setTimeout probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij als software ontwikkelaar toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou! Voor het maken van de procesbesturingssoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen; Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden, o.a. door middel van SCRUM; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Implementeren van nieuwe product

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij zijn bezig met het ontwikkelen van een nieuw product en wij hebben jouw hulp hierbij nodig! Als junior .NET ontwikkelaar krijg jij de kans om samen met ons deze nieuwe uitdaging aan te gaan! Momenteel bestaat ons team uit drie interim Software Engineers. Twee hiervan zijn zeer ervaren .NET specialisten die inmiddels hun strepen in dit vakgebied al hebben behaald. Ook hebben wij een junior als onderdeel van ons team die zich op dit moment nog bezig houdt met de Front-end (Angular/TypeScript), maar zich nu ook meer gaat verdiepen in de backend. Wij willen ons team graag verder

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Scrum Master

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Scrum master op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je begeleidt twee teams binnen de afdeling Platform Services (PLS). Je helpt mee de devops manier van werken van de teams verder door te ontwikkelen. Je helpt de PO bij het managen van de product backlog; het voorbereiden van

Bekijk vacature »

C# .NET developer voor innovatieve applicaties gez

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever houdt zich al ruim 20 jaar bezig met het ontwikkelen van innovatieve software en dat willen ze graag nog lang doorzetten. En dat merk je ook als je als .NET developer hier aan de slag gaat. De applicaties worden continu doorontwikkeld met altijd als uitgangspunt dat zowel de kwaliteit als het gebruikersgemak van hoog niveau is. Het bedrijf telt inmiddels ruim 25 medewerkers waarvan meer dan de helft op de development afdeling werken. Meer weten over deze werkgever? Mail naar [email protected] of bel 0657578548 Functieomschrijving Je komt te werken in een Scrum team met andere .NET developers

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte website die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zitten onze development afdelingen en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé PHP/Back-end developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het bedenken van nieuwe functionaliteiten Het verbeteren van het

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

E-Identity Developer met Projectleider Kwaliteiten

Functieomschrijving Voor de kamer van koophandel zijn we op zoek naar een E-Identity developer met projectleider kwaliteiten. Voor deze opdracht zoekt KVK een Informatieanalist met Technisch Projectleider en ICT developer kwaliteiten, met kennis van E-identity. We zoeken in de breedte en niet specifiek in de diepte qua skillset. Een Junior Projectmanager, een Junior Informatieanalist, een Junior Developer (full stack), een Junior Designer en een Junior ICT architect ineen, met een sterk gevoel van stakeholder management en planning vaardigheden. Door de internationale setting, én de realisatie van ontsluiting van en naar basisregisters toe zijn wij op zoek naar enige ervaring binnen

Bekijk vacature »

Consultant Low Code Developer

Functie omschrijving Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Voor een mooie opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten. Onderdelen functie Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan Mendix of Betty Blocks. Je bent verantwoordelijk voor

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Voor jou als junior .NET ontwikkelaar staat er een flinke uitdaging klaar bij dit bedrijf waar jij veel van kan gaan leren. Zo willen zij een flinke uitbreiding doen op het webbased gedeelte dat zij nu hebben en willen zij het standaard deel gaan moderniseren. Jouw team is dan ook op zoek naar een junior .NET ontwikkelaar die het leuk vindt om op basis van research en development aan de slag te gaan. Jouw mening telt mee als het gaat om hoe en met wat deze applicaties gebouwd en herschreven gaan worden. Jouw functie bij dit bedrijf gaat dan

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

Applicatie Ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving DUO verzorgt als uitvoeringsorganisatie, zijnde onderdeel van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap de uitvoering van complexe wet- en regelgeving en heeft een uitgebreid dienstenpakket. DUO financiert en informeert onderwijsdeelnemers en onderwijsinstellingen. Voor verdere informatie zie www.duo.nl Functieomschrijving Wie zoeken we? Jij bent een enthousiaste, flexibele OPS’er die het leuk vindt om het bestaande examenlandschap te vernieuwen. Je bent leergierig en hebt interesse in cloud- en containertechnieken zoals OpenShift, Docker en Helm. Je gaat een uitdaging niet uit de weg en wil je nieuw opgedane kennis graag delen met de collega’s binnen en buiten het team. Doordat de

Bekijk vacature »

Front-end Developer - Juniorfunctie

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als front-end developer, in een informele werksfeer, waar jij echt het verschil kan maken? Wil jij graag werken voor een bedrijf dat sportiviteit en een open communicatie, hoog in het vaandel heeft staan? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een klein bedrijf in Rijen dat gespecialiseerd is in het omzetten van digitale woningtekeningen naar managementinformatie, zijn wij per direct op zoek naar een allround front-end developer. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Ja gaat nauw samenwerken met de back-end developer. De database structuur is volledig gebouwd

Bekijk vacature »
Zero XT

Zero XT

27/07/2009 18:11:00
Quote Anchor link
Mensen heeft iemand enig idee waarom mijn setTimeout niet werkt?
Ik heb 4 verschillende dingen geprobeerd maar niets schijnt te helpen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
setTimeout('' + XMLHttp.funct + '(' + XMLHttp.ajax.responseText + ', ' + XMLHttp.ajax.status + ', ' + XMLHttp.ajax.responseXML + ', ' + parameters + ')', 5000);


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
                        setTimeout(XMLHttp.funct(XMLHttp.ajax.responseText, XMLHttp.ajax.status, XMLHttp.ajax.responseXML, parameters), 5000);


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
setTimeout('XMLHttp.funct(XMLHttp.ajax.responseText, XMLHttp.ajax.status, XMLHttp.ajax.responseXML, parameters)', 5000);


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
setTimeout(' ' + XMLHttp.funct(XMLHttp.ajax.responseText, XMLHttp.ajax.status, XMLHttp.ajax.responseXML, parameters), 5000);


Bij de laatste word de functie wel uitgevoerd maar niet na 5 sec maar gelijk.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Zero XT
 
PHP hulp

PHP hulp

18/05/2024 11:59:03
 
Zero XT

Zero XT

27/07/2009 21:20:00
Quote Anchor link
Het blijkt dat dit moeilijker gaat bij objecten:
http://www.webmastercity.nl/forum/viewtopic.php?f=35&t=36461

Ik heb het inmiddels 5x doorgelezen maar ik krijg het niet voor elkaar in mijn eigen code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
XMLHttp.ajax.onreadystatechange = function()
{  
    if(XMLHttp.ajax.readyState == 4)
    {  
        XMLHttp.updating = false;
    
        if(functie)
        {
            //De code hieronder moet dus een vertraging krijgen
            XMLHttp.funct(XMLHttp.ajax.responseText, XMLHttp.ajax.status, XMLHttp.ajax.responseXML, parameters);
        }
                                
        XMLHttp.ajax = null;                                        
    }                                                      
}


Iemand enig idee?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Zero XT
 
Zero XT

Zero XT

28/07/2009 12:44:00
Quote Anchor link
bump
 
Emmanuel Delay

Emmanuel Delay

28/07/2009 13:49:00
Quote Anchor link
Heb je al die parameters wel nodig?
Je werkt object-georiënteerd. ipv. die parameters zet je eerst die waarden als eigenschappen van dat object.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Emmanuel Delay
 
Zero XT

Zero XT

28/07/2009 14:43:00
Quote Anchor link
Ik heb wel die parameters nodig. Maar omdat ik object georiënteerd werk, verlies ik mijn scope als ik gebruik maak van de functie setTimeout.

Zie ook:
http://forum.techzine.nl/forum/list_message/1680534

Ik weet nog steeds niet de oplossing voor mijn probleem.
Iemand enig idee?
 
Jelmer -

Jelmer -

28/07/2009 14:54:00
Quote Anchor link
In Javascript kan je eigenlijk niet anders dan closures gebruiken. Dat maakt javascript juist zo leuk! :D

Jij maakt gebruik van een globaal object, XMLHttp? Ik weet niet of ik dat kan aanraden wanneer je speelt met asynchrone dingen als xmlhttpreqest en timeouts.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
XMLHttp.ajax.onreadystatechange = function()
{  
    if(XMLHttp.ajax.readyState == 4)
    {  
        XMLHttp.updating = false;
    
        if(functie)
        {
            // deze kopien zijn nodig omdat jij XMLHttp.ajax weer kan
            // veranderen voordat de functie binnen setTimeout is aangeroepen
            var responseText = XMLHttp.ajax.responseText;
            var status = XMLHttp.ajax.status;
            var responseXML = XMLHttp.ajax.responseXML;
            
            // in de functie hieronder neem ik de variabelen uit deze scope mee.
            
            setTimeout(function()
            {
                XMLHttp.funct(responseText, status, responseXML, parameters);
            }, 5000);
        }
        
        XMLHttp.ajax = null;
        
        // nu worden responseText, status en responseXML losgelaten, maar ze
        // blijven bestaan omdat ze nog vast zitten aan die functie in
        // je timeout. Zou je nu binnen die 5 seconden (voor de timeout) opnieuw
        // in deze onreadystatechange functie terecht komen, dan worden de
        // variabelen opnieuw aangemaakt (opnieuw, dus ze overschijven de vorige
        // set variabelen die nu nog aan de functie in je timeout zitten niet!!)
    }
}


Het kan veel mooier als je je XMLHttpRequest instantie niet zo vastkoppelt aan je globale XMLHTTP object zoals je nu doet. Dan hoef je niet meer die losse variabelen te kopiëren, maar kan je gewoon je XMLHttpRequest zo meegeven.

Maar zoek maar eens op closures. Voor Javascript zijn ze essentieel.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jelmer -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.