scripts/tuts opruimen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

NodeJS developer

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden, maar hiernaast doe je onderzoek naar de inzet van nieuwe technieken, tools of bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Qua technische kennis zoeken ze iemand die goed op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen, daar zij nu ontwikkelen op NodeJs back-end,

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Front-end Developer - Juniorfunctie

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als front-end developer, in een informele werksfeer, waar jij echt het verschil kan maken? Wil jij graag werken voor een bedrijf dat sportiviteit en een open communicatie, hoog in het vaandel heeft staan? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een klein bedrijf in Rijen dat gespecialiseerd is in het omzetten van digitale woningtekeningen naar managementinformatie, zijn wij per direct op zoek naar een allround front-end developer. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Ja gaat nauw samenwerken met de back-end developer. De database structuur is volledig gebouwd

Bekijk vacature »

Team Lead/ Lead developer gezocht (Hands-on, PHP,

Functie Als Team Lead ben je de leider van één van de ontwikkelteams binnen de organisatie. Je leidt als lead developer een goed draaiend team dat werkt aan complexe en duurzame applicaties en API’s. Vanuit je kennis en ervaring ben je in staat het grote plaatje te blijven overzien, en kritisch mee te denken over bijvoorbeeld de architectuur, maar ook de algehele aanpak binnen het project. Je laat je team niet alleen technisch goed functioneren maar ben ook betrokken bij het menselijke aspect. Zo weet jij je collega’s te motiveren en begeleiden in hun dagelijkse werk. Buiten het team ben

Bekijk vacature »

Software Developer (Junior functie)

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een Software Developer! Sta jij in de startblokken om je carrière te beginnen en kan je niet wachten om toffe software te gaan ontwikkelen? Kortom, ben je onlangs afgestudeerd of sta je op het punt om je papiertje te behalen? Voor een IT dienstverlener dat gespecialiseerd is in Microsoft technologie zijn wij op zoek naar C#.NET Developers. Het bedrijf heeft meerdere klanten in regio Utrecht waar je permanent kan komen te werken. Kom je liever te werken bij een klein softwarebedrijf of bij een groot consultancy bureau? Dat is helemaal aan jou de keuze!

Bekijk vacature »

Lead javascript developer Node.js React

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Medior/senior PHP ontwikkelaar E-commerce

Functie Het software development team bestaat momenteel 5 scrum teams . Ieder team heeft een eigen SCRUM Master en eigen tester. Zij werken voornamelijk in PHP en met hun eigen geschreven framework wat Symfony based is . Jij bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het interne softwaresysteem en alle projecten die daar omheen lopen. Alles wat jij ontwikkelt, wordt direct toegepast en uitgerold (wereldwijd). Dit maakt jouw werk tastbaar en uitdagend! Een greep uit jouw werkzaamheden: Toevoegen en ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten Logistieke software ontwikkelen voor intern gebruik Tientallen gigabytes aan data inzichtelijk maken Altijd op zoek gaan naar

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als ervaren Front end developer bent een expert het gebied van Javascript en React. Je wordt onderdeel van een multidisciplinair team bestaande uit een PO, twee Front end developers, een DevOps/Back end developer, een UX/UI designer en een projectmanager. Verder is er iemand verantwoordelijk voor de HR en is de algemeen directeur nauw betrokken bij alle projecten. Dagelijks hou jij je bezig met de verschillende projecten die zijn opgenomen in de sprint. Daarnaast denk je mee over mogelijke oplossingen om de behoefte van de klant op de beste manier in te vullen. Verder spar jij intern met collega’s

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ervaren .NET Developer gezocht! Wij zoeken een ervaren .NET developer die aan de slag gaat voor een softwarebedrijf in de regio Rhenen. In deze rol ben jij zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Daarnaast houdt jij je bezig met de nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en product specialisten om mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken voor snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Klanten van deze

Bekijk vacature »

Java (Java EE) Developer

In het kort Werken als Java developer betekent werken aan complexe IT projecten bij onder meer een internationaal containeroverslag bedrijf. Zo sturen we apparaten en eindgebruikers aan d.m.v. onze custom-made software oplossing, die dagelijkse vele duizenden containers verwerkt. Denk aan systemen die volautomatische kranen aansturen en op afstand bedienen, de volledige afhandeling van containernummerherkenning bij het laden en lossen van zeeschepen of het tonen van instructies aan de chauffeurs van ruim 300 straddle carriers. En dat allemaal redundant, robuust en in een dynamische 24/7 omgeving! Jij versterkt ons ontwikkelteam en gaat aan de slag met oa. Java i.c.m. Spring (Boot),

Bekijk vacature »

IT Manager team PaaS

TenneT is hard groeiende om haar ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Lead PaaS die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je wordt de Teammanager (Lead) van een nieuw team binnen de afdeling Basic van Information Technology and Facilities (ITF) van TenneT. Het team heet Platform as a Service. Hier wordt elke dag in een goede sfeer met zijn allen hard gewerkt om vanuit IT

Bekijk vacature »

Java Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Als Front-end developer bijdragen aan het onderwij

Functie Als front-end developer om je terecht in een team van goede en ervaren developers, en ga je werken aan de software die door miljoenen mensen gebruikt wordt. Je bent in staat om designs effectief te vertalen naar werkende feautures en hebt oog voor een goede UX van het product. Je staat voor clean code en goede documentatie. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit software en code. Je dagelijkse werk bestaat uit het werken aan componenten in de Storybook. Het verbeteren en refactoren van de huidige

Bekijk vacature »

Machine Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Machine Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Machine Software Developer ben je verantwoordelijk voor: - Je ontwerpt, ontwikkelt en debugt software voor machinebesturingssystemen en complexe landbouwmachines; - Je stelt gebruikersinterfaces op (cabinedisplays); - Op termijn ga je softwareprojecten leiden voor specifieke machines; - Inclusief planning, documentatie en validatie; - Om specificaties te verifiëren

Bekijk vacature »

SQL beheerder / ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een klant in omgeving Tiel zijn wij op zoek naar een SQL beheerder met affiniteit met technisch applicatiebeheer. Je krijgt een fijne in-house werkplek waar je gaat werken aan diverse projecten. Dit bedrijf doet het beheer van databases voor een aantal bancaire klanten. Op dit momenten hebben zij ruim 1500 databases in beheer. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat de development afdeling ondersteunen bij het ontwikkelen van MS SQL Scripts. Je zal zowel zelfstandig als in teamverband MS SQL databases installeren & beheren. Je monitort en onderzoekt incidenten en de achterliggende oorzaken. Je

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Reinhout

reinhout

25/06/2007 19:29:00
Quote Anchor link
Beste,

Ik ben de laatste tijd al enkele keren tot de constatatie gekomen dat sommige scripts/tuts hier op phphulp out of date zijn :(
bvb de tut over sessions (php4)
dat verwardt me soms wel, weet ik niet of sommige scripts nu nog bruikbaar zijn of niet en dat ontmoedigd me ook wel een beetje...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Reinhout
 
PHP hulp

PHP hulp

10/05/2024 12:23:52
 
Jason de Ridder

Jason de Ridder

25/06/2007 19:44:00
Quote Anchor link
Wij als team zijn vaak bezig om alle klachten over scripts te bekijken. Helaas is dit veel werk...
Maar ik zal zorgen dat in ieder geval ik wat meer zal gaan 'watchen'...!
 
- -

- -

25/06/2007 19:44:00
Quote Anchor link
Dit jaar komt als het goed is de nieuwe versie van PHPhulp uit. Met de 'release' daarvan gaan volgens mij ook de script- en tutorialdatabase worden opgeruimd. Nog even geduld dus!

Edit:
En als je vastloopt of problemen ergens mee hebt, zijn wij er op het forum natuurlijk altijd om je te helpen ;)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - -
 
Robert Deiman

Robert Deiman

25/06/2007 20:14:00
Quote Anchor link
PHP4 wordt nog heel veel gebruikt Reinhout.. Veel webhosters hebben nog PHP4, dus die kunnen wel blijven staan.
 
Reinhout

reinhout

25/06/2007 20:35:00
Quote Anchor link
Robert_Deiman schreef op 25.06.2007 20:14:
PHP4 wordt nog heel veel gebruikt Reinhout.. Veel webhosters hebben nog PHP4, dus die kunnen wel blijven staan.

Ik heb het ook niet op php4 maar op de sessies die gebruikt worden. Ow,
nu zie ik dat ik me van tietel vergist heb.
via google kwam ik dit tegen (php howto)
session_register("log"); is volgens de persoon die mij sessions heeft uitgelegd niet meer juist
 
Chris

Chris

25/06/2007 20:37:00
Quote Anchor link
Over dat er een nieuwe release komt voor phphulp, word deze versie dan gepubliceerd?

Verder gebruik ik ook nog gewoon php 4 ^^
 
Terence Hersbach

Terence Hersbach

25/06/2007 20:39:00
Quote Anchor link
@chris, zoek even terug in het forum en nieuws zijn al verschillende topics over geweest

@topicstart, half jaar geleden is er al een keer begonnen met een opruiming en het online zetten van voorbeelden, helaas is dit niet door kunnen gaan wegens problemen binnen het team / geen zin / geen tijd enz.
 
Robert Deiman

Robert Deiman

25/06/2007 20:43:00
Quote Anchor link
Het kost in ieder geval al ontzettend veel tijd om zelf al die scripts/ tuts door te nemen. vandaar het meldingsysteem, maar dit werkt nog niet optimaal. In de nieuwe versie zou dit beter moeten zijn, waardoor het voor mods/ admins eenvoudiger wordt om op meldingen in te gaan, of deze te verhelpen.
 
Reinhout

reinhout

25/06/2007 20:46:00
Quote Anchor link
wel dan heb ik hetvolgende voorstel:
een soort report outdated button waarbij je dan een beschrijving geeft van wat er fout is en dan controleren de mods gewoon dat, scheelt zoekwerk:)
 
Terence Hersbach

Terence Hersbach

25/06/2007 20:56:00
Quote Anchor link
@reinhout, helaas hebben de mods er niets aan..

alleen bas
 
Reinhout

reinhout

25/06/2007 21:02:00
Quote Anchor link
bij deze, bas
een tip ---> zo'n button zou wonderen doen
 
Robert Deiman

Robert Deiman

25/06/2007 21:13:00
Quote Anchor link
Je kan al meldingen maken van scripts, maar dat werkt nog niet optimaal. Dit is al overlegd met de Mods/ Admins, en zal worden aangepast. Elke melding van jullie wordt nu een apart topic. Het is goed dat meldingen worden gedaan, maar we moeten overzicht krijgen, bijv doordat (volgens de nieuwe methode) meldingen van eenzelfde script/ tutorial in hetzelfde topic komen voor de mods. Daar kunnen we dan wat mee en ernaar kijken.

Aanpassen zullen we echter niet doen, denk ik. Ik vind ook niet dat dat hoort, we kunnen de poster (indien die hier nog rondhangt) wel een berichtje doen dat hij/ zij het aan moet passen en dat die anders vrijwaring krijgt om gewist te worden.
 
Leendert

leendert

25/06/2007 21:28:00
Quote Anchor link
Is het ook bekend wanneer de nieuwe versie online komt? Of hoever Bas er mee is?
 
Reinhout

reinhout

25/06/2007 21:29:00
Quote Anchor link
[tevreden]
sry voor dit topic
maar wij kunnen dat niet ruiken dat daar aan gewerkt word ook he ;)
 

25/06/2007 21:31:00
Quote Anchor link
Och wanneer die on-line komt? Hij staat nog voor de herfst gepland....

Zelf schat ik op binnen 2 jaar.


Zeg Bas hoever ben je al?
 
- -

- -

25/06/2007 21:39:00
Quote Anchor link
Bas zegt eind van de zomervakantie.
 
B a s
Beheerder

B a s

25/06/2007 21:43:00
Quote Anchor link
Ik heb nu vakantie en begin met een klein team vanaf volgende week te proggen.
 
Leendert

leendert

25/06/2007 21:55:00
Quote Anchor link
zijn er ergens screenshots en meer info te vinden?
 
- -

- -

25/06/2007 22:16:00
Quote Anchor link
Ja, onder de knop Print Screen (PrtScn) zijn de screenshots te zinden.
 
Winston Smith

Winston Smith

25/06/2007 22:19:00
Quote Anchor link
Bas Kreleger schreef op 25.06.2007 21:43:
Ik heb nu vakantie en begin met een klein team vanaf volgende week te proggen.
Aah! Hoe groot is een 'klein team'? Zijn het phphulp'ers?
 
- -

- -

25/06/2007 22:20:00
Quote Anchor link
Kasper schreef op 25.06.2007 22:19:
Bas Kreleger schreef op 25.06.2007 21:43:
Ik heb nu vakantie en begin met een klein team vanaf volgende week te proggen.
Aah! Hoe groot is een 'klein team'? Zijn het phphulp'ers?
Mag ik een gok gaan doen wie ik denk dat er in het team zitten:
- Bas Kreleger
- Peter Dorn
- Arjan Halma
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.