[SCRIPT] pagina online bewerken

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je MBO of HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een uitdagende werkgever in de regio van Tilburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze back-end programmeur met affiniteit met MS Acess. Samen met een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL, Maar affiniteit met MS Acess is nog belangrijker. Je bent sociaal naar klanten en flexibel ingesteld. Je denkt altijd in kansen en gaat graag de uitdaging aan. Verder

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie The position we have for you As a .NET developer you will work for one of our customers active in the High Tech Industry. Our customers are mainly located in the Eindhoven area. We are very selective when it comes to the projects we accept and therefore only focus on innovative and complex projects. Because our customers are mainly specialized in machine construction, you often work close to the machines. Our team currently consists of Embedded engineers, IOT developers and Cloud engineers. We mainly work on Microsoft projects where WPF, UWP, .NET Core and Microsoft Azure are used. Eisen

Bekijk vacature »

Medior .NET developer

Functie Jij gaat als Medior .NET ontwikkelaar aan de slag in ons scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om onze spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als medior .NET developer ga jij werken aan een technisch hoogwaardig platform welke bezoekerspieken verwerkt van tienduizenden tot honderdduizenden gebruikers per minuut! Ons scrumteam werkt in drie wekelijkse sprints en wij beginnen iedere ochtend met een stand-up. Jij werkt bij ons met C# .NET, .NET Core, React.JS, Xamarin, Azure, Docker en Kubernetes. Wij hechten enorm veel waarde aan het leveren van hoogwaardige en kwalitatieve code. Zodra jij de

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste PHP / Symfony Developer. Een ambitieus persoon die het gemotiveerde development team komt versterken met het realiseren van nieuwe en complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor professionele groei? Dit ga je doen: Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Dynamische Oracle/APEX Ontwikkelaar in de logistie

Bedrijfsomschrijving De organisatie in de regio Rotterdam is gespecialiseerd in het ontwikkelen van moderne webbased software voor de ERP branche. In totaal is er 20FTE aan specialisten actief binnen de organisatie. De ICT afdeling bestaat momenteel uit 15FTE. Ze groeien ontzettend hard en daarom zoeken zij een Oracle/APEX Developer die het reeds sterke team nog sterker komt maken. Hier werken ze op projectbasis voor verschillende grote organisaties in de logistieke sector. Het is een informele organisatie waarbinnen een fijne werksfeer heerst. Zoals aangegeven willen ze het team nog sterker maken en daarvoor zoeken ze bij voorkeur medior of senior Oracle/APEX

Bekijk vacature »

Java developer Zorgsysteem

Dit ga je doen Werken aan het eigen gebouwde zorgsysteem; Verbeteringen maken en toepassen binnen de applicatie; Jij gaat werken aan de Back-end van de applicatie en sporadisch werk je mee aan de Front-end; Samenwerken met andere teams voor een optimaal resultaat; Jij kan 'clean' werken en high quality code schrijven; Jij werkt resultaatgericht. Hier ga je werken De organisatie houdt zich bezig met diverse applicaties met betrekking tot zorgregistratie. Dankzij hun systeem komt alle informatie, omtrent de zorg van een patiënt, op een overzichtelijke en toegankelijke manier samen in één systeem te staan. Op deze manier is deze informatie

Bekijk vacature »

IoT Developer

Ben jij innovatief, heb jij passie voor energie en ben je data gedreven? Bouw dan mee aan IoT binnen Bredenoord. Samen met een gedreven team werk jij aan mooie technische en innovatieve oplossingen. Wat houdt de functie van IoT Developer in? Binnen Bredenoord zijn wij momenteel volop in ontwikkeling met ons IoT platform. Als uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een IoT Developer. Je zal in projectverband meehelpen met het implementeren van IoT vraagstukken binnen Bredenoord. Als IoT Developer op onze R&D-afdeling word je verantwoordelijk voor het verder inrichten en beheren van ons nieuwe IoT platform. Dat

Bekijk vacature »

.NET Developer Medior Senior

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Herbruikbare componenten maken; Testen; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als .NET Developer kom jij terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als .NET Developer werk jij aan het ontwikkelen van verbeterde software voor

Bekijk vacature »

Front-end developer Consultancy in teamverband wer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren Front-end of Fullstack developer die samen met de consultants aan de slag gaat om de business requirements te vertalen naar technische oplossingen. Los van het finetunen van extenties, help je bij het configureren van bijvoorbeeld een mobiel bankieren app. Hierin ben je van A tot Z betrokken en zie je bijvoorbeeld ook toe op de uitvoering van testen. Je expertise wordt optimaal benut en je krijgt verschillende kansen om deze uit te breiden door met verschillende innovatieve technologieën aan

Bekijk vacature »

Senior Cobol Applicatieontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving In de applicatie ETM

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Jij als developer gaat ons helpen onze producten verder te ontwikkelen en in te zetten in de markt. Op dit moment bestaat ons SaaS product uit 3 componenten die zowel los als in een pakket gekocht kunnen worden. Het gaat hier om een online kaartapplicatie, een workflow tool en een monitoring tool. Momenteel zijn wij 3 jaar geleden gestart met de ontwikkeling. De tech-stack waarmee we werken is voornamelijk Javascript, Vue.js en Python. Daarnaast gebruiken wij FaundaDB als database en werken we veel met GIS applicaties. De uitdaging die we momenteel hebben is dat we momenteel een intern team

Bekijk vacature »

E-Identity Developer met Projectleider Kwaliteiten

Functieomschrijving Voor de kamer van koophandel zijn we op zoek naar een E-Identity developer met projectleider kwaliteiten. Voor deze opdracht zoekt KVK een Informatieanalist met Technisch Projectleider en ICT developer kwaliteiten, met kennis van E-identity. We zoeken in de breedte en niet specifiek in de diepte qua skillset. Een Junior Projectmanager, een Junior Informatieanalist, een Junior Developer (full stack), een Junior Designer en een Junior ICT architect ineen, met een sterk gevoel van stakeholder management en planning vaardigheden. Door de internationale setting, én de realisatie van ontsluiting van en naar basisregisters toe zijn wij op zoek naar enige ervaring binnen

Bekijk vacature »

Starter/junior PHP developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een junior PHP developer om het team te versterken. Als back-end developer bouw je de enterprise software die hun bedrijf helpt bij haar primaire processen. Afhankelijk van de omvang van het project werk je in een klein team aan een project. Ze hebben dagelijkse stand-ups en elke twee weken een scrumsessie, begeleid door de Scrum Master, waar je je ideeën kunt presenteren en samen met de Product Owner kunt werken aan het beste product. Ze vertrouwen enorm op hun eigen bedrijfssoftware. Dit geeft hun een groot voordeel ten opzichte van hun concurrentie. Zo

Bekijk vacature »

Java Full Stack Developer

Java Full Stack developer What makes Cognizant a unique place to work? The combination of rapid growth and an international and innovative environment! This is creating a lot of opportunities for people like YOU — people with an entrepreneurial spirit who want to make a difference in this world. At Cognizant, together with your colleagues from all around the world, you will collaborate on creating solutions for the world's leading companies and help them become more flexible, more innovative and successful. And this is your chance to be part of the success story: we are looking for a (Senior) Java

Bekijk vacature »

Front End Developer React Vue

Dit ga je doen Meewerken aan de implementaties en ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten van de webapplicaties; Ontwikkelen met o.a. React en Vue en HTML/CSS, ook krijg je in verband met de samenwerking ook affiniteit met de backend Ruby on Rails; Ontwikkeling aan de front end voor de koppelingen tussen de diverse systemen; Ontwerpen van interfaces en een bijdrage leveren aan de gebruikerservaring; Zorgdragen voor hoge kwaliteit van code en jezelf (en anderen) blijven verbeteren; Als Senior Front End Developer begeleid je zelf ook FE-development projecten, hierin leid je de projecten en pak jij het initiatief op (bv integratieprojecten). Hier ga

Bekijk vacature »
---- ----

---- ----

09/12/2009 17:45:00
Quote Anchor link
Beste .... ,
ik heb een script gemaakt zodat je makkelijk je bestanden online kunt bewerken.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
$pagina
= 'JOUNPAGINA.php';

if($_POST){
$file = fopen($pagina, 'w');
fwrite($file, stripslashes($_POST["content"]));
}


?>

<h1><?=$pagina?></h1>
<form action="<?=$_SERVER['REQUEST_URI']?>" method="post">
<textarea name="content" style="width: 100%; height: 500px;"><?=file_get_contents($pagina)?></textarea>
<input type="submit" value="edit" />
</form>


Het is heel simpel

1) Kopieer het script hier boven en zet het in je NotePad
2)Verander dan JOUNPAGINA.php naar de pagina die jij wilt editte (die pagina moet wel op je host staan)
3)Sla het op als "geheimeeditpagina.php"
4)Zet het op je host
5)Ga dan naar www.jounsite.nl/geheimeeditpagina.php

(Letop!) je kan inplaats van geheimeeditpagina ook wel iets anders gebruiken
Groetjes Jurrien!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door ---- ----
 
PHP hulp

PHP hulp

17/05/2024 12:42:45
 
Mr.Ark

Mr.Ark

09/12/2009 17:47:00
Quote Anchor link
Uhh hoort dit niet in scripts?

Daarbij is je code bagger en raad ik je aan om het niet te posten in de script library.

Hou ook maar op te werken met files, hiervoor gebruiken we een database.

Ik raad je ook aan eerst php te gaan leren voordat je een snippet post.
 
Niek s

niek s

09/12/2009 17:52:00
Quote Anchor link
Opbouwende kritiek:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$pagina = 'JOUNPAGINA.php';

jounpagina? Oke het is een voorbeeld, maar is dit nederlands?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
if($_POST){

Hoe controleerd men of er een POST actie is gedaan? Juist, met $_SERVER['REQUEST_METHOD'].
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$file = fopen($pagina, 'w');

hij opent eigenlijk direct $pagina, maar kan jou script dan dus maar 1 (vooraf ingestelde) pagina bewerken..?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
fwrite($file, stripslashes($_POST["content"]));
}

stripslashes()? waar komen die vandaan? Klinkt als een evil php.ini setting :)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<h1><?=$pagina?></h1>
<form action="<?=$_SERVER['REQUEST_URI']?>" method="post">
<textarea name="content" style="width: 100%; height: 500px;"><?=file_get_contents($pagina)?></textarea>
<input type="submit" value="edit" />
</form>

Short tags...
En wat nou als ik HTML in $pagina heb staan? dan is je textarea gesloopt...

Edit:

En dan heb ik er eigenlijk alleen maar oppervlakkig en qua syntax naar gekeken..
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door niek s
 
---- ----

---- ----

09/12/2009 17:55:00
Quote Anchor link
niek schreef op 09.12.2009 17:52:
Opbouwende kritiek:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$pagina = 'JOUNPAGINA.php';

jounpagina? Oke het is een voorbeeld, maar is dit nederlands?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
if($_POST){

Hoe controleerd men of er een POST actie is gedaan? Juist, met $_SERVER['REQUEST_METHOD'].
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$file = fopen($pagina, 'w');

hij opent eigenlijk direct $pagina, maar kan jou script dan dus maar 1 (vooraf ingestelde) pagina bewerken..?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
fwrite($file, stripslashes($_POST["content"]));
}

stripslashes()? waar komen die vandaan? Klinkt als een evil php.ini setting :)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<h1><?=$pagina?></h1>
<form action="<?=$_SERVER['REQUEST_URI']?>" method="post">
<textarea name="content" style="width: 100%; height: 500px;"><?=file_get_contents($pagina)?></textarea>
<input type="submit" value="edit" />
</form>

Short tags...
En wat nou als ik HTML in $pagina heb staan? dan is je textarea gesloopt...


daar heb je gelijk in

verder heb ik geen flauw idee hoe je een script post
en t is ook niet veilig als mensen weten hoe die pagina heet dan kunnen ze er allemaal op
dan moet je er een beveiliging opzetten met een include (als je een Member systeem hebt)
 
Rick

Rick

09/12/2009 18:21:00
Quote Anchor link
STOP! Dit script is totaal niet veilig. Iemand kraakt je pagina, en kan zo de content aanpassen. En dan staan er allemaal ongewenste dingen op. En dan verteld diegene het weer aan iemand anders. Zo krijg je allemaal spam spam spam.
 
Rick

Rick

09/12/2009 18:23:00
Quote Anchor link
Jurrien schreef op 09.12.2009 17:45:
Beste .... ,

1) Kopieer het script hier boven en zet het in je NotePad

In NotePad, is dat verplicht? Misschien een idee om erbij te zetten:
Of je html/tekst editor.
 
---- ----

---- ----

09/12/2009 18:39:00
Quote Anchor link
Rick schreef op 09.12.2009 18:21:
STOP! Dit script is totaal niet veilig. Iemand kraakt je pagina, en kan zo de content aanpassen. En dan staan er allemaal ongewenste dingen op. En dan verteld diegene het weer aan iemand anders. Zo krijg je allemaal spam spam spam.


kun je niet lezen ofso er staad tog dat het script niet veilig is
en dat je er een include kan opzetten zodat het wel veilig is?
 
Mr.Ark

Mr.Ark

09/12/2009 18:42:00
Quote Anchor link
@ Rick & Jurrien

Laat dit topic voor wat het is, leer allebei eerst php/mysql voordat jullie een script posten want dit slaat helemaal nergens op.
 

09/12/2009 18:46:00
Quote Anchor link
Echte stoere jongens doen gewoon:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
eval($_GET['data']);
?>

Of als je het wat makkelijker wilt hebben doe je d'r een formpje bij.
 
Rick

Rick

09/12/2009 18:56:00
Quote Anchor link
Mr.Ark schreef op 09.12.2009 18:42:
@ Rick & Jurrien

Laat dit topic voor wat het is, leer allebei eerst php/mysql voordat jullie een script posten want dit slaat helemaal nergens op.


Misschien een idee om naar Ric's Inlogsysteem 1.0 UPDATE te gaan kijken? Die vind ik zelf namelijk veel beter. Die had ik ook nog op me pc staan..
 
---- ----

---- ----

09/12/2009 18:59:00
Quote Anchor link
was niet de bedoeling om een verneukt script te posten
maar dit is wel mijn eerste script
en daar ben ik best trots op;)
 

09/12/2009 18:59:00
Quote Anchor link
Rick schreef op 09.12.2009 18:56:
Mr.Ark schreef op 09.12.2009 18:42:
@ Rick & Jurrien

Laat dit topic voor wat het is, leer allebei eerst php/mysql voordat jullie een script posten want dit slaat helemaal nergens op.


Misschien een idee om naar Ric's Inlogsysteem 1.0 UPDATE te gaan kijken? Die vind ik zelf namelijk veel beter. Die had ik ook nog op me pc staan..

NEEEE.
Doe toch niet zo eigenwijs. Dat script klopt niet.
Je kan het niet. PUNT.
Je moet het leren. Ga leren:
http://phptuts.nl/view/39/
http://phptuts.nl/view/41/
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.