Rijen tellen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end developer (HTML, CSS, SASS, JavaScript)

Functie Momenteel zijn we voor ons Digital team op zoek naar een (medior) Front-end developer. Samen met je collega’s werk je in een Agile/Scrum omgeving aan de ontwikkeling van onze webapplicaties, websites en andere oplossingen. Je draagt bij aan een sterk ontwikkelproces waarin kwaliteit voorop staat. Hiervoor ben je niet alleen bezig met eigen code maar ook code reviews van andere collega’s. Ben jij graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied en wil je deze toepassen voor diverse projecten? Dan komen wij graag met je in contact! Eisen • HBO werk- en denkniveau • Minimaal 2

Bekijk vacature »

Low-Code Expert/Developer: Power Platform Speciali

Bedrijfsomschrijving Als Low-Code Expert/Developer bij ons innovatieve bedrijf, neem je een cruciale rol op je in de creatie, ondersteuning en implementatie van diverse oplossingen met behulp van het veelzijdige Power Platform. Dit platform omvat Power Apps, Power BI, Power Automate, Power Virtual Agent en Azure Logic Apps. Het Power Platform biedt je de mogelijkheid om klanten te voorzien van naadloze integraties door op maat gemaakte oplossingen te creëren die compatibel zijn met (bijna) alle bestaande software-infrastructuren. Dankzij het uitgebreide scala aan toepassingen, krijg je de kans om als architect en projectleider van je eigen oplossing te fungeren. Dompel jezelf onder

Bekijk vacature »

No-Code Betty Blocks ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving Wil jij de bedrijfsprocessen van klanten revolutionair digitaliseren en optimaliseren zonder beperkt te worden door programmeertalen? Kom werken bij een snelgroeiende en professionele organisatie met een gezonde dosis humor en veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Als No-Code Betty Blocks ontwikkelaar werk je vanuit ons kantoor in het hart van Nederland, je thuiswerkplek of op locatie bij de klant. We faciliteren de juiste trainingen en ondersteuning zodat je een echte Betty Blocks expert wordt. Naast het werk zijn er bij ons bijzondere events, zoals een jaarlijkse zeildag, een zomerse barbecue en een knus kerstdiner om de grillige maanden door

Bekijk vacature »

IoT Developer

Ben jij innovatief, heb jij passie voor energie en ben je data gedreven? Bouw dan mee aan IoT binnen Bredenoord. Samen met een gedreven team werk jij aan mooie technische en innovatieve oplossingen. Wat houdt de functie van IoT Developer in? Binnen Bredenoord zijn wij momenteel volop in ontwikkeling met ons IoT platform. Als uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een IoT Developer. Je zal in projectverband meehelpen met het implementeren van IoT vraagstukken binnen Bredenoord. Als IoT Developer op onze R&D-afdeling word je verantwoordelijk voor het verder inrichten en beheren van ons nieuwe IoT platform. Dat

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer met Laravel ervaring! Voor een groeiende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP developer met Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten in een specifieke markt. Als PHP developer ben je samen met een gemotiveerd team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het innoveren van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Als software developer ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Om

Bekijk vacature »

Digitale Tovenaar Gezocht: Junior Low-code/No-code

Bedrijfsomschrijving Duik mee in een wereld vol innovatieve avonturen waar gegevens en technologie een magische symbiose aangaan! Al meer dan twee decennia lang zijn we de tovenaars achter de schermen die oplossingen creëren voor de meest complexe klantcontactvraagstukken en datagedreven software-uitdagingen. Bij ons draait het om de kracht van samenwerking en groei. We zijn een hechte vriendengroep die samen bergen verzet om elkaar én onze klanten te laten schitteren. Jouw succes is ons succes en we streven ernaar om elkaar naar nieuwe hoogten te tillen, niet voor even, maar voor altijd. We willen dat jij je helemaal thuis voelt in

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Je komt in een DevOps-cultuur te werken waarbij je met je team werkt aan de front-end van diverse brand websites; Het ontwerpen van functionele en grafische ontwerpen die worden geïmplementeerd; Draagt zorg voor het maken van analyses; Je werkt nauw met je collega’s samen en geeft elkaar feedback en suggesties waar nodig; Het uitwerken van vraagstukken die afkomstig zijn van verschillende klanten; Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij zijn bezig met het ontwikkelen van een nieuw product en wij hebben jouw hulp hierbij nodig! Als junior .NET ontwikkelaar krijg jij de kans om samen met ons deze nieuwe uitdaging aan te gaan! Momenteel bestaat ons team uit drie interim Software Engineers. Twee hiervan zijn zeer ervaren .NET specialisten die inmiddels hun strepen in dit vakgebied al hebben behaald. Ook hebben wij een junior als onderdeel van ons team die zich op dit moment nog bezig houdt met de Front-end (Angular/TypeScript), maar zich nu ook meer gaat verdiepen in de backend. Wij willen ons team graag verder

Bekijk vacature »

Gezocht: .Net ontwikkelaars met een maatschappelij

Bedrijfsomschrijving Zoek jij als medior .Net ontwikkelaar een inspirerende werkplek bij een bedrijf met maatschappelijk verantwoordelijkheidsgevoel? Dan is deze vacature je op het lijf geschreven. De organisatie bestaat ruim 20 jaar en ze ontwikkelen in house applicaties waarmee de zorgsector enorm mee gebaat is. Jouw applicaties worden gebruikt door duizenden gebruikers waardoor je echt een waardevolle bijdrage kan leveren aan de maatschappij. Het bedrijf is zeer innovatief en vindt een goede werk/privé balans belangrijk. Je krijgt alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, je werktijden in te delen en daarnaast is het ook mogelijk om deels thuis te werken. Het

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

Front-end developer Consultancy in teamverband wer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren Front-end of Fullstack developer die samen met de consultants aan de slag gaat om de business requirements te vertalen naar technische oplossingen. Los van het finetunen van extenties, help je bij het configureren van bijvoorbeeld een mobiel bankieren app. Hierin ben je van A tot Z betrokken en zie je bijvoorbeeld ook toe op de uitvoering van testen. Je expertise wordt optimaal benut en je krijgt verschillende kansen om deze uit te breiden door met verschillende innovatieve technologieën aan

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie omschrijving Voor een klein bedrijf in de buurt van Nieuwegein zijn wij per direct op zoek naar een talentvolle PHP developer. Er wordt veel ruimte geboden voor eigen initiateven, waardoor je een mooie stempel kan drukken op jouw eigen werkzaamheden (zowel operationeel als strategisch). Het bedrijf heeft middels externe programmeurs een multimedia platform ontwikkeld, maar willen geleidelijk de ontwikkeling naar binnen halen. Om die reden zoeken zij een communicatieve interne PHP developer die graag meebouwt aan het succesvolle product. Je gaat de volgende werkzaamheden verrichten: Platform beheren en programmeren (PHP, MySQL, JQuery, Javascript, XML & HTML); Communicatie en aansturing

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Als Front end developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Ontwikkelen in Blazor; Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie. Hier ga je werken Binnen deze organisatie werken duizenden mensen binnen allerlei verschillende disciplines. Tevens hebben zij veel specialiteiten in huis, waaronder ook .Net Developers. Ter uitbreiding van een nieuw team en ter ondersteuning van het project zijn ze opzoek naar een nieuwe collega voor het team. Als C#.NET Developer zal jij je

Bekijk vacature »
Arian Stolwijk

Arian Stolwijk

22/12/2006 12:12:00
Quote Anchor link
Hallo

ik heb een stukje sql:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<?php
$selecteer_news_sql
= "
SELECT
    n.titel,
    n.datum,
    c.naam AS auteur,
    l.naam AS cat,
    n.actief,
    n.id AS id,
    COUNT(comments.id) AS reacties
FROM
    nieuws AS n,
    cats AS c,
    leden AS l,
    comments
WHERE
    n.user_id = l.id AND
    n.cat = c.id
    "
.$select_user_news."
    "
.$zoek_sql."
    "
.$actief_sql."
GROUP BY
    (n.id)
ORDER BY
    n.datum DESC,n.id DESC
LIMIT
    "
.$limit;
?>


Hiermee haal ik dus wat gegevens uit verschillende tabellen...
Nu zit het probleem in het tellen van het aantal rijen uit de tabel reacties per nieuwsitem. Met de sql die ik nu heb geeft hij alle rijen terug... dus het aantal rijen in die tabel totaal, en ik wil per nieuwsitem.

Als ik nog comments.news_id = n.id bij zet geeft hij een error:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<?php
$selecteer_news_sql
= "
SELECT
    n.titel,
    n.datum,
    c.naam AS auteur,
    l.naam AS cat,
    n.actief,
    n.id AS id,
    COUNT(comments.id) AS reacties
FROM
    nieuws AS n,
    cats AS c,
    leden AS l,
    comments
WHERE
    n.user_id = l.id AND
    n.cat = c.id
    comments.news_id = id
    "
.$select_user_news."
    "
.$zoek_sql."
    "
.$actief_sql."
GROUP BY
    (n.id)
ORDER BY
    n.datum DESC,n.id DESC
LIMIT
    "
.$limit;
?>


You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'comments.news_id = id GROUP BY (n.id) ORDER BY n.datum DESC,n.i' at line 17

Ik heb al een hele tijd geprobeerd enzo... maar ik kom er niet echt uit ...

Groeten,
Arian
 
PHP hulp

PHP hulp

14/05/2024 10:18:32
 
Robert Deiman

Robert Deiman

22/12/2006 12:18:00
Quote Anchor link
comments.news_id = id

moet id daar dan niet n.id zijn?
 
Arian Stolwijk

Arian Stolwijk

22/12/2006 12:19:00
Quote Anchor link
Maakt niet uit... doet het alle twee niet ...
 
Mark D

Mark D

22/12/2006 12:22:00
Quote Anchor link
Even een gokje, maar moet dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
n.datum DESC,n.id DESC


niet dit worden:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
n.datum, n.id DESC

??
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mark D
 
Arian Stolwijk

Arian Stolwijk

22/12/2006 12:26:00
Quote Anchor link
Bij de bovenste sql van mij geeft hij geen error alleen telt hij alle rijen uit de tabel reacties... (dus hij geeft overal even veel reacties neer)
 
Robert Deiman

Robert Deiman

22/12/2006 12:28:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<?php
$selecteer_news_sql
= "
SELECT
    n.titel,
    n.datum,
    c.naam AS auteur,
    l.naam AS cat,
    n.actief,
    n.id AS id,
    COUNT(comments.id) AS reacties
FROM
    nieuws AS n,
    cats AS c,
    leden AS l,
    comments
WHERE
    n.user_id = l.id AND
    n.cat = c.id AND
    comments.news_id = n.id
    "
.$select_user_news."
    "
.$zoek_sql."
    "
.$actief_sql."
GROUP BY
    (n.id)
ORDER BY
    n.datum DESC,n.id DESC
LIMIT
    "
.$limit;
?>


En zo?

(was AND vergeten bij je where die je extra toevoegde)
 
Arian Stolwijk

Arian Stolwijk

22/12/2006 13:11:00
Quote Anchor link
Oke hij werkt!!

MAAR, nu worden alleen de nieuwsitems weergegeven met >= 1 reacties...
Hij moet ze allemaal weergeven, ook die met 0 reacties. Dus als er geen reacties zijn dat het 'reacties' gewoon nul is...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.