Sessie rechten werkt niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Randstad - Freelance Backend Developer/ Data Engin

Starting date: 10.05.2023 Salary range: €67,00 - €77,00 Duration: 6 months Hours: 40 Working model: Hybrid* MUST be NL based Job description: Our vision is to have a consistent and data driven experience for all sales across all our operating companies. Our mission is to enable our salespeople to be able to reach out to the right company at the right time. We do this by creating data driven micro services and solutions. We mainly focus on implementation in the Google Cloud but also integrate with local systems and other cloud solutions. A typical day: As a back-end developer you

Bekijk vacature »

PHP Web Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in de omgeving Roosendaal, zijn wij op zoek naar een PHP web developer met een aantal jaar werkervaring. Wil jij graag werken aan in-house software projecten voor diverse klanten? Voel jij je prettige in een klein team developers, waar jouw inbreng enorm gewaardeerd wordt? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je wordt verantwoordelijk voor de ontwikkeling van diverse applicaties. Dit kan de ene keer een online platform voor aanbiedingen zijn, en de andere keer een software pakket dat gebruikt wordt om interne processen te automatiseren. Het zijn stuk voor

Bekijk vacature »

Database Developer

Functie omschrijving Voor een logistieke dienstverlener in omgeving Zuid Beijerland zijn wij op zoek naar versterking. Weet jij als geen ander systemen aan elkaar te koppelen en heb jij goede kennis van SQL en UML, lees dan snel verder! Jouw taken zien er als volgt uit: Je bent in deze rol voornamelijk verantwoordelijk voor het bouwen, implementeren en beheren van koppelingen tussen de bestaande systemen (zowel business 2 business als application 2 application). Daarnaast inventariseer je de wensen van in- en externe klanten, die je vervolgens samen met je collega's, vertaalt naar technische specificaties, die jullie zelf ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving Altijd al willen werken bij een snelgroeiend bedrijf, actief in de logistieke sector? Dit is je kans! Ik ben op zoek naar een ervaren SQL Developer in de omgeving Tilburg. Dit bedrijf is gespecialiseerd in in de ontwikkeling van software en maatwerk oplossingen voor het automatiseren van logistieke processen. Klanten zijn o.a. BOL en andere grote distributiecentrums. Jouw taken worden vooral: Verantwoordelijk voor ontwikkelen van stored procedures, voor snelle afhandeling van data; Optimalisatie van de SQL query's en T-SQL query's; Jij gaat je bezig houden met ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren van de MS SQL Databases; In deze functie

Bekijk vacature »

Sportieve Junior C#.NET developer gezocht!

Bedrijfsomschrijving Wil jij werken aan webapplicaties bij de marktleider binnen de branche? Voor een klant in de buurt van Oosterhout ben ik op zoek naar een Fullstack .NET developer. Dit bedrijf bestaat bijna 10 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider in Nederland en heeft tevens kantoren in meerdere landen in Europa. Dit bedrijf bouwt webapplicaties waarbij internationaal enkele honderdduizenden deelnemers, soms tegelijk, een beroep doen op de realtime data uit deze applicaties. Dit brengt erg veel technische uitdaging met zich mee. Ze ontwikkelen nieuwe applicaties maar ook bestaande applicaties worden uitgebreid en verbeterd. Hier kan jij een onderdeel van

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Rotterdam! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

High level C++ QT Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13486 Introductie Would you like to be involved in every aspect of software development for our exceptional products, from specification and design to testing and integration? If you're passionate about software development and eager to apply your programming skills to create customer-focused deliverables, then this is the perfect chance for you to expand your expertise. You can become a member of our Machine Control department's data-driven development team, where you'll design and build software solutions that optimize machine productivity. As a senior software design engineer, you'll participate in all phases

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Programmeren in .NET, Javascript & C# en ontwikkelen in Web Services, Windows Services en MS SQL Server; Zelfstandig verbanden maken Analyseren, testen, bugs fixen, reviewen en rapporteren; Juiste prioriteiten stellen en verantwoordelijkheid nemen; Op architectuur niveau meedenken; Af en toe klanten bezoeken. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij opzoek naar een .NET ontwikkelaar met minimaal 3 jaar werkervaring. Je komt te werken in een groeiend bedrijf met betrokken collega's die zorgen voor een familiaire sfeer op de werkvloer. Als .NET ontwikkelaar word jij vanaf de eerste werkdag betrokken bij het gehele ontwikkelproces. De

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Oracle Apex developer

Bedrijfsomschrijving My client is a technology company based in Den Bosch, the Netherlands. They specialize in providing innovative software solutions to clients, and they are currently looking for an experienced Oracle Apex developer to join the IT team. Functieomschrijving As an Oracle Apex developer, you will be responsible for designing, developing, and maintaining web-based applications using Oracle Apex. You will work closely with project managers, business analysts, and other developers to ensure that clients' needs are met and that the software solutions are of the highest quality. Responsibilities: Design, develop, and maintain Oracle Apex applications. Work with project managers and

Bekijk vacature »

.NET Developer te Naarden

Bedrijfsomschrijving Voor mijn klant ben ik op zoek naar een .NET Developer om het huidige team te komen versterken. Deze organisatie bevindt zich in de logistieke sector, en zij hebben een eigen ERP systeem ontwikkeld dat zij inzetten ter optimalisatie van de logistieke processen van haar eindklanten. Deze organisatie bestaat inmiddels al ruim 20 jaar, waarbij zij een duidelijke missie hebben, namelijk: het werk van de eindklant makkelijker maken door de systemen die zij leveren. Ze werken over heel de wereld, wat deze organisatie een echte internationale speler maakt. Binnen de organisatie kenmerken ze zich door een dynamische en professionele

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een organisatie waar je samen met een team werkt aan iets moois en waar je naast hard werken ook hard kunt lachen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Voor een informeel IT-bedrijf in omgeving Wassenaar zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed

Bekijk vacature »
Dirk Renes

Dirk Renes

05/12/2011 09:51:53
Quote Anchor link
Ik heb een inlog systeem gemaakt alleen nu start in een session "Recht" alleen als ik hem echo krijg ik hem niet te zien

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
    <?php
session_start();

include('inc/database.php');

if ($_SERVER ['REQUEST_METHOD'] == 'POST') {
    
    $gebr =  ($_POST['gebruikersnaam']);
    $ww =  (addslashes(sha1($_POST["wachtwoord"])));
    $recht = '';
    
    $query = "SELECT recht,gebruikersnaam,wachtwoord FROM gebruikers WHERE gebruikersnaam='".mysql_real_escape_string($gebr)."' AND wachtwoord='".mysql_real_escape_string($ww)."'";
    
    $result = mysql_query($query);
    
    $aantal = mysql_fetch_array($result);



        if($aantal[0] == true){
        
            $_SESSION['gebr']=$gebr;
            $_SESSION['recht']=$recht;
            
            header("location: Control.php");
            exit;
        
        }
else {
                echo '<FONT COLOR="red">U heeft u gegevens verkeerd ingevuld!!</font>';
                
        
    }    
    
}

?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
<?php


session_start();

if(!isset($_SESSION['gebr']) || $_SESSION['gebr'] == "")
elseif(!isset($_SESSION['recht']) || $_SESSION['recht'] == "")
{

    header('Location: login.php');
    
}


$recht = $_SESSION['recht'];



if ($recht == '1')
{

    
        echo'<li><a href="#">Verkoop</a>';
        echo'<ul>';
        echo'<li><a href="AddingTruck.php">Nieuw</a></li>';
        echo'<li><a href="Stocklist.php">overzicht</a></li>';

        echo'</ul>';
        
        echo'<li><a href="#">Overige</a>';
        echo'<ul>';
        echo'<li><a href="NewUser.php">Nieuwe gebruiker</a></li>';
        echo'<li><a href="changePassword.php">Wachtwoord wijzigen</a></li>';

        echo'</ul>';

}

else
{
        echo'<li><a href="#">Verkoop</a>';
        echo'<ul>';
        echo'<li><a href="AddingTruck.php">Nieuw</a></li>';
        echo'<li><a href="Stocklist.php">overzicht</a></li>';

        echo'</ul>';
        
        echo'<li><a href="#">Overige</a>';
        echo'<ul>';
        echo'<li><a href="changePassword.php">Wachtwoord wijzigen</a></li>';
        echo'</ul>';
}

    


?>
Gewijzigd op 05/12/2011 09:56:13 door Dirk Renes
 
PHP hulp

PHP hulp

17/05/2024 19:15:19
 
- SanThe -

- SanThe -

05/12/2011 10:16:26
Quote Anchor link
Eerst doe je $recht = '';
En dat zet je in de session $_SESSION['recht']=$recht;
Dus er zal weinig te zien zijn in een echo.
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

05/12/2011 10:17:52
Quote Anchor link
komt omdat je op regel 10 $recht vult met niks. Verder in vul je het ook niet
 
Dirk Renes

Dirk Renes

05/12/2011 10:17:55
Quote Anchor link
- SanThe - op 05/12/2011 10:16:26:
Eerst doe je $recht = '';
En dat zet je in de session $_SESSION['recht']=$recht;
Dus er zal weinig te zien zijn in een echo.


Ja dat had ik onlangs ook ontdekt, en aangepast, verder print die met print_r wel het recht alleen ik krijg hem niet in een echo.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/12/2011 10:17:59
Quote Anchor link
En <FONT COLOR="red"> is ook een beetje verouderd hè ;-)
 
Dirk Renes

Dirk Renes

05/12/2011 10:18:20
Quote Anchor link
Hoe kan ik dit het beste oplossen.

Toevoeging op 05/12/2011 10:19:11:

- Aar - op 05/12/2011 10:17:59:
En <FONT COLOR="red"> is ook een beetje verouderd hè ;-)


oké, ga ik ook wat mee doen om de kleur te genereren
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/12/2011 10:19:24
Quote Anchor link
Dirk Renes op 05/12/2011 10:17:55:
Ja dat had ik onlangs ook ontdekt, en aangepast, verder print die met print_r wel het recht alleen ik krijg hem niet in een echo.

Plaats je een array in $_SESSION['recht']? Die zijn nooit met een echo te tonen, maar wel met een print_r (voor debugging).
 
Dirk Renes

Dirk Renes

05/12/2011 10:33:26
Quote Anchor link
nee ik had het met print_r result gedaan.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/12/2011 10:35:39
Quote Anchor link
Dat is om in ontwikkelomgevingen om een array te tonen. Dus blijkbaar zit er in $_SESSION['recht'] een array.

Wat is de output van print_r($_SESSION['recht'])?
 
Dirk Renes

Dirk Renes

05/12/2011 15:00:39
Quote Anchor link
Ik krijg een foutmelding in lijn 16 als ik hem op de webserver zet, wat kan dit zijn?

Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resourc
Gewijzigd op 05/12/2011 15:04:29 door Dirk Renes
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

05/12/2011 15:24:45
Quote Anchor link
je foutafhandeling voor je query mist
 
Dirk Renes

Dirk Renes

05/12/2011 16:46:45
Quote Anchor link
Vincent Huisman op 05/12/2011 15:24:45:
je foutafhandeling voor je query mist


De tabel in de database was het probleem, en foutafhandeling is toegevoegd

Toevoeging op 06/12/2011 15:52:33:

- Aar - op 05/12/2011 10:35:39:
Dat is om in ontwikkelomgevingen om een array te tonen. Dus blijkbaar zit er in $_SESSION['recht'] een array.

Wat is de output van print_r($_SESSION['recht'])?


Die geeft gewoon 1 als output.
 
Dirk Renes

Dirk Renes

06/12/2011 19:22:35
Quote Anchor link
Heeft iemand nog een idee?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/12/2011 19:28:33
Quote Anchor link
En var_dump($_SESSION['recht']);
 
Dirk Renes

Dirk Renes

06/12/2011 20:14:58
Quote Anchor link
- Aar - op 06/12/2011 19:28:33:
En var_dump($_SESSION['recht']);


Ik heb het voor elkaar gekregen, door een beetje creatief te zijn.

Oplossing:

$_SESSION['recht']=$aantal['recht'];
Gewijzigd op 06/12/2011 20:15:20 door Dirk Renes
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.