Seriez.co.cc Review

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT Informatica diploma in ontvangst mogen nemen? Of heb je een aantal jaar ervaring als Software Developer en ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Goirle zijn wij op zoek naar een junior/medior Back-end Developer met affiniteit met MS Acess. Samen met een vooruitstrevend team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL en affiniteit met MS Acess. Je bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld en vindt het leuk om klanten te

Bekijk vacature »

Software Developer Java

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Traineeship Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij start via ons bij deze opdrachtgever als Trainee Java ontwikkelaar, tijdens het traineeship ga je in 1 jaar van de basis naar professioneel Java ontwikkelaar. Je start samen met een groep trainees, volgt de aangeboden cursussen en gaat aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. Na een aantal maanden volgt de volgende opdracht. Door de groei in jouw rol kom je op steeds complexere opdrachten terecht. Veel afwisseling dus. Collega’s met ervaring helpen je bij deze groei en samen met jouw coach ga je een persoonlijke leerplan opzetten om jou

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar .NET te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Je komt hier terecht bij een door-en-door softwarebedrijf, waarbinnen meerdere SaaS pakketten worden ontwikkelt voor diverse sectoren. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld de logistieke en medische branche. Deze organisatie kenmerkt zich door de hoge mate van complexiteit in de applicaties, wat betekent dat jij je hier niet zal gaan vervelen. Integendeel: Jij gaat hier elke dag ontzettend veel leren en je in razend tempo ontwikkelen als C# .Net Developer met focus op back-end. Het team bestaat uit ongeveer 20 personen personen, waarvan het grootste deel zich richt op software development. De sfeer is informeel en professioneel. De producten

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Arnhem gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Als C# .NET Developer binnen dit bedrijf houd je je niet alleen bezig met het verbeteren van

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn ze op zoek naar een Technische front end developer. Momenteel hun front end back end team gescheiden aan het werk. Hier willen ze verandering in krijgen. Omdat ook veel interne applicaties ontwikkeld worden zoeken ze iemand die hen kan helpen om de interne applicaties te voorzien van de juiste Vue.js componenten. Zodoende willen ze de interactie tussen front end en back end versoepelen en de volgende stap binnen het platform gaan zetten. Deze componenten die jij ontwikkeld zullen in elk project gebruikt worden. Het back end team bestaat momenteel uit 8 ontwikkelaars

Bekijk vacature »

Front-end PHP Developer

Dit ga je doen Bouwen van de frontend van een nieuwe applicaties; Verbeteren van de user experience; Opstellen van een style guide; Schakelen met collega developers over de te bouwen oplossing; Je speelt een belangrijke rol in het neerzetten van het nieuwe systeem; Werken met o.a. Symfony 6, API Platform, Twig, Javascript, Redis Automatiseren van processen; Koppelen van verschillende functionaliteiten; Unit tests, integration tests, end-to-end tests; In de toekomst ga je nog werken aan andere projecten. Hier ga je werken Voor onze vaste opdrachtgever in de regio Breda zijn wij op zoek naar een Frontend Developer. Het betreft een organisatie

Bekijk vacature »

Full stack Python developer

Functie Samen met andere collega’s (een product owner, een software manager en een ervaren ontwikkelaar) ga jij onze producten verder ontwikkelen. Jouw verantwoordelijkheden zullen bestaan uit: – Verder wil gaan met de ontwikkeling van onze bestaande producten; nieuwe features! – Meedenkt over de roadmap van onze producten – Als sparringpartner kan optreden op het gebied van development – Zelf ook nieuwe ideeën op tafel durft te leggen en deze van scratch af aan wilt bouwen Hieronder ook een paar voorbeelden van projecten waar we momenteel mee bezig zijn of binnenkort aan willen beginnen: – Real-time interactie creëren in onze web

Bekijk vacature »

C# ontwikkelaar

Functie omschrijving Werk jij graag met C# en het .NET framework in een leuk familiebedrijf? Lees dan snel verder! Jouw takenpakket hierbij is: Je gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving (ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de omgeving van Best en is een echt familiebedrijf. Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functieomschrijving Voor dit leuke softwarre bedrijf in de omgeving Vught zijn we per direct op zoek naar een C#/.NET Developer. Is development jouw passie en doe je dit graag met C#/.NET? Lees dan snel verder! Jou werkzaamheden zullen zijn: Zorgen voor de optimalisatie van de huidige software en het automatiseren van bedrijfsprocessen. Naar aanleiding van de wensen van de klant ga je, met je collega's op zoel naar passende oplossingen en je werkt dit uit tot een mooi eindproduct. Je gaat webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen door middel van ASP.NET, C# en MVC Framework. Bedrijfsprofiel Deze opdrachtgever houdt zich bezig

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving We are looking for a dutch native speaker In deze uitdagende functie ga je werken als onderdeel van het development team, in de functie van C#.NET Developer, Je gaat maatwerk software bouwen voor diverse klanten. Ook optimaliseer je bestaande software en bouw je API koppelingen. Je bent vooral met back-end development bezig. Je krijgt veel vrijheid in deze functie en je krijgt de kans om mee te denken in bedrijfsprocessen. Deels thuiswerken is geen enkel probleem! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Medior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

15/05/2010 12:35:42
Quote Anchor link
Wat vinden jullie van www.Seriez.co.cc
Let er a.u.b. niet op dat de server traag is...
Gewijzigd op 15/05/2010 12:38:39 door
 
PHP hulp

PHP hulp

20/05/2024 07:28:25
 
Peter ndshomebrew

Peter ndshomebrew

15/05/2010 12:50:59
Quote Anchor link
Ik vind het er erg netjes uitzien

Heb het nog niet heel erg doorgekeken maar het oogt netjes ;)

Ik kan je trouwens wel aanraden om naar een betaalde host te gaan ;)
Ik vind zelf http://antagonist.nl een goed.
(zit er zelf ook bij ;))

p.s. Ik merkte niks van vertraging ofo=zo ;)
 

15/05/2010 12:51:37
Quote Anchor link
ik zat te denken aan webruimtehosting.nl

wacht maar tot in de avond...
dan moet je een paar keer herladen voordat je 'm krijgt, omdat de server dan overladen is
Gewijzigd op 15/05/2010 12:52:30 door
 
Yea Rupie

Yea Rupie

15/05/2010 13:05:05
Quote Anchor link
Ziet er wel goed uit, alleen een aantal opmerkingen:
- Probeer je site goed te valideren(Result:28 Errors, 2 warning(s))
- Ik vind het jammer dat je header plaatje niet helemaal netjes is uitgesneden. (klein wit randje)
- Opeens komt er een foutmelding:
Quote:
Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: User a2238742_serie already has more than 'max_user_connections' active connections in /home/a2238742/public_html/includes/conn.inc.php on line 7
Free Web Hosting

Could not connect to the database; User a2238742_serie already has more than 'max_user_connections' active connections
Gewijzigd op 15/05/2010 13:05:31 door Yea Rupie
 

15/05/2010 13:12:22
Quote Anchor link
die error had ik vandaag meer last van, komt van veel gelijke connecties.
 
Peter ndshomebrew

Peter ndshomebrew

15/05/2010 13:14:44
Quote Anchor link
Dan is het een idee om error reporting uit te zetten. Het is niet netjes om error's weer te geven ;)

Maar het is een aanrader om inderdaad een validatie te doen.
Je wordt daarmee volgens mij ook hoger in de ceo gezet (google etc.)
 

15/05/2010 13:16:42
Quote Anchor link
net error reporting uitgezet, had 'm ge-comment omdat ik steeds een probllem had, maar nu niet meer ;)
 

15/05/2010 13:38:03
Quote Anchor link
Je hoort de error reporting op je live website uit te zetten, voor het geval dat als er toch iets mis gaat, de gebruiker niet een php waarschuwing krijgt, dat is niet net en kan ook misbruikt worden.
Ook moet je eigenlijk zelf de meeste foutmeldingen afhandelen.
De error hierboven kan twee dingen betekenen, of je zit bij een kut host die je maar een paar database connecties toe laat. Of je hebt je site verkeerd gescript.
In beide gevallen moet je het uitzoeken, door error reporting uit te schakelen houd je nu eigenlijk je handen voor je ogen, en blijft het probleem bestaan.

Verder werkt dat 'naar boven' dingetje rechts niet lekker... En die muziek speler werkt ook kut, want dan kan je niet verder kijken naar muziek die er is, dan wordt de pagina opnieuw geladen. (Of je überhaupt muziek op die manier op je site mag plaatsen weet ik ook niet...)
 
Moe BE

Moe BE

15/05/2010 15:07:29
Quote Anchor link
Categorieën wordt in de title van je pagina niet mooi weergegeven. En ook komt het scrollbalkje van header(serie thumbs) bovenaan bovenop de muziekplayer te liggen.
 
Henk PHP

Henk PHP

15/05/2010 15:12:53
Quote Anchor link
Ik vind de site nogal rommelig en het werkt allemaal niet zo lekker.
 

15/05/2010 15:35:59
Quote Anchor link
de titel van categorieen is nu wel goed...
 

16/05/2010 18:45:01
Quote Anchor link
Ondertussen Is het scrollbalkje ook opgelost, gewoon muziek in de pagina;)
Gewijzigd op 16/05/2010 18:46:08 door
 
John de Kroon

John de Kroon

25/05/2010 17:36:04
Quote Anchor link
Het scrolbalkje op de homepage is enigszins lastig te bedienen (je moet goed timen om er handmatig door te scrollen ipv naar de link van het plaatje te gaan. Ik vind het geheel er een beetje hoekerig uitzien.
Wat trouwens echt een probleem is, is dat de site bij mij vaak onverwachts herlaadde. Zeker als je bij zon 'mindere' webhost zit is iets wat niet bepaald meewerkt.
Je rechter 'zij-balk' is redelijk lang, maar je midden gedeelte (waar het eigenlijk om gaat) is vaak kort waardoor je een enorme lege ruimte hebt op je site. Zonde!

Voor de rest, mooie site :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.