[Review]sitebeta

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C#.NET ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Je bouwt webshops, webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Framework en C#. Je zorgt voor de optimalisering van bestaande software en de automatisering van

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer Games

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met hardware en wil jij kleuren binnen een Qt framework? Spreek jij de talen C en of C ++? Dan ben ik wellicht opzoek naar jou! Voor een super gave opdrachtgever in omgeving Delft is er namelijk plek voor een nieuwe kracht! Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke game industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen en buitenland? Je zult in een team, samen met vier ontwikkelaars, de mooiste

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Medior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Goes zijn wij op zoek naar een enthousiaste software programmeur met PHP/Symfony ervaring. Een gedreven persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel professionele als persoonlijke groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Testen en door ontwikkelen van software; Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf. Lees dan snel verder! Voor deze functie zoeken wij een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Daarnaast begeleid je complexe projecten, wij zoeken iemand die altijd kansen ziet en waarbij het glas altijd half vol is. Voor deze functie zoeken wij een Developer met ervaring op het gebied van .NET die deze organisatie gaat versterken. Binnen de organisatie ga jij je vooral bezighouden met het verbeteren van

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Identity & Access Management

Dit ga je doen Als Identity & Access Management Ontwikkelaar zorg jij er voor dat studenten, medewerkers en docenten de juiste benodigdheden op het juiste moment kunnen gebruiken; Het juist opslaan van onderzoeksdata en het openbaar beschikbaar stellen van publicaties (Open Access); Studenten, collega's en wetenschappers ondersteunen; Agile en Scrum werken; Technisch Applicatiebeheer; Ontwikkelen in One Identity Manager en VB.NET. Hier ga je werken Als Ontwikkelaar kom je terecht in een hecht team die zich richt op wetenschappelijke informatie en ICT. Jij bent degene die er voor zorgt dat alle informatie, uit diverse onderzoeken, bij de juiste personen terecht komt.

Bekijk vacature »

Back end developer

Functie Jij als full stack ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor 90% van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van grote maatwerk applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. De technische uitdaging momenteel is dat

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan

Bekijk vacature »

SQL beheerder / ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een klant in omgeving Tiel zijn wij op zoek naar een SQL beheerder met affiniteit met technisch applicatiebeheer. Je krijgt een fijne in-house werkplek waar je gaat werken aan diverse projecten. Dit bedrijf doet het beheer van databases voor een aantal bancaire klanten. Op dit momenten hebben zij ruim 1500 databases in beheer. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat de development afdeling ondersteunen bij het ontwikkelen van MS SQL Scripts. Je zal zowel zelfstandig als in teamverband MS SQL databases installeren & beheren. Je monitort en onderzoekt incidenten en de achterliggende oorzaken. Je

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een uitdagende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET programmeur. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van apps, webapplicaties en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines te scannen en vervolgens de data om te zetten in management informatie voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks, HTML, TypeScript, SQL & C++, CSS. Geen ervaring met één van deze technologieën is dan ook geen enkel probleem! Deze werkgever biedt

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

You'll build modern applications for Coolblue's back office. We have a lot of friends, and they crave well-structured data and user-friendly, task-focused applications. How do I become a Medior C# Developer at Coolblue? You regularly participate in brainstorm sessions about user experience, data, and task flow with the UX Designer, Product Owner, and Data Scientists in your team. Besides that you will create disconnected, highly congruent, and testable code that can easily be maintained and is future-proof. Want to become C# Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Working with various types of

Bekijk vacature »

Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterd

Functieomschrijving Voor de Politie zijn wij opzoek naar een Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterdam. De politieorganisatie heeft jaarlijks te maken met een aanzienlijk aantal politiemedewerkers die vanwege mentale overbelasting niet of beperkt inzetbaar zijn. De Blauwe Haven Rotterdam ondersteunt deze politiemedewerkers in hun herstel en re-integratieproces. De huidige digitale systemen van de Politie bieden onvoldoende ondersteuning in het herstel- en re-integratieproces van politiemedewerkers. Zowel voor de politiemedewerkers als voor de organisatie. Politiemedewerkers worden buitengesloten, waardoor zij eigen regie verliezen. Begeleiders kunnen de voortgang van de medewerkers niet goed monitoren. Management beschikt niet over de mogelijkheid trends te signaleren

Bekijk vacature »

Teamlead PHP Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de buurt van Middelburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde teamlead PHP developer met affiniteit met Symfony/Laravel. Een enthousiast persoon die het ontwikkelteam komt versterken met het aanpakken van uitdagende projecten. Ben jij op zoek naar een uitdaging waar je de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen en je eigen IT-team aan te sturen? Lees dan snel verder! Die ga je doen: Bijdragen aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de PHP based applicaties; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van

Bekijk vacature »

Software developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze PHP/Symfony Developer. Een enthousiast persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe en nieuwe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel persoonlijke als professionele groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Aanpassingssuggesties van collega’s in kaart brengen, vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en

Bekijk vacature »

Front-end Developer Angular

Dit ga je doen Jouw taken als Front End Developer bestaan uit: Het ontwikkelen van maatwerkoplossingen voor klanten; Het meedenken over nieuwe tools en technieken; Het begeleiden van junioren; Het meewerken aan diverse projecten; Het meedenken in UX/UI design. Hier ga je werken Als Front-End Developer ga je in een Scrum team aan de slag met de nieuwste digitale technologieën om klanten en overheden over de hele wereld te ondersteunen met het ondersteunen van hun software, veelal op het gebied van watermanagement en infra. Door middel van real-time data in combinatie met voorspellende analyses, AI, Deep Learning en Machine Learning

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 volgende »

Crispijn -

Crispijn -

03/02/2008 13:16:00
Quote Anchor link
@wouter:

ik ben bang dat je totaal de plank mis gaat slaan met dit 'bedrijfje'. Je bent 14 (wel stoer dat je dit soort ambities hebt) maar wat denk je dat reeel is? Waarom wil je risico's gaan lopen door hostingpakketen te gaan verkopen? Waarom ga je niet eerst gewoon eens in je vrienden/bekenden kring eens wat website's maken waar je ervaring mee op doet. Je neemt nu wel een duik van een hele hoge duikplank in een heel diep bad. Maak zelf eens een grote website met verschillende mogelijkheden. Je moet weten wat een klant van je later tegen het lijf kan lopen. Wil je service geven, dan moet je ook ervaring hebben.

Mijn tip: verzin eens een origineel idee voor een website. werk dit eens op papier uit en ontwerp een toepasselijke layout die aansluit bij de doelgroep. Daarna lekker gaan knutselen met php en mysql...
 
PHP hulp

PHP hulp

20/05/2024 09:04:59
 
Wouter K

Wouter K

03/02/2008 14:09:00
Quote Anchor link
Ik ga geen hostingpakketen verkopen :s .
Ik heb al bijna opnieuw een opdracht in vrienden kring.
Mijn service is helemaal niet door mij gegeven hoor.
Ik denk dat jij te weinig weet van mij en daarop dit zegt.

Even ter vermelding.
Wij hebben een eigen host in familie voor 500 euro / jaar. (gedeeld met vrienden).
Mijn neef is programmeur fulltime , en is Webdesigner.
Ik probeer dit bedrijfje fair te houden. Iedereen gelijke inkomts/uitgaven.
Service :
domeinnaam laat ik registreren door mijn neef.
Hosting ook , of door een vriend.

Ik loop geen echte risico's want ik weet nu al dat ik minder succes ga hebben doordat ik weinig mensen heb. enz..Ik wil het ook niet groot maken het is alleen puur voor mensen wat te bieden wat ze graag willen.

Je mag me kritiseren geen probleem.
Maar laat me dan vrij in wat ik wil doen.
door dit leer ik ook uit mijn fouten in Css. Dit is voor mij een ervaring. Alsnog omdat ik geen php echt kan. en liever dit doe.
Je moet mijn standpunt snappen.
Ik kan geen layer's maken voor mezelf. Ik heb er nu al veel. en ik kan er niets meedoen. dus probeer ik ze te verkopen logisch toch ,?.

Miss had ik eigenlijk gehoopt een Review te hebben Ipv het onderwerp te bespreken.
 
Crispijn -

Crispijn -

03/02/2008 14:24:00
Quote Anchor link
Oke, dit is geheel jou keus. Ik vind het zelf maar niks maar daar heb jij niks aan. Je vroeg om een site review. Die heb je gekregen. Zowel technisch als inhoudelijk. Ik hoop dat je er van geleerd hebt en dat je in de toekomst alle tips zal meenemen.

En over vrijlaten: ik laat je geheel vrij! Ik wil je alleen de juiste kant op sturen en een beetje reeel te laten denken.

Succes ermee,

Cris
 
Wouter K

Wouter K

03/02/2008 14:25:00
Quote Anchor link
Dank je cris.
Ja , ik heb de review gehad welliswaar niet van veel mensen maar swoit ok.

Ik ga het topic wat laten rusten. En zien dat ik ergens de Key vind voor PS te unlocke ;)
 
- -

- -

03/02/2008 19:14:00
Quote Anchor link
@ Wouter. Nou zeg je FF woordenboek te hebben geinstalleerd. Gebruik die dan ook of doe gewoon normale zinnen maken. Ik hoop wel dat je weet dat als mensen je gaan googlen, ze op je profiel uitkomen en topics gaan nakijken. En dat ze dan dit ook zien ;-)
 
Aaa Trump

aaa Trump

03/02/2008 19:16:00
Quote Anchor link
@Crispijn

Volledig met je eens, verder ben ik begonnen met een "bedrijfje" op mijn 13e. Ook ken ik nog wat mensen hier en daar die het ook doen, in hosting valt niks meer te verdienen. Darom moet je iet's orgineels hebben, of iet's kunnen wat niemand anders kan. (of bijna niemand).
 
Wouter K

Wouter K

03/02/2008 19:50:00
Quote Anchor link
robin schreef op 03.02.2008 19:16:
@Crispijn

Volledig met je eens, verder ben ik begonnen met een "bedrijfje" op mijn 13e. Ook ken ik nog wat mensen hier en daar die het ook doen, in hosting valt niks meer te verdienen. Darom moet je iet's orgineels hebben, of iet's kunnen wat niemand anders kan. (of bijna niemand).


@Robin : Lees een berichtje verder. Dat helpt !
 
Orhan

Orhan

03/02/2008 21:05:00
Quote Anchor link
Kruidnootje.nl schreef op 03.02.2008 19:14:
@ Wouter. Nou zeg je FF woordenboek te hebben geinstalleerd. Gebruik die dan ook of doe gewoon normale zinnen maken. Ik hoop wel dat je weet dat als mensen je gaan googlen, ze op je profiel uitkomen en topics gaan nakijken. En dat ze dan dit ook zien ;-)


"..of doe gewoon normale zinnen maken." Dat klopt ook niet ech hé?
 
Wouter K

Wouter K

03/02/2008 21:06:00
Quote Anchor link
@Orhan en een review keurig beantwoorden helpt
Dank u.!
 
Wouter K

Wouter K

03/02/2008 22:23:00
Quote Anchor link
Jurgen schreef op 03.02.2008 00:29:
Ubuntu Linux Firefox 2.0.0.10 de layout valt helemaal uit elkaar.


Ik denk dat het probleem helemaal verholpen is. Door de IE hack van de 7 eruit te halen.
Grtz.
 
Sebastiaan

Sebastiaan

03/02/2008 22:39:00
Quote Anchor link
Bij de portfoilo vind ik geen layout mooi, zelfs ik zonder (Photoshop) ervaring kan ik zoiets maken..
 
Wouter K

Wouter K

03/02/2008 22:40:00
Quote Anchor link
Ja , probeer maar. Maar dan moet je al sterk zijn met paint.
 
Will

Will

04/02/2008 17:06:00
Quote Anchor link
Ik begrijp wel dat je succes hebt bij je vriendekring..

Om je site even te reviewen:
NEGATIEF:
- header is gewoon gepikt van www.sxc.hu/ en is verder inspiratieloos
- jou lettertypes trekken op niets (ook de variëteit ervan)
- je hebt geen gevoel van stijl
- je spelling & gramatica...
- weinig mensen gaan ooit een 14 jarige serieus nemen
- de codering van je site is afschuwelijk

POSITIEF:
- je droom

Dit mag misschien wat negatief klinken maar het is gewoon mijn mening, zonder enige persoonlijke afbraak te impliceren..

EDIT:
Oh en ivm met die serial voor PS, echt niet slim hoor :/
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Will
 
Wouter K

Wouter K

04/02/2008 17:12:00
Quote Anchor link
@ Will :
Ik zal op alles zo eerlijk antwoorden.
1. Header. gelijk maar daarom niet negatief !.
2. Lettertypes en in wat typ jij Times new roman zeker goh leer eens iets !.
het is Verdana dude.
3. Jij hebt dat misschien niet ik wel. maar als je verder kijkt als je neus lang is zie je dat ik graag met PS zou werken. en dan zal alles mooier worden. Beloofd !
4. Loop nog wat mee met de rest. je hebt de nieuwe update niet gezien. of de oude... dat hele blok tekst is nu aangepast door een nieuwe.
5. Dat moet zij weten. Ik kan wel serieus omgaan. Als heel mijn team ouder is als mij :s.
6. ah ja , suggereer me een nieuwe maak een nieuwe dat wil ik zien.
ik script volgens de normen dude

7. Droom word werkelijkheid. Maar ik ga hier geen beroep van maken.
8. Ben jij dat op die foto ik lach je uit :s dude .
 
Will

Will

04/02/2008 17:19:00
Quote Anchor link
1: inspiratieloos is wel negatief
2: verdana is op zich een heel mooi lettertype, maar dat mix je gewoon niet met het lettertype van je titels & footer.
3: de enige die jou design mooi vindt ben jijzelf.. ik denk echt wel niet dat je het zo kunt stellen.
4:
Quote:
Klik op de Afb. Voor meer zicht. Heeft u vragen over een uitwerking. Met voorbeeld de 1ste word verzorgt met javascript daarom lijkt het dat het design niet af is.
Dit zegt genoeg denk ik?
5: Ik vind jou gedrag heel eigenwijs aan je leeftijd en zou hier persoonlijk niet zo goed mee omkunnen.
6: Je script volgens welke normen?
7: Ik hoop het voor jou, ik hoop dat ik ook ooit 3 keer achter elkaar de lotto win.
8: No comment.
 
Joren de Wit

Joren de Wit

04/02/2008 17:23:00
Quote Anchor link
Wouter, het commentaar van Will omvat precies waar het bij jou om draait. Zo'n respectloos antwoord is dan ook helemaal niet op zijn plaats!

Maar goed, droom lekker verder...
 
Wouter K

Wouter K

04/02/2008 17:24:00
Quote Anchor link
@ Will : Ik wil eens iets van jou zien. ik gedraag me zo tegen jou. Omdat je respectloos en zeker niemand iets wil geven, toezeggen. Jan koehoorn is mss ouder als jou. Maar die wil helpen, die heeft tenminste respect en zal je ook verbeteren op de vlakken waar je hapert.
Maar jij :s Gewoon afkraken en de dikke nek uithangen.

succes in een vriendenkring ja en ?. Ik hoor hier veel negatief. en bij de vriendenkring positief. Weet je. Wij checken een site anders als hun. en zij zijn tenslotte de bezoekers en niet jij. want je hebt er toch niets aan .!
:s
Ik wou dit topic laten zakken dus haal het dan ook niet terug op :s
 
Vincent

Vincent

04/02/2008 17:53:00
Quote Anchor link
Hoelang ben je nou al met designen bezig?
t ziet er niet uit..
en t zwakste is nog dat je niet eens tegen commentaar kan..


p.s.
wouter schreef op 04.02.2008 17:12:
@ Will :
8. Ben jij dat op die foto ik lach je uit :s dude .


Nu ben ik heel geinteresseerd in jou foto, als je beetje lef hebt -> show it
 
- -

- -

04/02/2008 18:01:00
Quote Anchor link
Vincent schreef op 04.02.2008 17:53:
Hoelang ben je nou al met designen bezig?
t ziet er niet uit..
en t zwakste is nog dat je niet eens tegen commentaar kan..


p.s.
wouter schreef op 04.02.2008 17:12:
@ Will :
8. Ben jij dat op die foto ik lach je uit :s dude .


Nu ben ik heel geinteresseerd in jou foto, als je beetje lef hebt -> show it


Nee, dat durft hij niet omdat er geen enkele browser zijn kop aankan...

Zoals gezegt Wouter: "Dream on"
 
Jan geen

Jan geen

04/02/2008 18:05:00
Quote Anchor link
Sorry maat maar will heeft volkomen gelijk je bakt er NIKS van! Je bent er gewoon weer zo 1 die om kritiek vraagt maar er eigenlijk niet tegen kan. Je vind jezelf heel erg volwassen en serieus maar lees je reacties eens na, klopt geen barst van.
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.