[REVIEW]Site

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ik ben op zoek naar een back-end developer, die met name kennis & ervaring heeft van de programmeertaal C#. Jij gaat aan de slag bij een topspeler in de logistieke sector, die zich behalve met logistiek, ook bezig houdt met softwareontwikkeling. Welke taken komen hierbij kijken? Je gaat desktop- en webapplicaties onderhouden en optimaliseren, waarin je werkt met o.a. C#, ASP.NET, SQL Server en T-SQL. Je hebt regelmatig klantcontact om de wensen in kaart te brengen en te evalueren over de huidige draaiende applicaties. Je implementeert nieuwe functionaliteiten toe aan

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving Voor de gemeente Amsterdam zijn wij op zoek naar een softwareontwikkelaar Cleopatra. De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van brom- en snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie. Functie

Bekijk vacature »

VB.NET developer

Functie Het development team waar jij in terecht komt bestaat uit twee ervaren software developers. De directeur/eigenaar is tevens één van deze developers. Jij werkt direct samen met jouw werkgever en kan dan ook veel kennis en ervaring bij dit bedrijf op doen. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de kantoorapplicatie die deze organisatie aanbied in een niche markt. Het team is op dit moment actief bezig met een migratie waarbij het eindstation eindigt in een C# .NET omgeving. Echter is een deel van de software al geschreven in C# .NET. Hierbij is gebruik gemaakt van C# .NET, CSS, HTML,

Bekijk vacature »

Software developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze PHP/Symfony Developer. Een enthousiast persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe en nieuwe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel persoonlijke als professionele groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Aanpassingssuggesties van collega’s in kaart brengen, vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

Als Lead webdeveloper bij KUBUS ben je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de webapplicatie en services van BIMcollab. In je rol als lead developer zoek je als vanzelf op een creatieve manier naar het optimum tussen benodigde implementatie-tijd, de performance van de applicatie en een snelle go-to-market van features, aansluitend bij onze geautomatiseerde test- en release train. Hierbij bewaak je in samenwerking met de andere senior ontwikkelaars in je team de architectuur van de applicatie en adviseer je de product owner over noodzakelijke refactoring om de onderhoudbaarheid van het platform te verbeteren. Ons

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

Front-end Developer (HTML/CSS, Angular/React/Vue,

Functie Je zal aan de slag gaan in een klein, hecht team met front-end development experts die de ambitie delen mooi werk te leveren. Samen met hen zal je werken aan het gebruiksvriendelijk en interactief maken van complexe webapplicaties, websites en mobile apps. Je levert klanten wat ze nodig hebben terwijl je actief aan jezelf blijft werken met de ondersteuning vanuit je werkplek. Talen als Javascript programmeer jij vloeiend en je hebt kennis van frameworks als React en Angular. Je zou je het liefst nog veel meer ontwikkelen in verschillende front-end talen. Deze kennis deel je graag met je collega’s,

Bekijk vacature »

.NET Developer Azure

Dit ga je doen Het ontwerpen en bouwen van diverse applicaties (C#, ASP.NET, MVC); Het ontwikkelen van Webservices (WCF); Het meewerken aan de transitie naar Azure; Het samenwerken met collega's binnen een Scrumteam en meedenken over de User Stories; Het bouwen van unittesten; Meedenken over nieuwe tooling, ontwikkelingen en technologieën in de markt. Hier ga je werken Je komt te werken bij een organisatie die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van verschillende portalen. Deze portalen worden gebruikt door diverse partijen en jouw taak is om ervoor te zorgen dat deze optimaal functioneren. Je wordt onderdeel van een Scrumteam en werkt

Bekijk vacature »

Grafisch vormgever

Standplaats: Maasland Aantal uren: 32 – 40 uur per week Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij een ambitieuze grafisch vormgever met een passie voor creativiteit en oog voor detail? Vind jij het daarnaast leuk om ook marketingactiviteiten op te pakken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bedrijfsinformatie Westacc Group BV is het zusterbedrijf van HABA en specialiseert zich in (maatwerk) oplossingen voor (elektro) techniek en verlichting in de kampeerbranche. Zij produceren en assembleren onderdelen voor caravans, campers en boten. Voor een groot aantal caravan- en campermerken leveren wij producten als zekeringkasten, invoerdozen, acculaders, schakelmateriaal en verlichting. De producten

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen De requirements in kaart brengen van de klant; Implementeren van functionele en technische specificaties bij opdrachtgevers; Oplossen van bugs; Meewerken aan maatwerksoftware voor nieuwe opdrachtgevers; Het testen en uitleveren van nieuwe functionaliteiten naar de acceptatie en productieomgeving De database ontwikkelen en onderhouden; Hier ga je werken Onze klant is gevestigd in het westen van Nederland en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de levensmiddelen industrie. De software die het team maakt optimaliseert voornamelijk de administratieve processen, maakt deze meetbaar en zorgt ervoor dat de data zo goed mogelijk gebruikt kan worden. Binnen een van

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Zoek jij een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf? Wij zijn voor deze functie op zoek naar een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! Verder ga jij je bezighouden met: Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie As a Senior .NET developer you will work in our Research & development team. Our team consists of 17 colleagues! We are currently busy setting up a completely new architecture for a new product. We use VS2022 and .NET 6.0 for our new product. Your function is therefore mainly backend oriented. Since we develop measuring equipment for the chemical industry, it is also very important to develop high-quality software for its control. You are also responsible for designing, implementing and testing new features. For this position its also very important to ensure future-proof and sustainable architecture. Eisen - A

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar .NET te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Je komt hier terecht bij een door-en-door softwarebedrijf, waarbinnen meerdere SaaS pakketten worden ontwikkelt voor diverse sectoren. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld de logistieke en medische branche. Deze organisatie kenmerkt zich door de hoge mate van complexiteit in de applicaties, wat betekent dat jij je hier niet zal gaan vervelen. Integendeel: Jij gaat hier elke dag ontzettend veel leren en je in razend tempo ontwikkelen als C# .Net Developer met focus op back-end. Het team bestaat uit ongeveer 20 personen personen, waarvan het grootste deel zich richt op software development. De sfeer is informeel en professioneel. De producten

Bekijk vacature »

Front-end developer wanted! (Angular, React, Vue.j

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

Een verantwoordelijke baan met leuke uitdagingen. Heb jij ervaring met het programmeren van robots? Kan jij goed samenwerken met collega's die verschillende specialisaties hebben? Ben je oplossingsgericht, analytisch en flexibel? Ga dan aan de slag als Robot Programmeur bij Gibas in Nijkerk! Als Robot Programmeur kom je te werken bij Gibas. Dat betekent dat je gegarandeerd meewerkt aan unieke oplossingen in productieprocessen. Bij elk project moet er opnieuw geëngineerd en geprogrammeerd worden. Dat maakt jouw werk uitdagend! Voordat je robots gaat programmeren komt er het volgende bij kijken: De opdracht gaat van de afdeling Sales naar de afdeling Operations door

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

Wouter K

Wouter K

04/03/2008 19:44:00
Quote Anchor link
Hey,

Ik wou graag nog mijn site vandaag online dus had ik nog enkele vraagje 's.
Tevens is dit ook een review omdat hij na dit probleem sowieso af is.

Eerst over het probleem :
Ik include in men contactpagina een phpfile nu na deze te uploaden voldoet de contact pagina niet meer aan de css. Hoe dat komt is nu net de vraag weet iemand de oplossing ?.

JUIST
FOUT


-------------------------

Review gedeelte :
De site is af , enkel de teksten nog aanpassen en klaar. Header wordt nog verwerkt naar een gelijkachtig logo AFBeelding
of zouden jullie die gestreepte header hebben ?.
Ik heb hier al een klein review over gedaan maar dan als afb van de site.

Met vriendelijke groeten
Wouter
------------------------
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wouter K
 
PHP hulp

PHP hulp

09/05/2024 17:02:30
 
Henk PHP

Henk PHP

04/03/2008 19:48:00
Quote Anchor link
Omdat je dit mee include?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
    <style type="text/css">
            body {
                font-family: Verdana;
                font-size:12px;
            }
            td {
                font-family: Verdana;
                font-size:12px;
            }
        </style>



noobje :P
 
Wouter K

Wouter K

04/03/2008 19:53:00
Quote Anchor link
Die vind ik niet terug.

Waar heb je die vandaan ?.
Vreemd want in de originele staat dat nietmeer. En in de contact page ook niet.

-----
 
Henk PHP

Henk PHP

04/03/2008 19:58:00
Quote Anchor link
You must be blind.
http://www.wouter.php-design.be/Nieuwdesign/contact.php
En dan in de bron kieke
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<html>
    <head>
        <title>Contact</title>
        <style type="text/css">
            body {
                font-family: Verdana;
                font-size:12px;
            }
            td {
                font-family: Verdana;
                font-size:12px;
            }
        </style>
    </head>

Er klopt trouwens geen reet van want in de body ga je <html> openen en <head> openen?
ook een paar foutjes
 
Vincent

Vincent

04/03/2008 20:07:00
Quote Anchor link
DesignWouter.be | Webdesign, Goedkoop, Betrouwaar

Betrouwaar heb ik nog nooit van gehoord..
Vandale vind me een noob en wil het niet verklappen en geef dus geen resultaat.. http://www.vandale.nl/vandale/opzoeken/woordenboek/?zoekwoord=betrouwaar
dus zou graag weten wat het betekent =)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Vincent
 
Wouter K

Wouter K

04/03/2008 20:17:00
Quote Anchor link
@HENK : ARE YOU STUPID ?
denk je nu echt niet dat ik men eigen broncode's niet weet :s, ik zeg je ik wil ze je volledig hier geven netzoals ik ze heb maar niks van je hele verhaal klopt nu eenmaal.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<div id="header-col2">
            </div>
            <div id="content">
            <p><?php include('contact3.php'); ?></p>

            <div id="footer">

En nu contact3.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
<html>
    <head>
        <title>Contact</title>
    </head>
    
    <body>';
    
    if($error != '') {
        echo '<font style="color:#FF0000;"><b>'.$error.'</b></font><br />';
    }
    
    echo '<form method="POST" action="'.$filename.'" style="border:0px; margin:0px; padding:0px;">
    <table width="55%" cellspacing="0" cellpadding="5">
     <tr>
        <td align="right">Naam:</td>
        <td><input type="text" name="naam" size="36" maxlength="36" value="'.(isset($_POST['naam']) ? $_POST['naam'] : '').'"></td>
    </tr>
    <tr>
        <td align="right">E-mailadres:</td>
        <td><input type="text" name="email" size="36" maxlength="36" value="'.(isset($_POST['email']) ? $_POST['email'] : '').'"></td>
    </tr>
    
    <tr>
        <td align="right" valign="top">Bericht:</td>  
        <td><textarea rows="8" cols="40" name="bericht" style="overflow:auto;">'.(isset($_POST['bericht']) ? $_POST['bericht'] : '').'</textarea></td>
    </tr>
    
    <tr>
        <td>&nbsp;</td>
        <td><input type="submit" name="submit" value="Versturen"></td>
    </tr>
    </table>
    </form>
    </body>
    </html>';



Niet is dus minder waar. zelf heb ik ook de bron gezien en hier staat ook wat je zegt , maar toch heb ik het nergens in de code staan .!
 
Henk PHP

Henk PHP

04/03/2008 20:21:00
Quote Anchor link
Nee omdat je het er net uit hebt gehaalt ja, sukkel.
Je vraagt hier om hulp, met je "ik ben zo goed , met mijn 'bedrijf' site" , maakt de domste html fouten ooit en als ik je daarop wijs ga je t snel aanpassen en zeggen dat ik t maar verzin. Flikker toch op man
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Henk PHP
 
Wouter K

Wouter K

04/03/2008 20:25:00
Quote Anchor link
Henk : Neen ik heb niets uitgehaald :s , ik weet nog steeds zelf wel wat ik heb staan en wat je ziet staan.! En gelieve nu enkel nog te commenten op de review.
Ik heb de fout er ZELF uitgehaald
 
Vincent

Vincent

04/03/2008 20:26:00
Quote Anchor link
@Wouter

Als jij nu zegt dat je je eigen broncode kent en dus niet weet dat er een enorme fout in zit, dan gaat 't echt niet goedkomen met je web'design' bedrijfje..

Ga hier is heen:
http://www.wouter.php-design.be/Nieuwdesign/contact.php
Open broncode
kijk hier naar:

<body> hier open je body
<div id="container">
<div id="col1">
<div id="header-col1">
<h1>DesignWouter</h1>
<h2>Design, Css, Html</h2>
</div>

<div id="sidebar">
<form>
// form heb ik even weggehaald voor relevante code
</form>
</div>
</div>
</div>

<div id="col2">
<div id="header-col2">
</div>

<div id="content">
<p>
<html> hier open je html voor 2e x ?
<head> Head alweer
<title>Contact</title> Zo zeg blijf je bezig ?
</head>Hier sluit je head 2e x

<body>
hier open je body voor de 2e x
<form method="POST" action="contact.php" style="border:0px; margin:0px; padding:0px;">
<table width="55%" cellspacing="0" cellpadding="5">
<tr>
<td align="right">Naam:</td>

<td><input type="text" name="naam" size="36" maxlength="36" value=""></td>
</tr>
<tr>
<td align="right">E-mailadres:</td>
<td><input type="text" name="email" size="36" maxlength="36" value=""></td>
</tr>

<tr>
<td align="right" valign="top">Bericht:</td>
<td><textarea rows="8" cols="40" name="bericht" style="overflow:auto;"></textarea></td>
</tr>

<tr>
<td>&nbsp;</td>
<td><input type="submit" name="submit" value="Versturen"></td>
</tr>
</table>
</form>

</body>hier sluit je body midden in je code?
</html>hier sluit je html midden in je code?</p>

<div id="footer">
<center><p class="footer">All rights reserved by DesignWouter.be</p></center>
</div>
</div>


Let trouwens op je taalgebruik:
Hij is 17 jaar jong en heeft grote interrese in php en mysql.

interrese moet interesse zijn

Hij houd ervan

Houd met dt dus houdt

Hij staat ook in voor de CMS system's
Hebben jullie nog vragen mag je die altijd stellen via het contactformulier.!

Engels en nederlands door elkaar is niet netjes dus CMS systemen
contactformulier! of contactformulier. maar niet beide


Mvg, Vincent

Edit:

Oh, je hebt het snel gedelet xD en dan ook nog zeggen van niet =)
Dat vind ik weer matig..
Weer een bewijs van je onprofessionaliteit.
Ik heb trouwens nog leuk de oude broncode voor als je er tegenin gaat =)

Wederom,
Mvg, Vincent.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Vincent
 
Wouter K

Wouter K

04/03/2008 20:30:00
Quote Anchor link
Bedankt vincent voor de AN foutjes.
Die fout die je ervoor hebt had ik nu inmiddels weggehaald. En nu is de site correct VALID !.

Graag wat comment op review..

mvg wouter

Edit:
: Je ik heb het gedeleet voor dat ik je post zag.! Maar daar ga ik niet over l*llen, Ik had dit al een post voor jou even weggedaan dus zat jij nog zonder nieuwe versie snap je ? Maar oorspronkelijk zat er dus geen style inline bij die include file zoals henk beweerde. Dat wil ik dus ook niet ontkennen dat ik het voor zijn post heb weggehaald :s.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wouter K
 
Henk PHP

Henk PHP

04/03/2008 20:31:00
Quote Anchor link
Ja zal wel wouter maar ik vind het nogal asociaal als ik je op een paar fouten wijs dat jij gaat beweren dat die er niet geweest zijn en net doet alsof ik uit mn nek lul. Waar slaat dat op?
 
Wouter K

Wouter K

04/03/2008 20:33:00
Quote Anchor link
Henk : Geloof me of geloof me niet . Hij stond er ECHT niet.
Maar jij beschermd jou kant en ik de mijne. Dus ga in vrede of kom terug met vrede.
 
Henk PHP

Henk PHP

04/03/2008 20:36:00
Quote Anchor link
http://www.whiteley.nl/docs/wouter.txt
Hier is anders je oude broncode met die inline style erin. Doe niet net alsof ik gek ben man
 
Wouter K

Wouter K

04/03/2008 20:38:00
Quote Anchor link
LEZEN DOE JE OOK NIET !.

Ik zeg op jou reply :

Ja in de broncode in FF of IE zie je het wel staan maar zelf heb ik het hier niet in de file :s , Ik heb zelfs met CTRL-F gezocht en niets gevonden. Dus laat het uit joh, .!

Je bent niet gek want ik had allanger als vandaag gezien dat het wel online broncode stond maar niet in offline en daardoor ook dit topic ! ik vond hem gewoon niet !. en heb em nog steeds niet gevonden !
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wouter K
 
Jan geen

Jan geen

04/03/2008 20:45:00
Quote Anchor link
Als je wouter z'n andere posts is leest hier dan weet je hoe serieus je hem moet nemen...
 
Vincent

Vincent

04/03/2008 20:46:00
Quote Anchor link
Het staat uiteraard niet in je offline bestanden kijk hier is na =)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<div id="header-col2">
            </div>
            <div id="content">
            <p><?php include('contact3.php'); ?></p>

            <div id="footer">

de pagina die je daartussen include bevat de opening van het html en heeft hoogst waarschijnlijk ook de style bevat. Als hij dat bevat heeft kan je dat gewoon toegeven want 1 foutje meer of niet, who cares? Als hij er volgens jou niet heeft gestaan nou dan komen er codes uit het niets vallen. xD
Maar je hebt het nu verwijderd dus laten we maar stoppen met deze zinlose discussie..
 
Robert Deiman

Robert Deiman

04/03/2008 20:47:00
Quote Anchor link
@Wouter

Maar als het in de broncode staat, moet het gegenereerd zijn: Misschien iets van de gratis hosting? Of je moet het zelf met PHP hebben laten maken.
 
Rick de Jong

Rick de Jong

04/03/2008 20:47:00
Quote Anchor link
Vind het maar een simpele site,

"Design Wouter
Design, Css, HTML" Waar staat dat voor? tekstlogo??
Grote menuknoppen/tekst


Jullie werken met "design". Rare zin, als je ergens mee werkt, moet het er toch zijn? Wat is dan design? Dat is smaak, daar kun je niet mee werken naar mijn mening, maar dat verwerk je. Je verwerkt je "design/vormgeving" in een media-uiting. Maar ik kan het ook mis hebben hoor (bij jou heeft tenslotte iedereen het mis)

Verder vind ik het een, nogmaals, simpele site waar totaal niet uit blijkt dat jullie met design werken of jullie uberhaubt vorm kunnen geven.

Gr
Rick
 
Wouter K

Wouter K

04/03/2008 20:47:00
Quote Anchor link
Mwhaha :) ik zet een entertje voor het overzicht en zie hoe snel ze al vragen stellen ;)

OK ik volg laat het offtopic weg.
 
Wouter K

Wouter K

04/03/2008 20:53:00
Quote Anchor link
Robert_Deiman schreef op 04.03.2008 20:47:
@Wouter

Maar als het in de broncode staat, moet het gegenereerd zijn: Misschien iets van de gratis hosting? Of je moet het zelf met PHP hebben laten maken.


OK robert hier lach ik echt niet mee :s.

1. Nooit gratis hosting gehad !.
2. Als je al kijkt dat ik een domein heb zal ik wel betaalde host hebben.

@Rick de jong : Kan je nu zeggen bv ik doe php en mysql en maak website 's.

Website's versta je idd onder meerdere dingen je kan alles mooi onder mekaar plaatsen zonder orde of alles mooi positioneren met css en een keurig design bij.

en als jij nu nog steeds niet weet dat je dingen zegt die niet kloppen vertrek dan richting je bedje.

Kijk vincent geeft mij een duidelijke AN fout. Ik bedank hem om dit te zeggen. Dus je hebt het niet altijd mis.

Ik weet en zie nog steeds wat ik zie. En online offline is bij mij vaak verschillend robert !.

Maar kun je liever een slotje zetten dan dat er nog 100 rickjes komen om de zelfde troep te zeggen :(
 
Vincent

Vincent

04/03/2008 20:59:00
Quote Anchor link
Wouter 1 dingetje nog voor slotje:

Wouter (html , css):
Ik ben 14 jaar jong en heb grote interrese in webdesign.

Hier ben je vergeten interrese te veranderen.

Mvg, Vincent
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.