schuurman

14/03/2007 23:30:00
Quote Anchor link
Arjan Kapteijn schreef op 14.03.2007 23:05:
Je bedoeld hetzelfde effect als mijn header hier? if($antwoord = 'ja'){ echo 'jup, help ff';}, dan zal ik morgen even Photoshop op mijn nieuwe macbook opstarten :+.

Ja, dat is hem, maar Pepein heeft me al fijn antwoord gegeven :)
 
W W

W W

14/03/2007 23:37:00
Quote Anchor link
Pepijn ja :P
 
Arjan Schuurman

Arjan Schuurman

14/03/2007 23:38:00
Quote Anchor link
:o God sorry, ik typte PEPEIN, maar het moest <small>pepijn</small> zijn... ja sorry, kan gebeuren :P
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.