rooster informatie ophalen

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software ontwikkelaar ASP .Net / C#

Functie omschrijving Gezocht! Software ontwikkelaar. Ben jij bekend met termen als ASP .Net, C# en SQL? Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende IT-functie binnen de agrarische sector? En omschrijf jij jezelf als zelfstandig, enthousiast en proactief? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Als Software ontwikkelaar binnen deze organisatie ben je samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Je gaat hierbij bijdragen aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Verder bestaan je werkzaamheden uit: Technische uitwerking van de business

Bekijk vacature »

.Net Ontwikkelaar

Dit ga je doen Het ontwerpen en ontwikkelen van software voor klanten; Het bijdragen van kennis en ervaring; Het integreren van van de software en afstemmen met klanten; Het functioneel testen van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij momenteel op zoek naar een .Net Developer die wilt werken aan software die draait op machines wereldwijd. De organisatie produceert software voor applicaties die gebruikt worden in verschillende branches. De software wordt geleverd aan fabrikanten van verschillende robotica en machines. Als .Net ontwikkelaar ben je intern onderdeel van het team wat de applicatie omgevingen ontwikkeld en

Bekijk vacature »

Back-end PHP Developer

Dit ga je doen Her- en uitbouwen van het inhouse softwareplatform dmv PHP; Onderhouden van bovengenoemd platform in PHP; Sparren met het team; Meedenken over nieuwe functionaliteiten, security etc; Jouw input leveren aan het proces door op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen etc. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de omgeving van Alkmaar, levert wereldwijd oplossingen op het gebied van IT. Dag in dag uit werken zij met veel passie aan hun product waarmee ze streven naar verbeteringen binnen zorg. Voor onze klant zijn we op zoek naar een medior PHP Developer. Je komt te werken

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Software Developer C# .NET gezocht voor een dynamische organisatie! Ben jij net afgestudeerd of toe aan een volgende stap in je maatschappelijke carrière? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die een organisatie in de regio Houten wil versterken. Je werkt in deze functie aan verschillende projecten en gaat vaak op bezoek bij klanten. In deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid verwachten. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken bij een organisatie dat gespecialiseerd is in

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functieomschrijving In deze uitdagende functie als Software Developer ga je de volgende taken uitvoeren: Maatwerk back-end software programmeren; API koppelingen bouwen; Software optimaliseren voor klanten; Bouwen maatwerk applicaties; Werken met Microsoft stack zoals C#, .NET (Core) en Entity framework; Bedrijfsprofiel Je gaat werken bij een klein softwareontwikkelingsbureau, die maatwerk software bouwt voor klanten door heel Nederland. Dit doen zij al meer dan 20 jaar. Het is van oorsprong een familiebedrijf, opgezet door de eigenaar, die er nog steeds werkt. Het team bestaat vooral uit back-end developers en één systeembeheerder. Je krijgt veel kans om jezelf te ontwikkelen en krijgt tevens

Bekijk vacature »

Laravel Developer

Functie omschrijving Voor een gave organisatie in de buurt van Den Bosch zoek ik een PHP developer. Het is van belang dat je kennis/ervaring hebt met het framework Laravel. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Andere taken zijn onder andere: documentatie schrijven over applicaties/uitleg geven over software en applicaties/ klantcontact over bestaande applicaties/applicaties optimaliseren. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van Den Bosch en is een klein bedrijf. Er werken circa

Bekijk vacature »

Senior developer (PHP en VB.NET)

Functie De development afdeling bestaat uit 2 teams. Het productteam (10 developers) is verantwoordelijk voor verschillende applicaties met als doel om zoveel mogelijk te automatiseren en uit te werken tot standaard software. Met diverse Solutions Architecten en ervaren developers denken ze voortdurend mee met hun klanten en bouwen ze de basis van het uiteindelijke maatwerk dat wordt geleverd. Hiernaast hebben ze een maatwerk/projectteam. Dit team bestaat momenteel uit 8 developers (junior tot senior) en is verantwoordelijk voor het maatwerk in hun klantprojecten. Momenteel zijn ze op zoek naar een senior developer die aan de slag gaat in het productteam. Hierin

Bekijk vacature »

Fullstack Developer TOTO

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Fullstack Developer TOTO. Thanks to your efforts, complex business critical applications are always running smoothly. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Fullstack Developer you score by: Taking ownership of the development cycle of an application in a large scale, high availability, geo redundant landscape Coaching your peer developers and safeguarding code quality Integrating the application with other components of the system using the available API’s Managing

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

PHP Laravel developer

Functie omschrijving Weet jij alles van Laravel en krijg je energie van het ontwikkelen van software hiermee? Laat snel wat van je horen want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch. Jouw taken zullen bestaan uit: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Documentatie schrijven over applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein softwarebedrijf. Er werken ongeveer 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end en front-end development, projectmanagement

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Wordt jij de nieuwe Front end specialist / developer? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel binnen als

Bekijk vacature »

PHP Developer - Draag bij aan de maatschappij!

Bedrijfsomschrijving Wil jij als applicatieontwikkelaar deel uitmaken van een gedreven ontwikkelteam en werken aan innovatieve producten? Dan hebben wij dé uitdaging voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die samen met ons de technische ondergrond van onze producten verder wil ontwikkelen met behulp van PHP. Met jouw expertise geef je de finishing touch aan onze producten om jezelf steeds opnieuw weer te verrassen. Functieomschrijving Bij ons staan innovatie en creativiteit centraal. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste PHP ontwikkelaar die nieuwe ideeën en inzichten kan inbrengen en daarmee zichzelf en het team verder kan laten groeien.

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als SQL database developer? Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het development team zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Wil jij werken voor een groeiende werkgever in regio Breda waar jij de ruimte en tijd krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van logistieke processen; Je gaat projecten vanaf het begin tot het

Bekijk vacature »

Applicatiebeheerder/ Ontwikkelaar

Dit ga je doen - Verantwoordelijkheid dragen voor het complexe applicatielandschap; - Schakelen met eindgebruikers en leveranciers; - Verdeling in werkzaamheden tussen dagelijks beheer ontwikkelen; - Het analyseren van de behoeften van gebruikers en het vertalen hiervan naar functionele specificaties voor de applicaties; - Actief bijdragen aan het leveren van passende oplossingen voor het applicatielandschap. Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de regio van Amsterdam is een van de meest toonaangevende mediaorganisaties in Nederland. Door de organisatiecultuur krijg jij veel ruimte om initiatief te nemen en zelfstandig aan het werk te gaan. Samen met het IT team zorg

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

As a 3D BIM add- on developer at KUBUS, you will develop add-ons (called BCF- Managers) to the leading building information modeling (BIM) programs Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD and Tekla Structures. BCF Managers enable data transfer between BIM software and BIMcollab. You will work on both the front- and the back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Richard wit

richard wit

23/09/2010 06:50:53
Anchor link
Hoi allemaal,

Ik wil een een site maken wat ik kan kijken op mijn mobiel voor de rooster.

Nou loop ik tegen een aantal problemen op. Je moet eerst inloggen en daarna pas zie je een maand rooster. Kan iemand mij vertellen hoe ik de informatie kan ophallen van een website. Alle ideeen zijn welkom.

gr mo
 
PHP hulp

PHP hulp

20/05/2024 17:36:06
 
- Ricardo -

- Ricardo -

23/09/2010 07:15:12
Anchor link
Dan moet je je een beetje verdiepen in cURL, daarmee kan je dan inloggen en alles uitlezen.
 
Niek s

niek s

23/09/2010 10:37:35
Anchor link
curl, post fields setten, hoppaa. ophalen van de goede page, en dan parsen met DOM?
 
Loran DP

Loran DP

23/09/2010 12:57:00
Anchor link
http://digi-nl.com/rooster (iPhone)

Heb ik voor mijn school gedaan.
Wij werken op school op GP Units
Gewijzigd op 23/09/2010 12:57:38 door Loran DP
 
Richard wit

richard wit

23/09/2010 14:19:43
Anchor link
bedank voor het snel reageren.

wat mijn bekend is met cURL is dat het onveilig is. Ik heb daar geen kaas van gegeten dus dat is wat ik weet. hebben jullie een site met info. Heb een beetje html en php ervaring. gr
 
Joren de Wit

Joren de Wit

23/09/2010 14:20:16
Anchor link
@Loran: het is heel leuk dat je dat voor jezelf gemaakt hebt maar de topicstarter help je hier helemaal niet verder mee. Laat ofwel een stukje voorbeeld code zien of help hem in de juiste richting, zoals Niek en Ricardo doen.

@Richard: zie de eerder gegeven reacties, met cUrl moet dit je wel lukken. Uiteraard kun je daar alles over vinden in de PHP.net handleiding: curl.

ps. cUrl is niet per definitie onveilig, het is een simpel protocol om te communiceren met een (web)server.
Gewijzigd op 23/09/2010 14:22:38 door Joren de Wit
 
Richard wit

richard wit

23/09/2010 14:21:08
Anchor link
ILoran punt NL op 23/09/2010 12:57:00:
http://digi-nl.com/rooster (iPhone)

Heb ik voor mijn school gedaan.
Wij werken op school op GP Units


Ik zie dat je iwebkit heb gebruikt en daar ben ik ook mee bezig. als je wat meer info wilt posten hoe je dat gedaan hebt, ben je zeer dankbaar.
gr
 
Loran DP

Loran DP

23/09/2010 14:29:39
Anchor link
Klopt.

Mijn script maakt gebruik van file_get_contents.
Hij haalt gewoon het rooster op wat op een bepaalde pagina staat.
Bij GP-units is het namelijk zo dat je per rooster een aparte HTML pagina hebt.

Zo ziet de url er dan bv bij mijn school uit:
http://[ domeinnaam van mn school ;-) ]/roosters/c/38/c00024.htm
Gewijzigd op 23/09/2010 14:32:09 door Loran DP
 
Richard wit

richard wit

23/09/2010 15:00:05
Anchor link
Het gaat over deze website
https://webcomm.htm.net/perdis/do/start?s=4MrUF7WfnZHa7fDUFNYicwA%3D

Ondertussen aan het lezen over cURL

gr

Toevoeging op 23/09/2010 23:17:33:

Richard wit op 23/09/2010 15:00:05:
Het gaat over deze website
https://webcomm.htm.net/perdis/do/start?s=4MrUF7WfnZHa7fDUFNYicwA%3D

Ondertussen aan het lezen over cURL

gr


Ik zou me god niet weten waar ik moet beginnen. Als eerst moet ik een inlog scherm hebben voor meerdere gebruikers. Dat moet doorverwezen worden naar de rooster. Ik heb wel een script maar hoe ik curl erbij moet gebruiken........RICHARD EEN BEETJE DOM? gr
 
Richard wit

richard wit

25/09/2010 03:57:24
Anchor link
hallo,

Ik heb dit ondertussen geprobeert maar krijg elke keer een error, zie hier onder.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php

$ch
= curl_init();
curl_setopt ($ch, CURLOPT_URL, 'https://webcomm.htm.net/perdis/do/start?s=login');
curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, true);
curl_setopt($ch, CURLOPT_USERPWD, "$*****:$******");
$fp = fopen("https://webcomm.htm.net/perdis/do/show/roster;jsessionid=?", "w");
curl_setopt($ch, CURLOPT_HTTPAUTH, CURLAUTH_BASIC);
curl_setopt($ch, CURLOPT_FILE, $fp);
curl_setopt($ch, CURLOPT_HEADER, 0);

curl_exec($ch);
curl_close($ch);
fclose($fp);
?>


en de error is

Notice: fopen() [function.fopen]: Unable to find the wrapper "https" - did you forget to enable it when you configured PHP? in C:\Users\Gebruiker\Desktop\test server\UsbWebserver\Root\index.php on line 7

Warning: fopen(https://webcomm.htm.net/perdis/do/show/roster;jsessionid=?) [function.fopen]: failed to open stream: No error in C:\Users\Gebruiker\Desktop\test server\UsbWebserver\Root\index.php on line 7

Warning: curl_setopt(): supplied argument is not a valid File-Handle resource in C:\Users\Gebruiker\Desktop\test server\UsbWebserver\Root\index.php on line 9

Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in C:\Users\Gebruiker\Desktop\test server\UsbWebserver\Root\index.php on line 14

Ik ben aan het leren, graag jullie oog hierop.
De ssl is in de php.ini geactiveerd.

gr
 
Joren de Wit

Joren de Wit

25/09/2010 11:27:35
Anchor link
Je probeert een https verbinding te openen maar de fopen https wrapper van PHP is blijkbaar niet geactiveerd. Dit is dus iets dat te maken heeft met je PHP installatie. Zie ook de php.net handleiding...
 
Hipska BE

Hipska BE

25/09/2010 13:04:38
Anchor link
die fopen hoort daar toch niet tussen?

Als de webpagina eerst een inlog vereist zul je dus 2 cURL aanroepen moeten doen. Eerst een keer om in te loggen en dan een volgende om het rooster te tonen.
 
Jessy X

Jessy X

13/01/2011 14:58:20
Anchor link
Hoi,

Ook ik ben er mee bezig, bij ons kunnen we er wel in zonder wachtwoord, maar dan het volgende:

Bij ons staan de dagen naast elkaar, dus je ziet een week overzicht. Hoe kan ik dit in aparte tabs indelen zoals Iloran dat heeft gedaan?

Met vriendelijke groet,
Jessy

Toevoeging op 13/01/2011 15:07:42:

Hoi,

Ook ik ben er mee bezig, bij ons kunnen we er wel in zonder wachtwoord, maar dan het volgende:

Bij ons staan de dagen naast elkaar, dus je ziet een week overzicht. Hoe kan ik dit in aparte tabs indelen zoals Iloran dat heeft gedaan?

Met vriendelijke groet,
Jessy
 
John D

John D

13/01/2011 15:41:31
Anchor link
De fopen() is onjuist, in voorbeelden wordt de fopen() gebruikt om het ontvangen file lokaal te schrijven en ik denk dat je dit door elkaar haalt. Zet dus in de fopen() functie een filenaam en geen url. Probeer eens met: example.txt
Gewijzigd op 13/01/2011 15:42:44 door John D
 
S Ram

S Ram

13/01/2011 16:09:11
Anchor link
Ik heb ook een web-app gemaakt hiervoor, ik gebruik ook file_get_contents, maar de roostermaker van onze school wil nog al eens met de layout spelen... En dan klopt mijn parser niet meer. Weten jullie of ik ergendst een XML of CSV bestand kan ophalen van de wijzigingen? Bij een GPuntis systeem? Url: http://devcube.nl/rooster/
Gewijzigd op 15/01/2011 12:57:06 door S Ram
 

13/01/2011 17:21:16
Anchor link
Slecht gemaakte site zeg :-/
Zou er maar niet te veel op vertrouwen.
 
S Ram

S Ram

15/01/2011 00:37:27
Anchor link
Mijne is ook geen site -.- Het is een iPhone/iPod Touch web-app. Werkt perfect.
Het probleem is dat mijn school vaak de layout veranderd waardoor mijn filter dat de wijzigingen uit de html haalt wijzigingen raar weergeeft. Dan moet ik dat elke keer veranderen...
Gewijzigd op 15/01/2011 00:48:10 door S Ram
 

15/01/2011 10:43:44
Anchor link
Stijn Martens op 15/01/2011 00:37:27:
Mijne is ook geen site -.- Het is een iPhone/iPod Touch web-app. Werkt perfect.

Het is gewoon een veredelde html5 website.
Stijn Martens op 15/01/2011 00:37:27:
Het probleem is dat mijn school vaak de layout veranderd waardoor mijn filter dat de wijzigingen uit de html haalt wijzigingen raar weergeeft. Dan moet ik dat elke keer veranderen...

Tja, dat is jou probleem. Als jij data wilt rippen moet je zelf maar met de problemen zitten. Tenzij zij natuurlijk iets als RSS o.i.d. aanbieden.
 
S Ram

S Ram

15/01/2011 12:41:32
Anchor link
Karl wat zit je me nou steeds de put in te praten? Als je toch geen antwoord hebt of er geen verstand van hebt/niet weet wat er bedoeld word, antwoord dan niet.
Zo te merken bekijk je hem ook niet met een iDevice.
Gewijzigd op 15/01/2011 12:46:52 door S Ram
 

15/01/2011 12:47:29
Anchor link
Stijn Martens op 15/01/2011 12:41:32:
Lol karl wat zit je me nou steeds de put in te praten? Als je toch geen antwoord hebt, antwoord dan niet.

Hoezo? Als zij het steeds aanpassen, dan is de enige mogelijkheid voor jou om dat dan steeds ook maar weer in jou code aan te passen. Tenzij ze dus iets als RSS gebruiken, dan zullen ze wel een vast formaat behouden.
Stijn Martens op 15/01/2011 12:41:32:
Zo te merken bekijk je hem ook niet met een iDevice.

Dat maakt verder niets uit. Het is gewoon html5, net zoals dat Opera en firefox tegenwoordig ook gewoon html en javascript gebruiken voor hun widgets. Ik kijk naar de code, die code is niet echt geweldig.

Sowieso verwijs je nu naar dat eigen gepruts van jouw. Als je wilt dat wij iets kunnen vinden op die site van jou school moet je daar naar toe verwijzen.
Gewijzigd op 15/01/2011 12:49:13 door
 
S Ram

S Ram

15/01/2011 12:50:50
Anchor link
Dat maakt zeker wel wat uit, dat is ook de enige manier waarop hij goed wordt weer gegeven. Dus oordeel er niet over als je hem niet op de goede manier bekijkt :)

Dat RSS/XML probeer ik hier juist te vragen, of iemand weet waar ik zo'n bestand kan vinden (als het bestaat) op een GPuntis systeem.
 

Pagina: 1 2 volgende »

 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.