Simpele teller

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Magento2 Developer

Functie Ben jij een ontwikkelaar en wil jij een volgende stap zetten en als teamlead aan de slag? Lees dan snel verder! Voor een gewilde opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een programmeur die als meewerkend voorman aan de slag wilt gaan. Een developer die een team van twee man aan zal sturen. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien; Ontwikkelen en ontwerpen van API's; Maatwerkoplossingen; Databeveiliging; Optimalisatie webshops; Ontwikkelen technische implementaties voor verbetering database; Aanspreekpunt voor de organisatie en verantwoordelijk voor de aansturing van externe developers. Zoek je veel uitdaging en veelzijdigheid in je werk dan

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jouw team van vier collega .NET developers is verantwoordelijk voor het bouwen van de ETL processen van jouw nieuwe werkgever. Op dit moment wordt de front-end gedaan door een extern team van professionals. Echter wilt jouw nieuwe werkgever graag intern deze kennis uitbreiden en heeft dan ook de ambitie om dit voor het eind van het jaar intern te gaan aanpakken. Dit betekend dat jij als .NET ontwikkelaar de ideale kans krijgt om jezelf samen met jouw collega’s te ontwikkelen als full stack developer. Als .NET ontwikkelaar werk jij bij deze gave werkgever met C# .NET, SQL, JavaScript, REST

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Front-end Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Digital Agency

Functie Jij als Front end developer komt te werken in een van de 8 multidisciplinaire teams binnen de organisatie. Deze teams werken op basis van Scrum agile in 2 wekelijkse sprints. De grootte van de teams varieert van 9-14 collega’s en bestaan altijd uit één of meerdere project managers en een project manager. Samen met je team werk je aan verschillende projecten voor uiteenlopende klanten zoals grote multinationals tot het kleine mkb. De stack waarmee gewerkt wordt is voornamelijk Javascript, ES6, Es.next, HTML, CSS, React.js en Node.js. Wat deze organisatie onderscheid is dat ze echt langdurige partnerships aangaan met hun

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Jij komt te werken in een development team van 9 man. Het grootste deel doet back end development en daarnaast is er 1 teamlead en 1 tester in het team. Dit Agile team is van groots belang voor de organisatie omdat zij voornamelijk alle eigen systemen in-house ontwikkelen. Naast het door ontwikkelen van het bestaande platform en de software die daarbij komt kijken, zul jij je ook bezighouden met het realiseren en opzetten van nieuwe projecten binnen het bedrijf. Je staat nauw met de klant in contact om zo hun wensen zo goed mogelijk te kunnen realiseren. Daarnaast ontwikkel

Bekijk vacature »

.NET software developer

Functie omschrijving Voor een gewilde werkgever in omgeving Roosendaal zijn wij op zoek naar een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plekje in het workflow team en je zal betrokken worden bij het bouwen van nieuwe software, en het optimaliseren van bestaande code. Je werkt bij dit bedrijf in een Scrum team waarin je soms klantcontact hebt. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je krijgt een plekje op de in-house IT afdeling. Deze afdeling bestaat uit zo'n 12 collega's, verdeeld over verschillende specialisaties (BI, Beheer, Business software & workflow). De vacature staat open

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

Low Code Developer - Consultant

Functie omschrijving Wil jij fungeren als een spin in het web en samenwerken met klanten? Voor een leuke en interessante opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een Low Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten en het leiden van projecten. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en heb jij verstand van datamodellering en NO CODE Platformen? Lees dan snel verder! Bij deze rol horen de volgende werkzaamheden: Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform,

Bekijk vacature »

Software Developer PHP

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Voor een opdrachtgever in de regio van Geldrop ben ik op zoek naar een Software Developer PHP. Jij krijgt een rol met veel verantwoordelijkheid in een groeiende organisatie. In deze functie werkt je voornamelijk remote en op een vast moment kom je met het team samen, om samen te werken en nieuwe doelen te bepalen. Wat ga je doen? Je wordt verantwoordelijk voor de interne applicatie; Je zorgt voor de doorontwikkeling van de applicatie: zowel back-end, front-end; De basis van het werk betreft front-end technieken; Periodiek bepaal je samen met

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

De rol van Lead C++ Developer Als Lead C++ developer bij KUBUS word je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de desktop applicaties van BIMcollab, ons platform voor 3D model-validatie en issue-management bedoeld om de kwaliteit van 3D design-modellen voor gebouwen te verbeteren. Betere 3D modellen leiden tot betere gebouwen, dus zo draag je bij aan verduurzaming van de gebouwde omgeving met slimmer gebruik van materialen, minder verspilling en energie-efficiënte gebouwen. Een goede gebruikerservaring staat bij ons hoog in het vaandel; we gaan in onze ontwikkeling voor innovatie en kwaliteit. In je rol als

Bekijk vacature »

Python (Django) developer - Remote in The Netherla

Functie Together with your team, consisting of a senior, 2 mediors and one junior developer, you will work on their software in an Agile-based approach. You have an eye for quality, risk, and customer interest. Communication with your colleagues and, where necessary, with customers, plays an important role in achieving a successful result. As a person, you are smart, get things done, and are result-oriented. There is a lot of independence within the development team, apart from the stand-up (10:00 am) and occasional pair-programming sessions. Techniques they use include Python, Django, MySQL, Mercurial, Ubuntu Linux, Nginx. In terms of front-end

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

Als Lead webdeveloper bij KUBUS ben je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de webapplicatie en services van BIMcollab. In je rol als lead developer zoek je als vanzelf op een creatieve manier naar het optimum tussen benodigde implementatie-tijd, de performance van de applicatie en een snelle go-to-market van features, aansluitend bij onze geautomatiseerde test- en release train. Hierbij bewaak je in samenwerking met de andere senior ontwikkelaars in je team de architectuur van de applicatie en adviseer je de product owner over noodzakelijke refactoring om de onderhoudbaarheid van het platform te verbeteren. Ons

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Full Stack Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer voor een bedrijf in de regio Nijkerk. Je maakt in deze functie onderdeel uit van een groeiend team met een goede ambitie waarbij eenheid, betrokken en overtreffen de belangrijkste kernwaardes zijn. Het bedrijf werkt volgens de AGILE/SCRUM methode, wat je o.a. terug vindt in de tweewekelijkse sprints, retrospectives en een daily standup. Je takenpakket bestaat uit: Bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een Saas applicatie; Bijdragen aan de innovatie van het bedrijf en hun klanten; Het ontwikkelen op de laatste technologie van

Bekijk vacature »

Java/Kotlin Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »
---- ----

---- ----

14/01/2010 22:15:00
Quote Anchor link
Beste .. ,

Ik heb even een simpele teller gemaakt..
maar tog werkt deze niet.
de code is
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
// Includes
include ('config.php');

// Gegevens uit de MySQL Database halen.
 $sql = 'SELECT count(id) AS a FROM gebruikers';
 $result = mysql_query($sql);

 $rec = mysql_fetch_assoc($result);
 echo 'We hebben ' . $rec['a'] . ' leden';
 
 ?>


En de error is

Warning: mysql_fetch_assoc(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /usr/home/deb25073/domains/hiphopmusic.nl/public_html/php/count.php on line 9

wie kan mij helpen ik kom er niet uit..

Gr,
 
PHP hulp

PHP hulp

19/05/2024 06:34:46
 

14/01/2010 22:18:00
Quote Anchor link
Foutafhandeling ontbreekt. Er is wat mis gegaan met de query.
 
John D

John D

14/01/2010 22:19:00
Quote Anchor link
Je krijgt slechts 1 resultaat terug, dus misschien geen array maar $rec
 

14/01/2010 22:27:00
Quote Anchor link
John schreef op 14.01.2010 22:19:
Je krijgt slechts 1 resultaat terug, dus misschien geen array maar $rec

Ik denk dat mysql_query false terug geeft (vandaar dat er een waarschuwing komt dat er geen valid resource is) en dus geen resultaat geeft. In ieder geval kan je niet zo specifiek zeggen wat er aan de hand is.
 
---- ----

---- ----

14/01/2010 22:29:00
Quote Anchor link
Ik zal even een fouthandeling erbij doen..
 
Yearupie Achternaamloos

Yearupie Achternaamloos

14/01/2010 22:32:00
Quote Anchor link
Als je de foutafhandeling had kon je meteen zien wat er fout zit.
 
---- ----

---- ----

15/01/2010 16:36:00
Quote Anchor link
Yeah t werkt:P
Code is als volgt
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php
// Includes
include('config.php');

// Gegevens uit de Database halen.
$sql1 = "SELECT count(geb_id) AS a FROM gebruikers";  
// Errors
$res1 = mysql_query($sql1) or die(mysql_error());
// Gegevens // Loops
while($record = mysql_fetch_assoc($res1))
{

    // Alle items Echoën
    echo 'We hebben ' . $record['a'] . ' leden';
}

?>


Bedankt(Y)
 
Niels K

Niels K

15/01/2010 19:42:00
Quote Anchor link
Toch zou ik geen or die gebruiken. zomaar je script dood laten gaan.. mmmmm
 
- Jim  -

- Jim -

15/01/2010 20:29:00
Quote Anchor link
Niels schreef op 15.01.2010 19:42:
Toch zou ik geen or die gebruiken. zomaar je script dood laten gaan.. mmmmm


en daarmee een deel van je code vrijgeven....
 
---- ----

---- ----

15/01/2010 21:25:00
Quote Anchor link
Niels schreef op 15.01.2010 19:42:
Toch zou ik geen or die gebruiken. zomaar je script dood laten gaan.. mmmmm


hoe moet ik het dan doen... die weghalen?
+ ik wil het in mn title laten zetten..
word het dan
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<titel>echo 'We hebben'. $record['a'] . 'geregistreerde leden';</titel>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door ---- ----
 
Repelsteeltje

repelsteeltje

15/01/2010 21:52:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo '<titel>We hebben'. $record['a'] . 'geregistreerde leden</titel>';
?>

zo dan?

Edit: Nou zal ik wel een domme vraag stellen hoor .. maar, waar i die while loop voor?
behaal je niet hetzelfde zonder die while en dan zo:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
// Includes
include('config.php');

// Gegevens uit de Database halen.
$sql1 = "SELECT count(geb_id) AS a FROM gebruikers";  
// Errors
$res1 = mysql_query($sql1) or die(mysql_error());
// Gegevens // Loops

echo '<titel>We hebben'. $res1 . 'geregistreerde leden</titel>';
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door repelsteeltje
 
---- ----

---- ----

15/01/2010 22:07:00
Quote Anchor link
repelsteeltje schreef op 15.01.2010 21:52:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo '<titel>We hebben'. $record['a'] . 'geregistreerde leden</titel>';
?>

zo dan?

Edit: Nou zal ik wel een domme vraag stellen hoor .. maar, waar i die while loop voor?
behaal je niet hetzelfde zonder die while en dan zo:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
// Includes
include('config.php');

// Gegevens uit de Database halen.
$sql1 = "SELECT count(geb_id) AS a FROM gebruikers";  
// Errors
$res1 = mysql_query($sql1) or die(mysql_error());
// Gegevens // Loops

echo '<titel>We hebben'. $res1 . 'geregistreerde leden</titel>';
?>


thx
mmhh ik heb het altijd zo geleerd..
maar als het zonder ook kan doe ik dat graag:P

Gr,
 
Repelsteeltje

repelsteeltje

15/01/2010 22:20:00
Quote Anchor link
mocht mijn voorbeeld toevallig werken dan kan je dat 'AS a' ook nog uit die query verwijderen want dat heeft dan ook geen functie.
Maar ik roep ook maar wat hoor ..
 
---- ----

---- ----

16/01/2010 14:57:00
Quote Anchor link
Die title code werkt niet...
Iemand anders een oplossing?..
 
---- ----

---- ----

16/01/2010 16:10:00
Quote Anchor link
bump
 
Justin S

Justin S

16/01/2010 16:26:00
Quote Anchor link
Staat het script wel in de head dan? Title tags echo-en voordat de HTML is geopend zal weinig uithalen.
 
- SanThe -

- SanThe -

16/01/2010 16:33:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php
// Includes
include('config.php');

// Gegevens uit de Database halen.
$sql1 = "SELECT count(geb_id) AS a FROM gebruikers";  
$res1 = mysql_query($sql1);
if($res1)
{

    $record = mysql_fetch_assoc($res1);
    echo '<titel>We hebben ' . $record['a'] . ' geregistreerde leden</titel>';
}

else
{
    // error
}
?>
 
---- ----

---- ----

17/01/2010 22:14:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 16.01.2010 16:33:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php
// Includes
include('config.php');

// Gegevens uit de Database halen.
$sql1 = "SELECT count(geb_id) AS a FROM gebruikers";  
$res1 = mysql_query($sql1);
if($res1)
{

    $record = mysql_fetch_assoc($res1);
    echo '<titel>We hebben ' . $record['a'] . ' geregistreerde leden</titel>';
}

else
{
    // error
}
?>


Het werkt nog niet..
Het komt niet in de title testaan
Maar gewoon in mijn content -.-''
 
Repelsteeltje

repelsteeltje

17/01/2010 22:23:00
Quote Anchor link
<title></title>
niet titel
 
---- ----

---- ----

17/01/2010 22:35:00
Quote Anchor link
repelsteeltje schreef op 17.01.2010 22:23:
<title></title>
niet titel


Bedankt t was me niet eens opgevalle:S
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.