scripts/tuts opruimen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software developer (PHP) - Utrecht centrum

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij als developer werken bij een interne organisatie en de eigen software verder helpen ontwikkelen? Lees dan snel verder! In deze functie ga je werken als PHP Developer en de interne software en applicaties verder ontwikkelen. In het kort houdt dit in: Je gaat de interne applicaties en software verder optimaliseren. Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen. Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen. Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief in het

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn ze op zoek naar een Technische front end developer. Momenteel hun front end back end team gescheiden aan het werk. Hier willen ze verandering in krijgen. Omdat ook veel interne applicaties ontwikkeld worden zoeken ze iemand die hen kan helpen om de interne applicaties te voorzien van de juiste Vue.js componenten. Zodoende willen ze de interactie tussen front end en back end versoepelen en de volgende stap binnen het platform gaan zetten. Deze componenten die jij ontwikkeld zullen in elk project gebruikt worden. Het back end team bestaat momenteel uit 8 ontwikkelaars

Bekijk vacature »

Lead Java Developer

Dit ga je doen Je taken bestaan onder andere uit: Het aansturen van een development team bestaande uit 8 collega's op technisch maar ook HR gebied; Het maken van strategische keuzes omtrent de (nieuw)bouw van deze applicatie; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java, Spring, Angular, REST); Reviewen van code en feedback geven op collega developers. Hier ga je werken Als Lead Software Developer ben je verantwoordelijk voor één van de vier Agile Java ontwikkelteams die bouwen aan technologie die duizenden instanties wereldwijd verbindt. Dit Agile team, data Jira en Confluence gebruikt en

Bekijk vacature »

Junior Outsystems developer

Functie Als junior Outsystems developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van 23 software engineers. Ons team werkt agile en termen als Continuous Integration en Continuous Delivery zijn bij ons dagelijkse koek. Wij werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel onze klanten een totaal oplossing aan te bieden. Als junior Outsystems developer krijg jij bij ons de kans om jezelf te ontwikkelen naar een volwaardige ervaren en gecertificeerde Outsystems developer. Jij een team met ervaren mensen (10+ ervaring) om je heen. Zo heb jij niet het gevoel dat jij meteen in het diepe wordt gegooid en uiteraard

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een andere uitdaging? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een Fullstack developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in

Bekijk vacature »

Full Stack Software Developer C#.NET

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Medior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging graag met

Bekijk vacature »

Java Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij zijn bezig met het ontwikkelen van een nieuw product en wij hebben jouw hulp hierbij nodig! Als junior .NET ontwikkelaar krijg jij de kans om samen met ons deze nieuwe uitdaging aan te gaan! Momenteel bestaat ons team uit drie interim Software Engineers. Twee hiervan zijn zeer ervaren .NET specialisten die inmiddels hun strepen in dit vakgebied al hebben behaald. Ook hebben wij een junior als onderdeel van ons team die zich op dit moment nog bezig houdt met de Front-end (Angular/TypeScript), maar zich nu ook meer gaat verdiepen in de backend. Wij willen ons team graag verder

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer (Vue.js)

Functie Als Front-end developer ben je uiteindelijk overkoepelend aan de slag voor de 3 ontwikkelteams die ieder aan een specifiek product werken. In samenwerking met de UX-designer en de huidige Front-end developer zorg je voor gebruiksvriendelijke software. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en feautures naar een hoger niveau te tillen? En vind je het niet erg om oudere delen van de applicaties te refactoren i.c.m. het toevoegen van nieuwe functionaliteiten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en zelfredzaamheid)

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP / Laravel Developer voor een IT-consultancy in de omgeving van Hoofddorp! Ben jij op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging binnen een veelzijdige werkomgeving? Lees dan snel verder! Binnen dit bedrijf werk je in een ontwikkelteam, waarin je zeer betrokken bent en meedenkt over softwareoplossingen. Binnen dit Team hou je je bezig met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken;

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Reinhout

reinhout

25/06/2007 19:29:00
Quote Anchor link
Beste,

Ik ben de laatste tijd al enkele keren tot de constatatie gekomen dat sommige scripts/tuts hier op phphulp out of date zijn :(
bvb de tut over sessions (php4)
dat verwardt me soms wel, weet ik niet of sommige scripts nu nog bruikbaar zijn of niet en dat ontmoedigd me ook wel een beetje...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Reinhout
 
PHP hulp

PHP hulp

03/06/2024 10:10:35
 
Jason de Ridder

Jason de Ridder

25/06/2007 19:44:00
Quote Anchor link
Wij als team zijn vaak bezig om alle klachten over scripts te bekijken. Helaas is dit veel werk...
Maar ik zal zorgen dat in ieder geval ik wat meer zal gaan 'watchen'...!
 
- -

- -

25/06/2007 19:44:00
Quote Anchor link
Dit jaar komt als het goed is de nieuwe versie van PHPhulp uit. Met de 'release' daarvan gaan volgens mij ook de script- en tutorialdatabase worden opgeruimd. Nog even geduld dus!

Edit:
En als je vastloopt of problemen ergens mee hebt, zijn wij er op het forum natuurlijk altijd om je te helpen ;)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - -
 
Robert Deiman

Robert Deiman

25/06/2007 20:14:00
Quote Anchor link
PHP4 wordt nog heel veel gebruikt Reinhout.. Veel webhosters hebben nog PHP4, dus die kunnen wel blijven staan.
 
Reinhout

reinhout

25/06/2007 20:35:00
Quote Anchor link
Robert_Deiman schreef op 25.06.2007 20:14:
PHP4 wordt nog heel veel gebruikt Reinhout.. Veel webhosters hebben nog PHP4, dus die kunnen wel blijven staan.

Ik heb het ook niet op php4 maar op de sessies die gebruikt worden. Ow,
nu zie ik dat ik me van tietel vergist heb.
via google kwam ik dit tegen (php howto)
session_register("log"); is volgens de persoon die mij sessions heeft uitgelegd niet meer juist
 
Chris

Chris

25/06/2007 20:37:00
Quote Anchor link
Over dat er een nieuwe release komt voor phphulp, word deze versie dan gepubliceerd?

Verder gebruik ik ook nog gewoon php 4 ^^
 
Terence Hersbach

Terence Hersbach

25/06/2007 20:39:00
Quote Anchor link
@chris, zoek even terug in het forum en nieuws zijn al verschillende topics over geweest

@topicstart, half jaar geleden is er al een keer begonnen met een opruiming en het online zetten van voorbeelden, helaas is dit niet door kunnen gaan wegens problemen binnen het team / geen zin / geen tijd enz.
 
Robert Deiman

Robert Deiman

25/06/2007 20:43:00
Quote Anchor link
Het kost in ieder geval al ontzettend veel tijd om zelf al die scripts/ tuts door te nemen. vandaar het meldingsysteem, maar dit werkt nog niet optimaal. In de nieuwe versie zou dit beter moeten zijn, waardoor het voor mods/ admins eenvoudiger wordt om op meldingen in te gaan, of deze te verhelpen.
 
Reinhout

reinhout

25/06/2007 20:46:00
Quote Anchor link
wel dan heb ik hetvolgende voorstel:
een soort report outdated button waarbij je dan een beschrijving geeft van wat er fout is en dan controleren de mods gewoon dat, scheelt zoekwerk:)
 
Terence Hersbach

Terence Hersbach

25/06/2007 20:56:00
Quote Anchor link
@reinhout, helaas hebben de mods er niets aan..

alleen bas
 
Reinhout

reinhout

25/06/2007 21:02:00
Quote Anchor link
bij deze, bas
een tip ---> zo'n button zou wonderen doen
 
Robert Deiman

Robert Deiman

25/06/2007 21:13:00
Quote Anchor link
Je kan al meldingen maken van scripts, maar dat werkt nog niet optimaal. Dit is al overlegd met de Mods/ Admins, en zal worden aangepast. Elke melding van jullie wordt nu een apart topic. Het is goed dat meldingen worden gedaan, maar we moeten overzicht krijgen, bijv doordat (volgens de nieuwe methode) meldingen van eenzelfde script/ tutorial in hetzelfde topic komen voor de mods. Daar kunnen we dan wat mee en ernaar kijken.

Aanpassen zullen we echter niet doen, denk ik. Ik vind ook niet dat dat hoort, we kunnen de poster (indien die hier nog rondhangt) wel een berichtje doen dat hij/ zij het aan moet passen en dat die anders vrijwaring krijgt om gewist te worden.
 
Leendert

leendert

25/06/2007 21:28:00
Quote Anchor link
Is het ook bekend wanneer de nieuwe versie online komt? Of hoever Bas er mee is?
 
Reinhout

reinhout

25/06/2007 21:29:00
Quote Anchor link
[tevreden]
sry voor dit topic
maar wij kunnen dat niet ruiken dat daar aan gewerkt word ook he ;)
 

25/06/2007 21:31:00
Quote Anchor link
Och wanneer die on-line komt? Hij staat nog voor de herfst gepland....

Zelf schat ik op binnen 2 jaar.


Zeg Bas hoever ben je al?
 
- -

- -

25/06/2007 21:39:00
Quote Anchor link
Bas zegt eind van de zomervakantie.
 
B a s
Beheerder

B a s

25/06/2007 21:43:00
Quote Anchor link
Ik heb nu vakantie en begin met een klein team vanaf volgende week te proggen.
 
Leendert

leendert

25/06/2007 21:55:00
Quote Anchor link
zijn er ergens screenshots en meer info te vinden?
 
- -

- -

25/06/2007 22:16:00
Quote Anchor link
Ja, onder de knop Print Screen (PrtScn) zijn de screenshots te zinden.
 
Winston Smith

Winston Smith

25/06/2007 22:19:00
Quote Anchor link
Bas Kreleger schreef op 25.06.2007 21:43:
Ik heb nu vakantie en begin met een klein team vanaf volgende week te proggen.
Aah! Hoe groot is een 'klein team'? Zijn het phphulp'ers?
 
- -

- -

25/06/2007 22:20:00
Quote Anchor link
Kasper schreef op 25.06.2007 22:19:
Bas Kreleger schreef op 25.06.2007 21:43:
Ik heb nu vakantie en begin met een klein team vanaf volgende week te proggen.
Aah! Hoe groot is een 'klein team'? Zijn het phphulp'ers?
Mag ik een gok gaan doen wie ik denk dat er in het team zitten:
- Bas Kreleger
- Peter Dorn
- Arjan Halma
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.